Пригоди Дорожнього контролю на Закарпатті: як активісти підняли на вуха всю закарпатську міліцію

16
82

Менш як за 2 тижні перебування на Закарпатті хлопці відзняли стільки матеріалу, що його не встигають поширювати та обговорювати в Інтернеті, а керівник обласної міліції з безвиході намагається перевести усе в площину політики та виправдати усе замовленням проти себе.

Блокбастер, як ознаменували цю історію люди, розпочався з четверга, 22 січня, коли 2 хлопців, активісти – Віталій та Олександр – вже планували покинути Закарпаття і знімали останній сюжет на посту Нижні Ворота.

Все йшло за планом, допоки не закрутилася безглузда історію із замінуванням автомобіля: міліція посилається на дзвінок аноніма, хоча очевидно, що це була звичайнісінька провокація. І зіграла вона на руку якраз… активістам, бо відтоді громадськість ні на мить не зводила очей з їхніх подвигів.

На посту Нижні Ворота було все – блокування автомобіля, штовханини, тітушки, п’яні свідки, заяви про скоєння злочину правоохоронцями і навіть, зауважують активісти, спроби відібрати відзнятий раніше матеріал.

Ці відео – відвертий провал та «репутаційне самогубство» закарпатської міліції. Хіба що за виключенням відео з поста у Мукачеві, де місцевий ДАІшник вкрай дотепно віджартувався від активістів.

Відразу після презентації більшості відео про рейд активістів Дорожнього Контролю очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич, очевидно, вирішив завдати контрудару, який провалився з історію про замінування авто.

У деяких ЗМІ, наближених до очільника закарпатської міліції, спершу з’явилося повідомлення, мовляв, активісти Дорожнього Контролю прибули на Закарпаття, аби виконати «замовлення» – дискредитувати особисто Сергія Шаранича та його підлеглих. 

І відразу після цього «вкиду» очільник закарпатської міліції зібрав брифінг з лояльних журналістів, аби, мабуть, поставити остаточну крапку в цій історії.

Сергій Шаранич запевнив, що дії його підлеглих на посту Нижні Ворота були коректними та не суперечили закону, а також додав, що його кабінет, як і очільника закарпатської ДАІ Михайла Бойчука, також є таємним. 

Ці заяви мали, очевидно, повністю дискредитувати активістів Дорожнього Контролю, але виявилися черговим провалом. Один з учасників рейду Віталій Косенко тільки розсміявся з подібних виправдань і пообіцяв нові відкриття про закарпатську міліцію.

***

Мабуть, Сергію Шараничу варто готуватися до чергового прийому громадян, у всякому разі двох – відомих на всю країну Віталія та Олександра, який за останній місяць встигли полюбити закарпатські водії та читачі Інтернеті.

Хоча активісти анонсували спершу на це, а звернення до Генеральної Прокуратури...

Іван Романчук, спеціально для Мукачево.Net

Коментарі

И
иван

Хлопці молодці!!! А ті ко пише коменти протів то авть менти або "пидераси" які поддержувуть безпредел.

В
ВОДИЛА

ХЛОПЦІ СУПЕР!!!!! ГРАМОТНІ, ТОЛЕРАНТНІ, ВВІЧЛИВІ, ЗАКОНОСЛУХНЯНІ!!! ОСЬ З ТАКИМА МОЖНА ЙТИ В ЄВРОПУ, А НЕ З НАШОЮ міліцією !!! ГАНЬБА ЗА НЕЇ..

І
Іван

ДК це дорожний контроль чи Дом культури?! Якщо Дом культури, то сценки змонтовані слабувато. Чи продюсери погано платять, чи посередники багато забирають? А так взагалі хлопці не бідні, замітно що добре заробляють!

М
Марія

Цим артистам з ДК погорєлого театра вже пора змінювати тактику! Проплачені монтажёри! Невже не зрозуміло що це гра і розводилово за чиїмось сценаріем.

)
)))))

Гаішники в АТО місяць бухають десь в тилу де і пострілів не чути, а потім вертаються і дістають "учасника" і не такі вони бідні і нещасні. А хлопці з ДК молодці потрохи научать нашу бидлоту Законам України і ПДР. Так тримати)))))))

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

.
......

Учасник. АТО, тебе видно кантужило, якщо ти людей обзиваєш сомарами.Ти такий учасник. ато, як мій дідо, котрий умер 80 років назад.

Ж
Женька

Наша міліція нас береже!А хто гонить на міліцію - лохи.

УА
учасник АТО

Хлопці роблять правильно. Мусора дуже зажралися. мене не цікавить звідки в цих хлопців гроші.Вам сомарам показують який бардак у нас на Україні, а ви ДАІ захищаєте. Просніться!!! Не давайте хабарів,почніть із себе. У нас привикли казати як у мультику "ти знаєш ко муй Няньо" Про АТО скажу: чого ви самі ще тут сидите - вперед військоммати чекають, а не прячтеся і за спини розказуйте!!! про мусорів коли був там у "великій гузиці" ніодного не бачив на передовій сиділи на блок постах подальше і збивали так само капусту із машин за бистрий проїзд

2
2222

ДК лошари, одягайте форму та чешiть, в АТО а не в фудболцi "Арманi" проплаченi, провокуэте мiлiцiю та несете чуш. Що ти маэш право знiмати в службовому кабiнетi мацкалю дурний, немаэ на вас мiлiцiйi якаб поставила вас на мiсце, в цьому вся проблема!!!

С
славік

відео Віталі і Сані з Одеси https://www.youtube.com/watch?v=Sqc4ZDPXDWw

Д
діма

оби був порядок треба з міліції і прокуратури посадити не начальників а їх замів бо найбільше безпредела творять вони

ГМ
Григорівна Мелінда

шановні громадяни,ви борці за справедливість? почніть із себе не порушуйте пдр,недавайте хабарів,а хай на вас складають протоколи,не просіть мажорних татусів та родичів допомагати вам ВИРІШИТИ питання. шановний дк,замість того щоб їздити по областям і знімати дурниці(які ми знаєм і без ваших тупих, спровокованих відео) вдягніть на себе форму і ідіть добровольцями в зону АТО. повоюйте там захищаючи жінок та дітей україни. і наврешті навчіться говорити на українській мові.ДОСИТЬ ГОВОРИТИ НА МОВІ СОСІДІВ АГРЕСОРІВ. нас не цікавить як ви заробили на дорогий одяг,на дорогі телефони та машини,тому і вас не має цікавити звідки керуючі особи мвс чи працівники даі та ппс мають кошти на різні дорогі штучки (ми ітак знаєм що це все на наші гроші,як ви так і вони живуть на наші гроші) тож зніміть відео ваших квартир, машин,довідок про доходи покажіть народу які ви чемні та звідки у вас гроші. з нетерпінням чекаємо ваші відео матеріали.

2
2222222

Вуйкойоб, ти мацкальський виродку, іди із сима активістами на передову. У них гроші є доста за заказний матеріал., розбудовуйте схід. україни. Они запроданці такі як і ти.

В
вуйкойоб

вы вуйки тупорылые!очем вы пишите уйобки мусорские!!!!!вас не должно ебать откуда у них это все!!!!!!!!!!пацанам респект!а вы пидоры душевные!!!!!!подстилки !!!!!!!!!!!!!!!!

Ж
Женька

А я хочу чоловіка-міліціонера.Вони найкращі))))

О
оля

ДЕ ПРОДАЖНА СБУ , ЧОМУ ПРИВОЗЯТЬ ГРОБИ ІЗ СХОДУ , А ЦІ ПОТВОРИ ПЮТЬ ЛЮДСЬКУ КРОВ. ВСІХ У ШТРАФБАТ НА ПЕРЕДОВУ !!! ВЖЕ СЬОГОДНІ П О В І С Т К И ТА СТРОГИЙ КОНТРОЛЬ ВІДПРАВКИ !

М
макс

бикота мусорська

М
Микула

Молодці хлопці! Таких тупих ментів світ не видів. То не менти - то банда. І най туй захисники ментів не розказувуть ош на посту бабло не косять. Ті бандити гребуть лопатов із усіх, і наплювати на імідж держави. Шо розкаже дома каміонщик який їздив через той пост, шо Україна = корупція і беспредєл? Ганьба на цілий світ, хотя у ментів ганьби не є, як і розуму.

Т
тактатк

у міліції працює бикота, у райрадах бидлота, а на верховині гопОта((( такі висновки)

?
??????????????????

Молодці хлопці,!!!! наша міліція бесприделом занимаеться!!!!!!!!!!!!!!

1
111

555 ти сам тупорилий байстрюк, обидві. сторони "вори в законі"

5
555

мля яка разниця в шо вони одіті і уткіть у них гроші, туйки висвітлюється проблема в даї, і кить ви тупорилі не стикалися з нашими даїшниками - гопніками, та нішо тут піну пускати. опустили їх по закону)))

Б
Блок=пост

За рік ми зрозуміли, що Порошенко, Яценюк, Турчинов, Аваков і їм подібні в Україні, а у нас в області Шаранич з Бойчуком ні грамульки не зробили доброго для народу. Примножують свої статки катастрофічними темпами, обкрадаючи простий народ. Хай похвалиться ця міліція, що затримала велику контрабанду, яка тече через Закарпаття (Нижні Ворота, Лазещина, Ужок). Чи не так "шановні" бойчуки та дуже "чесна" ваша команда???

7
777

Не платіть гроші за порушення даї, а платіть штраф у касу., не нарушайте правила,дивлюся, як часто аварії на трасі Ужгр.-Мукачево, із смертельним ісходом, хто виноватий, даї, ні, водії.Серед даї багато хлопців нормальних, "но сім'я не без урода". Читаю в газеті, кожний місяць відправляють працівників міліції, в зону ато.А активісти добре погуляли 2 тижні в Закарпатті, їх відео, матеріал низької проби, ведудь себе нагло,.Машини їхні, не треба палити, з ними вмісті отправити в зону ато.

Д
Дістало

Всі держслужбовці сидять в кабінетах які збудовні за наші гроші(через податки), зарплату отримують від громадян (через податки)тому вони наші слуги народу, а виходить що миїх СЛУГИ.

ДК
до краян

Шановні земляки! Я розумію, що декому може не подобатись стиль хлопців з дорожного контролю , але ЯК МОЖЕ ПОДОБАТИСЬ ПОВЕДІНКА І СТИЛЬ РОБОТИ МЕНТІВ ?Вас же "дримбають у всі дірки" недолугі,тупорилі,обнаглівші бики, які вважають себе господарями життя, принижуючи вас на кожному кроці!Не дайте себе обпльовувати!

МВ
ми всі труси!

Таких активістів треба не лем на ментів а і на больницю особенно Мукачівську дитячу і навсі державні установи!!! Ми туй сидиме пишеме говориме як в Україні все погано а самі труси боемеся шось зробити поміняти, платиме взятки і дякуеме. ПАЦАНИ МОЛОДЦІ ХОТЬ ДАКОЛИ ПЕРЕГИНАЮТЬ. А ті гроші шо вони на цьому заробляють не легкі бо їм і машини обіцяють палити і угроз не мало.

В
Водій

Перестаньте їздити з порушеннями ПДР, як українці, тоді ця міліція не буде мати до чого докохатися.

ХБ
Хто би що не писав,

а я совітую открити очі на всіх посадовців які нас оточують. Дайте їм оцінку, а заодно і собі. А хлопці з "ДОРОЖНЬОГО КОНТРОЛЮ" подвигів не зробили - вони просто показали то шо нас окружає в дійсності. Або хтось хоче сам собі плюнути в очі і сказати шо все не так...? І ніхто ситуацію окрім нас самих не змінить. Ще совітую - не тільки писати тут, а й ще шось робіть щоб нечисті було меньше.

G
gbgbgb

А вы слышали , что главный мент сказал --- в стране идет война. то есть военное положение.

Ж
ЖИТЕЛЬ

МЕНЯ НЕ ИНТЕРЕСУЮТ ЭТИ АКТИВИСТЫ! МЕНЯ ИНТЕРЕСУЮТ КТО ЗДЕСЬ ПИШЕТ ЗАЩИЩАЯ БЕСПРЕДЕЛ ЭТИХ МЕНТОВ! ВЫ ЧТО ТОРМОЗЫ НЕ ВИДЕТЕ НА ВИДЕО КАКИМ МЕНТЫ БЕЗПРЕДЕЛОМ ЗАНИМАЮТСЯ НЕ БОЯСЬ ДАЖЕ КАМЕР ОСОБЕННО УНАС В ЗАКАРПАТЬЕ! А ЕСЛИ МЕНЯ ИЛИ ВАС ЗАВТРА МЕНТЫ ВОЗЬМУТ ЗА ШКВАРКУ И ПОСАДЯТ ИМ НАСРАТЬ КТО ЧТО ИМ СДЕЛАЕТ КОГДА ИХ ВСЕ ПРИКРЫВАЮТ! КУДА СМОТРИТ ВНУТРИШНЯЯ БЕЗАПАСНОСТЬ? ДАЛЬШЕ СКАЖУ КАГО БЕСЯТ ВЕЩИ АКТИВИСТОВ ИМУЩЕСТВО И ТАК ДАЛИЕ ТАК ПОЧЕМУ ВЫ НЕ СМОТРИТЕ НА ВЕЩИ НА ИМУЩЕСТВО МИЛЛИОНОЕ МЕНТОВ? ИЛИ ДЕПУТАТОВ ЗА КАКИЕ ТАКИЕ БАБКИ ОНИ ВСЁ ПРИОБРЕЛИ ИЛИ ВЫ ОСЛЕПЛИ! ПОЧЕМУ БЕСПРЕДЕЛЬШИКОВ В АТО НЕ ПОСЫЛАЕТЕ? А ДЛЯ ДЕВУШКИ ЯКОБЫ Я СКАЖУ МИЛИЦЕОНЕРОВ ПОСЫЛАЮТ ПОТОМУ ЧТО ОНИ НА ГОСУДАРСТВЕНОЙ СЛУЖБЕ А НА СЛУЖБУ ОНИ ПОШЛИ ЧТО БЫ БАБКИ ЗАРАБАТЫВАТЬ НУ НЕ НА ЗАРПЛАТУ ЖЕ ОНИ ЖЕВУТ! ЛЮСТРИРОВАТЬ НАЧАЛЬНИКОВ И ПОДЧЕНЁНЫХ ЧТО БЫ ДРУГИЕ БОЯЛИСЬ ИНАЧЕ НЕ ЧЕО НЕ ПОМЕНЯЕТСЯ! ХВАТИТ ДОСТАЛИ ИЗВЕНИТЕ ЗА ОШИБКИ

Д
ДК

Дорожній контроль були одними з перших на Майдані і допомагали революції. В тот час даїшники давили на майданівців, влаштовували перепони та перекривали вулиці на захист Януковича. Висновки робить самі!

Ж
Женька

Хочу заміж за міліціонера)

П
патріот

В україні 350000 ментів яким населення взигалі не довіряє - це статистика а не чос. Для чого проводити мобілізацію та зганяти молодь у армію, краще мобілізувати хоч 50000 з міліції, в них і навики з зброєю є, а заодно і імя своє очистять, може хоч народ їм трохи довіряти почне.

М
Микола

пане воєнному чому молоді хлопці помирають аці активісти катаються та гроші заробляють де мобілізація нехай накачаниних здорових як Костенко в АТО нехай покажуть свій героїзм

Д
даішник

У всіх інспекторів останні айфони.... недалеко втекли від мого шефа..!!!!:)))

Д
даішник

Галімий чос....!!! в Донецьк на блокпост там треба інспектірувати...

1
167796487

та наша украї ніколи небуде в Європі таких атакі бики як ці 2 активісти продажні

А
АТО

Це активісти? Та це сепаратисти "мочити їх ".

У
Українка

"Мусорята" хоча б їздять у зону АТО бажають Вони цього чи ні за копійчану зарплату,а ці "грьобані активісти" що зробили для своєї країни ,Вони навіть рідну мову вивчити не здатні та грамотно коментарі собі написати.

Ч
чемний

Хай Шаранич пробить пресс конференцію та виправдає якщо це наклеп, якщо це дійсно все так, то його народ скоро сам люструє!

ДК
до коментаторів

гей ви,ментовські боти, та перестаньте вже так соплями бризгати то на шмотки то на заказ. а шо шаранич у сенд хенді одівається разом з бойчуком)) такі худенькі два начальника наверноє от поганого життя. а хлопці з ДК молодці, показали яке у мвс бидло необразоване робить, шо даже говорити не може нормально.

М
Міла

Це активісти? То проплачені тупі бики, які крім заучених трьох "маскальських фраз " більше не здібні ні нащо.

С
Сашко

Гарна спроба мусорята) та ніхто не ведется на ваші безглузді коментарі. Ви тільки палите себе.

?
????????

Який то сюжет, к чортовій матері, то є цирк на дроті, клоунада...

?
????????

Брендові шмотки коштують дорого, не кожний на свою зарплату, може собі позволити. На цьому грязному бізнесі, активісти. заробляють великі гроші.

П
Ппп

Добре,що знайшлись такі хлопці,умнічки. Правельно роблять. Обсуждати шмотки пацанів можуть лише завісники,яких жаба давить,ви дивіться суть сюжету,а не хто в чому одітий,і хто скільки має,наші мусора тоже страшно всі чесні. Пацани так тримати. Може і в нас колись запанує справедливість.

М
мацкалька

Земляку, я тоже із Мукачева. Хто як може, то так і помагає, хтось 5гривень, а хтось може і того. не має. Я оділа і обула двох солдатів, в імпортну армійську форму і берци. Скільки я заплатила, то вже є мій бізнес. Но не мало. В Укрвїні буде реформа ДАЇ, розберуться з ними без цих. активістів.А цим. здоровим, "професійним". бугаям місце на сході України.

=> Мацкальці

Перепутали де схід, де захід? Я з Мукачева, можемо зустрітися поговорити про схід і захід за чашкою кави, а за одно і з усіма хто тут АТО-м прикривається, скажете, чим же ви допомогли АТО крім 5-гривньової смс-ки.

М
мацкалька

Віталя. І твої дружочки, ви перепутали. де схід, а де захід. Для історії , не. забутьте прихватити подружку із. You Tuba, для поїздки на схід.)))))))))))))))

?
????????

И кто смотрит на You TUBE это дерьмо?

?
????????

Ужгородець, ТИ ТУПИЙ ЯК ТАЛПА....Їх улибка,дорогий одяг, від доброго, веселого, багатого життя.Бо добре їм платять за заказ. Добрі у них фанати, тягнуть аж на мільйонерів, якщо можуть содержати таку отару, як Дорожній Контроль. Їм місце в зоні. АТО.

Д
ден

Переглянувши всі відеоматеріали хлопців я всоте переконуюся у тому, що в міліції працює одна бикота!!!Ну...в закарпатській- 100-відсотково!!! Хлопці з ДК- молодці! Головною їхньою зброєю є -знання!!! А головною помилкою тих кого вони "штурмували"- НЕЗНАННЯ!!!Але ж ми пам,ятаємо лозунг правоохоронців:" Незнання законів не звільняє від відповідальності!". Маємо надію-так і буде! Прикро дивитися, що з тої купи правоохоронців ЖОДЕН не міг нічого протиставити хлопцям, окрім фізичної сили звісно...На жоден "закид"ніхто не парирував...Смішно було спостерігати за тупими обличчями...Всі трусилися наче в начальника "на килимі"))).А п,яний свідок з своїм:"Я свідок!А що сталося?"-це фантастика...))))Після цього"опущення"всіх МВС-ників Закарпаття повинні протестувати на IQ та знання ЗАконів.Бо плакати хочеться від побаченого.Невже там дійсно всі такі бездарі???

Г
ггг

ппп, а ты образованая мразь?

П
ппп

Мразь необразована!!!

ДВ
Друг Віталі

За"бали коментатори які все зрівнюють і прикривають АТО, так не жріть взагалі тепер і не жийте, бо в АТО діти вмирають, ви самі бюся об заклад - ні копійки не дали на потреби армії. Як заробляє? В нього партнерка на каналі YouTube (а це 1-3 тисячі долларів в місяць) - так і заробляє, якщо ви село загукане і не знаєте що такий вид заробітку існує - я вам співчуваю.. Наркоман? Де ви бачили наркомана в такій формі (http://cs618822.vk.me/v618822410/26c7/W-Wtsi_fBpU.jpg) А всі коментуючі супергерої (як 11111) хто хоче Віталію набити морду - пишіть як з вами звязатись і обіцяю організувати вам зустріч в найближчі 2 місяці, в Мукачеві або Ужгороді. Зможете йому сказати все в очі.

ІТ
іменно так!

Сомари ви люди, яка вам разниця откуда в них такі телефони, машини і т.д... неє вам до чого даєбатися, жаба давить шо ви неспособні лінь свою перебороти і самим добитося того всього шо і они ... чи ви лем герої порожняки ганяти, язиками молоти на ліво на право....

У
Ужгородец...

Да...Сложно описать...точнее обьяснить рабам ...что они рабы...Край беспредела депутатов и ментов...Судя по коментариям...Интеллект у людей ...как у хлеба...А еще позволяют себе "пукать" про активистов по-поводу одежды...улыбок...Дремучий бесперспективняк...

КТ
Константин Таранов

Вот ГАИшников в комментах собралось! С подачи ДК уже многих из вас уволили, люстрация и до вас доберется, пойдете на заводы вкалывать!

В
ваня

Молодці так і далі.

А
Александр

Слушайте, читаю коменты и улыбаюсь. Вот тут сидят западенци в основном в комментариях, Вы ж за Украину? Все патриоты этой гребаной страны, так сами идите на донбас, я там был что б меня туда щас не писали едь, что нам дала эта страна???за независимость страны мы только залазим в большую попу...вы ж в основном кричали на майдане громче всех и прыгали выше!идите в АТО, а не сидите в интернете и говорите чушь про людей которые пытаются как то сделать лучше что бы все было по законам которые сами политики и писали а теперь они законы шлют нахер и показуют тем самым что в стране бардак.кто громче кричал на майдане?где вы запрятались?

Г
ГАИ

журналістів дорожнього контролю спонсорують фанати, люди з усієї України ! Це не є секрет! Дуже багато правокаторів тут у коментах! Ви багато не знаєте і не розумієте!

А
АТО

Мукачево модлодцы. Я думаю что не только вам интересно откуда у них деньги. Ничего не делать а бабла столько как в екс Ян-ча.

Щ
Щирий

Ця тварь віталіно комусь рахує статки та Бойчук більше років працює в органах ніж цьому щенку років, то де він працював і як заробив на Фольксваген туарег вартістю 90000$ на якому блотує . Люди добрі не ведіться на цього ублюдка і йому подібних.

С
Словянськ

таких как они, здесь нужны. МЫ ИХ НАУЧИМ ЧТО НУЖНО СНИМАТЬ!!!

Г
Гуцул

Неє на них чоловіка ?

ІФ
ів. франківськ

Віталька і Санька висвітліть всій країні відео де вам вручали повістки в АТО. Чи слабо... "герої"

М
мукачево

Для почтку вІТАЛІНО покажи на відео свої доходи... Звідки в тебе Таурег, айфон 6-й, і браслетик 57 грам...

М
мукачево

Віталіно для початку нехай покаже всій Україні звідки в тебе Фольксваген Таурег, айфон 6-й, і браслетик 57 грам!!!!

!
!!!!

Я колись писала комент і знову повторяюсь. Подивіться, на дорогий одяг цього активіста, на їх провокаційну ,наглу поведінку. Хто оплачує їх проїзд, бензин,харчування, житло. Подивіться на це веселе, здорове лице, і чим він займаєся-"проблемами на Закарпт."Наші діти воюють, не мають, што їсти, а ти, маєш добрий час на Закарпт.Хлопці, противно на Вас дивитися, особливо той момет,коли хпає папір на англійсьікій мові.

З
земляк-мусор

помали начали ментовські тролі вилазити, тіпа правду матку рубають))

Д
ддд

В Європі через такий скандал нач обл мвс уже б давно вибачився і пішов у відставку, тільки у нас так себе поводять ніби нічого і не сталося. Далеко ще нам до Європи, поки таке бидло у нас при владі!

З
Земляк

Про які людські цінності ця гнида може говорити який скорше всього на нюхісі сидить, заточка стопудово наріка. Якщо такий чесний то нехай не блотує у футболці Армані і розказує що живе з воздуху на одній зарплаті. Проплачений гандон

Г
гаї

а де люстрація нач. даї мрев.овіра всі намісті і всі чесні

1
11111

Цей Віталіно Гандон!-я би йому хрюкальник подправив!!! Кумарить навокоч продажна!!!

Р
Роман

Вітально ты мне на наркомана похож

П
Правда

Це не дорожний контроль це "руськоговоряще бидло" із-за якого зараз у нашій країні гинуть найкращі сини нашої України . А це заробляє провокаціями на "Армані " та "цепури".

В
Витя

Заказ это типа что пишут мол Балога этих ребят позвал? Так я могу лишь сказать большое спасибо если так хотя не очень верится посмотрев канал ребят. Они кошмарят ментов по всей стране

Л
люстатор)

треба набрати нових поліцейських як це роблять у Києві, з нормальною з/п . а всіх старих мусорів позвільняти або на війну/ато відправити, хай хоч шось корисне зроблять.

Ф
Фура

Пацанам респект і уважуха!

П
Патріот

Риба гниє з голови. Скільки ще треба журналіських розслідувань про Шаранича щоб Аваков його люстрував. Чи може пора люструвати лічно Авакова?

Читайте також