Рекордна сесія Ужгородської міськради: Погорєлов капітулює (ФОТО)

17
8

Міський голова не зміг організувати роботу депутатів та уникнув рішень по «Короні» та «Водоканалу».

Позачергове засідання Ужгородської міськради 21 вересня виявилося історично коротким. Принаймні, жоден з депутатів обласного центру не зміг пригадати, коли ще так швидко та безрезультативно закінчувалося засідання.

Приводом для скликання позачергової сесії стало питання скандальної приватизації комплексу «Корона», а також відчуження інших об’єктів комунальної власності, зокрема і доля міського «Водоканалу».

Напередодні вже було очевидно, що засідання має бути спекотним, адже почали ширитися чутки про те, що мер Погорєлов з депутатами-однопартійцями з ПР шукають голоси для відставки Секретаря міськради Віктора Щадея та першого заступника мера Віктора Трикура.

За годину до відкриття засідання до будівлі на площі Поштовій підтягнулися мітингувальники з плакатами проти Погорєлова, але без партійних прапорів. За ними – мітингувальники від Партії регіонів, які «екіпірували» площу перед будівлею ще й кількома брендованими палатками. 

Утім, до кінця не було зрозуміло, для чого привели своїх людей «регіонали». Дехто навіть жартома припустив, що вони щось переплутали, або взагалі підтримують протест проти дій діючого керівника міста.

Близько 10.00, коли і мало розпочатися засідання, мітингувальники – переважно студенти – зайняли сесійну залу. Коли із запізненням на 20 хвилин у залі з’явився Віктор Погорєлов, його зустріли свистом та вигуками ганьба.

Тоді мітингувальники покинули зал і депутати спробували розпочати роботу. Втім, проекти рішень ні щодо «Корони», ні щодо «Водоканалу» так і не були внесені у порядок денний. Натомість стало відомо про те, що і Віктор Щадей, і Віктор Трикур написали заяви на звільнення за власним бажанням.

Розглядати їх на засіданні також відмовилися, і оголосили 3-хвилинну перерву, яка розтягнулася на всі 20. А після неї Віктор Погорєлов закрив позачергове засідання. Результат – «0» рішень.

Як спробував пояснити мер, сесію зупинено через те, що декілька домовленостей не було узгоджено суто політично. Очевидно, мова про кадрові рішення: «Віктор Щадей написав заяву на відпустку на час виборів, після неї він хоче звільнитися. Коли вирішили поставити цю тему на голосування, деякі партії побачили підвох. Ми взяли перерву на декілька днів, будемо зустрічатися. Питання по «Короні» заслухане буде. Воно є політичне, аби загострити увагу на тому, що влада робить не так,  як хочуть певні особи».

Водночас, Погорєлов послався на те, що отримав довідку з прокуратури, мовляв, у приватизації «Корони» нема криміналу, хоча додав, що має бути ще і рішення суду.

Так чи інакше, але як повідомили нам відразу з кількох фракцій, питання законності та правомірності відчуження «Корони» знову підніматиметься на найближчому засіданні міськради. Можливо, навіть уже наступного тижня. 

Коментарі

В
Василина

Юля Она пытается обратиться к совести свободного мира, потому что обращаться к совести своих вчерашних соратников уже не видит смысла…vvv

В
Василина

Юля Она пытается обратиться к совести свободного мира, потому что обращаться к совести своих вчерашних соратников уже не видит смысла…vvv

К
Костя

Все зрозуміло. http://www.vsapravda.info/kryminal/16425-milicija-zatrimala-nachalnika-vkb-uzhgorodskoi-miskoi-radi.

Г
горисполком

Файті. Ага, допомога кандидатові від Трикура це щось....Він і на місцевих виборах надопомагав на виборах, що бабло від Балог украв,а протім трясся за свою задницю. Коли сталося так що Рата все - таки програв і ЕЦ отримав 19 депутатів, швиденько прибіг до босса і націпляв собі орденів що то все його заслуга. Подивимось на його таланти на цих биборах, після того як він перекидав всіх людей які працювали на місцевих. Думається що лідери ЕЦ будуть не приємно здивовані результатом цих виборів. На жаль. потім пізно буде піть Божомі, але це проблема Віктора Івановича

Ф
Файта

Говорив з людьми з оточення Трикура. Кажуть, що він пішов у передвиборчу відпустку для допомоги своєму кандидату.

Г
горисполком

Трикур розбудував схему хабарництва в ужгородській міській раді - ВКБ (Трускавецький), земельний відділ (Марухнич), роддом (Холодняк). Всі ці товаріщі систематично оббирають людей кожен на своєму напрямку та віддають дань Трикуру.Ні одне питання простого чоловіка не пройде без відката або хабаря Трикуру. Також практикує Вітьок, переводити стрелки на Погорелова - давайте бабло, треба для мера, і тому Погорелов поставив питання про те, щоб Балоги забрали свого ставленика. Так що трактовочка що перший заступник сам написав заяву, трошки не відповідає змісту ситуації.

Й
Йони

Головноє не то. За комплекс "Корона" реально альфоровими відвалено тридцять мільйончиків гривнів. Різниця осіла в карманах спритного Івана Волошина і нашого погорілого мера Погорелова. Різниця між ціною офіційною і не офіційною. Прокурорам теж щось перепало, но не так як уркам Волошину і Погорелову. Ледида з Бушком засуєтились тому, що для Ледиди (ресторанного шефа на барвінкошському кладовищі і голови ОДА за сумісництвом) уступили за підтримку 30 % площь "Корони", головноє щоб не удавився на народноиу добрі горожан.

І
Іван

Висновки: 1. В Ужгороді укріпилась кримінально-копуційна влада Погорелова-Волошина підтримана однозначно головою ОДА Ледидою Олександром. Таким чином партія Регіонів на закарпатті складається виключно із хабарників-корупціонерів. 2. Злочинне угрупування хабарників-корупціонерів від партії Регіонів злочинно підтримують міський прокуро-хабарник Іван Штефанюк і прокурор-хабарник області Анатолій Петруня. 3. Якщо приватизація 3880 м-2 приміщень комплексу "Корона" за оцінкою 200 доларів за м-2 "законна" на думку хабарників-корупціонерів від влади і прокуратури, то стає зрозумілим з ким ми маємо справу. 4. Зважаючи на вище викладене, тепер зрозуміло чому регіонали Погорелов, ЛедидаЮ псевдопрокурори Петруня, Штефанюк начхали на святе - Українську Православну Церкву і Блаженнійшого Митрополита Володимира, бо для цієї зграї шахраїв нічого святого не має!!!

Читайте також