Резонансне вбивство власника мукачівських кав’ярень «Time»: головних підозрюваних випустять на волю?

27
86

За попередньою інформацією, у середу, 4 березня має бути винесено чергове рішення суду в справі, яка розтягнулася уже на понад рік.

Цього разу це буде рішення Апеляційного суду Закарпатської області. Йому передувало рішення Мукачівського міськрайонного. В обох йдеться про те, аби звільнити з під варти 2 головних підозрюваних у вбивстві підприємця Олексія П.

За офіційною версією міліції, власника мукачівських кав’ярень «Time» застрелили в його власному будинку по вулиці Грушевського на очах у маленької дитини 26 січня 2014 року. Його тіло виявили лише наступного дня.

Вже у квітні правоохоронці повідомили про затримання 2 головних підозрюваних у резонансному вбивстві.

Як тоді стало відомо Мукачево.Net з власних джерел у правоохоронних органах, слідчим вдалося доволі оперативно відтворити сценарій вбивства (включно з орендою авто «Mitsubishi Pajero Wagon» та купівлею спеціалізовано скотчу для глушника), яке вони кваліфікували як замовне та чітко сплановане, а також як побутове – через сімейні непорозуміння та судову тяганину навколо батьківських прав (не щодо доньки, яка була в будинку під час вбивства, а сина, який жив з колишньою дружиною Олексія), рішення по якому було ухвалено напередодні вбивства Олексія. Слід привів у Київ. Там підозрюваних і затримали.

Останнє, що тоді вдалося дізнатися Мукачево.Net, що затримані не визнали своєї вини, і їх утримували в ужгородському СІЗО. З квітня і до останнього часу отримати будь-яку інформацію по справі виявилося вкрай важко, точніше неможливо. Правоохоронці – ні міліція, ні прокуратура – не інформували про її хід.

З кінця минулого тижня в Інтернеті почали з’являтися різні повідомлення по цій справі, але поки жодної офіційної. Мукачево.Net спробував розібратися з посиланням на публічні та офіційні джерела. Редакція навмисно не вникає у подробиці ймовірних мотивів вбивства. З етичних міркувань. Так само редакція не використовує оціночних суджень, тільки інформацію від сторін справи.

Отже, у закарпатській прокуратурі офіційно підтвердили, що у середу, 4 березня очікують на оголошення рішення Закарпатського апеляційного суду по цій справі, і вже тоді зможуть офіційно реагувати на нього – коментувати та оскаржувати, або погоджуватися з ним.

Водночас, правоохоронці неофіційно зауважили, що у справі активну участь беруть активісти, у тому числі столичні.

Правоохоронці підтвердили, що однією з активістів є Лада Соколова, яка ймовірно представляє Центр правового захисту та ресоціалізації. Принаймні так зазначено у неї на сторінці у Facebook. 

Жінка інформує, що рішенням суду обох підозрюваних у справі випустили на волю. Активістка додає кілька світлин, ймовірно з підозрюваними, а також зауважує на численних фальсифікаціях, і навіть заявляє про фабрикацію справи, та дякує за підтримку, зокрема від "Майдан Громадського контролю". У мережі можна знайти інформацію про існування громадської організації з такою назвою.

Джерела у правоохоронних органах кажуть, що це звісно ще не кінець справи, і рішення суду, яке буде озвучено у середу, не є остаточним, але захист підозрюваних домагається перекваліфікації статті кримінального провадження, аби не було умови тримання під вартою.

***

Важко робити якісь висновки, тим паче, що діє презумпція невинуватості, тобто людина не може бути винною в чомусь, якщо її вина не буде доведена в суді.

Але як і чимало інших справ, зокрема кримінальних, у нашій країні, ця виглядає дуже неоднозначно.

Мукачево.Net
 

Коментарі

ВМ
Василь Мукачівець

Оце тут про Ільчука - підлеглого Янка. - 28 січня поточного року апеляційний суд Закарпатської області під головуванням Стана І.В. своєю ухвалою направив прокурору області Янко В.М. повідомлення про скоєний злочин процесуальним керівником прокурором Ільчуком І.М. (за сумісництвом - процесуальний керівник по справі Олексія Різака), а саме: вимагання хабара від батька Олега (непрацюючого пенсіонера) 150 000 тис доларів США за зняття з його сина підозри. Слова посередника від Ільчука І.М., що мешкає в сусідній Чернівецькій області: «Ми знаємо, що ваш син не при дєлах, але справа резонансна, тому за таку винагороду ми можемо зняти з нього підозру».

ЧЦ
читач цієї блювоти

Резонансне вбивство? Навіть читати цю дурницю не буду! Це хіба що в прес-обслузі банди Янка таку брехню придумали)

МП
мольфар Пецьо

Прокурорський Майдан не за горами. Янкові не заздрю.

ТЧ
треба чистки

Треба міняти Янка і керівництво МВС на Закарпатті. На яких машинах вони їздять і в яких замках живуть.

ЖЗ
Жіночий захист

Ладо Соколова! Повага Вам і щира підтримка в боротьбі громадських активістів, правозахисників проти прокурадурсько-мусарського бєзпрєдєлу на Закарпатті, в наслідок якого дико побивана і піддана тортурам жінка нічого не могла вдіяти з садизмом колишнього чоловіка - Планкіна, бо той був московський нелегал і агент ФСБ, що протягом кількох літ за грубі гроші ФСБ-КГБ розстлівав нашу закарпатську правоОХРЄНІТЄЛЬНУ систему!

ТП
така правда

Вже всім давно все понятно, шо Планкін був садист, нелегал і 99,9999% – агент ФСБ; ХАБАРНИКИ – то реально прокурорські з Закарпаття, … мєнти Мукачева – покривали небіжчика і не тільки його – за грубе бабло… Дружини Планкіна і ПЛАНКІНИХ – безправні рабині (на Закарпатті), …. прокуратура там – глибока дупа, брудна, й вонюча, … а мусарня – ще й помазана кровЮ… всьо!)

МС
Мукачівка Стефа

Дивні діла кояться у Закарпатті. Сумні. Нелегал Планкін, який приїхав з Раші, знущався з дружин своїх і сімЇ, бив всіляко дружину, погрожував пістелетом у скроні (фото побиття є в інтернеті), і !!! УВАГА!!! Цьому нелегалу все сходило з рук. Бив 4-ту дружину навіть після розлучення, а мукачівські мусара - ні пари з вуст!!! Скільки, тварюки взяли хабарів з того нелегала!? А, панове мусара? /// Далі - звідки у того Планкіна стільки грошви, щоб їздити на крутій тачці постійно потрапляти в ДТП і відкупатись?!!! Тут пишуть, що він був власник кавярень - годі!!!... Брехня!!! Не був власником! Не був! Жодного документу нема, що Планкін був власником!!! А що ж було, людоньки, скажіть! А була - змова ментів і прокурорів на підтримку рос.нелегала, щоб він знущався з жінок!!! Вважаю, що в діях є відверта садистська, антижіноча складова. Ну й звісно хабарі, хабарі і ше раз хабарі. Питання, а шо це за птах був той Планкін, що менти і прокурори його кришували, і він від всего відкупавсь? Чи ФСБшник?

ПД
про дутий резонанс

Не було ніякого резонансу. Звичайна - БИТОВУХА. А резонанс хіба в тому, що цей Планкін не був депортований вчасно з УКраїни. 100% - агент ФСБ. До гадалки не ходи)

ПС
погляд сумління

За такі витівки з фальсифікацією справи і вимаганням хабара ПРОКУРОРСЬКИХ треба з посади усувати. Та як це зробив Саакашвілі в Одесі. Так має бути і на Закарпатті.

СП
СТО ПЄТДЕСЄТ ТИСЄЧ ХАБАРА

Цікаво, Пшонку усунули з посади. Тепер відповідатимуть прокурорські за це... -цитата -28 січня поточного року апеляційний суд Закарпатської області під головуванням Стана І.В. своєю ухвалою направив прокурору області Янко В.М. повідомлення про скоєний злочин процесуальним керівником прокурором Ільчуком І.М. (за сумісництвом - процесуальний керівник по справі Олексія Різака), а саме: вимагання хабара від батька Олега (непрацюючого пенсіонера) 150 000 тис доларів США за зняття з його сина підозри. Слова посередника від Ільчука І.М., що мешкає в сусідній Чернівецькій області: «Ми знаємо, що ваш син не при дєлах, але справа резонансна, тому за таку винагороду ми можемо зняти з нього підозру».Чи не відповідатимуть. Все читати тут http://zaholovok.com.ua/zmi-chomu-militsiya-ne-zakhishchaje-zakarpatku-vid-cholovika-deboshira

С
спстерігач-закону

Вчасно втрутились громадські діячі і судді через рік прийняли справедливе, законне рішення і випустили киян. А прокурорські чинять тиск на суддів. Ганьба прокурАторам таким!

ЗП
закон перемага

Суд відпустив невинних, бо ніякої тої замовленості - в природі не було. Вийшов небіжчик з пістолетом, а той дядечко захищався. Перевищив захист. І суд взяв до уваги всі обставини. А от чому московський нелегал мав пістолет в хаті в Мукачеві - то велике запитання до правоохоронців. І чому менти не реагували на пєрманєнтні побиття Катерини Планкіной-Яворськой??? Ось в чім корінь зла!

ПП
про писулі

вОНИ (МЕНТИ) кваліфікували справу як замовну! Яка жахлива побрехенька! Та у нас в Мукачеві всі знають, що цю справу зі стряпано білими нитками. Та ніякого замовлення не було. А у того нещасного киянина це вийшло випадково. Якби цей московський нелегал був висланий вчасно, а не безпредєльничав в Мукачеві, ще й тримаючи зброю вдома ( ні чого так собі!) , то ніякої б справи не було... Справи вигаданої як замовна і перевернута ментами і прокурорськими хвахівцями з ніг на голову. А судді хоч через рік зрозуміли шо справа ШИТА БІЛИМИ НИТКАМИ... Читайте отут http://ord-02.com/rasledovaniya/item/61125-zamovne-vbivstvo-bez-zamovnikiv-i-vikonavtsiv-abo-yak-zakarpatski-pravoohorontsi-falsifikuvali-spravu

БК
Беня Крік Ужгородский

Це справді бомба, як все відбувалось направду. http://bimba-news.in.ua/item/2592

Ж
жесть

Як нелегал з Росії усіх вертів у Мукачеві http://politiko.ua/blogpost125895

П
правдолюб

Україна знає, що справа дико сфальсифікована http://taras-ua.com/Publikatsii/16979/

ЛУ
леся українка

Всі статті на тему смертельного поранення московського нелегала Планкіна написані як під копірку. В них не вказані тортури, яких Планкін вчиняв щодо своїх дружин, а яворській Катерині НАВІТЬ ПОГРОЖУВАВ ПІСТОЛЕТОМ. Пишіть правду! Інакше - це тиск на суд.

УВ
Українка в шоці!

Які головні підозрювані? Той молодший киянин взагалі і не винен-то. Тобто він геть нічого не знав, і на суді про це говорили. А старший дядечко з Києва не хотів убивати того Планкіна. Так склались обставини. Якби журналіст сайта був присутній на суді, то не писав би нісенітницю. _ Та мені шкода жінок цієї історії, бо одна натерпілась побиттів-тортурувань того москвича Планкіна, а інші дві - дружини киян, вони ж певно посивіли очікуючи своїх чоловіків з тюрми! От так вічно буває, спочатку якась мусорська зграя закрива очі на наші жіночі сльози, а потім ми-представниці жіночої статі знов страждаємо. Від поганих чоловіків страждаємо... Та коли ж у нас держава забирає гідних чоловіків, як тих киян, яких потримали в тюрмі, ми-жінки - теж страждаємо. Отака наша жіноча доля. Але ж у цих міліцейонерів теж є матері, дружини. От як би вони сказали коли взнали що їхні дорогенькі мужи дозволяли гамселити беззахисну жіночку. Вона - що груша, щоб гамселити?!!

МЗ
мент з Закарпаття

Випадково вбили Планкіна. Ніхто там його вбивство не планував. І сам Планкін був зі зброєю. Як би вийшов без пістолета, то нічого б того не сталось. А другий чоловік геть нічого не знав, просто сидів в машині. ) Тож в сухому остатку - перевищення необхідної оборони. І в органах Закарпаття це знають.

ФЗ
фахівець з органів

Коли б мукачівські міліціанти вчасно потурбувались і вислали Планкіна, бо нелегально проживав, ... депортували назад до Москви, то нічого б цього не було. Спочатку москвич приїздить нелегально в Мукачеве, потім називає себе власником чогось незаконно, потім побиває одну дружину, потім влаштовує тортури іншій дружині, потім їздить напідпитку по вулицєх і влаштовує ДТП напідпитку... А правоохоронці на все закривають очі. ...Всі кримінальні справи закривають за гроші... Тож коли правоохоронці почнуть виконувати свою роботу - тоді на Закарпатті небуде бєспрєдєлу.

ЗП
закарпатець правдивий

У нас в Мукачеві люди знають, що цей вбитий П. по звіриному забивав дружину-Катю. Були заяви мєнтам, але П. за гроші відкупався. Це було багаторазово. Багаторазови бив-знущавсь-піддавав тортурам жіночку на очах у дитини, але бабло занесене мєнтам робило свою справу. Так само цей П. платив і за своє нелегальне проживання у Мукачеві. Сам п'янющий хвалився, що за гроші йому все зійде з рук. Якби наша Мукачевська міліція НЕБЕЗДІЯЛА ЗЛОЧИННО, то нічого б такого не було. Тобто, якби Господь не забрав того звіра на той світ, то ЛЬОША П. забив би дружину-Катю до смерті. І правильно, що ці ГРОМАДСЬКІ ДІЯЧІ ВТРУТИЛИСЬ!!!

МХ
Майдану хромадського контролю

У СІЗО зекам підручники із граматики не видають ? Малограмотні онуки лейтенанта Шмідта.

О
Оля

Це все одна банда, яка працює на підтримку вбивць що все купили як цю Власту Листопадануту на голову, Майдан-контроль та суддів.

А
Аліса

Пікети на підтримку "чесних суддів" ? Щось на зразок дискотеки у Зазеркаллі.

М
местный

у вашей невинной кати яворской, приводы в милицию есть за наркоту и не только, и получала она не просто так а за блядство, потому и развелеись они и уже год как жили раздельно, но больная психика екатерины не смогла простить обиды и она просто заказала человека и лишила его жизни, мразь она.

МК
Майдану- Контролю

Вам і фото напевно подобається вбивць, яких справедливо випустила колегія суддів:):):):):). Це уже не перше справедливе рішення цих судді. Тільки такі судді на даний час потрібні.

МК
Майдану- Контролю

Вас уже тоже вбивці та судді підк......Клас!!!!! Працюєте суперово, заради таких справедливих як ви та суддів, хлопці на Майдані померали. Всі судді не винуваті які футболили справу туди-сюди. Вони справеливо винесли рішення (вбивць на волю). Винувата тільки прокуратура, якто ще міліція бідолах, невинуватих убивць затримала.

В
вуйко

0000

МК
Майдан- Контроль

Зі слів Каті Яворської: Фотографія була зроблена через 8 годин після того як він перестав мене катувати. В заяві адвокат вказав шо він наніс легкі тілесні, в зв'язку з тим, що суд мед експертиза робилася через 2 місяця після скоєння злочину, а якби це було відразу там були би тяжкі! ...... Чоловік ії бив дуже, добивав....але ніхто ій не намагався допомогти..У всіх, в кого є скарги на працівників прокуратури Закарпатської області, звертайтесь до " Майдану Громадського Контроля" Усі факти будуть оприлюднені і переданні у інстанції. І також на закритому з'їзді "Майдана Громадського Контроля" Було вирішенно пікитувати 19.03.2015р. о 10.00 Прокуратуру Закарпатської області, і далі Вишчі Інстанції Держави на для підтримки Чесних суддій і на звернення уваги на Злочінні діяння Закарпатської прокуратури.

Т
Точно

Купили, а потім злили...поіменно.

МГ
Майдан Громадський Контроль

Іванівну та Мишинчук Наталію Степанівну, а також інших, які ще залишились на тернах Закарпатської області. Прокурора було повідомлено, про те, що має відбутися провакація, але він забажав, як і його попередники працювати ганебно і знахабніло. Не бачити у Складі злочина складу злочина. На підставі викладеного, просимо внести в ЄРДР відомості про вчинення прокурором Закарпатської області кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 364 та ч.2 ст. 376 КК України. У всіх, в кого є скарги на працівників прокуратури Закарпатської області, звертайтесь до " Майдану Громадського Контроля" Усі факти будуть оприлюднені.

МГ
Майдан Громадський Контроль

процедуру подання клопотання про продовження строку тримання під вартою, чим грубо ігнорували вимоги ст. 2 КПК України. Крім того, намагалися в незаконний спосіб отримати рішення суду щодо продовження строку тримання під вартою обвинувачених Білика і Шовкалюка, при тому, що з 05.09.2014 до 27.02.2015 прокуратура не спромоглася вручити належним чином обвинувальний акт обвинуваченим та їх захисникам, замість того, щоб виправити недоліки, вдавалися до судової тяганини, оскаржуючи ухвали суду 1-ї інстанції, у зв'язку з чим нівелювали загальні засади кримінального провадження, верховенство права, законність, передбачені ст.7, 8, 9 КПК України та ст. 1 КПК України. А також ними були повідомлення про висунення підозри у вчиненні кримінального правопорушення працівникам пенетенціарній службі Закарпатської області, які начебто неправомірно відпустили утриманих. Ці дії вважаємо такими, які націлянні на підрив правосуддя у Закарпатті, тиск і дискрімінацію порядних і чесних судій Симаченко Лілію

МГ
Майдан Громадський Контроль

375 КК України. З метою відвернути увагу від непрофесійних дій останніх, боячись осуду громадськості та ідучи на поводі висловлюванням в інтерент-коментарях , зумисно, знаючи, що дана ухвала апеляційного суду не є тим процесуальним рішенням, яке може бути предметом злочину, передбаченого ст. 375 КК України, оскільки не являється кінцевим рішенням, вніс в ЄРДР дані про кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 375 КК України та дав офіційне повідомлення-коментар про доведеність вини суддів апеляційного суду у вчиненні тяжкого злочину, яке розмістив на офіційному сайті прокуратури Закарпатської області. Маючи на меті збереження запобіжного заходу обвинуваченим , процесуальні прокурори вдалися до непроцесуальних дій, а саме 03.02.2015 порушили перед судом першої інстанції питання продовження строку тримання під вартою без подання письмового клопотання, як цього вимагає ст. 199 КПК У країни, без урахування попередньої ухвали апеляційного суду, у якій було звернуто увагу прокурору на

МГ
Майдан Громадський Контроль

27.02.2015 судовою колегією апеляційного суду Закарпатської обл. Симаченко Лілії Іванівни та Мишинчук Наталії Степанівни, м. Ужгород, вул. Довженка, 7 постановлено ухвалу про часткове задоволення апеляційних скарг, поданих учасниками кримінального провадження на ухвалу Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 03.02.2015 про повернення обвинувального акту прокурору та продовження строку тримання під вартою щодо обвинувачених Білика О. та Шовкалюка В., оскаржувану ухвалу скасовано. У даній ухвалі судовою колегією було вказано на недоліки, допущені як судом 1 -ї інстанції, так і прокурором, в тому числі вирішення питання запобіжного заходу обвинуваченим. З метою виправдання недбалих, непрофесійних дій працівників прокуратури, прокурор вдався до зловживання своїм службовим становищем в своїх інтересах та інтересах підлеглих працівників, вчинивши тиск на суддів залякуванням та прогрозами про висунення підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.

МГ
Майдан Громадський Контроль

Неконтрольована народом влада - олігархічна влада без прав і гідності громадян, без права на достойний рівень життя і права приймати участь в управлінні Державними справами . ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «МАЙДАН - ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ» Зареєстрована Дніпровським районним управлінням юстиції у м. Києві 19.03.2014 року № 1416958 Генеральному Прокурору України Шокіну В. м. Київ, вул. Різницька, 13/15 Міністру МВС А.Авакову (на вик. ст.ст. 55, 56, 214, 215 КПК України) Уповноваженій Верховної Ради України з прав людини В.Лутковський (на виконання вимог Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини») Президенту України Порошенку П.О. (на виконання ст. 102 Конституції України) Головам фракцій у Верховній Раді України, Народним депутатам України, (з проханням підтримати законні вимоги перед Генпрокуром України) Засобам масової інформації (до відома та розголосу в засобах Масової інформації) ЗАЯВА - ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО КРИМІНАЛЬНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ в порядку ч.4 ст. 214 КПК У

Л
люди

Бажаю, щоб з тими суддями теж так “гуманно” поступили на очах у їх дітей, онуків і рідних! Яскраве би було видовище.

М
Мукачівець

А що ви чекали? Посада судді коштує немалі гроші і ті хто витратився напрягатися не буде. Ну подружжя розвести, посвідчення водію за бабки повернути, жебрака покарати за крадену курку - це вони можуть. А тут убивство - замовне, продумане, організоване, вбивці наглі, адвокати в очі пруться, громадькі активісти в істериці бються. Ні, ні, це не для тонких натур наших суддів. Тут характер треба мати, совість. А де їх взяти ? Вони ж не продаються.

М
местный

я от тільки не зрозумів, вбивць в розшук оголосили? адже невідомо хто ще міг перейти дорогу Яворської Катерині, тепер в місті все в небезпеці

С
Свідок

Точно. Я її впізнала, цю Листопад. Вона ходила, кричучи, в Ужгородському суді у групі підтримки педофіла, який гвалтував власного малолітнього сина, доки той не вистрибнув з вікна багатоповерхівки. Вона там тоже істерично кричала про невинну жертву, про обертнів в погонах і всяку іншу маячню. Вона у злодіїв на зарплаті. Розумієте, що робиться !

С
Справедливість

Молодці! Вбили людину - на свободу!!!! Згвалтували - орден на одне місце!!!! Пропоную змінити кримінальний кодекс!!!

Д
джжэ

Как жена и мать хочу обратиться к Кате Яворской бывшей жене Алексея. Катя, у тебя растет сын - сын Алексея. Судя по фото мужик был брутальный. Гены у таких мужиков сильные. А сын будет расти, и будет похожим на своего убиенного отца. У него буду такие манеры, темперамент как у отца. Он так же будет тебя раздражать. И рано или поздно сын узнает что случилось с отцом. И не известно какая будет реакция сына.... Ты захочешь от него тоже избавиться?! Молись за то, чтобы Господь Бог про тебя забыть. От Высшего суда еще никто не ушел.

Л
лене

у тя че мужик русский был? бил ? а не фиг было гулять!!!!!хотя...если бил, значит любил дуру.

М
Мукачево

На нее достаточно глянуть, проблядь еще та!!!Эта сука точно уж здохнет не своей смертью....а те подонки и подавно.А что касается государства, так сдесь никогда не будет порядка, жаль, что средств нету, а то я б с удовольствием провел благотворительную акцию по отстрелу всех этих мразей, и суддей в первую очередь.Не туда стреляют все наши патриоты.....

Б
бувалому

ты пидоростенок не со стройки сейчас строчишь из под Питера? смотри газда-маскаль выгонит нх назад , а тут баба твоя за повестку расписалась.

В
Вуйко

Пак видно що в останніх коментах пишуть самі вбивці

Б
Бувалий

А хто взагалі цей потерпілий? Звідки він взявся в наших краях? Чи не засланий він ФСБешник як це було у Львові?

П
Правда-1

Я знаю що, для того, щоб знати суму хабара, треба взяти з полічним... А взагалі нема, що тут робити. Я так бачу по почерку - всі ви мєнти!

Б
Бувалий

Отож... То це наших хлопців російські наймити вбивають, а ви наїзжаєте на майдан і кажете жаль Льошу, бо вже нема кому бити наших жінок?

Л
Лена

Я слышала, что этот Алексей бывший гражданин России. И не какой он не ангел и бил всех своих жон и крепко бил...

М
Мы

Всех мусоров, прокуроров и сук судей в расход!!! И всех до президента, которые их прикрывают - кОзлы !!!

Ч
Читачу

То най замість підписів хрестики поставить.

Ч
Читач

Вчора 4 березня суддя Мишинчук зачитала рішення, яким ще 27 лютого випустила вбивць Олексія з-під варти, але не вручила його ні прокурору, ні потерпілим. Виявляється, інші двоє суддів побоялися його підписувати, втекли із суду а Мишинчук без їх підписів рішення не видає.

Б
Булалий

Усі ці коментарі якось дивно читати. Не з того, про, шо пишуть,а як вірять тому, що з власних джерел в правоохоронних органах- це правда. Власне джерело - це якийсь міліціонер. Я особисто йому геть не вірю.

Z
z

суда не было 27.02 мразей выпустили на свободу.....

Т
Таня

Жаль Лешу. А что суда уже не будет?

ОП
олена пузяк

якщо майдан відстоює вбивць, то нащо цей майдан і що це за майдан? і взагалі фігня яка, цей майдан: ні рівності, ні справедливості, лиш ненависть і злоба!!!

П
правда

Для чого нам такий Майдан? ЖАХ!!! Цікаво як ота Лада Соколова - Дзвізда Листопада подивиться в очі дитини, яка не має ні матері , ні батька?

R
Remember

Земляки, навіщо ми суддів утримуємо, податки платимо. Вони - ходячі вішаки для мантій із настромленими бундючними головами. Мукачівський суд треба зрівняти бульдозером, зачистити і д-о-о-о-в-г-о грунт дезіфікувати, бо до правосудя він не має ніякого відношення.Ім не вистачило ні розуму, ні кваліфікації, ні совісті, щоб провести судове слідство. Півроку справою гралися, розумних із себе корчили, "правники" бл..ть. Це з їх подачі вбивць випустили. Це їх вина, за це обовязково будуть відповідати. Ми не забудемо !!!

Л
лол

піду нись у церкву , запалю свічку за смерть всіх суддів і прокурорів міста Мукачева , падли абисьте здохли всі до єнного до сліз, душевно підтримую

Д
Друг

Но то файна компашка- судді, вбивці і зечка.

Б
Бріан

По ходу, Білик на Майдані в черзі за ліцензією на вбивство відстояв.

Н
Нотия

Маньяк Онопрієнко із суддею Мишинчук знайомим не був, бідолага.

И
игорь

если их выпустили то кто же тогда настоящие преступники?

У
ужгородка

Ця лада листопад чи як її там -відсидівша зечка гробяна,і таких само і підтримує, зайдіть на будь який з її організаціі сторінку, подивіться кого вона "визволяє"!!!!Досить на фейс подивитись всі на рило одні бандити!!!!по ній так само видно що відплясала не один рік,та й ще ходить по судам та порядок підриває на засіданнях,її саму з іі шайкою визвлотелів на лаву підсудних,хоча б за те що на суди приходять не в аддекватному стані, а де правоохоронці?з такими бунтарями як мінімум треба порядок навести, щоб дзявкнути боялась на засіданнях, та як мінімум на освідвення стану наркотичного спяніння запросити прямо з залу засідання, там вже пресувати, з наркотиків починаючи!

У
Ужгородка

В голові не вкладується, що ВБИВЦЬ, які цинічно спланували вбивство людини СІЗОшники випускають до того, як рішення не те що не брало законної сили, а ще навіть і не зачитане в суді... Куди ця держава котиться???

П
Правда

Так всiм мужикам I треба, най знать як iз жонами звязуватися.

*
***

піду нись у церкву , запалю свічку за смерть всіх суддів і прокурорів міста Мукачева , падли абисьте здохли всі до єнного

У
украинка

как земля носит таких юблюдков ??? как ??? это просто в голове не укладывается...

У
ужгородець

Ці покидьки будуть горіти в аду ясним полум*ям ! Там і зустрінуться всі разом і замовниця і майже увесь апеляційний суд, так званий орган правосуддя !

I
igor

Prukruvatusya revoljucijeju gidnosti - CE ZA MEZHOJU CUNIZMY !!!!!!

О
ОЛЕКСАНДР

ЦІ СУКИ ПОЛЮБОМУ ВЖЕ ЗАКОРДОНОМ, ЗАСМАГАЮТЬ ДЕСЬ !!!! 350 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ- ОСЬ СКІЛЬКИ КОШТУЄ НАШЕ ПРАВОСУДДЯ, НА ЖАЛЬ

ЗС
за справедливість

350 тисяч доларів. стільки коштувала свобода цієї суки. стільки вона забашляла янкові і курвам-суддям. стільки коштувало життя льоші. невже закарпатці так просто це проковтнуть?

П
правда

запамятайте прізвища причетних: Мишанчук -суддя Апеляція, Куцкір - суддя Мукачево, прокурори Янко, Попович, Ільчук,Данканич, СІЗО Соханич, керівництво держави Порох та Яценюк і "майдануті" які ніякого відношення до революції гідності немають - ці ублюдки бл..ь створили такі умови,щоб цих тварюк випустили на волі і вони вже ніколи не стануть перед судом так як подались в біга.

М
мирела

Бляя... я в шоке... заказать киллера, убить бывшего мужа, и разгуливать на свободе..... я такое только в фильмах видела... вот вам и демократия блять

М
Марина

Доречі на свободу їх випустив апеляційний суд, так само як і медсестру вбивцю...................

ЦЖ
Це жах!

Це жах! Невже таке можливо?! Невже вбивці вільно гулятимуть на волі?!

ПП
повний пі...ц

шановні читачі, суду дійсно ще не було, їх тупо по беспределу і за бабло випустили із СІЗО, з вересня місяця 2014 року сліство закінчено і справа перекидується із прокуратури до суду і навпаки, а це все означає що потрібно було час для збору бабла як для судді так і для прокурора. І тут випадково прокурор неявляється в суд і цих тварів випускають. Шановні згадайте вбивство чоловіка відбулось на очах в дитини, яка після того сутку сиділа в шкафу, а цих козлів даже і це не зупинили. бабло побеждаєт зло, но я звертаюсь до суддів і прокурорів: схаменіться, ці гроші "заплямовані" кровю, і це Вам так посто не обійдеться. А оцю "п...зю майдануту" треба посадити як пособницю. Треба створювати "чорну стрілу" так буде справедливіше і будуть наказані як і вбивці так і"майдануті активісти", які довели державу до такого бардака і беззаконня!

О
Оля

Се повний пісець !!! Виродка кончена, прикриваючись іменем революції гідності і майдану, втекла з під варти !!! а в сізо вона сиділа, не за грабіжку і не за щось незначне, а за замовне вбивство ! ЗАМОВНЕ, та ДУУУЖЕ ЖОРСТОКЕ !

Л
Латориця

Київська типу патріотка, сука, випустила бандитів, які вбили батька безневинної дитини, це, шо, нового сорту активісти такі?

F
flam

Люди, суду ще не було !!! Жодного свідка не допитали, жодного аркуша справи не вивчили. Адвокати і такі проплачені "громадські активісти" тупо із суддями бабками поділилися і ті скасували запобіжний захід, просто випустили з-під варти. А суд ще навіть і не розпочався. Де справедливість ? За крадіжки наші судді садять, а за вбивства відпускають. У СМІТНИКИ ЇХ!!!!

ЗС
за справедливість

от суки.... грьобаний янко за пару сотень тисяч доларів відмив вбивцю від тюрьми... ця ж сучка реально заказала бідного мужика. а тепер кайфує на свободі. це така у вас, уродів, люстрація??? це такі ідеали ви на своїй конченій революції гідності захищали??? маєте тепер!!!

Z
z

РЕДАКЦИЯ ПОЖАЛУЙСТА УБЕРИТЕ ФОТОГРАФИЮ ЛЕШИ И ЕГО НЕСОВЕРШЕНОЛЕТНЕЙ ДОЧЕРИ! ЭТО НЕЗАКОННО!

М
мда...

от вам рєбята і справедливість, убили чоловіка, 2 дітей типир сироти, дали гроші якійсь курві з обїздної, та ходить кричить всьо знімає на камеру і пищить ош майдан за то стояв тай в результаті вони на свободі, а всі інші негідники, хотіли посадити сятейших небораків. Називаєся убиівайте наздоровя. а тот най у гробі перевертаєся з цього всього. щи суки і либляться на фотках..... дітям тай рідним убитого ці скоти в очі глянуть???? ага.... за такое на оплачено.....

М
Мукачівець

Ця ку...ва відробляє свої гроші, а вбивць чесної людини випустили на волю судді! Де справедливість? Де закон? Люди, схаменіться!!!!

П
Павло

Вірити нашим судам і суддям сьогодні неможливо. Це зажерливі люди. А в даній ситуації я просто слів не знаходжу щоб пояснити дії суда. У нас вже одну медсестру випустили яка 2 людей переїхала насмерть

Z
z

Редакция убирите фотографию Леши!!!

Читайте також