Розчленили і спалили: Закарпатку, яка 10 днів не виходила на зв'язок, знайшли мертвою (ФОТО, ВІДЕО)

8
14

23-річну ужгородку, про зникнення якої нещодавно заявили рідні, поліцейські знайшли мертвою в Київській області.

Раніше Mukachevo.net розповідало про пошук зниклої 23-річної дівчини, яка 10 днів не виходила на зв'язок.

В поліції Закарпаття розповідають, що 2 грудня правоохоронцям вдалося встановити всі обставини зникнення дівчини.

Правоохоронці з'ясували, що 20 листопада дівчина разом зі своїм 2-річним сином потягом приїхала до столиці, після чого гостювала у своїх знайомих у Київській області.

Разом із 25-річним хлопцем та загиблою перебувала ще одна їхня спільна знайома. В ніч із 21 на 22 листопада вони разом вживали наркотичні засоби, а далі - загадкова смерть закарпатки.

Після смерті дівчини, чоловік разом зі спільницею вирішили позбутися тіла померлої. Використовуючи перуки та інші засоби маскування, вони придбали в одному з магазинів вугілля та хімічну речовину. Після цього дочекалися ночі, загорнули померлу в килим та вивезли в лісову місцевість, де розчленували та підпалили тіло. Залишки облили хімічною речовиною і закопали.



Після знищення доказів, спільниця чоловіка відвезла дитину померлої в Ужгород та залишила хлопчика в квартирі, де він і проживав разом із мамою. З мобільного телефону померлої вона написала повідомлення батькові дитини, щоб той забрав сина до себе. Після цього жінка відразу ж покинула межі країни.

Так, під час ошуку квартири хлопця, правоохоронці виявили документи 23-річної закарпатки та залишки тіла людини, які, ймовірно, також належать зниклій дівчині. Також знайшли у квартирі і наркотики.


25-річного раніше судимого спільника працівники поліції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури затримали і зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі затриманий підозрюється у скоєнні наркозлочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави у розмірі 1 094 500 гривень.

За висновками фахівців, які проводитимуть експертні дослідження вилучених залишків тіла та встановлюватимуть причину смерті, вирішуватиметься питання щодо повідомлення йому про підозру у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Обыденность

Если бы такое произошло лет 7-8 назад то это был бы сильный резонанс на всю страну. Через пару дней про это все забудут, такое у нас каждый день сейчас случается. До чего докатилась наша несчастная страна. Прокляты те кто довел ее до такого состояния.

Х
Холмс

Треба з оголошувати у міжнародний розшук подругу. Вона, як співучасник злочину, володіє важливою інформацією для слідства про обставини та мотиви вбивства. Велика ймовірність того що вона є 1 номер у цьому злочині.

T
Tonina

Запобіжний захід з можливістю внесення грошової застави?!! За такий злочин?

ІВ
Іван Васильович

Наркота то гірше всього. норм чоловік може стати повним неадекватом. Иппен норм. чоловік не буде то приймати,ліпше уп'є файного вина погар вать децу домашньої палинки)

D
Dark

Якщо вона іхала в киів з дитиною до цих людей-значить добре іх знала. А цей хлопець-раніше судимий наркоман.. Все ж очевидно..

ДD
До Dark

Що Ви взагалі знаєте ? Як можна писати таке ? Яка наркоманка? Ви особисто все бачили, були свідком? Може вона ні в чому не винна тисячу разів, а Ви пишете такі речі, абсолютно не володіючи ніякою інформацією. Взагалі, все виходить так зі слів цього чоловіка, який вчинив такий важкий злочин. Тобто Ви впевнені, що це достовірна інформація з його слів, зі слів людини, яка вживала наркотичні речовини, а після розчленувала і спалила тіло, щоб ніхто не зміг провести експертизу і виявити в органічній тканині хоч сліди від амфетаміну ? Не пишіть дурниці, нічого не знаючи і маючи свої якісь здогадки. Це болюча втрата для рідних та близьких. Вбита дівчина була прекрасною людиною, дружиною і мамою.

Х
Христина

Вона була з Хуста, а не з Ужгорода, ви ж самі так писали

A
Ad

Русина у чому ростворили?

ВП
Всьо пропало

Нидуже толком написано,много нистиковок

В
Виктор

Гори в аду, чёрт

У
Ужас

Може не наркоманка, а попала в дурну кончену компанію, шок до чого ми йдемо. Батькам немає даже, що похоронити

D
Dark

Так всі шукали. А виявилась звичайною наркоманкою

Ж
Жідув

Репера тоже облили хімічною ресовиною??

ФБ
Фу б-ля

Як мош відвезти тіло з квартири у поле запалити а потом кусочки тіла назад у квартиру? Зек наркоман щи і псіх якиїсь

Читайте також