Повінь на Закарпатті з висоти пташиного польоту (ФОТО, ВІДЕО)

61
9

В мережі з'явилися жахаючі кадри наслідків великої води.

Так, у Мукачеві повноводна Латориця вже вийшла на заплави і наближається до людських осель.

А на Виноградівщині у селі Великі Ком'яти, річка Боржава затопила гектари сільськогосподарських угідь та сотні теплиць. Велика вода знищила майже весь врожай. Прогнозують мільйонні збитки.

Зазначимо, що на Закарпатті через інтенсивні опади річки області вийшли з берегів та затопили сотні дворогосподарств, гектари сільських угідь, зруйнували кілька мостів та берегоукріплень.

Коментарі

М
Майдаун

До 380, отчасті ти правий,на рахунок аномальних опадів і захаращених русел річок. От у Мукачеві,Балоги після паводку 98 року,провели колосальну роботу по укріпленню дамб і розчищенню русла Латориці. Результат-відсутність підтоплень!

ВП
Вуйко Пішта

Кловун не прийде. У нього квартал. Ермака загнав в Закрпаття. Еден уже блудив по Сібірови.

Ч
Читач

“Одна смерека затримує до 5-ти тон води! Не дивуйся, коли твою хату змиє повінь!”

3
380

Ліс(вирубка) лиш одна із складових у підтопленні, основна - гіпер аномальна кількість опадів. + захаращення русел річок. Польшу також заливає (малопольське воєводство). Іспанску Денію недавно тоже! а Сербію, Чорногорію і Албанію!!??? Там тоже ліс винуватий??????

M
Mykhailo

Всім пох*й. Рубайте ліс далі...

ГЗ
гаврило з очіреді на КПП

ниська кажуть шо Володька прилетить до Закарпаття вун все розрулить

О
Олег

Рубайте ліси надалі. І виніть в паводках сильний дощ...

ТО
Так оно є

Люди самі виноваті ! Бо коло їх хижів рубають ліс а они лем гойкають што так не Мож , но нич с тим не роблять не зберуться цілим селом та не дадуть пи...лей чортам ! А другі вообще раді шо ідуть на калим , та за 300-400 гривнів ідуть ліс валити !

F
F

КРУТО . і так всігда отколи помню боло і буде бо власть ниспособна робити рови дамби ітд тому подобні споруди для безпеки громадян і тереторії КРАПКА

Читайте також