Шокуючі кадри катувань та приниження з боку Беркута на вул.Грушевського (ВІДЕО)

18
87

Відео з'явилося у мережі 23 січня, четвер одним з користувачів, не виключено, що одним з працівників силових органів. Далі без коментарів.

На відео видно, як Беркут діє точнісінько за переказами постраждалих: б'ють, роздягають до гола, знущаються, ображають та принижують.

Жодних сумнівів, пояснити подібні дії просто неможливо, хоча у мережі провладні боти закидають про провокації та безжальність з боку мітингувальників. Та загиблі й скалічені поки є виключно з боку цивільних.

Водночас, за словами експертів, аналогічно діяли російські війська у Чечні, тому не виключено, що українських силовиків інструктували фахівці з Росії.

За інформацією депутата Андрія Парубія, активістом, якого катували силовики, є Михайло Гавриляк. Після оприлюднення відео, його змогли знайти, і станом на 19:08 він у штабі Самооборони Майдану, отримує медичну допомогу і вже незабаром має дати інтерв'ю.

Про інші зухвальні дії Беркуту читайте у матеріалах:

Як Беркут по-звірячому катує взятих у полон мітингувальників

Беркут катує мітингувальників за першої ж нагоди

Як це було: ранковий штурм Беркуту на вул.Грушевського

Беркут на вул.Грушевського почав відстрілювати навіть лікарів

Коментарі

Г
ГАЛИНА

ОДНІ МУДАКИ ПОЗОРЯТЬ ЛЮДЕЙ МВС І ВСІ СЛУЖБИ ЗА ГРОШІ НЕВЖЄ ТАКИМ ФОРМУ ВИДАЛИ ЧИ ВОНИ ЇЇ КУПИЛИ ТОМУ ЩО Є І НОРМАЛЬНІ В СЛУЖБАХ А ПІСЛЯ ТАКИХ ДІЙ НЕВІРИШ НЕЗНАЄШ ХТО Є ХТО,,,,,,,,,,,,,,,,

Г
ГАЛИНА

ПОЇХАВ НА МАЙДАН БИВ ЛЮДЕЙ ПОЗОРИЩЕ МЕНТОВСЬКЕ ГАНЬБА ХОЧУ ПОДІЛИТИСЬ ЗНАЙОМИЙ ВОВА З ВУЛ,ЛИЧАКІВСЬКОЇ М,ЛЬВІВ ПРАЦЮЄ В МВС ПРОДАВСЯ ДВА ДНІ ВІДРОБИВ ГРОШІ І ПРИЇХАВ

Г
ГАЛИНА

БЕРКУТ НЕПОТРІБ МУСОР ЯКИЙ ТРЕБА УТИЛІЗУВАТИ

Г
ГАЛИНА

ЯКЩО ЗАКОН НЕ ВСИЛІ ЗА ЦЕ ПОКАРАТИ ЧИЄ ТАМ СВОЇ НИТКИ ЗА ЯКІ СМИКАЮТЬ ТОДІ Я ВВАЖАЮ ЩЕ ЗНАЙДУТЬСЯ ЛЮДИ ЯКІЗМОЖУТЬ ЗРОБИТИ САМОСУД І ЦЕ ПРАВИЛЬНО ТОМУ ЩО ТАКЕ БИДЛО НЕМОЖЄ БУТИ ПРИ ПАГОНАХ БЕРКТ ВЕСЬ ГІМНО І МРАЗЬ НЕПОТРІБНА НА УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ7

М
Макс

Пояснення до цьoго вiдео http://www.argumentum.info/post/74413587345

О
о

вот такие "коршуебы" и натравливают русских на украинцев по фесбуках,дело то не этом.будь ты человек нормальный,причем тут национальность,быдло-оно не имеет национальности.Тому коршуебу статья светит"Украина для русских",быдловану уже нечего сказать так он травит людей между собой,ничего максимум еще год быдло кормить будем,а там выборы...Народ Украины намного сознательней,чем в России,там всех на попу посадили и "курносых" в свои города впустили и дань им еще платят,а они их имели своей лезгинкой на красной площади.Смешно когда ярые рассеяне учат нас как жить и когда Крым им отдавать,у себя порядок не могут навести,а Нас учат-козлы...,ихний Онищенко сделал великие вклады в укрепление дружбы между Державами.Уже многие понимают,что события происходят не из-за Европы-России,люди хотят законов и жить в нормальной стране,хотят работы,а то в школе детей учат и требуют, с пеной у рта,честности,а сами учителя-преподы,взятки берут и дети это видят всюду,откуда взятся экономике...СЛАВА УКРАИНЕ

А
Аноним

Для тех кто защищает "Коршунов". Вы посмотрите на страничку вконтакте этого урода беркутовского, что выставил видео, он настоящий фашист, и не скрывает этого, он говорит что Украина для русских, а мы должны на них горбатится. Я не против русских, просто это перегиб.

ПБ
підар беркут

Хай би хоч один з тих тварюк набрав в собі мужностізустрітися по чоловічому з тим бідолахо без зброї і бронежилета.Іто вони за кошти народу на цьому світі бігають,потвори.Дуже шкода шо їм це все з рук зійде,

ДО
Для Олега

Перед тем как судить и обзывать других людей, ты сначала на себя посмотри! НИКТО И НИКОГДА НЕ ИМЕЕТ ПРАВА СУДИТЬ И ОБЗЫВАТЬ ДРУГОГО ЧЕЛОВЕКА! КАКОЙ БЫ ЧЕЛОВЕК НИ БЫЛ! ЭТО СНИМАЛИ ЛЮДИ У КОТОРЫХ НЕТ НИ ДУШИ, НИ СЕРДЦА, НИ СОВЕСТИ, ВСЕЙ ТОЛПОЙ ПОБИТЬ, РАЗДЕТЬ, ИЗДЕВАТЬСЯ НАД ЧЕЛОВЕКОМ, РЖАТЬ НАД НИМ, ФОТОГРАФИРОВАТЬ ДЛЯ ПРИКОЛА, СНИМАТЬ НА КАМЕРУ,ЭТО ПРОСТО ПИЗ...! ПОСМОТРИ ФИЛЬМ СТРАСТИ ХРИСТОВЫ, и ты сам все поймешь...

А
Аноним

Вот, тот скот что выставил это http://politikan.com.ua/1/0/0/76740.htm

ДО
Для Олега

Слышь Олег, сам ты БЫДЛО! Хуже быдла чем ты нет в этом мире! Надо, что бы беркут тебя так раздел и на мороз голого, на камеру, на всю страну! Ты не ГОСПОДЬ БОГ, что бы кого-то судить, и не имеешь права обзывать! Суди себя и свои поступки, а не других людей...

O
Oleg

Так ему и надо Вот оно это быдло http://www.odnoklassniki.ru/video/62343448876335-1

А
Аноним

Для 10% Тебя идиота надо так раздеть, если ты защищаешь этих зверей, ты социопат недоделанный.

С
Слов"янин

Цю війну розпочав не "Беркут", а 5 колона. Якби европіндоси не профінансували заколот, усих цих подій не було би. Все просто. Масонерія пішла далі - на розвал України. Не пройшло і двох днів після форуму в Давосі, як відзомбоване стадо "самоорганізувалося" і на диво синхронно захопило приміщення обладміністрацій в західних областях. Що цікаво, ті організації та партії, які більше всіх звизділи про єдину і недідиму Україну, її суверенітет та територіальну цілісність більше всіх зробили для розвалу України. Цього не ххочуть бачити наївні люди або грантоїди. (Привіт зраднику України Супруненку та іже з ним).

1
10%

СМИ 99% оппазиционнве олигархические, многие появились и начали пропагандистскую деятельность после начала организации майдана создавая иллюзию солидарности с мирными-вооруженными боевиками. Основная цель дискредитировать легитимную власть, и свергнуть ее любым путем, не думая о том, что с не легитимной властью мировое сообщество считаться не будет, и Украине это грозит серьезным экономическим упадком и инфляцией.

1
10%

Начало гражданской войны сдерживают только кордоны Беркута и бойцов внутренних войск. Мы должны всеми силами поддерживать этих солдат, которые противостоят натиску вооруженной толпы. Именно они сейчас - единственная надежда украинской государственности. К нам уже приезжали такие деятели, как Марко Ивкович, Финк Брайн, Алекс Росс…. Можно точно говорить, что у нас пытаются разыграть кровавый югославский сценарий. Но ситуация многовариантна и зависит от позиции людей. К сожалению, и от тех людей, которые сейчас готовы проливать свою и чужую кровь на майдане. Надо четко понимать, что мы втянуты в геополитическую войну, идущую на пороге России.

Т
Тина

Мише позорится нечем красивый мужчина с красивым телом, пускай позорятся беркут - куча щокатых уродов, а он сексимвол и ГЕРОЙ!!! Миша Полтавские девушки с тобой!!!!

O
Olena1

nazar1 _ 24.01.2014 15:49 де АРМІЯ,котра присягала народу??!! де танки на вулицях КИЄВА,котрі розженуть вбивць-яничарів?? де гелікоптери,які розстріляють маєтки з упирями?? де офіцери ПАТРІОТИ?? вам треба,щоб повбивали і ваших синів?? скільки можна чекати?!

О
Оксана

А чому жодного слова про те ЧОМУ роздягли цього чоловіка? Спитайте у нього самі - він облив себе пальним і погрожував самоспаленням. Беркут стягнув з нього просякнутий займистою речовиною одяг і вирішив "відзначитися" знімками на пам"ять. Нерозумний вчинок одного викликав відповідну неадекватну реакцію у інших... Дурнуваті беркутівці вирішили провчити не менш дурнуватого потенційного самогубця. Фактично - врятували життя, зганьбивши на всю країну. Ненормальна країна, масовий психоз з обох сторін зростає чим далі... Шановні журналісти, будьте правдивими до кінця, адже саме від вашої інформації залежать настрої в країні.

?
???????

СПЕЦНАЗ, ЗА ГРОШІ ЗЕКІВСЬКОЇ БАНДИ(ІНФОРМАЦІЯ ПРЕСИ ПРИБЛИЗНО 1000 ЛОЛЯРІВ НА ДЕНЬ),СТОЯТЬ ЯК ВАЛЮТНІ ПРОСТИТУТКИ, А ЯКЩО Б ЇМ ХРЯК НАКИНУВ ЩЕ ПО 20 ДОЛЯРІВ, ТО ВОНИ Б НАПЕВНО, ПРЯМО НА ГРУШЕВСЬКОГО І КАНКАН СТАНЦЮВАЛИ РАЗОМ З ЩИТАМИ.ЛИШЕ ГЕНЕТИЧНЕ СМІТТЯ МОЖЕ РОБИТИ ПОДІБНІ РЕЧІ З ЛЮДЬМИ.

1
10%

Боевики "ультрас" и остальные футбольные фанаты нацистских группировок под координацией иностранных агентов, готовились для выстрела в подходящий момент и на роль "сакральной жертвы" для подогрева неравнодушных. Импорт "арабской весны" состоялся. Цель раскол Украины и ненависть внутри для провокации гражданской войны. Не дай себя обмануть!

1
10%

В соц. опросах большая часть здравомыслящего еаселения за Беркут, проводимые рейтинги удаляются после того как число голосовавших значительно поддерживает ВВ Беркута! лига.нет не исключение

1
10%

Отморозка раздели после того как он облил себя бензином и грозился сжечь! СМИ пятая колонна! Не дай себя обмануть!

У
уя

этих скотов нужно по одному вилавливать и резать

П
Патріот

Ці с..ка беркутятка, скоро заплатятть за кожну царапинку Українських громадян!!! Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Т
Тина

Нашли что сравнить беркут в бронежилетах и полной экипировке с гранатами, ружьями и т.д и народ с досками от забора.

Т
Тина

Подстенку это БИДЛО-беркут, и расстрелять вместе с теми кто их воспитывал.

П
пенсіонер

Так,беркутята конєшно герої на голих, і без зброї людей!А в Одесі покакалися, коли брали двох чеченців,200 беркутят і бронєтранспортер на двох, це повний пі...ц!!!

О
о

да нет сомнений,что беркут-сборише пидаристического быдла,без мозгов,с единственным инстинктом-пожрать,посрать,пое..ть хоть корову,хоть козу.Нормальные семьи они не имеют-факт,Вы только представьте как ихние дети-жены восприняли папу-пидара-беркута в этом видео,какие вопросы задавали дома,"-папа а ты его где гладил,целовал...".Видео лишний раз доказало,полное отсутствие мозгов у "беркута"парни потерялись во времени,они думают что им кто-то другой будет налоги платить,обеспечивать их хавлом бухлом,учить ихних детей.содержать их дома-квартиры-это касается и всего правительства,как можно пойти против своего народа.,а вообще пора "беркуту" готовиться к пробежке вокруг сцены майдана,в "очень легкой"спортивной форме-ну типа в носках. СЛАВА УКРАИНЕ

І
Іван

Беркутівець плює в обличчя чоловіку 5:05 http://www.youtube.com/watch?v=PmpBD_MoeAw "Ти українець, що ти робиш?" 7:10

С
Славік

Тепер собі уявіть якби Януковича так поставити і він перед всім народом тепер стояв так само як цей чоловік.Треба цю владу змінювати якомога швидше.

S
Svoboda

Не треба бути психологом , щоб зрозуміти, що це бидло має психічні розлади стосовно голих чоловіків - всіх затриманих роздягають догола!!!!!І їм подобається на це дивитися, вони знімають це на телефони, поширюють , передивляють. Це свідчить про те що вони звичайні збоченці. Ці люди - ганьба МВС, вони не "беркутята" вони "ГОЛУБЯТА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Цим збоченцям лікарі не допоможуть.

C
CmuJl^9^ra

Дуже шкода цього чоловіка нехай Бог допоможе йому це пережити психологічно. А ці скотини нехай ідуть роздінуть Яника з Азіровим котрі за наші податки стимулюють їх і ПИШАЮТЬСЯ ними!!!!!!!!!!!!!!!

"
"правдолюбу"

Підтримую БАЧІ! "За хоробрість"іменно ти заслужив за свою тупість,шо не розумієш досі,шо не ЗАПРОДАНЦІ АМЕРИКАНСКІ винні в тому, що Україна все глибше погружаєся в ніщету, а "геніальне" керівництво нашої держави,яке довело народ до межі!!!

З
злий

Що тут сказати: цар-підар і цербери його теж підари. Взагалі беркут - це протизаконне бандитьське формування нелюдей, яке офороняє свого царька януческу. Прийде час і люди цих підарів виловлять і кожному гандону його палицю в жопу засунуть і буде голий бігати. А потім спалять живцем цю тварюку, що інші бачили та молилися!

Б
Бачі

Я тебе "За правду" имлю дись у Вариші, роздіву догола і заставлю співати "інтернаціоеал" ти бидло ригоаналовськоє

Р
Роман

Давайте восстановим хронологию: 1. 30 ноября калечат студентов - БЕРКУТ= власть 2. 1 декабря калечат ввсех вклячая женшин, стариков, репортеров, медиков - БЕРКУТ=власть 3. После этого множество фактов о похищении, пытках людей.. 4. Убиваю активистов. 5. Похищабт активистов, некоторые умирают Как выглядит коментарий после этого,-" 5-й канал 23.01.2014 18:51 | IP: 95.134.38.xxx Конечно ! Когда беркут палят зажигательной жидкостью и кислотой , когда бьют их детей , жгут квартиры -- это хорошо , а как наоборот так сразу - звери. И это при всем том , что беркут не нападает, а только отбивает атаки, когда ни опозиция , ни власть не поддерживает их, а они пока вытаскивают страну из гражданской войны "???? Кто виноват???

Ж
Женя

Зло породжує зло.А довели до цього звірства представники опозиції.Горіти їм в аду!

ПН
Просто нет слов

Это дико!!!!! Беркут - это быдло, которое за 5 рублей и свою жопу подставит. Но они забывают, что у них есто жены и дети - я бы от такого отца отказался. ПОЗОР!!!! А парень - МОЛОДЕЦ! Он с таким достоинством держался - был ВЫШЕ всех беркутов!

ЗП
За правду

ПОВСТАНЦІ, БУНТІВНИКИ, ЗАПРОДАНЦІ АМЕРИКАНСКІ руйнують нашу столицю, гадять Майдан, кидаюся камінням та коктелями Молотова у людей, а ми їх жаліємо???? Куди ми котимося, тупіємо.... А голий бандеровець видно нагороду захотів "За хоробрість", тому і приперся голий до Беркутівців.

К
КОЛЯ

НАЖАЛЬ НЕзАлишилось чесних людей ні в міліції ні в армії

И
иван

одесит, ти блять лох мацкальский и за свого януковича йобаного стоїш, а він не оби шось зробити а иде за гас договорюватися коли на майдані людей убивавуть!!!!!

СО
Супруненко Олег

"Люди! Зайдіть на ютуб та проголосуйте за закриття цього відео! Не будьте дикарями! Мені жаль цього чоловіка і таке відео не може бути відкритим громадськості! Подумайте про цього мученика!" - не говоріть дурниць. Хлопцю стидатися немає чого, та й веде він себе гідно. А відео - найяскравіший доказ того, що сьогодні центр Києва захопило озброєне угрупування невідомого походжнення, яке маскується під працівників МВС. Бо справжні працівники МВС не мають права знущатися ні над ким, навіть при придушенні найжорстокіших повстань у в"язницях. Як і дотримуватись усіх інших посадових інструкцій, де заборонено бити беззбройних людей, травмувати їх, стріляти в очі журналістам тощо. Відтак, невідоме формування в міліцейскій формі, що базується біля стадіону, має бути заарештоване або силами МВС, або силами української армії.

U
UA

Шановні редактори, прикрийте інтимні місця бідолаги, як це зробили ваші колеги з інших каналів. Цензура якась має бути.

С
Словянин

Цю війну розпочав не "Беркут", а 5 колона. Якби европіндоси не профінансували заколот, усих цих подій не було би.

С
Словянин

А хіба менш шокуючим виглядає, коли екстремісти кидають в молодих хлопців правоохоронців коктейлі Молотова та каміння?

Л
людина

Таке зрідка, можливо, чинили гітлерівці. Але з чужими - смертними ворогами... І "вони" після цього хочуть переговори, парламентські дискусії...

ДТ
для толя

Толя, ти кантужений? Там говорять російською, а не ваш горвір. Не підстрікай неправдою.

БТ
буде так

всьому свій час, але дуже скоро вони самі будуть так стояти.

Т
толя

говір наш,закарпатський,нелюди.

К
коля

с генералом кардышевым поступили подобно .испомните кто

НВ
нелюдам в погонах

Собаки!Нелюди! Якщо цьому нелюдському тваринному знущанню не буде проведено рослідування і винні не понсуть жорстоке покарання, тоді людство скоро вимре.Нехай увесь світ бачить, що роблять зековбивці-беркутівці з активістами майдану.Всіх цих зухвальців негайно ідентифікувати, встановити особи, їх звання і в інтнрнет виставити, щоб їх діти і батьки дивилися на своїх родичів-вбивць, а особливо тих, хто фотографував та ще по звірячому насміхалися, знущалися над бідним хлопцем. Щоб з цими покидьками, їх дітьми, батьками ще гірші катування застосували...і теж в соцмережі бажано виставити на загал.

ВО
Вінже Олександр Вінже

беркут вбиває людей, бо відчуває, що його не каратимуть

ЛТ
л т

просто уроди.Іродиюю

5-й канал

Конечно ! Когда беркут палят зажигательной жидкостью и кислотой , когда бьют их детей , жгут квартиры -- это хорошо , а как наоборот так сразу - звери. И это при всем том , что беркут не нападает, а только отбивает атаки, когда ни опозиция , ни власть не поддерживает их, а они пока вытаскивают страну из гражданской войны

ЯЗ
я знаю

этого голого..это студент первого курса Киевского института....он бросал в ментов цветы и конфеты...

Г
гуцул

беркут спеціально злив це відео , щоб люди пішли на штурм і щоб було більше трупів......

ВП
Ви подуріли?

Ніхто там не кричить по закарпатськи, там по РУСЬКІ кричить ТУПОЙ, СЮДА ІДІ )))

Я
я

мабуть там і наші козли !

ВО
Вінже Олександр Вінже

Наші земляки теж вбивці і головорізи!Соромно

В
Ветер

Ну точно зверье которое потеряло все свои человеческие достоинства.Уже одичали так что стыдно что они вообще люди.Явный наклон к пидаристическим наклонностям.Фашисты даже так не делали

N
NL

За то что делается в Киеве, всех бы так проучить! Пленник? ЧТО?! Он ЗАДЕРЖАННЫЙ правонарушитель. Очнитесь, ребята! Что с Киевом творите то, а? Позор! Кто все это после вашей "революции" убирать все будет? Кто будет восстанавливать все разрушенные вами, националистами хреновыми, дороги, здания..да что тут уже УЛИЦЫ! Кто их будет восстанавливать? Я считаю, что этому должен уже быть конец! А то с такими темпами никому мы нахрен не нужны будем. Ни ЕС, ни России. Да мы и сейчас никому не нужны. Весь мир смотрит и смеется над "националистами" которые стоят и жопы свои морозят на майдане, вместо того что бы пойти и работать. Поднимать производство на европейский уровень. Но нет...мы лучше будем вести себя как скот!

ПЯ
просто я

люди не тупите, это подстава

БУ
Беркут уроди

Дійсно по закарпатськи пой сюда каже на 6 сек.Но і урод мля.

Й
йоги

дуже менi цiкаво,звiдки це вiдео взялося в iнетi?

RV
Rusyn Val

"Де йдеш?Пой сюда ... " - явно западенець кричить.Або наші козли,або з-за перевалу. Печалька ...

P
Per

Это еще слишком мягко! Ввести военное положение, комендантский час, пригнать танки и разогнать всех к чертовой матери! Вы посмотрите что эти "мирные" вандалы творят, беспредел. Город разбирают по кусочкам, палят и жгут все вокруг.

!
!!!!!!!!!!!!!!

Хай це відео переглянуть побільше людей, хай добре запам"ятають пики цих зажирілих боровів і з ними треба зробити теж саме. Влада підстаркуватого хряка тримається на цих фашистах.

Ч
Читач

на 6 секунді явно чути закарпатський говір, "....Пой сюда...." беркут закарпатський, мені соромно

Я
я

так ,народу який його вибрав, покращують життя вже сьогодні.з ними треба так точно вчинити.

Л
люди

Люди! Зайдіть на ютуб та проголосуйте за закриття цього відео! Не будьте дикарями! Мені жаль цього чоловіка і таке відео не може бути відкритим громадськості! Подумайте про цього мученика!

Р
Руссо

Щоб ваших дружин батьків і дітей так мордували - Су---ки...

О
Одессит

666 - да тебя надо хуярить - шестерка Кличка - гнать вас с УКРАИНЫ нашей - запод в хлам снести

І
Іван

Тупо гопота, впивається владою. Нічого, зараз налетять холопи і роз'яснять, що все правильно, так і треба, мужні наші беркутята, ми за вас.

Т
Тарас

І що тут такого ??? Забіг голий провокатор ось його і в автобус. Добре коли він флагом вимахував напівроздягнений два дні, то на це ніхто не звертав увагу !

4
4321

И самое главное то что они содержатся за нашы денги !!!!

Б
Бодя

буду резать беркут

Б
бендера

та оно бухое в хлам

Й
Йорик

кто еще не верит что беркут пидарасы ?

.
....

звірі... Україні таких силовиків не потрібно

Є
Європеєць

Цим сукам нічого не буде , треба суд лінча вчитити-п...сам

1
1

тварини. вини прокляті. іхні діти, дружини, батьки будуть здихати в муках. і ми ще плотимо податки на утримання цих фашистів. смерть паскудам.

ПБ
підар беркут

до 666 а ти роби то шо пишеш

.
.

Божечку за шо се всьо....

6
666

хуярити їх треба за таку хуйню што творять!!!!!!

З
Зорро

Цьому немає виправдання!!! Ганьба!! Не можна з цією владою ні про що домовлятись!1 на Барикади!!!

.
...

то пздц що робиться...

Читайте також