Реванш за реваншем: Погорєлов повертається в крісло мера Ужгорода

12
23

Таке рішення з вимогою негайного виконання ухвалив щойно Ужгородський міськрайонний суд.

Туди свого часу звернувся Віктор Погорєлов з позовом, в якому оскаржував власне зняття з посади, мовляв, не була дотримана процедура звільнення. Саме на цій підставі Ужгородський міськрайонний суд поновив Віктора Погорєлов на посаді міського голови Ужгорода. При чому, з вимогою негайно втілити це рішення в життя.

Тобто, Віктор Погорєлов може негайно заходити до себе в кабінет, сідати за робоче місце і працювати. Виходить, в Ужгородській міськраді відбувся черговий реванш: за реваншем екс-регіоналів та опозиціонерів-дерибанщиків послідував реванш мера Погорєлова. Спробуйте розберіться, що насправді коїться.

Нагадаємо, що Віктора Погорєлова відправили у відставку 24 лютого 2014 року. Тоді ж в.о. міського голови Ужгорода став Віктор Щадей. Після того, як 7 листопада Віктора Щадея відправили у відставку, обов'язки в.о. мера кілька днів виконував Віталій Семаль. Після його відставки, з 20 листопада, в.о. мера Ужгорода став Богдан Андріїв.

Скоріш за все тепер Богдан Андріїв залишиться лише секретарем міської ради, хоча, прогнозовано, що рішення суду про відновлення на посаді Погорєлова спробують оскаржити.

Мукачево.net

 

Коментарі

Х
Хлоп

Мер, яким би він не був, (Погорелов, Ратушняк, Ландовський чи Сембер) представляє 120-тисячне місто, і не купці майданутих вирішувати долю Ужгорода. Весь нинішній бардак - прямий наслідок майданщини, яка на хосен Піндостану випустила джин хаосу з бутилки. Невже ще існують настільки наївні люди, що ще вірять в "ідеали майдану" - формений антиконституційний переворот.

НВ
не вірю їм не слова

Правильноє відео, бреше та бреше, та бреше, вже ся уха позагибали од сьої лапші. Люди роти поодкривали та слухають. Всьо би добре, лем треба паски ще хоть на дві дірки затягнути, пінзію зовсім не брати, обисьме крякнули, а куля в лоб буде газдовати. Коломойський коло нього цвіте як ружа!

Х
Хлоп

Мер, яким би він не був, (Погорелов, Ратушняк, Ландовський чи Сембер) представляє 120-тисячне місто, і не купці майданутих вирішувати долю Ужгорода. Весь нинішній бардак - прямий наслідок майданщини, яка на хосен Піндостану випустила джин хаосу з бутилки. Невже ще існують настільки наївні люди, що ще вірять в "ідеали майдану" - формений антиконституційний переворот.

ДB
до bismark

здается мне что ты русиш швайне!

B
bismark

Могущество России может быть подорвано только отделением от неё Украины… необходимо не только оторвать, но и противопоставить Украину России. Для этого нужно лишь найти и взрастить предателей среди элиты и с их помощью изменить самосознание одной части великого народа до такой степени, что он будет ненавидеть всё русское, ненавидеть свой род, не осознавая этого. Всё остальное — дело времени».

ДМ
дід Михайло

ХАБАД повертає своїх слуг на місця. "Тайна "Таньи" сиониских мудрецов-Новости РуАН" "Операция "Ола" в Одессе; ("Ола"-"жертвонник всесожжения") Сионацьіские сатанистьі устраивают ритуал жертвоприношения своему "богу" Люцьіферу под руководством Турчинова.

УТ
Ужгород то область)

пак іршава не тоби свиня на варош ся лаяты)

)
))?

Слава "ЯнуковІчу"

Х
Хлоп

Яким би Погоеэлов не був, його обрали ужгородці, і не майданутим вирішувати долю Ужгорода. Існує процедура і, кінець-цінцем, конституція.

ПІ
пак іршава

пак ужгородці бидло кіть іх так дюгавуть

У
Ужгород

Може Каламуняк, може Зелінський...чи хай ділять посади і працюють...?

М
Мукачево

Думаю, пересічним ужгородцям це вже набридло. Як вони сприймають Погорєлова( Щадея...): більше як мера(управлінця) чи більше як політичну особу? Не факт, що "політик" виграє в "управлінця" в умовах кризової ситуації. Б"ються двоє, прийде третій - це вже всі побачили. Звичайно, ставку можна поставити на виборах на нейтральну особу,але якою ж вона має бути,щоб переважити в "+" досвіченість Погорєлова і амбіційність( які якості за нею?) Щадея? Є така особа? Вибір за ужгородцями, то яким вони бачать свого! мера? В іншому випадку, в зоопарку теж живуть.

У
Ужгородець

Підтримую. Сміттєву люстрацію всім. і Мукачівській владі теж.

У
Ужгородець

Підтримую. Сміттєву люстрацію на всіх

1
123

А чому ж тоді "купка майданутих" вирішувала кому не бути президентом України? Включайте логіку, панове Джек. Теж обирали легітимно. Нехай і в Ужгороді на період перевиборів поставлять тимчасову альтернативну людину. Щадей, до слова, був не гірший варіант. В будь-якому випадку краще аніж погорєлов.

Д
Джек

Погорелов, який би він не був, законо обраний мер. Ужгородцям вирішуватимувати на виборах, хто очолить їх місто, а не купці майданутих.

O
ovo

Зато в Мукачеві все ок. Балога всюди та його клан і без варіантів.

ХБ
Хто бабло верне Андріїву

З 19 години вечора Андріїв і Волошин з автоматчиками квартири депутатів міськради обїзжають. І чого б це? При чім тут депутати, рішення суд приймав, а депутати голосували як їм Чубірко казав.

З
Задовбали!

Блін. Якась Санта-Барбара... Скільки можна трухати місто? Вже б залишили того чи Семаля чи Андріїва... !!! Знову чергове шоу. Люстратори готують сміттєві баки, активісти-студенти - плакати, а майдінівці гострять вили... Навіщо це треба Погорєлову?

М
Мункач

Ужгород то проклятий город, дуже шкода простих людей що у них такі болвани варишом управляють. Позор на роки

У
Ужгородець

Та што має до того Балога , нерозумію. Може значала хреститися, а то всяды ся шось привижать

П
Поги

Ужгород - страна чудес! Кто ж буратино, кто карабас, хрен разберешь

Ф
Федака

Балога удримбав по самі гланди Андріїва, Щадея, Чучку, Волошина і всю їх банду, при чому одночасно

Читайте також