Серед звільнених з полону терористів — сержант 128-ї бригади Олександр Олійник

16
6

Боєць ЗСУ перебував у полоні бойовиків ОРДЛО майже 3 роки.

Про повернення сержанта повідомили у групі "Закарпатський легіон", у Фейсбуку. Військові розповідають, насправді - це результат важкої та кропіткої роботи. 

Побратими пишуть, що дуже чекали Олександра та раді його поверненню. 

— На жаль, через особливості процедури обміну з ним не змогли вчора побачитися та поспілкуватися офіцери нашої Бригади, але ми хочемо, аби він знав, що ми його чекали та безмежно раді, що він зможе зустріти Новий рік вдома з близькими йому людьми. Від усієї бригади ми дякуємо всім, хто допомагав та організовував цей обмін, - розповідають бійці 128-ї бригади.

Нагадаємо, українська сторона отримала 74 заручників, які знаходились в полоні на окупованій частині. Бойовикам Київ віддав 233 особи.

Коментарі

Л
Лось

Серед звільнених з полону терористів — сержант 128-ї бригади Олександр Олійник. Доста інтересний заголовок

ДК
до Карпато- словин

слухай ти лопуху!тоби руськи тарифи поднимавуть и зарплати ,пенсии мизерни дають?правда е правдов,бо паскуди ся наживавуть на таких,яки за тих паскудив воюють...а де ти видив войну без полонених?ни руськи робили переворот и привели до власти сих живодерив,а таки ,як ти...тай на тоби е кров людська...яков ся скорор умиете.

М
Місцевий

Учаро на Закаррпатті сталося понад 12 випадків, коли табуретки у тиливізор полетіли, як люди увіділи хто полонених прийшов зустрічати. Трьох батьків які зустрічали своїх звільнених синів і за листопад отримали рахунки за газ, прямо з аеропорту швидка забрала, як почули слова що їх дітей зустрічає РЕФОРМОВАНА країна.

КС
Карпато- словин

Чулувік -солдат вернувся думів ,три рокьі го ни бьіло , ни пишіть усякі глупотьі ,котрому яка у голову залізе . Ниє што писати ,ни пишіть .

КС
Карпато- словин

Тьі што дурню мелеш ??? Што ти дурню мелеш ???? Сам свойов копоньов думатись уже ни годен !!! Ти дурню хоть учитай што вто фашизм ,а пак туй шкрябай ! Упирділи ти в голову маскалі ,вшитку дурницю , а тьі нив вониш направо та наліво . Маскалям віровати у памнять плювати .

С
САША

Сана з поверненням.... Головне забудь не тих сепаратистів , а дорогу в АТО , бо вана тобі дала той шлях який ти провів у полоні !

Читайте також