Штрафувати таки будуть: Закарпатські митники розповіли про покарання для "євроблях"

7
30

24 травня завершується пільговий період для митного оформлення автомобілів на "єврономерах". В ДФС Закарпатської області розповіли скільки потрібно буде заплатити штрафу, при порушенні митного законодавства.

Від дня вступу в дію змін до Митного кодексу, впродовж 180 днів, а саме до 24 травня, митне оформлення "євроблях", які прострочили терміни тимчасового ввезення або транзиту, здійснюється за умови сплати митних платежів та добровільної сплати власника автівки коштів у сумі, що дорівнює розміру 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Після зазначеного періоду, повідомили в ДФС у Закарпатській області, при перевищенні строку транзиту або тимчасового ввезення транспортного засобу з іноземною реєстрацією більше ніж на 30 діб, власнику такого автомобіля загрожує штраф у розмірі 170 тис. грн, або конфіскація транспортного засобу за рішенням суду.

Також, за керування автомобілями, щодо яких порушено строки їх тимчасового ввезення та/або транзиту, для підприємницької діяльності, передача у володіння, користування або розпорядження особами, які не ввозили такі транспортні засоби на митну територію України або не поміщували в митний режим транзиту, передбачено штраф в розмірі 8 500 грн. При повторному правопорушенні – 17 тис. грн з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік та з оплатним вилученням транспортного засобу.

Наразі відповідальність за порушення митних правил при ввезенні автомобілів на іноземній реєстрації поки що не змінюється. Проте з 24 травня 2019 року такі пільгові умови скасовуються і вступають у дію нові санкції щодо порушення вказаних митних правил.

Зазначимо, що раніше в ДФС України заявили, що пільгові тари для розмитнення автівок продовжувати не будуть.

Нагадаємо, що станом на 10 січня, за новим законом, на Закарпатті розмитнили понад 3000 авто на єврономерах.

Ще на початку листопада, Верховна Рада підтримала законопроект по ніби зменшенню акцизного податку при розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

Загальну формулу розрахунку акцизу раніше опублікувало Mukachevo.net : базова ставка (акцизний податок) множиться на коефіцієнт двигуна (потужність двигуна ділиться на 1000) та вік машини (береться до уваги повний календарний рік).

Коментарі

А
Авто

Троцкій,та ніхто не був проти розтаможки.Все,що ти написав про облік....це все норм!Люди добивалися людської ціни!Щоб у нашій бандитській державі і жебрак міг собі купити,більш меньш,нормальне авто!А бандити у владі,посміхувалися над народом!

Т
Троцкій

Лоці ти смішні казочки не розказуй. Той хто "продав свиню, теля, у купа дозичив" за машиною до словаків не їздять. Беруть пацанчики возити контрабас, і май який шухер - кидати машину і тікати гет. За такі гроші не шкода й кинути, він з одного рейса може таку ще одну купити. Теж само і в ДТП, кинув нахер і втік. Яка страховка, які виплати, кого ти потім знайдеш, чия машина,і кого то інтересує. Втік собі і радується.

ЛД
Лоці до Махно

Махно, я не розумію, шо ти питаєш, чи до чого ведеш. Ти писав - "..райцентрах смолоші ментів на три букви посилають. Вті соплі жують і йдуть по вказаному адресу..." Я тобі відписав, шо навряд чи ти (чи хтось з твоїх друзів) зможе когось, кудись за адресою відправити... Будемо всі платити, як обісранні. Я не в захваті, але так буде, бо багато кинулося таможити авта, корупціонери вже відчули смак тих, легких для них коштів. Нарахунок твого коментаря від 16.01.2019 15:35, скажу таке - до москалів ніколи не їздив, пиняли в Європі - сидів як сокол в автомобілі і чекав поки поліцаї документи перевіряли, нічого не перед ким не "метав". У нас так само буде: заглушив авто, вирубив світло, руки на руль і ждеш...

МД
Махно до Лоція

Пак у Чихії ци Мадярщині, або Росії понти перед поліцаями не помечеш??

М
Майдаун

Лоці розумні коментарі.Радує, ош не всьо втрачено.Бо кіть такі будуть,як оте одоробло “олеже”,то мош комашню за Українув починати робити!

ЛД
Лоці до Махно

Нікого ти друже нікуди не пошлеш.... Буде стояти поліцай біля нього в камуфляжі його товариш з калашом на грудях. Пинять, пипери глянуть і штраф заєбашать. Не будеш платити - через виконавців зтянуть з тебе чи родичів. Схема проста, стара і 99% працює. Просто до чого ми приїхали? Може дійсно, українці не заслуговують на державу? Ми не можемо за себе постояти і свої же нас раком ставлять...

М
Махно

А што туй щи лишилися органи, які трібні у бидляка машину конфісковати? У райцентрах смолоші ментів на три букви посилають. Вті соплі жують і йдуть по вказаному адресу...

Л
Лоці

Наш Іван зробив собі паспотра з чіпом, поїхав до бундесів чи пшеків, дивиться - а там корчі дешево кошують, бундас чи пшек за зарплату іде і бере собі корча на якого нашому Івану треба рік працювати. Іван назбирав грошей, продав свиню, теля, у купа дозичив - взяв корча, вписав себе в техпаспорт і їздить. Сам їздить, дітей на море возить, з жонов до тьощі чи тестя. І все у Івана добре. Помалу газдує. Туй Івану кажуть - Іване, ти скотина воняча, чом не розтаможиш корча? Іван какже - так пане нема у мене грошей таких, я пане в 2004, 2013 роках на майдані стояв, думав ош ми Європа буде, робочі місця будуть, дороги, освіта, медицина. А мені пане пісюна лем до рота панство сує і каже жиби смоктав. Я і смокчу: їзжу на заробітки, купую корча 15 річного.... Ти іване не правий - нись ти не заплатиш, завтра ми-пани не будемо мати ош что красти. Чи ти Іване хочеш жиби наші діти в нужді росли? Жиби ми на мальдіві не мали??? Подумав Іван, забрав сімю і свалив з цієї держави нахрін....

X
XXX

Хтось писав тут недавно,що розмитним машину з Угорщини. Будь-ласка напиші мені на майл limlom.mail@gmail.com як саме це зробили, які документи і як починати все це робити. Дякую

:
:))

Олег-лошара горницьоголова

Р
РЕДАКЦіЯ

Хлопці,не свариться,все буде о …. є н н о !!!

М
Майдаун

Народ почитайте,што пише ота особь “олег”.Кіби то єдно писало,та Бог із ним,но што чудуватися на людину з розумовим дефектом!Но біда в тому,што такі “олежі” захватили власть.Майдан таких завів у ВР,КМ.....А ми меригуємеся ош вони нам такі Закони приймають.Вони,по своїй ущербності не здатні до державотворення,до того нажимавуть кнопки по велінню своїх хазяю-злодіїв,які і впроваджують злочинні закони!А мися туй меригуйме!Причина породжує наслідок!

О
Олег

Майдауне обостяний писок свій гіняний завали.... Твій порожнякови базар не інтересний туй ником... Як та шавка у каждів статі пишеш порожнякову туфту.... Ти лох і файта у тя лоховська яких лим обостяти і верічи у ярка ! Розказували ми ош отиць тя в детстві насілував та затось таки кончений уріс.... Запомни ти БІОМУСОР.. Йди удсіть бо тобі лим ся у хлівови з худобов общати!

ДТ
до так шо тепер робити?

Розмитнювати. Модьор утлевил скоро ся тоже кончить. Машину мош буде завезти так само як нерезидент може заходити: на 90 днів за 180 днів. Кіть більше чим на 60 днів - на учот в гаі. І шо самоє інтересноє - каждий чорт тя буде спирати і звідати ош што то я тебе за номера. Я лічно мадярську машину свою розмитнив. Ну їх в баню. І тепер ми спокійніше.

1
1234

Є Закон України Про запобігання корупції, згідно якого держслужбовці не повинні виконувати злочинні накази керівництва а повідомляти про них НАЗК. Наші митники нерозмитнюють нормальні з 2012 року авто десятками днів і виконують злочинні накази КРИВІЦЬКОГО по каталогу ШВАЙКА. Хлопці, вони нагорі з каші вийдуть сухими, а ви постраждаєте. РОБИТЕ НЕЗАКОННО!!!! Каталог жодним нормативним актом в законодавстві України не передбачений. Наймайте сертифікованих експертів кіть ся Вам щось не любить в ціні Авто. А до органів НЕ СПІТЬ бо буде пізно!!!

ТА
так а шо робити?

бо видитьмися ош самі два з лоційом не потягнеме....(

ТШ
так шо тепер робити?

кіть є паспорт модьор та розтамажувати або нє?

Т
Троцкій

Так і треба. Більше жесті. А коли лошара не заплатить штрафу, 25 ударів батогом по гузиці на площі біля Ратуші. Ото буде розвага, майжень все Мукачево прийде позирати сись цирк.

М
Майдаун

Олеже,що леже!Обисься закляв і всі з тобов,лепаві зарази.Тому,што,9:21 і олежам треба би пороху в г..цю напхати і запалити!Нетреби,нинашто неваловшні,лем людям біду робити!Оби вас атом розбив!

ДН
до нижньої марги

біомусор тя висрав гниду кастрюльоголову лвівшьку

О
Олег

Жиє поганіше чим до майдана лиш супер кончений і безнадійний біомусор такий як тот адее майдаун шо ниже пише... Добре му боло при яников.... Грім би в тя вже раз луснув тай у файту ти недійдаву!

Р2
Рассея 24

Майдаун - піндос ти в хижу із Сирії.

1
100

Забембали смоляки на відрах. Онаджте скорше!

ШД
Шо думаю то і говорю

Можу одно сказати це все ху*** краще б був Янукович він хоть від Олігархів бабки мутив они вам далбай*** платили бо мітинги були молодці ви с**а самі не розумієте. А за пару копійок продаєтеся

М
Майдаун

“Народ”,но ти розсмішив!Янукович грозився!?Хіба пальчиком!Та Янек,не те,що младенец,він навіть рядом не стояв біля цих упирів.Ти,що думаш, ош ці церимонитися будуть?Ці будуть розстрілювати,лем мозги з асфальта будете збирати.Ви даже не рипнитеся!Іще,можеш казки про те,що Янека народ зверг,розказувати діточкам.Спецоперація піндосів і світових сіоністів,з попередньою підготовкою бойовиків аля Лівія,Сирія....

Н
народ

Гордон уже вiдкрито говорить, що держави майже нема, а тi, що розiкрали i розвалили державу(аби уникнути вiдповiдальностi за мiльярднi розкрадання) хочуть народ штрафувати!? Кому штрафами грозитеся? Янукович теж грозився i де вiн тепер?

М
Мікулаш

Після виборів Президента ВСЕ змінять. Не переживайте.

І
Іван

Подержу Лоція... 8==============@..... ТАКЫЙ... І до редакції не нагнітайте обстанюновку бо хер го знає як буде літом... Весну би пережити)

Г
Голесо

Які бистрі на росправу...слуги народа...!Главноє шо самі чисті на руку,як ангелики))Може най своіі домики розмитнять))некажучи шо у тих домиках...Най викладують фото своіх чесно зароблених машин,люди ростаможать...і пощитають за кілько змін заробив)) Господи дай розума нашим чинушам,про совість мовчу...давлятся,не лізе ім у горло,но ітак промикауть((

Л
Лоці

8==@ їм, а не розтамажувати...

Читайте також