Шана крізь сльози: Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна зібрав повний зал драмтеатру в Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО)

11
3

Виключно на ентузіазмі громада міста самоорганізувалася, аби подякувати улюбленому артисту – особливому серед найкращих.

Ідея провести подібний вечір зародилася відразу ж після трагічної звістки про загибель Андрія Кузьменка, бо як закликав сам співак, коли вам погано або важко, гуртуйтесь разом.

Організація цього вечора – це той приклад, якими можемо і повинні бути ми усі – людяними, благородними, щедрими, чуйними та відвертими. Таким був Кузьма Скрябін.

Відтак, на 9 день після гибелі співака на сцену драмтеатру в Мукачеві виконати його пісні вийшли гурти Rock-H та Земля Королеви Мод, вокальний ансамбль BREVIS, тріо Do.M.A., співак Сергій Паллаг, а також артисти театру. Окрема подяка команді "Ultra", які відразу ж погодилися забезпечити всім звуковим та світловим обладнанням.

Вечір завершився колективним виконанням пісні Скрябіна «Спи собі сама» та гучними оплесками під композицію «Старі фотографії».

Фото: Андрій Davis спеціально для Мукачево.Net

Коментарі

K
Kate

До 128 Чим погано шо влаштували вечір пам'яті хорошої людини? Нічого ужасного в тому нема. А по вашим словам з церкви виходити не треба...

1
128

Ужас!!! У країні гинуть люди на війні, а самодіяльність вариша "самовиражається"...То свято вина - шабаш якиїсь, то святотацтво на тему Скрябіна.Дайте людині спокійно відійти у вічність, краще йдіть помоліться за його душу.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також