Посеред найбільшого спального району Мукачева «вліпили» вишку мобільного зв'язку (ФОТО)

62
39

Вчора, 23 травня у мукачівському мікрорайоні Росвигво, на території приватної автостоянки, з’явилась вишка телефонного зв’язку заввишки дев'ятиповерхівку.

Цікаво, що у міськраді про вишку ніхто нічого не знає. Але за словами заступника міського голови Ігоря Радиша, документи про встановлення повинні бути, від дозволу про місце розташування до санепідемстанції.

«Можливо ці документи є, але підписані та узгоджені багато років назад» - припустив Ігор Петрович.

Наш кореспондент прийшов на місце встановлення, але з власником поговорити не вдалось, охоронець передавав повідомлення бігаючи до «когось». За його словами керівництво стоянки здає територію в оренду мукачівському «Укртелекому». 

Прийшовши до «Укрателекому» Мукачево.net зв’язався з начальником відділу продажу послуг мобільного зв’язку закарпатської філії ПАТ «Укртелеком» Юхимом Яценко.

За його словами, їхня компанія лише продає зв'язок, а за встановлення вишки такого роду відповідальність несе український оператор ТОВ «ТриМоб» (м.Київ).

Наразі зв'язатися з представником цієї компанії Мукачево.net не вдалося.

Коментарі

G
Guerillas

For plesen: по типу ящика, определил, шо там внутри?

P
plesen

2 Guerillas: ну ты типа не знал(а) что в украине 3G уже давным давно есть? В CDMA стандарте это Интертелеком, PeopNet, а в UMTS (GSM в третьем поколении) Utel. Вот это Utel и будет на ваш район 'вещать'. А данные не секретные, я по типу вышки, антенн и контейнеру с аппаратурой сразу вижу что за оператор, да и нетмониторинг никто не запрещал.

ДG
для Guerillas

ДАДЕЕЕ,ДАЖЕ 4G БУДЕ РОБИТИ))))))))

G
Guerillas

А шо, уже 3G Internet запустять? Удкы такі секретні дані? (Тіпа нового аеропорту?)

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

бачу почали підписуватись під моїм ніком QQ, тому в терміновому порядку знайшов комп і зарегався. це не я писав і ніщо під моїм толь ніком підписуватись!: QQ 26.05.2012 13:05 | IP: 95.134.157.xxx Да точно Бондаренко бабла нарубил. И всё себе, а жителям соседних домов кроме будущего рака ничего. Власть тоже красавцы, никто за ни за что не отвечает!? Зато тётя Аня Вам четко расскажет про все "тарифы". гы

P
plesen

читаю и удивляюсь реакции молодежи, какая темнота и необразованность царит в их головах, как бабушки из горных сёл рассуждаете, вам в микрорайон 3G инет проводят а вы тут разводите холивар вредно - не вредно. а то что все нормы соблюдены в этом можете не сомневаться, у нас в стране столько контролирующих органов что мало не покажется, а нормы одни из самых жёстких в европе.

P
plesen

По нормам антенны сотовой связи не должны находиться в прямой видимости от жилых домов на расстоянии до 50 м. А так как вышка выше домов, то нормы соблюдены, а под ней кто не в теме 'мертвая зона', т.е. вышка не 'светит' под себя, а только в направлении антенн, так что импотентами не станете)))

П
приплыли

А хто знає, що за вишка на вул.І.Зріні,115 (приміщення почти). на скільки вона шкідлива?

З
зануда

Наверно, людям, которые бояться излучения антенн мобильной связи в связи с заботой о своём здоровье для начала надо бросить курить (вред от курения - доказанный факт), а далее заняться борьбой с излучением.

Q
QQ

Да точно Бондаренко бабла нарубил. И всё себе, а жителям соседних домов кроме будущего рака ничего. Власть тоже красавцы, никто за ни за что не отвечает!? Зато тётя Аня Вам четко расскажет про все "тарифы". гы

Q
Q

Льодчік, ти тролль? Пішов нахер на порносайт.

.
......

Одним словом Україна...

Л
льотчик

Перехожому: ну як? построїмо великий аєроплан і полетимо нафіг з цієї довбанутої країни)

S
spirit

Это этот..как его.."Выжигатель Мозгов"!))

П
Перехожий

Для Льотчик. А чому аероплан?

Л
льотчик

всьо таки аєроплан краще построїти, чесно)

1
123

АУ Мукачево.нет чому мовчимо, чому не продовжуєте розслідування чи з Ратуші пальчиком покивали НЕЗЯ

П
Па

Папп

Ч
ЧИТАЧ

Да,излучения буде хорошое!

Г
Генадій

Місто живе своїм життям, а влада своїм...,- треба збирати підписи не до влади , а за її відставку.

Л
льотчик

а давайте всьо такі аєроплан построїмо, а?

1
123

Скільки зрубав бондаренко за те що дав дозвіл встановлення вишки на своїй території здогадуюсь Але чи потрібний шановному Золтану Золтановичу такий зам (радиш) який не знає хто в міській раді дає дозвіли на встановлення вишок, якщо це входить в його функціональні обовязки Чи продовжить Мукачево.нет розслідування хто дав дозвіл на встановлення чи вже поступила з міськради команда ВІДСТАВИТИ

В
Валя

Руслан шо ти женеш,яке велике скупчееня людей де?

V
Valiza

Давайте слово спеціалістам, наЙ повідять, параметри ел.магнітного поля в зоні проживання, і тимчасового находження людей і т.д. Ці дані мають бути в нормативних актах.......

ШР
Шафарь Руслан Русланович

Круто , і це біля МІСЦЬ ЗІ СКУПЧЕННЯМ ВЕЛИКОЇ КІЛЬКОСТІ ЛЮДЕЙ !!

Л
льотчик

а давайте построїмо аєроплан. великий. а?

9
911

Ну что за люди...дибилы, мало того что это не здорово так еще и классно смотрится фоне фонтана и развивающегося флага нашей незалежной...называться "Угадай страну по фотографии"

Б
Богдан

а ви в цетрі бували? пошта..., міліція, і ще десь 3-4 вишки в самому центрі. Хто їм давав дозволи

Р
розумник

Точно. Краще знімемо президента )))

Ч
Читатель

Толку с этой вышки, как с козла молока, кроме вреда здоровью!!!!!! Читай не читай теорию, а на практике мы с вами ничего не сможем сделать с этим! В этом городе, да и вообще стране, к сожалению, всё решают за нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Р
розумник

Можем предмотно поговорити... Але для початку читаємо теорію. тут http://habrahabr.ru/company/beeline/blog/132169/ тут http://www.it-med.ru/library/ie/el_magn_field.htm А для лінивих тут "Не стоит обниматься со включённой базовой станцией. По крайней мере, продолжительное время — точно. Не держите фемтосоту у себя на коленях и на рабочем столе. Гарантированно безопасное расстояние от неё до вас — 1 метр с любой стороны. Категорически не стоит попадать в фокус РЛС на различных военных объектах: мощности там в разы выше. Излучение от БС на соседнем доме в разы менее опасно сказывается на здоровье в сравнении с периодическим излучением китайской микроволновки (где бьёт изо всех щелей). Сравнимые по мощности факторы с излучением БС прямо на крыше над вами — это обычный домашний Wi-Fi и Bluetooth-гарнитуры."

С
Степан

Олені олені не бриті і не голені і так пів мукачева!

СР
Сергею респект

.

Д"
Для "розумника"

не зря я поставил твой ник в скобках! не показывай свой "УМ".Вышку нельзя строить близко возле жилых домов!!! люди и так хилые сейчас, даже дети не совершенно здоровые.а тут еще одно излучение влепили.на пользу всем.

С
Сергій

Ви олені, ця вишка прийматиме та віддаватиме потужні сигнали. А потім у ваших мам, тат, бабок, дідиків будуть голови боліти і так дальше. Краще би зібрали підписи і пішли до мера, ніж тут язиком телепати!

Q
QQ

могли би побудувати цітадель на ловачці, і туристи би були раді і мешканці. а насиченісь вишок шкідливе на здрорвля людини (1-2 не проблема на 1км2 а 20 то дуже много)...

Р2
Розумник 2

А ви побзирайте скільки таких вишок безпосередньо у центрі міста, мож цілий день за них писати, а дозволи в нашій Ратуші за гроші мож купит и любі, то не проблема, були би гроші, ми знаємо ко там заступники у Лендєла.

S
ssom

А про те же в мене у дворі гниє москвич мош написати на сьому сайті?

Р
розумник

Сенсація! Вишку поставили! Ще одну :-(. Перевелись цікаві теми в м.Мукачево. Автору респект. Пропоную теми наступних новин: "Свіжопечені булки валяються в хлібному магазині", "Автомобілі напали на вулиці міста"....

Читайте також