Президент Угорщини Янош Адер позбавив громадянства ще двох закарпаток

15
19

Як повідомляє "Угорський Офіційний вісник", президент Угорщини Янош Адер своїм указом позбавив угорського громадянства ще шістьох осіб, двоє з яких - уродженці Закарпаття.

Отже, серед позбавлених угорського громадянства нині опинилися жителькі села Стеблівка (Хустського району Закарпатської області) - Мирослава Лукач (1985 р.н.) та Генрієтта Лукач (2004 р.н.).

Як відомо, громадянства Угорщини можуть позбавити тих осіб, які при його отриманні діяли обманним шляхом, навмисно вводили в оману органи влади, надавали неправдиві особисті дані та інформацію про народження.

Нагадаємо, 27 липня 2015 року президент Угорщини Янош Адер своїм указом позбавив угорського громадянства 13 осіб, серед них - пятьох вихідців із Закарпаття.

Mukachevo.net

Коментарі

ДМ
дід Михайло

для мозаїка фактів: теж саме подивись на antimatrix.org "Операция Ола в Одессе"

(
(+

Вообще-то, ребята, стоит посчитать сколько закарпатских ментов, гос служащих, сбеушников и прочей сволочи получает в Венгрии пенсии.

П
пасульов

Якщо позбавляють громадянство то нехай і мінусують голоси віддані за обрана . До виборів в Угорщині проблему сліпо або свідомо не замічали а як орбан виграв вибори то ті хто отримав нові громадянства проголосували за нього почали срочно боротися з тими хто не розмовляє і шукати злочинців

H
http://www.youtube.com/watch?v=ua-Gx2nI14k

Мозаика фактов

VE
vsem evropeyzam,chitat obyazatlno

http://hedir.openu.ac.il/kurs/skorb-poznanuya/rodriges.html

ХЦ
Хто це сказав.Пiднiмiтся!

До 22.32!Я сама терпiти неможу Яроша,ПС i партiю Свободу.То они такай хаос зробили в Украiнi.Надiюсь они колись отвiтять за свойi вчинки.

Z
Zoltan

Знакомые живущие в США расказывали: имея американского они хотели сдать украинское гражданство. Но передумали: выяснилось, это долгие клопота и стоит процедура около 300 долларов. И вы еще утверждаете, что наше руководство не думает а госбюджете!

ЗД
закарпатець до Адера

Nem akarom, mi sajat, hogy most mar fekete arabok, muzulmanok es mas hydotu.Most akkor torik es zasyraty teruleten!

Т
Тібі

олександре сам ти лох , подвійне громадянство не кримінал а адміністративна відповідальність , послухай беню , він точно знає скільки паспортів можна мати а скільки ні , закон про подвійне громадянство придумали для патріотів , у верховній зраді майже у всіх по два а то і по три паспорти , ніякого криміналу , у нас в Україні іноземці обрані навіть адміністраціями керують і нічого , плюють на закон про державну службу , країна парадокс

ЗД
закарпатець до Адера

НЕ ХОТІЛИСЬТЕ НАШИХ БРАТИ.ТО ТЕПЕР ПОЛУЧАЙТЕ ЧОРНИХ АРАБІВ, МУСУЛЬМАН І ІНШУ ЧОРНОТУ, НАЙ ВАС ЗРИВАЮТЬ І ЗАСИРАЮТЬ ТЕРИТОРІЮ!!!

ДО
До Олександра на комент у 20.00

Чоловіче добрий! Ви чули дзвін та незнаєте де- він!))) Підкажіть нам , що курите? Такі нісенітниці написати могла лиш явно недалека людина, під дією якоїсь гидоти!)))

Ш
шоні

най ня позбавлят українського громадянства, заплачу їм супер алдомаш.

ДО
до останного

скоро твого яроша й таких підерів ги ти,будуть із Закарпаття гнати ссаною мітлою,ще мало повийобуйтеся...пиздити вас будуть на каждому шагу,як вушливих пацкунів,якими вся та срань правосекельна і є..ссикливі і вушливі пацкуни..а кіть ти підере великий герой,та напиши лем адресочку,зайду до тя в гості сучище заперевальна йобана

ХЦ
Хто це сказав,Пiднiмiться!

Молодець пан Янош,нич прийде пан Ярош i вже Украина буде лишати закарпатцiв,мадярского гражданства.Навероно ще радикалiв i нацiоналiстiв у владi малo.Хотя ще пару раз йобики прийiдуть до нас колядувати.Тоди наверно возьмуться унас i за мадярiв.

О
Олександр

До Бачо Ласла, два паспорти це кримінал, неможе людина народитись в двох країнах одночасно. треба вибрати Україна чи Будапешт.

О
Олександр

Лохи думають що купивши Мадярські паспорти мож усьо, але є одна проблема... Мадяри мають два паспорти, один справжній з яким можуть їхати будь де і один внутрішній з яким вони можуть рухатись лише у рамках свого государства, а нашим видають як раз ці другі паспорти якими можна жопу підтерти. якщо ти не Мадяр тобі той паспорт нахер непотрібен, тим більше що в УКРАЇНІ ЗАБОРОНЕНО 2 ГРОМАДЯНСТВА, ТАКІ ПАСПОРТИ КУПУЮТЬ ЛОХИ, І НАЗАД НА УКРАЇНУ ЇМ НЕМА ДОРОГИ, А ЯКЩО ЧЕСНО ТО МАДЯРИ ДУЖЕ БАГАТО ПЛАТЯТЬ НАЛОГІВ З СВОЄЇ ЗАРПЛАТИ, А НАШІ ДУРАКИ ДУМАЮТЬ ШО З МАДЯРСКИМ ПАСПОРТОМ НАРАС ДОСТАНУТЬ ШЕНГЕН.... ХЕР ВАМ У РИЛО.

П
Петро

Знаю одних кого позбавили громадянства. По всім документам проходили, але не знали Угорську. Казали що пару євриків рішають все. Ситуація була банальна: у Будапешті зупинилися напроти магазина, зупинка заборонена зато включили аварійку:) Коли сідали в машину до них підійшли поліцаї, попросили документи, а вони ж то ні бум бум по мадярські.. дали мадярські паспорти - тіпа вони мадяри щоб їх не трогали (мабуть думали що це якісь супер корочки) і тут вони попали, через пів року позбавили їх громадянства. Але могли і не позбавляти якщо через пів року вивчили би мадярську... короче тупаки:)

БЛ
бачо Ласло

Шкода викінутих на вітер євриків.Ліпше купляти румунські пашпорти.набагато дешевше і безпечніше.Romania mare ще жодного не позбавила і навіть не планує.

В
Василь

Правильно робить. Надавати громадянство тільки виключно справжнім угорцям, а не тим що хочуть підмазатися.

Читайте також