Шандор: Погорєлов пішов від Ледиди через Ратушняка

9
26

Карпатського фонду полінгових досліджень Федір Шандор прокоментував першу гучну відставку в команді губернатора Закарпаття Олександра Ледиди.

"Відставка стала несподіванкою. Адже ще з 2004 року Погорєлов був у тісній зв’язці з командою Януковича і саме він розглядався як кандидат на посаду мера, який міг би перемогти Ратушняка, - розповів керівник Карпатського фонду полінгових досліджень Федір Шандор. - Думаю, саме тут слід шукати пояснення відставки Погорєлова. Чинний мер Ратушняк останнім часом налагодив тісну співпрацю з губернатором Ледидою. Тому в політтусовці міста активно гуляли чутки, що Ратушняк пробував домовитися з Партією регіонів про допомогу на наступних виборах мера. Шлях один - висунення від регіоналів технічного кандидата, який відтягував би голоси протестного щодо мера електорату, при цьому не представляючи серйозної загрози для Ратушняка. Та обставина, що Погорєлов вирішив піти без скандалу, свідчить про те, що він не бажає поривати ті зв’язки, які він має в Києві на Банковій. Відставка Погорєлова фактично підтвердила, що Ледида вибрав шлях співпраці з Ратушняком і відмовився від того, щоб висувати від Партії регіонів кандидата, який міг би поборотися з чинним мером. Залишається тільки почекати, щоб дізнатися: хто ж стане технічним кандидатом Ратушняка від місцевих регіоналів", - вважає закарпатський експерт.

 

Читайте також:

Погорєлов офіційно пішов у відставку

Віктор Погорєлов: «Я хочу покинуть коридоры областной власти, чтобы чувствовать себя независимым»

Коментарі

Н
Наталья

Народ, давайте притримуватись етики спілкування. Ми ж цивілізована спільнота. Я за демократію та ліберальні ідеї. Приходько як раз та людина, що зможе привести місто до ладу. Подивіться, що коїться зараз - сміття, занедбані вулиці, руйнування історичної частини міста, відсутність розвинутої інфраструктури... Ганьба теперішній владі. Довели Ужгород до ручки, бо їм все до лампочки.

П
Паша

Сам ти, Дюрі, слизняк!!!! Політолог хренов!

Ю
Юрій

хлопці і дівчата, я не знаю хто такий жолтані, навіть не знаю що він обіцяє зробити?, але після зняття судом Павла Чучки Рата дійсно краще для Ужгорода... Рата може сказати "НЄТ!" кому завгодно А такі слизьняки як погорєлов чи приходько...

С
Сергій

Приходько - технічний кандитат??? Не смішіть людей. Щось занадто багато уваги як до технічного кандидата. Бояться його просто. Людина освічена та з досвідом роботи в сфері управління. І з міста може щось і зробить путнє, а не використовуватиме як дійну корову, як робили раніше. Жолтані мер - оце смішно!!! Як комічний персонаж, то хай смішить до виборів, а як серйозна кандидатура, то це повна утопія, грошей шкода. Але у кабріолеті з махаючими ручками, виглядає дуже гарно... Приходько ще сама достойна кандидатура.

Н
Наталі

Тамара! Хочу зауважити! Якщо Ви не розумієте значення "замудрих" слів - відкрийте тлумачний словник та поповніть власний лексикон. Я згідний що "Саксес" замість "успіху" недоречно вживати. Але за такі дрібниці смішно критикувати....

Ш
Шоні

На жаль, пам’ятаючи прикре минуле пана Жолтані, хотілось би сподіватись, що рекомендацію працювати він дає сам собі, тому що працювати йому потрібно не лише над своєю «підмоченою» репутацією серед ужгородців, а й над своїм світоглядом щодо того, як потрібно чесно заробляти.

РМ
Редакція Мукачево.net

Це називається модерація. Наша позиція з цього приводу: Функція рубрики коментарів є засобом зворотнього зв'язку - з редакцією, авторами, можливістю висловити свою думку. Видалені коментарі ми розцінили як звернення-обурення до редакції. Ми на них відреагували - відреагували конструктивно, врахувавши усі зауваження читачів. Тим самим, ми продемонстрували, що реагуємо на побажання та зауваження наших читачів, бо поважаємо їх, і дякуємо за допомогу в роботі. Ми ще раз перепрошуємо за текстові незручності, це закономірні недоліки роботи в живому часі. Ми працюємо над тим, аби на сайті з'явилася функція, за допомогою якої читачі могли б помічати помилки на сайті і тим самим допомагали редакції робити його кращим. А ті коментарі були видалені через втрату актуальності.

О
Остап

Домовилися:))

*
***

Негарно терти коменти

РМ
Редакція Мукачево.net

Обіцяємо надалі щоразу доводити протилежне.

О
Остап

Навіть після стертого коменту не перестано стверджувати, що журналісти Мукачево.нет - безграмотні! Або просто неуважні...

М
Макс

***: звісно, що знайде - а хто сперечається? На минулих виборах це було Еко+25. Цього року може буде "+26". Погорєлову - що з того? 10 відсотків йому не вистачить, навіть, щоб посісти друге місце. І яку ж партію він собі знайде? Може наведете приклади?

Т
Тамара

Зокрема всім стало відомо,що технічним кандидатом Ратушняка є Приходько, який до речі виступаючи у программі телеканалу "Тиса" дуже опікувався вільною економічною зоною, де зовсім відсутні пільги для виробника, особливо "Єврокаром", де мабуть отримує немалу платню. В його 20 хвилинному виступі пан Володимир скриває неволодіння ситуацією у місті дуже замудрими словами, такими як: - "все популяризовано, сегментовано, локалізовано, герметизовано, камеровано, субвенція з субстанцією, дотація,декларований проект національного депозитарію, дуже конкурентний процес індикативно-планових відносин з Київом, індустріальний парк з клястерними підходами, рецесія, порівняльний аналіз та візія репрезентації,імплентація на теренах, 2 роки були тріумфальними, потихеньку треба починати читати(чомусь Жолтані пише треба працювати),сексес(саксес), ми вносимо записки як радники,і ходимо в церкву на екскурсію "- Безумовно заразумілий колаж, незрозумілий пересічним ужгородцям!!!

*
****)

Рата по-німецьки пацюк. Ви це мали на увазі?

Я
Ярослав

По -перше: Не сприймаю "прогнози" "політолога" Шандора! По-друге: Що таке протесаний електорат знає тільки Шандор. Мені відомо, що таке протестний електорат. По-третє: Рата вже не буде мером ніколи, як би його не протесували!

У
ужгородець

ну от і визначився головний кандидат проти Рати. Рату геть!

Ч
Читачі

Федя, ісе тобі казали , чи ти собі зморозив?

*
***

Він сам пішов, не треба ля-ля. Партію собі кандидат бодай з 10%-м рейтингом точно знайде.

М
Макс

Данко: не смішіть. Розмова була наступна: якщо він йде на вибори мера, то йде й з ОДА. Оскільки в інтерв'ю в газетах він продовжував твердити, що йде на мера, то його й попросили. До чого тут приниження? Це - правда. Як і те, що Погорєлову доведеться вести кампанію за свої гроші. Бо всі, до кого він звертався, йому відмовили. Задайте собі питання - чому? Бо в політичний труп ніхто не хоче вкладати кошти. Шкода, що Погорєлов цього не розуміє. А при таких розкладах - 7-8% його межа.

П
патріот

Мером буде Жолтані , і точка.

Д
Данко

Пішли Погорелова ? Це Ваша версія бо хочете принизити,але нічого не вийде .Хто принижуе буде сам принижений.Тріснув дверима-правильно зробив.А хто його знае це у стилі Погорелова.

ДО
Для Олесі, Вартоша та Василя

Ти дебіл, визначися хто ти є? У тебе цікава хвороба, непам'ятаеш як тебе звати?роздвоєння

В
Василь

Нічого, Ратушняк зараз "проспект 2" відремонтує і всі знову за нього голосуватимуть.

С
Саша

Згоден з максом, щодо шансів Погорєлова - у кращому випадку на рівні 15%. Хоча причини... чув що йому пропонували просто прохідне місце у списку ПР, але щоб він у мерію не пхався - не погодився. Тепер вибори в ужгороді приречені - Ратушняк знов стане мером, завдяки "амбіціям" Погорєлова

М
макс

Шандор не розібрався в темі. Погорєлова пішли - це, по-перше. Причина проста - в команді треба грати на команду, а не за себе. По-друге, в Ужгороді Погорєлов вже мав можливість себе показати. Це з Чучкою він мав шанс змагатися, а з Ратушняком йому нічого не світить. Усі крім самого Погорєлова це розуміють.

О
Олеся

Ну да.Пішов бо буде болотуватись в мери.А те,що не отримав підтримку регіоналів і залишився один в полі-це персональне і не може впливати на таке рішення.Пішов,бо образився на Ледиду,дитячий садок чи що?То і в мери такій людини йти не треба,бо втече,коли хтось буде діяти не на його користь.Слабак такий чи як?

Читайте також