Родичі військових 128-ї бригади перекрили трасу Київ-Чоп на 2 години (ФОТО)

22
11

З 17:00 до 19:00 при в'їзді в Мукачево з боку Сваляви.

За словами кореспондента Мукачево.net з місця події, прийшло до 50 людей, які переходять дорогу по пішохідному переходу від вулиці Данила Галицького і до вулиці Лавківська. За їхніми діями спостерігають 2 наряди ДАІ та ППС.

Як розповіли жінки, вони попереджали міліцію про акцію протесту, але їм погрожували кримінальною справою за перекриття траси міжнародного значення.

На трасі вже утворився затор до "Епіцентру". Деякі водії прориваються мало не з боєм. Далекобійники виходять сваритися з жінками.

Обурені жінки вимагають зустрічі з обласним керівництвом.

О 19:00 мітингувальники розблокували трасу Киїів-Чоп біля Мукачева. За попередньою інформацією голова Закарпатської ОДА Василь Губаль пообіцяв проконтролювати аби у найближчі три дні було проведено ротацію з військовими 128-бригади. Люди почали розходитись, а рух на трасі Київ-Чоп продовжився.

Нагадаємо, сьогодні з'явилася інформація, що військових 128-й бригади не збираються повертати додому. хоча є інформація про частинну ротацію.

Мукачево.net

 

Коментарі

З
Закарпатец

Знаєте чому бандерівська пропаганда завжди буде програвати? Тому що у патріотів все йде від любові до Батьківщині, а у націонал-бандерівців від ненависті до Росії

МН
метровый не жуёт жувачку двуметрового

В Киеве открыли выставку тракторов, плугов, отбойных молотков и тачанок , шахтеров и трактористов Донбаса: https://www.youtube.com/watch?v=7r9sbokmlgk#t=113 А еще пощитали сколько трактористов и шахтеров уже доделали свою работу: http://oyblogg.blogspot.com/?

Ф
Франко

Полонені 128 Мукачівської бригади. Шукайте своїх рідних. http://youtu.be/dEdww6nbsJ0

Т
толя

...Це не наша війна , це війна проти словянства америки ... ДУГИН УВОЛЬ ЕГО С РАБОТЫ - ВСЬО ДЕЛО ИГИТПРОПА ГУБИТ , ИДИОТ .

П
патриот

Долой кровавую киевскую хунту с ее иноземным правительством!

Д7
до 7+7

Прочитав ваш message і довго плякаль від гордості за "Велику Україну" і думав: а шо було б в ИГИЛЕ і в АТО?

А
Анна

Трагедия и цинизм национального масштаба. Они в ночных барах веселятся, а другие по приказу друг друга снарядами убивают. Матери и жены защищают своих мужей и сыновей как умеют. И за это им глубокое уважение. И они не требуют других послать на бойню. Они просто хотят увидеть живыми своих.

3
345

Перекрили з відчаю. Їх рідні майже впродовж року на передовій, просили відпочинку, керівництво держави пообіцяло, а виявляється, збрехало. Чому держава провокує людей на такі вчинки, адже майдан - свідчення того, що терпіння закінчується; чому держава практично примушує людей постійно боротися за свої права, а не створює умови для реалізації прав; чому держава починає поступово переходити на інтонації диктату? Проблема, що мало хто хоче, а скоріш за все, взагалі не хоче бути мобілізованим, то всіх би влаштувало, щоб так лишилося, як є.

І
інна

Юридично їх не можна притягнути до відповідальності, бо по факту вони не трасу перекрили, а просто переходять через пішохідний перехід, що не заборонено ні одним нормативно-правовим актом. А тепер скажіть розумники, як би ви могли ще привернути увагу до себе, коли через те, що вас просто не чують, гинуть члени вашої сім'ї?

ПТ
Против Тупизма

Ротації вимагають?Хай гибнуть інші, а не мої?Чому на них не завели кримінальні справи за перекриття траси?Януковича рік як нема а міліція сліпа і досі?

7
7+7

Шо хочеш, демократія по-українськи. В Америці давно пов'язали би, а в Росії ще й пришили державну зраду.

Читайте також