Щадей залишається: операція зі зняття провалилася

15
8

Ініціаторам не вистачило голосів, аби відправити в.о. мера у відставку та призначити нового.

У таємному поіменному анонімному голосуванні бюлетенями взяли участь 31 депутат з 51-го зареєстрованого у залі.

Для того, аби рішення про недовіру Віктору Щадею набуло чинності потрібно 31 голос "за", тобто проста більшість (загалом у міськраді 60 депутатів).

Після 3 разів перераховування бюлетенів за відставку Віктора Щадея назбиралося лише 29 голосів. Відтак, рішення не прийнято. 

З тих, хто взяв участь у голосуванні, один утримався, і ще один проголосував проти. За інформацією в кулуарах, це відповідно Кіндюх та Яцківський.

Зауважимо, що на місце Віктора Щадея було 2 претенденти - Віктор Феєр та Степан Німчук.

Ось як прокоментував результат сесії сам Віктор Щадей:

- Дякую ужгородцям - сьогодні нам разом вдалося зупинити Ратушняка і його тітушок - регіональний заколот провалився. Головний висновок: Ратушняка і його банду ні за яких умов ніколи не можна допускати до влади. Сьогодні він показав, що яким він був - таким і залишився. В Ужгородців лише один спосіб покласти кінець різним безпредєлам цього "діяча" - ніколи ні на яких виборах більше за нього не голосувати - хай позавчорашні привиди залишаються в минулому і не заважають місту жити. А нам потрібно триматись разом, рухатись вперед і думати про завтрашній день. Слава Україні!

Мукачево.net

Коментарі

Ф
фчвываарирь

х--о ла-ла-ла

КЩ
КРАХ ЩАДЕЯ не за горами!

Щадей провалив надії Балог!!! Крах його не за горами!!!!

М
Мукачівка

дійсно Віктор молодець а тут в Мукачево сидить Лендел в кріслі як говорять "не сам не гам і другому не дам" і звичайно нічого не робить,дороги розбиті лише центер вилизують а райони такі як індустріальна,закарпатська,сороча,забули ще при союзі!ГАНЬБА ЛЕНДЕЛУ НЕХАЙ ПОКИНЕ КРІСНО І поступитися місцем МОЛОДОМУ ТА ЕНЕРГІЙНОМУ МЕРУ!

1
123

Виктор молодец реально в городе видно изменений больше чем при Погорелове и Рате вместе взятыми, видно что молодой и куча сил и энергии у мальчишки, сил ему а тех 29 человек аферюг взяточников старых пердунов,вынесем на вилах с горадминистрации устроим перевыборы. составьте поименный список кто участвовал в голосовании и всем все станет ясно, ПР хочет не только встать с колен а и нас раком поставить

Ю
юлій

Враховуючи наскільки став кращий процес ремонтування доріг - можна зробити однозначний висновок - він зробив за пів року стільки, скільки Рата і Погоріляк разом узяті і за весь час "мерування". Ще б розібратися з паркуванням оленів, дисципліною велосипедистів і пішоходів, встановленням шлагбаумів на вулицях... Даємо йому час до нового року. Хоча роботи ще ого-го (аналіз роботи водоканалу, газовиків і т.д. і т.д.)

У
Ужгородець

Нормальний патріотичний молодий чоловік. Його робота в Ужгороді помаленьку змінюється на краще. Від нього однозначно буде більше користі для міста як від Погорелова і попередників

1
1

Згоден, пустяк він.

Н
Неймар

Да і дальше нічого не буде робити тільки піарити своє рило.

Читайте також