Школи Закарпаття з понеділка можуть відправити на дистанційне навчання

6
22

Закарпаття, як і Україна загалом, вже з 13 вересня може перейти до жовтої зони карантинних обмежень.

За словами директора департаменту охорони здоров’я ОДА Анатолія Пшеничного, остаточно про перехід в іншу зону має вирішити комісія з надзвичайних ситуацій, яка засідатиме цього тижня. Повідомляє "Суспільне Закарпаття".

Якщо з 13 вересня введуть "жовту зону" карантину, то в навчальних закладах, де вакциновано менше ніж 80% персоналу, вони мають перейти на дистанційну або змішану форми навчання.

За словами Анатолія Пшеничного, наразі найнижчі показники щеплень в Рахівському районі, Тячівському, крім райцентру, а також у місті Хуст.

Директорка департаменту освіти ОДА Мар’яна Марусинець зазначила, що на Закарпатті є школи, де відсоток вакцинації нульовий.

"Це Солотвинський ліцей, Білоцерківський ліцей, Глибокопотіцький ліцей, тобто вся Солотвинська територіальна громада практично проігнорувала те, що треба провести щеплення. Неліпинська територіальна громада, Хустська ТГ. І можна ще називати цей перелік. Від того, як ми будемо працювати, буде залежати не тільки якість освіти, а й економічний приріст Закарпаття, тому що прийдеться батькам залишатися вдома, займатися учнями", — сказала Мар’яна Марусинець.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Вася

Ізрїль 99 % вакцинованих, і тим не менш дальше хворіють! Почитайте їхню статистику.. а колоти собі хрен знає шо може любий, баранів хватає! Більша проблема тоді, коли ці барани начинають бекати про то шоб адекватні люди кололися, за рахунок їх маси давлять кількістю!

ІВ
Іван Васильович

До нижнього неборака).. Туйка не экзамен із граматики, пишу як ми ся хоче))..Файні боли вчителі, щи Леніна виділи, айбо у всемірні заговори не вірили ги теперішні..Темнота і як кажут забубона))..гнати гет из школи дурнів

ДІ
До Івана Васильовича

У Вас, судячи по написаному, були дуже гарні вчителі, хоч і дистанційки тоді не було) Відчуваєте різницю?)

ІВ
Іван Васильович

Чого можуть навчити такі тупі вчиталі ? в кінці другого року пандемії їм усе ще меращаться заговори іпопланетян вать Білла Гейтса)).. Такоє тупорилоє треба уганяти з шкіл,най идуть туди на полонини вівців пасти а не діти учити))...

ВП
Врачам продажным

Жить бы мне В такой стране, Чтобы ей гордиться. Только мне В большом гамне Довелось родиться.

К
коко

ДО КВІТОЧКИ. У мене жінка вчителька і щоб ви так до ночі за ті копійки сиділи за компом писали друкували і готовили матеріали для дітей яким в біільшості то не потрібно а ваша дітина в той час була без вашої уваги. якщо не вчитель то і не пишіть таку дурь.

А
Айболіт

Лохотрон барановірусу продовжується! Прохання до освітян і решта бюджетників вишикуватись на добровільно-примусову утилізацію! В іншому разі пишіть заяви на звільнення!!! Вибір за вами: вколоти тромбозний укол або залишитись живим!

ЗЛ
Золтан Лендєл

федіва в локдаун в Сибірь

Р
ромаріо

Вакцина, як доведено, не знижує ризик заразитися вашим коронавірусом, вона, однозначно, знижує лише ризик важкого протікання цієі вірусноі хворі. Тому, НЕвакциновані ніяким чином не створюють небезпеку для вакцинованих заразитися вашою короною - НЕвакциновані просто беруть повністю всі ризики на себе щодо важкого протікання вашоі корони. І на це вони мають повне право. Сам пройшов вашу корону рік тому без вашоі прививки - і нічого, прекрасно - без проблем пройшов із природнім іммунітетом. А експериментальні вакцини колоти не збираюся - там можуть бути негативні для організму наслідки не відразу, а через десятиліття, і саме це є небезпечним. Тому вакцина - це автономне питання для кожноі людини: якщо є природній іммунітет, то навіщо вакцинуватися. Краще, хто ще здатний, займайтеся регулярно активно спортом, і ніяка корона вам тоді небезпеку не створить.

К
Квіточка

Шановний Розум має бути. Можете обзивати своїх дітей всіма підходящими словами, але інших не смієте. Дітей багато талановитих, здібних, вихованих, найкращих, як мої. Вчителі щоб виконували свої обов'язки сумлінно, не лиш би день пройшов. Серед них є різні.Їм дистанційка на руку, зарплата не міняється, а вакцинуватися примусом , то вже диктатура.

;
;)

Лікарів треба в зад потрошити а не за руки хапати. Продажна наволоч.

ДD
До DDT

Хоть кось шось розумноє написав.

D
DDT

Немає вакцини проти ВІЛ після 40 років дослідження ... Ні надійної вакцини проти застуди....Ні лікування проти хвороби Альцгеймера...Ні дієвого лікування проти раку після 100 років дослідження...Нічого! Але загадковим чином прийшов новий вірус і протягом півроку одночасно 4 різних фармацевтичних підприємства розробили вакцину (хоч це і є підміна назв, бо поняття вакцина - це зовсім інше!) І ВСІ повинні тепер під примусом і під загрозою обмеження певних свобод - її обов'язково прийняти. Зараз то лікарів вже важко лікарями назвати. Тут політика, але якась гібридна + у світовому масштабі. Цікаво тільки одне: чи буде хто-небудь нести кримінальну відповідальність за весь цей штучно створений хаос в масштабах всесвіту. Економіку країн та їх малий і середній бізнес - ушатали "в доску", та зараз взялись вже за людський імунітет. Паскудство це все...хоч і під дуже благими намірами.

О
Оля

Полностью согласна с "Розум має бути"

Д"
До "розум має бути"

Я дуже сподіваюся, що ви не вчитель! Бо з такими висловлюваннями вам взагалі з людьми працювати заборонено! А під кисень потрапити вакциновані не можуть?

РМ
Розум має бути

Про який розум йдеться? Весь світ дурний, а румуни Закарпаття - розумні. . Ну, ну... як потраплять "під кисень" будуть лікарів за руки хапати - лиш зробіть щеплення. А вчителям не заздріть, спробуйте самі повчити своїх лінивих, шкодливих, дурних дітей, а то спихнете на вчителя і хай у нього голова пухне...

У
Україна

Дякуємо , що оголосили хто є розумним в цій грі під назвою : " вакцинуйся вже і далі завжди" . Молодці .... солотвинська отг

Б
Берегово

Шановний Роман,не потрібно узагальнювати. Не всі вчителі просто вдома сидять. Поцікавтесь як проходить онлайн навчання у Берегівській школі #1. Діти від 1 по 11 клас задіяні в навчанні через Zoom щодня і вчителі роблять усе що можуть,щоб дати дойстойні знання своїм учням. А на рахунок "батьки мають голову мастити" так дітей не лише робити треба,а й бути готовими допомагати їм у важких життєвих ситуаціях!!

Т
Тежвчитель

Допишуть, не хвилюйтеся. У на с всюду двойна бугалтерія

Р
Румунка

Солотвинська ОТГ вам насвистала і правду мала. То румуни вони розумні. Вони непіддослідні кролі.

Р
Роман

Най тому персоналу що не хоче вакцинуватись зарплату не платять. А то добре вчителям сидіти і зарплату получати. А батьки най собі мастять голову з дітьми.

В
Вася

На штори зобрали .. поскидувались.. гостини поробили тай мож вже дистанційку

Читайте також