Розбився літак "МАУ" в Ірані. Всі пасажири рейсу "Тегеран-Київ" загинули. Усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

9
67

Літак Boeing 737, який перевозив 180 пасажирів розбився незабаром після зльоту з Тегерана, столиці Ірану.

Як зазначає Українська правда з посиланням на CNN, Boeing 737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") розбився незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані.

Літак регулярного рейсу PS 752 Тегеран - Київ мав прибути до Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Представник організації цивільної авіації Ірану Реза Джафарзаде повідомила, що на борту знаходилися 170 пасажирів.

Згодом, Reuters, з посиланням на Державне телебачення Ірану повідомило, що всі пасажири літаку загинули.

За інформацією Іранського управління цивільної авіації, на борту літака "Тегеран-Київ" летіли іранці та 32 іноземця.

Разом з тим, Посольство України в Ірані заявило, що версія теракту чи ракетної атаки як причини катастрофи літака авіакомпанії МАУ виключається.

"За попередньою інформацією, літак розбився в наслідок аварії двигуна через технічні причини. Наразі версія теракту чи ракетної атаки виключається".

У посольстві додали, що літак розбився орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) після зльоту з тегеранського аеропорту ім.Імама Хомейні.

"На жаль, усі пасажири та члени екіпажу загинули", - йдеться у повідомленні.

"Наразі нам відома наступна інформація щодо країн походження загиблих в катастрофі #PS752: Іран - 82; Канада - 63; Україна - 2 + 9(екіпаж); Швеція - 10; Афганістан - 4; ФРН - 3; Велика Британія - 3. Висловлюємо наші співчуття. Українська влада продовжує розслідування". - йдеться у twitter голови МЗС України Вадима Пристайка


В авіакомпанії МАУ заявляють, що літак Boeing 737-800, що розбився в Ірані, був справний, і не припускають помилку екіпажу. Відповідне повідомлення озвучили на брифінгу представників МАУ, на якому додали, що це був "один з кращих літаків з прекрасним, надійним екіпажем".

"Маючи сьогодні дані, що літак набрав 2400 метрів висоту, помилка екіпажу мінімальна, ми її просто не припускаємо. З огляду на їх досвід, дуже складно сказати, що там могло бути щось з екіпажем", сказав віце-президент МАУ з льотної роботи Ігор Сосновський.

Він каже, що на борту літака знаходились два пілоти, інструктор і 6 бортпровідників.


Коментарі

0
034

Де США ,де американці? Я вимагаю виєбати мене в очко і засадити в него бутилку.

0
034

Де США,і де Близький Схід? Що там роблять американці? Встановлюють демократію?

L
Laci

А мені вже ніяке лікування не помогає .Лікарі кажуть що немає ліків від мого дебілізму . .

L
Laci

16:28, ти хворий, лікуйся. Люди гинуть, а тобі смішно.

L
Laci

А мене 365раз трахали в дупло.

L
Laci

В течение 2019 года в Украине в ДТП погибли 3 454 человека, из которых 164 – дети.

Ю
ю

от і відкрилася правда.... Черга за Х-лом признати як збили буком малайзійський.

Ч
Чуня

До речі Чунею мене прозвали мої сокамерники. Нас в петушиному углу троє - ще є Моня і Шоня. Була ще Центровськоня, але він недавно откинувся.

Ч
Чуня

Соросятівський свино-бандера ніяк не заспокоїться. Власне, це пов"язано з "реформами" докторки-смерть з Піндостану: психів "демократично і толерантно" віипускають на вулицю. Деякі з них стали кнопкодавами і засирають інформаційний простір.

Ч
Чуня

А я вліз на бутилку і страждає моє рване кацапське очко.

Ч
Чуня

Америкоси влізли в конфлікт з Іраном та РФ, а страждають українці.

ПЗ
Придурку з майдана

Страждає твоє свино-бандерівсько-соросятівське очко.

Ч
Чуня

А я вліз на бутилку і страждає моє свинокацапське очко.

Ч
Чуня

Америкоси влізли в конфлікт з Іраном та РФ, а страждають українці.

0
098

А ше я люблю рвати своє кацапське очко бутилкою

0
098

А мої висери нікому не корисні, бо я дирявий кацапський гібрид петуха і попугая, який засирає коменти всякою дурнею.

0
098

Висери майдаунів часом корисні, бо народ бачить справжніх ворогів українського народу, залежних від соросят.

ДК
До кацапського педераста 20:58

Сядь на бутилку і не перди тут ,шлюхо кацапська.

М
Майдауну

Увесь світ залежить від долара, який друкує ФРС США, а не РФ. Придурку, замислись, хоча би над цим...

Д1
до 18:55

Дирявий, ти знову з петушиного угла виліз і дістав з гузиці планшет? Коли кацапню буде знищено - припиняться абсолютно всі війни і теракти у світі. Придурку, замислись хоча б над цим.

М
Майдауну

Якщо "кацапи" будуть знищені, почнеться повний хаос, а про Україну в історії не залишиться навіть згадки, власне, як і про будь який інший слов"янський народ. Ті, хто залишаться, будуть тупою масою незрозумілої національності та статі (ідеал колективного Сороса), якою буде легко маніпулювати. Придурку, замислись хоча б над цим.

ДК
До кацапських педерастів .

Всі кацапи будуть знищені ,а земля зачищена від цього генетичного сміття.

М
Майдауну

Кажи нараз, ож туй винуватий Сталін і бульше не засирай тему.

ДК
До кацапського педераста 20:50

Кацапе ,ти не просто тупий .Ти еталон тупизни.

О
Останньому

До чого тут кацапи? Тобі, придуркові, вони всюди привиджаються. Взагалі то йдеться про Іран...

ДК
До кацапського педераста 20:17.

Олігофрене ,ти знову зробив у короткому тексті дві помилки. Кацапи ,тупість у вас у генах.Ви навіть у слові х&й робите три помилки.

О
Останньому

Судячи з всього, дегенерат знову виліз зі схрону, чи то пак "криївки", як кажуть на Галиччині.

ДК
До кацапа 1

Ніколи.

1
1

Коли будуть результати розслідування?

М
Михаил

Трахните миня пожалуста в дупло у миня течка.Памагите мужчины мне рускаму патриоту.можна даже черенком от лапаты.

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=Gsofwm2jFAQ Иран начали обвинять по сценарию малазийского Боинга

P
pfr

У РФ-ДНР-ЛНР людей забирають на підвал ні за што, на "обмінний фонд" усяких перевізників і порушників комендантської години. За них Київ віддає вбивць, "заблудівшіхся десантнікав", цемахів і беркутят. Кіби наші мали я й ц я і забрали у СІЗО на пару років всіх цих нарваних портнових, лукаш, медведчуків, пару московських шльондр-блогерок, що у Крим їздили і їздять тут "уму-разуму учіть", но і наших русинів типу чубірки та інших г a н д o н i в , нараз би було на кого міняти, а сих віддати у Москву, най там би c м о к т а л и ч л е н и третьосортним путінцям.

ДК
До кацапського педераста 00:12

Свинокацап ,поки ти тут сереш ,бомжі на смітнику єбуть хвойду ,яка тебе спермоглота висрала у вокзальному сральнику. Може хоч вона насосе для тебе на нормальну клавіатуру.

.
...

Як тільки русня шквариться в черговому теракті - зразу злазить з бутилок і біжить на всі сайти і соцмережі кукурікати "нас там нєт, ета всьо хахли і піндоси". Наочна демонстрація прислів'я "На воре и шапка горит"

ДН
До нижнього

Йди та полижи бокончi своему хозяiну , будь справжнiм чубатим укром-стояти раком та хвалити свого пана так , як ви укри робили за всю свою жалюгiдну iсторiю та продовжуете вислужитись перед паном , а потiм вилизуете парашi за бугром та посмiхаетесь iz вдячнiстю, що пустили вас ночувати в сарай !!!

ДП
До педераста 22:40

Кацапе рваносракий ,коли вже собі купиш клавіатуру з українськими буквами.Ти гнидо постійно палишся використовуючи кацапські букви.Ти такий тупий ,чи жадний. Попроси свого бригадира ,не витрачати все бабло на бояру.

ШУ
штірліц у ватнікє

Доня отдает приказ – надо сбить или взорвать в воздухе, в Тегеране, гражданский самолет и свалить все на кровожадных иранцев. Ему говорят, ну вот на выбор вылеты самолетов европейских стран – Доня - вы что, ну этих пока не надо, найдите что-то, типа нашего любимого варианта -малазийского. Отвечают - ну такого пока нет, хотя …, а может …. украинский подойдет? Доня – а вот это хороший вариант, Украина наша колония – все стерпит. Ею руководят назначенные нами людишки, они нас прикроют, будут говорить то, что мы им скажем. Давайте, сбивайте.

Д1
До 19:15

А скiльки молодих, невинних , людей та дiточок померло на Донбасi пiд час ударiв авiацii, градiв, лiтакiв, мiнометiв по мирному населенню!???? Там померло не одна тисяча людей , а ти тут пускаеш соплi ...!!!! Ти за загиблими на Донбасi так само рвеш дупу???

.
...

Копчені пудкацапські русини вигороджують таких же пудкопчених іранських терористів. Тягнуть мазу за своїх етнічних побратимів.

Г
голопуцька

Пролетая над рукой Кремля. https://strana.ua/news/243533-boinh-v-irane-sbila-raketa-pochemu-ob-etom-zahovorili-v-ukraine.html?utm_source=smi2

ДТ
До троцького

Ти стаєш самокритичним , а це рідкість для жителя закарпаття.

В
Вайп

Это ужасно ((( Сколько молодых людей погибло.... ярких, позитивных, энергичных, полных сил.... ни в чем не виновных людей и детей, которые возвращались от родственников или улетали в поисках лучшей жизни ... Сегодня день траура. А вы....((( И не стыдно вам устраивать "срач" и спор здесь???

П
порохобот

Було 4, стало 7. В СНБО заявили о 7 версиях авиакатастрофы в Иране Секретарь Совета национальной безопасности и обороны (СНБО) Алексей Данилов сообщил о наличии еще трех версий авиакатастрофы в Иране.

Т
Троцкій

Йсе пак ай. "Педерасти, шлюхи, пуцьки, укрбрехливі, америкоси, русуни, усеруться, знищити, гнида, хохли, грьобані". Повний комплект. Більше хайпа для болванів.

ДН
До нижнього спермоглота.

Педерасте закарпуцький ,ні читати ні писати не вмієш ,тільки пуцьки добре смокчеш.

ДК
до Куршавель

там ще знайшли запалничку з загом від газпрома

ДП
До педераста 12:44

Шлюхо ти завафлена ,навчися читати.

ДА
до автора

укрбрехливі ЗМІ:загиблих українців:10,15,12,13,...тут 2...так скільки фактично?

К
Куршавель

Сказали незалежнi джерела iнформацii , яких годують грандами америкоси !!!

ДР
До русунських педерастів

Жаль шо вас шлюх русунських фюрер не знищив.

К
Куршавель

Знайшли частини ракети ЗРК ТОР між уламками літака

ДН
До нижнього

Звiдки iнфа? Е фото ? Америкоси вiддали чорний ящик з пiдбитого малазiйського боiнга , якого наче пiдiрвала росiя ????? Америкоси знайшли атомну, хiмiчну зброю в iраку , пiсля того як вбили 450 тис населення iраку...??? Тому закрий рота, укр чубатий !!!

P
Pfr

Іранські селяни хоть і мусульманські фанатики, но не гет дурні. Пофоткали уламки літака ще до приїзду військових, і серед них - чіткі рештки ракети з пзрк. Чорні скриньки не віддають, віддадуть Росії скорше всього. І зв'язок у них пропав. Короче, ясно як білий день, що то робота іранської армії. Но наші русинські чубіркакапри будуть торохтіти, ош то "америкоси, порох, сорос" і всяко вигоражувати іранців і, звичайно, своїх любих ка.ца.пів.

9
911

https://www.bn24.biz.ua/mamo-proshchai-nash-litak-obstriliuiut-ostanni-slova-stiuardesy-z-litaka-v-teherani-kardynalno-miniaie-sytuatsiiu-z-padinniam-litaka/?fbclid=IwAR2E0HkqRT5wrR8vVV3O-YXycLpzQL9eW0Ir_feof0Sc7IQ_XMvWWhIfD5A ЗАГИБЛА В АВІАКАТАСТРОФІ СТЮАРДЕСА З НОВОЇ КАХОВКИ ВСТИГЛА ПЕРЕДЗВОНИТИ СВОЇЙ МАМІ І РОЗПОВІЛА ПРО ОБСТРІЛ!!!!!!

В
Влада

Вельмишановні співвітчизники. Мушу Вас шанувати, бо пока наша доля бути браттями. Погибли нащі брати і сестри. Вони нікому з нас не зробили пакості. Вони були Людьми. Брате наркомане, така воля долі що ти мусиш двинутися і триматися за життя. Будь добрий як тобі не добре, не пиши нічого тут.

ДН
до нижніх

Що, гукани, інтернет у чоповку провели?

ДМ
до майкла

усеруться.....не иожуть дати ради з корейов,а іран то моща...

М
Майкл

Грьобані америкоси роблять суєту. Зара введуть війська в іран.

А
Ай

Хохли ща взяики екіпажі набиравут

П
Петро

Ніколи не довіряв укр авіалініям. Краще з Словакії та Угорщини летіти.(+дешевше)

ВВ
Владимир Владимирович

Мої співчуття...

Д
Дылапькл

Ось побачите, що скажут ож була ракета, слiди вiд куль ...i не опрелюднять чорну скриньку , а скажут що ведеться слiдство i все таке бла-бла -бла

ДН
до нижньої марги

а ти гнида кончена порошенковська

ДН
До нижнього

Ти русобот галімий.

ДН
До нижнього

Зроблять винуватими Iранських вiйськових!!! Так само , як i на Донбасi, коли був збитий малазiйсткмй лiтак!!! Кого зробили винуватими в цьому ? Звичайно , що росiя, путiн та жителi Донбассу...ось тiльки не було показана/ опрелюднена запись чорноi скриньки цього мвлазiцського лiтака ...дивно !!совпаденiе ?

V
Volodymyr

А причини,Беня шо опять зекономив?

Д
Длоооголь

Офигеть ((((((

Читайте також