Рятувальники Мукачева підбили підсумки (ФОТО)

5
0

У великому залі міської Ратуші під головуванням заступника міського голови Ігоря Радиша відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськвиконкому за участі начальників штабів цивільного захисту підприємств, установ та організацій Мукачева.

Про роботу комісії за 2013 рік та основні завдання на 2014 рік говорив голова комісії Ігор Радіш. Він, зокрема, відзначив, що в міру сил і можливостей ми старалися протягом року охопити увагою як нагальні, першочергові проблеми, так і питання перспективного характеру, які дають можливість максимально ефективно реалізувати вимоги діючого законодавства в даній сфері. При цьому, в ході організації практичної роботи комісії керувались тим що, конкретно визначали доцільність залучення того чи іншого члена комісії до виконання практичної роботи у складі комісії на засіданнях та інших заходах.

Така практика правильна, вона дозволяла забезпечити залучення оптимально-необхідної кількості членів комісії до участі в засіданнях та вирішеннях тих проблем, які вставали перед нами. Практичні результати минулого року показують, що всі планові завдання, а також ті, які ставились протягом року міським головою, або такі, що назрівали в результаті загрози, або виникнення надзвичайних ситуацій ми вирішували в основному успішно.

Прикладом можуть бути ряд випадків, коли нам приходилося в екстреному порядку  вирішувати  питання життєзабезпечення міста, нормалізації функціонування ряду підприємств, попередження спалахів захворювань на території міста, вжиття інших невідкладних заходів. Так терміново в жовтні 2013 року проводились 3 засідання комісії по прийняттю рішень по заходам щодо локалізації вогнищ вірусного гепатиту “А” в районі компактного проживання ромського населення м. Мукачево.

Про затвердження плану роботи комісії, а також плану організаційних і практичних заходів та дій із забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на р. Латориця та Коропецькому каналі  у 2014 році доповів Василь Руснак, начальник відділу з питань НС та ЦЗ населення.    

На зборах виступили також Андрій Ланьо, начальник  Мукачівського міськрайонного відділу УДСНС України у Закарпатській області, Павло Семенович, начальник навчально-консультаційного пункту цивільного захисту м. Мукачево.

Микола Рішко, головний редактор газети «Мукачівська Ратуша»
для Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також