Рейтинг найпопулярніших сайтів в Україні за квітень 2017: із 2-х закарпатських – один на межі вильоту

9
1

Factum Group спільно з Інтернет Асоціацією України оприлюднили традиційний місячний рейтинг у форматі топ-2000 сайтів, які найбільше читають українці.

Варто зауважити, що йдеться не виключно про ЗМІ, а про усі сайти, на які заходять українці – від сайтів засобів масової інформації, телеканалів та газет до соціальних мереж, банків та навіть порносайтів .

Як і за підсумками березня-січня 2017 та грудня-листопада 2016, до топ-2000 за підсумками квітня 2017 потрапили лише 2 закарпатські сайти, а саме Mukachevo.net та UA-Reporter.

Раніше у цей рейтинг потрапляв кілька разів сайт Zak-kor, але лише тимчасово й відразу вилетів з рейтингу. Зараз на межі вильоту – UA-Reporter. Точніше, за одним із критеріїв – середньодобова доля аудиторії – UA Reporter вже вилетів з топ-2000 за підсумками квітня.

Наразі це видання зберігає лише позиції за критерієм охоплення в межах місяця, перебуваючи на 1762 місці.

Водночас, Mukachevo.net перебуває на стабільно високій позиції за обома критеріями:

– за середньодобовою долею аудиторії Mukachevo.net займає 742 місце; І це лише на 10 сходинок нижче, ніж hromadske ua або на 20 нижче, ніж newsone ua, водночас, вище, ніж, скажімо, займають ex ua та champion com ua.

– за охопленням аудиторії в межах місяця Mukachevo.net займає 1086 місце; І це вище, ніж, скажімо, Site ua, informnapalm та gloss ua

Жоден інший закарпатський сайт за підсумками квітня в рейтингу топ-2000 найпопулярніших сайтів серед українців не фігурує.

Нижче наводимо повний рейтинг за квітень від Factum Group та Інтернет Асоціації України.

Також радимо вам переглянути аналогічні рейтинги за попередні періоди:

Коментарі

А
Алекс

Побачимо рейтинг за травень, на якому місці буде Vk після блокування. Рейтинг взагалі буде виглядати інакше тому що багато сайтів накручували собі відвідуваність через Vk. Тепер облом прийшов

Читайте також