Проблеми з опаленням на Мукачівщині дійшли до Києва. Кого звільнять?

9
16

Так само екстрено, як канікули в школах і дитсадках району оголосили, так само екстрено їх і скасували: сьогодні, 20 жовтня діти повернулися на навчання.

Попередньо планувалося, що учні 42 шкіл та вихованці 39 ДНЗ Мукачівщини просидять вдома до понеділка, 24 жовтня. Але, як стало відомо Mukachevo.net, після розголосу про зрив опалювального сезону в закладах освіти району, питання дійшло до прем’єр-міністра Гройсмана, і в екстреному порядку вирішилося протягом середи, 19 жовтня.

Тобто за один день Мукачівщину підготували до опалювального сезону, хоча керівництво району на чолі з Сергієм Гайдаєм мало це робити протягом всього літа.

За інформацією Mukachevo.net, причини затримки із стартом опалювального сезону полягають у невиконанні умов газового господарства щодо подачі газу до котелень для їх включення, а саме:

- відсутність допусків операторів, відсутність допусків відповідальних за газове   господарство;
- не укладені договори про обслуговування котелень обслуговуючими   організаціями;
- не взяття на баланс підводящих труб від магістрального трубопроводу(з вулиці) до котелень;

Тобто мова йде про відверту некомпетентність та байдужість чиновників Мукачівської РДА. І це при тому, що згідно з розпорядженнм самого голови РДА, опалювальний сезон в районі мав стартувати 10 жовтня, але для цього фактично нічого не було реально зроблено.

Не виключено, що інцидент з опаленням у школах і дитсадках на Мукачівщині буде розглянутий на одному з найближчих засідань уряду в плані рекомендацій щодо кадрових змін у районі чи області. У будь якому разі, інформують працівники Мукачівської РДА, керівника району Сергія Гайдає в Закарпатті нема, він уже поїхав до Києва.

Нагадаємо, що у вівторок, 18 жовтня Mukachevo.net повідомило про оголошення екстрених канікул в школах і дитсадках Мукачівського району через неабиякий холод у приміщеннях, оскільки у закладах освіти на той момент досі не стартував опалювальний сезон. При чому самі ж працівники профільних підрозділів Мукачівської РДА в розмові з Mukachevo.net відкрито заявляють, що це відповідальність їхнього керівника Сергія Гайдая, який до розголосу та холодів повністю ігнорував питання старту опалювального сезону в районі.

Коментарі

Д
ддд

эвро близько.лем невидно

П
поклонница

Робот ти жжеш! Мені ся любить

Р
робот

Не єден бот не надав не те що аргументованої , а взагалі ніякої відповіді , поблювали і розбіжалися , та й з топновин зняли бистренько , поняли шо обкакалися

С
середній

І знову ...Полончак в темі. Страно? СДПУ(о) була дуже вірна. Януковичам, Дудам, регіоналам була дуже вірна, то був час злету. Проти Балоганів гнала як лем могла, неправильних торгашів напрягала. Тепирь Балогам дуже-дуже вірна. Хто слідующий?

П
Правий

Лівому, пішов ти, дурак розморожений і такі як ти

Л
лівий

Заспокойтеся, гайдай...івці! Хай зігріває зимнім теплом ваші оскаженілі душі !

П
Правий

Сікорополончаки ідіть нах... . Вам до клерків далеко дуже.

Ч
читач

Бо Гайдай замість займатися опалювальним періодом чимдуш займається судовим періодом з пані Полончак та придумовує, як розпочати проти неї кримінальне провадження. Хай би Гайдай професійністю своїх клерків зайнявся, а не ходив по підприємцях з юристкою, шугаючи людей перевірками з податкової та змушуючи давати брехливі свідчення... Повезло ж Мукачівському району...

Р
робот

до 555 , ДЕРЖГІРПРОМНАГЛЯД , чув про таку організацію ??, до чого тут газ. господарство , газовики подають газ згідно тендерної документації , споживач за газ платить , все крапка , до речі я не клерк з райради , але противно читати відвертий понос

5
555

Робот звісно схожий на одного з клерків РДА може чуть чуть правий на 1% і на 99% захищає Гайдая: 1. Тендер і договори на постачання газу заключаються в кінці грудня початку січня відповідно до проведених тендерів на РІК а не на півріччя (судячи з того що до квітня газ постачався значить договори укладені на бюджетний рік то мав би постачатись і з жовтня газ). Но газове в квітні щоб з себе зняти відповідальність про всяк випадок опломбувала краники на стояках немаючи на це підстав законних, а в жовтні попросили поновити пакети технічних документів (коменарі, котельщики посвідчення, договори на обслуговування газоприладів та ін). Хто мішав Гайдаю та його клеркам протягом літа ті документи підготувати??? Гайдай сам себе спалив підписавши розпорядження про початок опалювального періоду повіривши своїм клеркам що в їх галузях все в порядку... Тепер мало в Києві помастить зеленими та останеться далі район гнобити бездарно та нигинати кого хоче... ГАНЬБА КИЄВУ!!!!

Т
таняя

Давно гнати їх до чорта .доки були при власти наші закарпатські та був порядок ,як прийшли Луганщани ,москалеги ТОБЕЗПРИДЕЛ до чорта їх

КБ
кот Бегемот

ще не усягде тепленько...

М
мешканець

немогли зробити за циле лито, а тут за день впорались якесь чудо

Р
робот

Виявляється що нічіго не виявляється , звичайна провокація , ціль вилив фекалій і побільше , запрошую спеціалістів до обговрення , питання : а) в який період заключаються договори б) хто виграв тендер на постачання газу на 2016-й рік в) які труби треба було взяти газовому господарству на баланс для постачання газу , якщо самий свіжий газогон має як мінімум 10 років дуже буде цікаво почитати думку експертів з мукачево.нет по цим питанням

1
123

Виявляється, що допис Мукачево.нет більш ефективніший, як робота всієї райдержадміністрації

НЧ
не чужий

Сава богу уже теперь теплинько усяди.............................

Читайте також