Привласнений "регіоналами" термальний комплекс у Берегові намагаються повернути громаді (ФОТО, ВІДЕО)

43
38

Сьогодні, 31 березня 2014 року до Берегова виїхала комісія для перевірки порушень угоди про оренду цілісного майнового комплексу ВФСТ "Колос" АПК України.

Мова йде про відомий на всю Україну спорткомплекс "Закарпаття" з відкритим термальним басейном, який, як з'ясувалося, був незаконно переданий в оренду на 49 років невідомому столичному підприємству – ТзОВ "Рекреаційно-спортивна база "Закарпаття".

Пов'язують діяльність цього підприємства з особою колишнього міністра АПК Миколи Присяжнюка. Тобто спочатку привабливу державну власність довели до банкрутства, а потім скоріш за все планували приватизувати київські ділки, звісно під прикриттям керівництва Партії регіонів. Відповідав за це зі слів уповноважених працівників спорткомплексу особисто Олександр Ледида, колишній "губернатор" Закарпатської області.

Комісію для перевірки від ВФСТ "Колос" очолив Михайло Вінтоняк, голова Івано-Франківської обласної організації ВФСТ "Колос" АПК України. Серед членів комісії - голова Закарпатського "Колосу" Микола Тимчак, директор Берегівської ДЮСШ "Колос" Олена Чуха та інші.   

Прослідкувати за поверненням державного майна прийшли і представники громади міста Берегово. 

Голова комісії оприлюднив відповідну постанову вищого керівництва "Колоса" про звільнення з посад попередніх керівників спорткомплексу у Берегові, зачитавши його у присутності представників громади, депутатів Берегівської міської ради, помічників народних депутатів України. З постановою та рішенням ознайомлений гендиректор УСБ "Закарпаття" Віктор Годинка. Директора іншого підприємства-орендаря Віктора Клепки на робочому місці, як завжди, нема.  

Отже, Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" АПК України прийняла рішення:
"Відповідно до Постанови VIII позачергового з'їзду Центральної ради Всеукраїнського ФСТ "Колос" АПК України №1 п.5 від 26.03.2014 року припинена діяльність Договору від 7 листопада 2012 року зданого в довгострокову оренду цілісного комплексу будівель ТОВ "Рекреаційно-спортивна база "Закарпаття" в особі директора Клепки В.А. та ВФСТ "Колос" АПК УКраїни в особі колишнього першого заступника голови Власенко М.П.

За халатне, тривале, безвідповідальне ставлення до виконання умов Договору оренду, ігнорування виконання Постанов Президії ВФСТ "Колос" АПК України упродовж 2013-2014 років, невиконання посадових і функціональних обов'язків відсторонити генерального директора ПОГ ЕВП УСБ "Закарпаття" Годинку В.З. від займаної посади з 1 квітня 2014 року".

Підпис – в.о. голови ВФСТ "Колос" АПК України Г.У.Савчук.

Однак, незважаючи на постанову Президії "Колосу" директору  УСБ "Закарпаття" Годинці В.З. посприяти комісії розглянути фінансово-господарську документацію підприємства, цього наразі не відбувається. Керівництво та бухгалтерія спортбази не погоджуються надавати документи. Зокрема заважає здійснювати інвентаризацію так званого ТзОВ РСБ "Закарпаття" Світлана Левченко, яка називає себе заступником директора зазначеного підприємства. Тому на спортбазу викликали міліцію, аби процес повернення державного майна відбувався цивілізованим шляхом ...

Далі буде.   

Коментарі

Н
Наталія

Пройшов рік і що на басейні змінилось? Стало ще гірше з приходом Чухи О. підлої аферистики, яка за гроші перегризе глотку рідній матері, підставить друзів і будь-кого за гроші. Підставляє директора Тимчака, якого викликають у мерію і там він оправдовується, що він непричому, але помиляється: на підприємстві відповідальність за все несуть дві людини: директор та гл.бух. Ця стать (Чуха) у місті всім відома з поганої сторони. Ще Машіка її гнав з очей. Може в місті знайдеться хтось хто їй розукрасить пику за її підлі справи. Дай бог.

С
саша

Чирибанка-повна дура.Позор.Противно позирати.Фу..Фу..

Н
Наталія

Такі питання потрібно вирішувати шляхом звернення до господарського суду, а не таким примітивний несвідомим шляхом

Н
Наталія

Такі питання потрібно вирішувати через господасрький суд, а не як в селі несвідомим натовпом

ФС
Фанат спортсмен

Добрый вечер, уважаемые господа! Некоторых там как в ПРОСТОКВАШИНО- отмыли, отчистили, а они ФИГВАМы рисуют.))) Ребята!!!! Давайте жить дружно! P.S.-относится только к правильным ребятам...(не путать с неадекватными,безграмотными персонажами которые не способны отличить мужчину от женщины).

Б
Берегівчанка

Красти- крадуть, у інший карман зазирати теж добре знаємо, " обізсрати" раз плюнути- це всі добре знають. Особливо словами розкидуватися -це у нас від Бога. Але на жаль більшого не дуже можемо. Але справедливо було якщо забрати спорткомплекс від таких людей і вернути його у володіння Берегова, бо це будували наші батьки, дідусі і бабусі. Дати можливість виховувати наших майбутніх здорових чемпіонів, також іншого бізнесу( нижче сказане про квартири і заробіток нашого населення). Але треба спочатку розібратися хто надав у м. Берегові дозвіл і мовчки заробляє з ними гроші. Але нажаль цей бардак був, є, буде завжди. І надалі перед тим як писати свої коментарі на рахунок так званої громади що порівнюють її до прикладу Аксьонова і т.п, а там був простий народ і лише батьки дітей спортсменів які хотіли почути від керуючих чому вони по тихеньку виганяють дітей . . І на майбутнє може треба почути власними вухами і і побачити власними очами спершу те ,про що деякі персони роблять висновки.

3
32123

вода одна а мельницы разные и лопасти у нее тоже разные - все только и занимаются годами что ищут достойного хозяина на спортбазу. Будет вам хозяин только подождите чуть-чуть - до президентских выборов. Только запомните - сказок не бывает и развернуться городской спортбазе не дадут - не важно где останутся налоги, нас со школы совок учил "3 пишем 2 в уме"... А работников жалко действительно, люди выжить хотят

А
Адвокат

Відповідь: Фанату сортсмену: робочі на базі привітні і нормальні люди, які обслуговують людей культурно. А на рахунок жінок Наташі та Свети - нам бог дав оч щоб бачити. І люди, які бачили що плаваючи в басейні ці дві кралі цілувалися були не сліпі. Українцю: якщо б це все вирішувалося в суді то гол.бух., юристу, керівнику грозили б кримінальні справи за приховування доходів та укриття від сплати податків державі. База має дохідну властивість. Кожного дня в басейн ходять сотні людей, а в літку за один день може пройти 1500-2000, а може ще і більше - це ще порахувала комісія, яка приїжджала на перевірку на початку травня 2012р., коли керував Лобойко. Помножте цю кількість на 30 грн., далі помножте на 30 днів у місяці і далі помножте на прибуткові 6 місяців - це приблизно біля 9.000.000 грн. Це тільки басейн, а ще є готель та столова. Як боже бути база збиткова. А на рахунок - довели до банкрутства: довів мент Годинка, який ділив гроші з Ледидою, котрі пройшли повз касу басейну.

В
Варвара

Бандити керували спорткомплексом і бандити захоплювати прийшли! Однакові мерзотники!

В
Варвара

Гнати бандитів зі спорткомплексу! І цих двох-простигосподи, Наталка Мельничок всюди мордяку свою запхає де грошима великими і нечистими пахне!

ФС
Фанат спортсмен

Рабочий и есть рабочий-поэтому и коменты с матом-перематом.Разве такие люди могут принимать и достойно обслуживать отдыхающих? Люди разбегутся. Конечно же важно воспитание и моральные устои.Как видите,уважаемые читатели,хамство- это единственное их оружие.Да и не удивительно....,ведь каким надо быть завистливым человеком чтоб так писать о женщинах.То что это ложь,даже не стоит лишний раз и разъяснять.Вы можете отличить человека неудачника,озлобленного обстоятельсвами личной жизни от здравомыслящих людей.

РС
рабочий спортбази

Всі розуміють що ці коментарі пишуть дві лесбіянки Наташа гол.бух і Света Левченко у них симапатія вже давно.Вона зараз у неї і живе.При дурному Міші так можна робити.А тепер порвіняння;у Наташі зарплата на місяць-10тис. у Свети -12 тис. а простих робочих які пашуть на мафію по 12 годин 1200грн.Є різниця.Постійно вони живуть у гостинниці безплатно,їдать даром і гуляють і гоняться кожні вихідні до ранку ,а з нами поводяться як з бидлом бо у них криша міністер він постійно це говорив.І ви праведники ще смієте захищати сволочів.А Інна Йосипівна нормалана і порядна жінка не така вонючка як ви.Поняли!!!А ту всю курвоту за грати!

У
Українка

А ще потрібно розуміти, що є багато Берегівчан хто живе навкруги басейну, здають квартири туристам які приїхали купатись у басейн, заробляють хоть якісь гроші на життя. А внаслідок останніх подій думаю і туристи не поспішатимуть їхати, от і виходить що вони також постраждають та не зможуть заробити ці гроші. Дурна слава не так легко забувається! То кому це все піде на користь, з кого ці люди можуть спитати за те що втрачають хоть таку можливість заробити?

ДЛ
До людей

От і все стало зрозуміло, а саме те що гасло "за громаду" для даної дами і її "команди" яка пише нижче, ні що інше як прикриття цього захвату. Вона ж сама і написала, цитую:"... Я считаю и надеюсь, что база, которая построена при поддержки жителями города должна вернуться ВФСТ "Колос"." Ключове - повернути в Колос. А що це не той Колос, який доводив базу до краху або банкрутства?!!!

ГИ
Гей Инна Йосифовна настоящая

Опровергаю два коментария, которые были напечатаны от моего имени 01.04.2014 года (или это была первоапрельская шутка ?). И знаю от куда ветер веет По поводу моего мнения про спортбазу. Эта база всегда была в первую очередь для спортсменов, а в настоящее время превратилась в выкачиваниен денег. Работников базы считали за рабов, все у них воровали и обманывали (считали по себе), на територии басейна продавали спиртные напитки и копченое сало, и это на територии спортивной базы. Я считаю и надеюсь, что база, которая построена при поддержки жителями города должна вернуться ВФСТ "Колос".

ИЭ
и это сейчас по всей стране.....

ГРАБЬ НАГРАБЛЕННОЕ!!!!!

ГИ
Гей Инна Йсиповна

Уважаемые активисты, лучше бы вы обосрались во время шторма на корабле, а вы обосрались во время прогноза погоды!

ГИ
Гей Инна Йсиповна

ГЕРЕЙ був парубок моторний і хлопець "Го-стоп" козак! Вирішив пригадати молоді роки. З депутатством не склалося,ось і вирішив податися знову у БАНДИТИ.До води має несамовиту любов.То в ВОДОКАНАЛ залізе, то до басейну завітає...... Так і коротає довгі весняні ночи.Улюблений час 00:00,коли перевтілюється на рятівника.Приїздить до Берегова і відкриває чарівні сейфи,немов хоче сплатити податки,а може вирішити свої фінансові питання? Мабуть час платити за посаду???? Ігор Васильович,___-нагадуєте Робін Гуда-Єврея...Відрізаєте у багатих і пришиваєте бідним????? Може час зупинитися?

В
валентина

роздали розкрали бизнес іде жаба задавила хочуть обратно собі подивіться на цих активістів самі злодії

У
Українець

Дійсно, а чому не вирішити питання в суді, якщо якись пункти договору порушені (про що зі статті не зрозуміло), а потім з рішенням суду або з постановою, яка є обов'язковою до виконання обома сторонами, прийти й проводити якісь дії. А так це все фарс та гра на публіку, або дійсно спроба захвату. Чи про закони в нашій країні забули?

2
23

О, тепер буде повод гроші з людей збирати, як на армію, тепер на тур базу.Першими напевно почнуть добровільно принудітельно скидуватись спортсмени

Д
Думка

Маю думку, що під революційний галас, певні особи, які прикриваються громадою просто хочучть прихватити діюче підприємство. Банально за відпрацьованою і відомою всім схемою, прикладів маса по всій країні, здійснюється спроба рейдерського захвату майна. Нижче вже писали що договори мають якусь юридичну силу, є судова система за допомогою якої вони анулюються, тому законним шляхом потрібно діяти в країні абсолютно усім. Своїми діями так звані представники громади які хочуть вирішити якесь питання по своєму, а не згідно законів України, діють не краще Аксьонова в Криму. Такими прикладами ми даємо приклад всій країні і світу, що у нас закону немає, а є лише бажання тієї або іншої купки аферистів і свої інтереси їм важніше країни. Дякую!

Ю
Юрій

Для тих людей, котрі пробують орендатора класифікувати і вішають їм ярлики приналежності до Партії Регіонів, просто займаються дешевим фарсом щоб прикривати своє рейдерське захоплення , котре юридично нічим не обгрунтовано. Щоб розвіяти всі думки орендатор може надати всі документи про наїз на нього визначених силових структур, які тривали на протязі 4-х місяців минулого року. Замість того щоб писати замітки, передьоргувати факти раджу почитати Закони України які регламентують правові відношення, а не займатися політиканством.

!!!!!!Мнение из Киева!!!!!

Очень большой вопросительный знак !!! Почему вдуг решили разорвать договор аренды прямо сейчас??? Я считаю это так не делается!!! Это просто захват а насчет оскорблений это люди вы не корректно делаете!!!

П
Патріотка

До береговчанки, Петера, набридайли та інших шавок януковських бандюковичів. Якщо для береговчанки Светка і Наташка гордость,то мабудь вона теж лизбійка і з ними лизалася. Як на мене одна самозванка, а друга шахрайка разом із Клепкою, Годинкою, Коляном, який десь вже зник дуже цікаво чому? та Ігорком, який є довіреною особою Клепки, але без довіренності. А на рахунок рейдерського захвату це брехня. В Колосі 26 березня 2014 року відбувся з"їзд де одноголосно делегатами було проголосовано розірвати договір оренди у зв"язку з невиконанням та порушенням пунктів договору. А громада Берегова була присутня для того, щоб не було виносу документів чорної бухгалтерії та не легальної готівки. А надалі, щоб не було розкрадання нехай громада Берегова контролює.

НЗ
Не зрозумів

Багато галасу, та суті мало. При чому тут громада Берегова? З інформації виходить, що громада є лише масовка, а об'єкт прагнуть повернути до ВФСТ "Колос" АПК України. Тобто знову громаді дулю з маком, а гроші в Київ, адже власник знову в Київі. Риторичне питання - громаді, яка різниця в чиї київськи кармани готівка впаде? І ще одне запитання може хтось разумний пояснить, що таке АПК України? Тільки не на простій мові, а де в законодавстві на сьогодні визначений такий суб'єкт правовідносин, як АПК України? З чим його їдять? Хто його очолює, які міністерства законодавчо визначені у його складі і тому подібне....тільки на законодавчому рівні, будь-ласка. Пробачте за незручні запитання, але нам простим людям подекуди приходять такі прості запитання на які потрібні складні відповіді.

Б
береговчанка

Вовкуновича кантуженго уже давно пора удалить от общества.Достали.Смотреть противно.Тошнит.Пусть лучше занимается мебелью-драной.обманщик.Все другие девушки молодци.Светка,наташка -так держать.Ви наша гордость.Вовкунович без Вас тряпка.

Б
Берегівчанка

Мій син ходить на тренування греко- римської боротьби у цю спорт базу,яке проходить безкоштовно. Є діти різного статусу( бідні, багатодітної сім'ї, забезпечені) . Їздять на змагання по всій Європі за кошти батьків(автобус, бензин) але ночліг і харчування забезпечують гості. І коли дітей не пускають 1 раз в неділю у басейн, а тепер забрали і роздягальню, а доходять і до спортзали, ви тоді уже вибачте це перебір. До речі діти сильні по спорту 80%привозять додому медалі! Так що я там була , ні до чого тут ваші " активісти" "праведники" і тому подібне засуньте собі в одне місце

П
Петер

Боже-Боже, і хто приіхав - злодії , що й клеймо ставить ніде. Нехай Вінтоняк про свої "подвиги" розкаже. А про то, що цьому гнилому колосу більше мільйона оренди заплатили ніхто не розказав? Де була берегів ска громада коли цей басейн доводили до ручки? Чи Лабойс всім платив???? Керівництво колоса на сьогодні самозванці!!!! Кого ж ви підтримуєте, праведники наші? Не повірю що Балога з вами може бути за одно! Геть прохіндеі з чужого підприємства!

Н
Набридайли

Да так звані активісти вже просто оборзіли! таке твориться усюди, розвели повний гармидер в країні, вже скоро до кожного додому будуть приходити і качати права! Навчіться вирішувати питання законним шляхом! Хочете розірвати договір - розривайте його в судовому порядку, не треба збирати компанію не самих розумних людей і тупо нагло гребти все під себе! Громаді вони повертають награбоване! Не смішіть мене! Я пам'ятаю, хто і як тут керував ще до договору оренди! Згадайте і ви, шановні!

7
777

Славні брати Закарпаття під шумок революції вирішили захопити базу Колоса поки його очільник під статтею ходить і нічого зробити не може. І прокуратура тихенько мовчить, напевно є мотиви. До речі, договори розриваються рішенням суду.

П
Підтримую

суку левченко треба було поставити на коліна,а потім прив"язати до столу.Так себе нахабно веде ця сруля,що аж тошно дивитися на таку козулю.

ЗС
за справедливість

Всіх праціників керівного складу УСБ "Закарпаття",починаючи з гендиректора,його заступників,головбуха,юриста і т.д. треба не те що покарати,а каструвати,щоб більше від таких подонків не народжувалися ідіоти,схожі на них. Крали та обдирали народ і в першу чергу берегівчан та набивали свої власні кишені. Розпуклибися такі сволоти та мерзавці, що думають тільки про себе.Їх правлінню уже прийшов кінець,але поки-що вони з цим змиритися ніяк не зможуть.Але відповідати їм за свої протиправні вчинки доведеться,як би вони цього не хотіли. Кришування з Києва закінчилося. Не відомо на кого ж вони надіються? Щоб вони не втекли за кордон,як це зробили колишні члени партії бандюковича,цим самим ухилившись від покарання,їх слід негайно арештувати,нехай би вони чекали покарання за гратами.Таке рішення по відношенню до цих отщепенців буде цілком справедливим та об"єктивним.

Д8
до 888

Свободівці і ЄЦ хоть штось роблять для жителів.А ви уроди сидете і осуждаєте.Што ліпше коли київська мафія орудує у нашому городі і до типирь носять гроші сину Януковича чи то што є патріоти і добиваються кращого для всіх.Я особисто безпартійний і знайомий і з Чірібан і з Бідзіля.Молодці жіночки.Таких би побільше, а не одних вонючок тупих розвелося у городі.Ганьба.!І Вовокунович молодець!Беріть з нього приклад нічтожні.Клепку ,Годинку і подстилку Свету у тюрьму!!!!!!!!!!

8
888

Шановні "праведники"! До якого часу будете за собою тягати Чирибанку та "товстостраку" депутатшу Бідзілю?На Бідзіляню теж треба люстрацію.Нахапала землі,а тепер ходить інших провіряти.Звичайно!"Пес гавкать,щоб на нього не гавкати"- це належитьі до Чирибанки.Має три квартири,сина -умовно засудили,чоловін -великий математик у 10 школі,де всього 5 учнів,а Чирибанка - не знає де"робить":і в міськно- великий спеціаліст-за "педагогічний стаж провела 10 уроків",бо на більше не хватало розуму.Так що подумайте "великі СВОБОДІВЦІ"

З
закарпатка

Постройте нам, пожалуйста Виктор Иванович, бассейн. Хватит писать всякую ерунду в интернете, сделайте полезное дело для города, глядишь и доверие людей вернется, когда к нам туристы приедут.

P
Pravda

Рейдерське захоплення приватної власності громадської організації.

1
1

Серед так званих активістів забагато ЕЦ

Читайте також