Прощавай Закарпатський коньяк: українські виробники відмовляться від французької назви

70
32

Це має статися до 2026 року, і це є одна з умов Угоди про асоціацію України та ЄС, інформує Європейська Правда.

Про готовність відмовитися від назви «коньяк» українські виробники повідомили у спільній заяві після резонансу в ЗМІ довкола оновлених Правил виробництва коньяків України, в яких зауважується про можливість використання назви «коньяк» після 2025 року.

– Ми, безумовно, готові виконати всі вимоги, які передбачені в рамках Угоди про асоціацію. Навіть (попри те, що) допускаємо, що для нас це загрожує можливим падінням прибутку. Розуміючи, що інтереси країни важливіші за інтереси бізнесу, ми будемо готові прийняти нову назву для коньяку, коли закінчиться термін перехідного періоду, – цитується у спільному листі українських виробників директор Одеського коньячного заводу Едуард Городецький.

Зауважимо також, що «Ужгородський коньячний завод» є також одним з найбільших виробників коньяків в Україні, а саме таких відомих марок як «Закарпатський коньяк», «Ужгородський коньяк» та «Тиса».

Коментарі

О
Омелян

Психічно хворі - відводять душу в коментах)). Пойте до нас на Боржаву, будете мені яфини з буґеледзами здавати, пак за зароблені гроші купите собі Закарпатський коньяк)). Стосується усьої пасулі: Мукачівець, Пудкарпатівець ...

ДН
До нижнього интелектуала

Марга, а ти чьих холоп будешь? Комент в 5:00 утра киевск.времени, Карл?! P.S. Строчишь с Урала или Сибирь баба Раша?

ДН
До нижньої марги

Ниякий ти ни " пудкарпатиць" міську заперевальний . Онжишся туй пуд нашого . Беж си думів псе !

П
Пудкарпатець

Ушлепок,а ты,што нового із ся спорожнив!?Тобі інтересно на майдані бісноватися і скати палити!Послі тебе лем амеба примітивніша!

ДС
Долбень смени пластинку

Кацапский пропагандистский окурок, много повторяешься. Примитивно и не интересно.

П
Пудкарпатець

Чмирі Мікулаші,а особенно блювота 13:37,што пише по руськи і називать когось кацапами,то вообще ничтожество,там чешіть на цензор і там умивайтеся своюв мостювкув,нюхайте ї,пийте,жріть,но той не воніть!Вашоє місто у хліві,а не на європейськуй території!

К
кока

шо,таки туй дилягы,што рузумивуться у коньяках?сумнивавуся!вы и у бурячанци толком не розбираетеся ....закарпатськый,тиса и им подобни коло коньяка и не стояли.ко пив "АПШЕРОН",а вать АРМЯНСЬКЫЙ КОНЬЯК,тот знае,што такое напиток.а иси лем коняча моча,проти даякых марок!так,што успокойтеся,прощава международна!

T
taras77

Був рум "Туземський". Його заборонили і тепер він називається Туземак. Про якість не кажіть нич, просто Ви п'єте лівандос!

М
МадьИар

Гісем - чисто "хохляцька" фамілія?! Бля, понабирали для тролінгу второсортних неадекватів.

1
12345

12345 вийшов тупий хохол на чужий город поср@ть !!! Коли людинi , будь-якоi, нацioнальностi немае чим похизуватись у своix власних досягненнях , то ця особа починае чiплятись до нацioналiзму, до етносу та всяку х€рнi...називай гiвн@ халвою, але гiвно не стане вiд цього солодким !!!

Д1
До 10.09.2018 14:58

Для того щоб знати що в Україні є національного, треба перш за все читати книги по культурі і історії України, а не горілчані етикетки в наливайках.

М
Мікулаш

Відколи прийшла "незалежність" то і стандарт став НЕЗАЛЕЖНИМ. Коньяк став ПОЙЛОМ по ціні коньяку. Французи вже давно мали ПРОТЕСТУВАТИ проти використання їх торгової МАРКИ на українському СУРОГАТІ. Слава Україні ! Але французів НЕ підставляй. Наступним буде протест мадьярів до використання брендової назви "Палінка" українцями. У українців крім "бурячанки" НЕМА нічого національного.

НЛ
ничего личного только бизнес

Этот шнырь под разными никами работает на кацапскую Кантору. Проблема в том, что наши СБУшники заняты только толканием сигарет и другого контрабаса через границу... Вычисление агентурных шнырей зароботка не приносит.

М
Михайло

Потрібно крім нікнеймів ще публікувати ІР-адреси дописувачів - о буде сміху, коли "пудкарпатець", "мукачівець", а також інші дегенерати типа "(•_•)" виявляться однією мордякою, який під різними ніками тут пердить свою п'яну маячню "уе-е, тать дусталы тоті вонячю заперевальню скакуны майдауни, му є руснакы, буу, муу, лем-бем-вем"

Z
Zoltan

Вчера выпил грамм 200 закарпатского... Ой как голова болит!

ББ
Буде бренді

Назви "Жигули" ци "Запорожець", як хочеш, всьо ровно "Мерседесом" ци БМВ нигда і близько не стануть.

П
Пудкарпатець

До 23:07. Може ти і правий, цімборе, айбо тоті пару создавуть такий вонячий фон, што жене уд нього по цілуму Подкарпаттю.А наші браття руснаки тихинько собі сидять, но там пару камараду як ти, мукачівець і я огризнимеся і все, точка.Зато вни нам лізуть на голову!

Д2
для 23:26

Прочитай комент пудкарпатця і комент «для пудкарпатець». Може дашто поймеш дауне нервний.

ДП
для пудкарпатець

Не думаш, цімборе, што то єдна-дві марги і пишуть оті всі коменти? Їх так увчили робити оби люди думали ош їх много. А їх всього-навсього купка сомарів.

П
Пудкарпатець

Позирай кілько налізло заперевальнуї корости оби валити наш продукт!“Галичину” закляли нетрибайли та до нас імилися.Чорте горчкоголовий,13:34,а ви здатні якісь людські закони создасти!?Омеляни,богдани,любомири ви лем здатні руйновати,ви мершаки неваловшні нинашто!Блювотники єдні! Мукачівець,калап дулу,молодец!

НТ
НО та як, но та так .

Но типирь буде " Говньяк" )))))))).

2
22

взагалі старайтесь пити ХРИСТИЯНСЬКУ... ЗБЕРЕЖЕТЕ І ГРОШІ І ЗДОРОВЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАКЕ ДЕРЬМО ЯК ЗАКАРПУТСЬКИЙ ЛІПШЕ НЕ ПИТИ!!!!!!!!!!!

1
19:02

закарпатиць закарпатця лехко упознає по бисіді,і ниважно у якому місті світу...

2
22

закарпатський це лиш назва осталась

1
18:00

по закарпатськи буде ни повість ,а упувість вош кацапська,Омелько правду пише...

ПП
Понтій Пілат

Це не коньяк, це шмурдяк. Він був коньяком десь років 8-12 назад. А зараз це шмурдяк. Не купуйте і не пийте його.

Ф
Факт

Так потихеньку і прийде піпец. Захід без війни (для себе) прибирає конкурента по всім напрямкам. Слава Україні...

Т
Тончі

Хлопці наливайте, назва нецікава, а якість!

Ж
Жид

До попереднього. Прямо в яблучко!!!

1
12:24

розумне зауваження,але де панував СРСР,закони не писані...

О
Омелян

До мукачівця: Ти і є даун, якшо на розумієш, шо є якісь правила і у цивілізованому світі їх дотримуються. Зрозуміло що ватникам правила не писані. Якби ми йшли в напрямку московьких боліт, то звичайно могли б використовувати Шампань, Коньяк у своїх барижних цілях. Якщо вино з урочища Чизай стане відносно популярним у світі і хтось в Молдові чи будь якій іншій країні буде використовувати цю назву, то що тоді ти скажеш. Для кращого розуміння даної ситуації вивчи географію. Ватніки такі ватніки.

Г
Гісем

це не коньяк а ПОЙЛО сурогатне

Читайте також