Результати паралельного підрахунку на виборах мера Мукачева: Балога – 51%, Чубирко – 24%

15
25

У розпорядженні Mukachevo.net опинилися дані паралельного підрахунку голосів за підсумками виборів міського голови на основі даних оперативних протоколів.

Згідно з ними на дільниці в Мукачеві прийшло 31 551 виборець, а це 51,7%.

З них 16080 голосів набрав Андрій Балога, кандидат від Єдиного Центру. У відсотках це 51,3%. За кандидата від партії Відродження Івана Чубирка проголосувало 24,5% мукачівців, що складає 7689 голосів.

Наразі фактично на всіх дільницях уже всі бюлетені пораховані, а представники окремих дільничних комісій почали звозити протоколи до Мукачівської ТВК.

Слід зауважити, що результати паралельного підрахунку фактично 100% співпали з результатами езит-полу в плані пропорції розриву між головними конкурентами

Коментарі

1
123

Поздравляем

Ф
Фрекенбок

Розумієте друзі в чому прікол? прікол в тому що якщо ви хочете побачити як буде жити "по-новому" мукачево при владі не "Балог" поїдьте в Кіровоград, в Чернігів, в Полтаву, Запоріжжя, Херсон, подивіться як живуть ці міста з їхньою владою "по-новому", напевно у вас надовго відпаде бажання голосувати за когось іншого окрім т.н."клану Балог". Ну звісно ці слова не стосується тих кому Балоги заважають будувати свої куйнюшки в центрі міста, дерибанити землю, і забивати куй на простих людей. Маю свою думку тому ідіть накер.

К
к

малий уєбан такий як му няньо..я ржав,коли тот вафел завидовський у інтерв"ю казав ош він ушиткого у житті ся добив сам..ти ще й посрати сам не можеш,адрюшка,хуй тобі в ушка...а не то шо шось зробити чи заробити..єден мав сина стоматолога та став з нього мілліардер...а сийсь лем пхаєся ще у мілліонери..правду туй написали,ош пиздуй раз головов села,кіть тя люди на вили не подоймуть,та пак лізь у мери,дурний хую..

Д1
до 10-14

хуй сосеш якраз шо ти дебіле у балогиної файти..й хуй сосеш і очко подставляєш.а та файта кіть не видить десь вигоду та пальцем не пошевелить,оби дашо зробити..а такі єбанати як ти создають туй фон шо Мукачево за балог вадь за чубірок..уйобки й ті й другі,нахуй у завидового головю сільради й когоспу

Р
регіна

Маючи такого не бідного тата і такий адмін ресурс у руках можна стати і королевою англіі ,не тіль мером , ти попробуй стати мером коли твій. тато сторож,або на крайняк грущик у барві.

В
Володимир

Лише малий бізнес зможе підняти державу-а баригофеодалоолігархи -тормоз всього прогресивного

Я
я

Ще ніколи баригофеодалоолігархи не підняли державу в світі

НГ
не голосовав

Но но уже станете ліпше жити.... Коло бандитів іщи нико файно не жив!!! І робота буде і зарплати будуть і пенсії... Возьме смолавий (мер),тай із жеба вам дасть ушитко Свистала я на його парки тай центри,люди от його паранного центру і парків ситі не будуть.У владу ся пхавуть лем злодії а не чесна людина!!!Бандіт і у Африці Бандіт!!!!

М
Мукачівець

:Я в шоке: наверно дочка бандюка чубірки ахахаха Слава Богу Балога мер, ми з вами Адрій мукачева вас любить!!!

ЯВ
Я в шоке

Вы что все из Барви? Что так хвалите? Чтоб утверждать что другие ничего не делают, надо их хотя бы раз допустить к власти! А потом сравнивать! А так не с чем сравнивать!!!

В
Вдячний

Сімя Балог - це напевно єдина сімя яка шось робить для свого міста і своєї області. Нерозумію людей які їх не підтримують( напевно жаба давить їх), а ще більше нерозумію тих хто голосує за бандюків які ніколи нічого для міста не зробили!

І
Іван

Ураїнці вже давно стали рабами, а Балоги хоч щось роблять для людей на відміну від тих виблядків які тепер у владі!!!!

Т
Толян

"Міняю свою сім'ю на сім'ю Балоги, прошу Вітю усиновити мене,або взяти на кiлька днiв з дурки, розглядаю зустрічні варіанти - на кінець - можу взяти грошима" ПАТРІОТ ЗАКАРПАТТЯ

М
Мукачівець

Андрій Балога молодець так тримати! Дякуємо за парк за тротуари і смітники на вулицях!

ЭН
Это никогда не закончиться

Всю жизнь будете рабами!!!

УК
У кого бабло тот и пан

1

Д"
До "Мукачево ви дауни"

Соси #уй дибіле. То ти даун. А Балога не крутить а робить порядок. Ти якшо незнаєш та ліпше не тупи.

МВ
мукачево ви дауни

два завидовські урода крутять вами як хотять

МВ
мукачево ви дауни

а

МВ
мукачево ви дауни

а

КН
купив няньо синові крісло

а

В
Вася

Молодець Андрій!!!! Мукачево з тобою!!!!!

Р
Результат

Це тот результат який і мав бути. Меру Мукачева треба бути саме таким а не бандитам!

М
Мартин

24 % за Чубірка!? Люди подуріли.Не любиться вам Балога, голосуйте за когось іншого, але не за цього бандюка. Люди-люди, чому бідні, бо....

В
вм

результат очікуваний тому що мукачівці свідомі у своєму виборі

Читайте також