Поїхали: На вулиці Мукачева виїхали 18 сучасних автобусів (ФОТО, ВІДЕО)

38
28

Сьогодні, о 6 годині ранку відбувся тестовий запуск маршрутних автобусів, які виїхали по всім напрямкам.

Привітати з запуском довгоочікуваних автобусів прийшов мер міста Андрій Балога, який зазначив, що перший день, а може й 3 дні, автобуси їздитимуть безкоштовно, аби люди оцінили та підлаштувалися під нову систему оплати, а саме електронний квиток. 

— Сьогодні запуск, запуск у тестовому режимі, тобто сьогодні ми будемо їздити безкоштовно, щоб мешканці звикли до нового транспорту, перейшли на пільгові квитки нового зразка. З завтрашнього дня, або навіть з сьогодні, до кожного автобусу приєднається волонтер, який пояснюватиме де можна отримати пільгову картку для перевезень, або як придбати електронний квиток, - зазначив Андрій Балога.

Мер попередив водіїв аби вони поводилися чемно та професійно.

— Так як це нове комунальне підприємство, починаємо працювати по-новому. Я впевнений що всі водії професіонали з хорошим досвідом роботи, то давайте і перезапустимось по-новому. Щоб люди не скаржились як ми перевозимо, і яка у нас поведінка... Всі проблеми за перші два тижні ми викреслимо, - додав мер.

Так, 18 нових автобусів вирушили по своїм маршрутам у різні напрямки. Від сьогодні мукачівці мають змогу їх протестувати.

Коментарі

В
Василь

Задумка хороша, автобуси нові, гарні, але реалізація проекту - повний жах, колапс. Електронні квитки придбати неможливо і це ПРАВДА. Директора маршруток на скаргу про неможливість придбання квитка не реагують, пропонують по-хорошому вийти з маршрутки інакше - бій, в результаті люди залишаються на зупинці а маршрутка їде пуста, ви чекаєте що у когось здадуть нерви і водію зламають щелепу? Туристи в ШОЦІ!!!! За карткою мукачівця самі стійте днями в чергах. Окремі важливі маршрутки взагалі зникли. Не створюйте людям проблеми!!!! Їх і так вистачає.. Поверніть на маршрути автобуси на вокзал, на ЗТО, роздайте ті довбані квитки водіям тимчасово

М2
Мукачивець 2

Проехался пару раз в новых маршрутках, если 2-ки,3-ки ездят нормально, то вот 19-ка из-за графика летит как метеорит. С такой эксплуатацией автобусы долго не протянут. И вообще не понимаю смысл маршрутов № 9,15 и19 ??? Их можно сбить в один маршрут и пустить все 6 автобусов в один оборот. 19-ки ну явно за час не успевают доехать от Пивзавода до 16 школы.

О
Орест

Це в якому смислі до 18:30 так обіццяли ж до 22:00 маршрутки будуть ходити це як розуміти?

В
Вікторія

Мені не дуже подобається цей автобус тому що в ньому мало сидячих місьц. Другий день їду з дітками в садочок з ранку неможливо зайти в автобус якшо зайдемо то стоїмо і діти теж.І завтра іще безкоштовно а потім де можна буде квиток купити?

К
Катерина

Погано, що нові автобуси їздять лише до 18:30, багато хто працює і до 19:00. Непродумано це. Потрібно хоча б раз на годину зробити маршрут в кожен район міста. Є діти, які мають тренування, додаткові заняття, ще багато інших справ у людей, а добератись ніяк.

НЗ
На ЗТО

Чому на ЗТО не дали? Я так і не поняла як їхати, зніміть кось пошагову відео- інструкцію з квитком, починаючи від того де їх купити

Я
Ярослав

Мерія МОЛОДЦІ потихеньку все в них получиться, не давіть на них принизливими коментаріями, на мою думку роблять вони все максимально правильно

Н
Натали

Вот сегодня раздолье водителям старых маршруток...."капусту" стригут по полной...Сегодня водитель маршрута "8" радостно сообщил, что на их автобусах льготы отменены!Все платят 100%!Снять этих наглецов с их колымагами с рейсов!

П
Пасажирка

Автобуси хороші! Підтримую, що маємо самі берегти муніципальне майно. От цікавим, все таки, залишається питання пільгового проїзду - знову наші пільговики будуть по 20 разів на день їздити безкоштовно чи обмежать кількість проїздів???

О
Оля

Як отримати або де придбати електронний квиток? І чи буде знижка студентам?

,
,

А коли зробите зупинку на Митрополита Володимира? Біля маг ІДЕАЛ

М
Мукачевка

Наша Мэрия - МОЛОДЦЫ!!! Теперь главное, чтобы всякая шантропа не напакостила в автобусах, а это зависит только от нас с вами - не допустить этого, беречь как собственное имущество. А оно и есть наше с вами!

Ї
їхали-возили

ви молодці. ось реформи дійшли й до громадського транспорту. це прекрасно.

П
питання

Наскільки вірна інформація : "сільські" рейси будуть здійснюватись лише до міської межі, а далі - пересадка на "міські" рейси ?

ДД
До Дмитра

На відео все є, будуть точки продажу на центральній та на кінцевих зупинках

М
мукачівка

Маршрутки справді непогані, їдуть м'ягко, але я б не сказала, що комфортабельні, зранку на рейс №3 Франка-Тімірязева неможливо було втиснутися в автобус, настільки переповнений. Я думаю має бути якась норма кількості перевезення пасажирів.

Д
Дмитро

Ну та і ви могли б написати "де можна отримати пільгову картку для перевезень, або як придбати електронний квиток"

Ю
Юрій

Було б добре на ЗТО дві такі маршрутки! Щоб не РАЗ НА ГОДИНУ чекати на транспорт!

K
ka

НА ЗТО є рейс?

М
Мукачівець

До мера міста. Будь-ласка і зробіть нові маршрути! З росвигова в центр прямий автобус, росвигово-черьомушки без пересадки і т.д. Дякую.

И
Ииииии

Опа, сьогодні безплатно!!!

О
Оля

Це дуже добра новина! Обов'язково сьогодні випробую.

О
Олег

Лиш би не старi шофери.... Якi на iндустрiальну даже iхати не хотiли бо вiн си став коло оазiса талiпше си кавиль упе а закуриться... А ви люди йдiть пiшком... I не бiда шо там на табличкi пище iндустрiальна

О
Олег

Я впевнений що всі водії професіонали з хорошим досвідом роботи, ..... Я надеюсь шофери новi а не та ушваль перебачте ми за слово...... Яка iде i курить собi за рульоом.... Авать ричить як збiсний пёс бо я поклав 5гривнiв i взяв сам задачу гривинь бо бачив шо вiн занятий.... Та як закричааав СЕ ШОО ЗА САМООБСЛУГООВУВАННЯ.... Дикое як би з зоопарка

S
SOLA

A де маршрутка на ЗТО чи туди людям на роботу не потрібно

Г
Громадянка.

Молодці. Головне, щоб бережно люди ставились до автобусів, щоб не попаскудили їх.

*
*****

Це добре)

М
Мукачівець

Супер !!!

Читайте також