Розбій на Тячівщині: 3-є людей у масках увірвались у будинок та викрали велику суму грошей

18
13

22 квітня о 22:30 до правоохоронців надійшло повідомлення про розбій у селі Колодне, що на Тячівщині.

Про події того дня Мukachevo.net дізналось у Головному управлінні національної поліції Закарпаття.

Правоохоронці розповідають, що прибувши на місце, слідчо-оперативна група дізналась, що троє невідомих злочинців у масках увірвались у будинок та викрали велику суму грошей. Точна сума наразі встановлюється.

Поліція розшукує підозрюваних. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч 4. статті 187 ККУ, а саме розбій вчинений групою осіб, або у особливо великих розмірах. Відповідальність за даний злочин від 8 до 15 років. Слідство триває.

Про обставини самого розбійного нападу правоохоронці офіційно не повідомляють. За неофіційною інформацією злочинці викрали більше 100 тисяч гривень, та майже 9 тисяч доларів.

Нагадаємо, на Хустщині стався ідентичний випадок у минулому році. Тоді 3-є невідомих теж увірвались у будинок та, зв'язавши власників оселі, викрали 300 тис. грн.

Коментарі

Х
Хаха

Ви тiльки подивiться... який дерзськiй вiртуальний бандiт , що проживае на петефI 54 !!! Ти а-ля мафiя хоч раз тримав 10000€ . Хочеш стрiляти, то застрель себе та собI подiбних !!!

ДН
до нижньої марги

петефі 54,приходи,херой..я ти пару грам у гузицю засандалю

ДЦ
До цилька

Ти , ваську вважаеш , що 10000 € це мало ?! ТодI дай менI 2000€ !! Якщо хочеш , можу дати тобI 100гр , оскiльки, це мала сума !!! Я не жебрак , Але ...якщо ти тримаеш в себе 20000 / 30000$ , то давай адресу ...великий бiзнесмен ,бiля маминоI Цицьки , всI гейроI !!

Ц
цилько

то ти читач ковдош нескирпавий аш не валошен заробити. 10300€ то хочеш казати гроши, из нашими цинами и болячками максимум рiк пожити

Ч
Читач

Мош подумати ковдуша грабанули... 100тис. грн і 9 тис. у.о, це 330 тис грн, як багато з вас дома тримає налічкою четверть мільйона? Чесним трудом такі гроші не заробити)

ДД
до дебыла Микулаша

мабудь тобі писок колись натовк содат от ти на них в образі...

ДМ
до Мікулаша

мало шось дуже..най би ся усі гниди потовкли

М
Мікулаш

УНІАН - "Понад тисячі учасників АТО покінчило життя САМОГУБСТВОМ". Тільки що прочитав.

М
Мікулаш

Зброю мають АТО-вці ( безмірно) і вони звикли до "безпредьелу". Сам військовий Прокурор України - Матіос, говорить про те, що через АТО пройшло вже близько 500 тисяч військовослужбовців і що приблизно 400 тисяч !!! з них ПОТРЕБУЮТЬ психічного ЛІКУВАННЯ.

ММ
Мішко Мадар

Мікулаш, йди проспися, бо ти напевно палинки у генделику перебрав.

С
Сріберньій

А чого Мікулаше ни просто бандюкьі отот нальот учинили ? А іменно Атовці ? А може просто пилло так нараз наговорювати на воякив , тьі над сим ни подумав ?

Х
хрякулаш

ідійот ти дядьку, і лічитися тобі вже пізно, лиш на убой хиба

М
Мікулаш

Думаю, що то учасники АТО. Грабувати привикли, а на щось жити треба.

Читайте також