Шуфрича побили до крові в Одесі (ФОТО, ВІДЕО)

33
36

Словесна перепалка одіозного політика з Правим сектором та місцевою самообороною під стінами Одеської ОДА переросла у бійку, в результаті якої Нестора Шуфрича мали на меті запхати у сміттєвий бак, а вийшло, що йому розчовпли ніс.

Конфлікт розпочався у будівлі ОДА, де одіозний політик спробував провести зустріч з активістами так званого Опозиційного блоку.

Разом з тим, у голови Одеської ОДА Ігоря Палиці зауважили, що не запрошував до себе на зустріч Нестора Шуфрича.

- Нестора Шуфрича дійсно побили на сходах під ОДА. Він, начебто, йшов на зустріч з "Опозиційним блоком". Разом з Шуфричем був депутат облради Микола Скорик, колишній голова ОДА (це при ньому сталося 19 лютого, коли було побито багато людей). Скорика не побили, - повідомили журналістам.

Активна фаза сутичок відбулася також при вході в ОДА. Врятувався політик завдяки міліції та соратникам, які сховали його у мікроавтобусі.

Більше на відео. Варто додати, що за фактом бійки міліція вже порушила провадження.

Нестор Шуфрич, який народився в Ужгороді, є найближчим соратником Віктора Медведчука - кума Путіна та головного лобіста Росії в Україні. На цих парламентських виборах Шуфрич зайняв аж 7 місце у одізному Опозиційному блоці, утвореному з уламків Партії регіонів.

Коментарі

СУ
Слава Україні!

А фафлигу розмалювали як графіті на стіні!

В
Виталий

Тк, согласен на 100%

КИ
Культура из ряндами на мордах.

1

V
vitaliys06

Я Закарпатец , але цю гниду удушив-би сам! СЛАВА УКРАІНІ!

Т
Тк

Ангелу -"А вбивати наших хлопців можна, це через таких як він придателів Гине багато наших солдатів. " - а може солдати гинуть через те, що комусь дуже хотілося терміново прийти до влади, хай через кров, хай через трупи, але саме тепер (тобто в грудні 13 р.-лютому 14 р.)? Що б змінилося, якщо б ці... прийшли до влади не в лютому 14 р., а в січні 15 р., згідно конституціі на чергових виборах? Був би Крим, був би Донбас, але не було б війни...

ЧЗ
ЧЕКАЄМ З НЕТЕРПІННЯМ

Вже давно пора починати вішати!!!

ББ
БАРАНЫ БЕРИТЕ СВОЮ ВЕРЕВКУ

1

СП
СКОРО ПРАВЫЙ СЕКТОР НАЧНЕТ ВСЕХ ВЕШАТЬ

1

М
Мукачівець

Покищо виглядає що ця шль,,ра сама це організувала!!! Але якщо не примати радикальних дій нічого не поміняєюсь. Злодії і вбивці повернуться до корита!!!

СЧ
Сначала чужих - потом всех остальных

1

А
Ангел

А вбивати наших хлопців можна, це через таких як він придателів Гине багато наших солдатів.

ПЗ
Пятирічку за рік!

Негайно підвищити випуск смітників! Даешь стране мусорные баки!

И
Инкогнито

Бл*дь как заеб*л этот "правый сектор"!!! Куча дибилов!!!

С
Свій

Давно треба с Шуфричем було розібратись. Це ще шестьорка регіональна. Щоб такі, як Шуфрич знали як свій народ ная..ти.

Т
Тк

Вольтер казав : «Я не разделяю ваших убеждений, но готов умереть за ваше право их высказывать». а ось порівняйте : "Борьбу против коммунизма нельзя вести только полицейскими средствами. И я буду опираться на коричневорубашечников! Я объясню народу, что он должен защищать себя сам." i ще "Я не буду соблюдать справедливость и так называемую законность, моё дело – уничтожать и искоренять и более ничего!" Як думаєте хто це? А це Герман Герінг... Треба щось доповнювати?

М
Макс

Хто захищає Шуфрича цетпридурок і ідіот.Шуфрич людина гнила.це клятий РігоАнал Путінська тварь.Захищає права ЛНР та ДНР які убивають нас українців!всіх регірналів бити треба а цього таракана невипускати з сміттєвої урни! Бо обратно заповзе у Раду!

Т
Тк

Якщо сподіватися на демократичні, цивілізовані процедури, то я буду сподіватися, що нападників притягнуть до кримінальної відповідальності за злісне хуліганство, засудять, і відправлять на зону, як це би зробили в будь-якій нормальній країні. Якщо припустити, що демократії в Україні і не буде, то ... що ж... залишається сподіватися на силу...тоді будемо сподіватися, що цих нащадків фашистів просто розстріляють без суда і слідства представники якої-небудь ... НР, які ввійдуть до Одеси... Хотілося би перше... але... Насильство породжує насильство у відповідь...невже не зрозуміло, що саме Майдан породив ДНР та ЛНР... Коли "все можна" одним, "все можна" і іншим...

ДП
ДАВНО ПОРА БУЛО МОРДУ НАТОВКТИ ! ПОЗОР ЗАКАРПАТТЯ!

ДАВНО ПОРА БУЛО ЦЕ ЗРОБИТИ !!!

Т
телеглядач

А це мало статися, цей зухвалець заслужив не таке за зраду національних інтересів, за зраду громадян. Це ганебно та принизливо, як Шуфрич здав своїх земляків! Най іде до свого Яника на ухтема! Сволота!

СУ
Слава Україні!

Так йому і треба, щоб добратись до демократії, треба знищити попередній тоталітаризм, знищити! бо воно завжди буде гнити десь і висуватись, а так раз і назавжди. Жаль що так слабо, може би інші налякались і самі втекли. А не втечуть, не біда, знищимо!!!

ГП
галимыйкитай при мао..

.

I
ivan

Він це заслужив, хоча так робити не можна, алевроліти другому з ними не виходить.

П
Політолог

Демократії в Україні немає!!!!!! А до Європи нам далеко! Яка б людина не була але це вже занадто кожен з нас помиляється.

М
Мукачево

Европа ніколи не прийме нас до себе! Звірі! якимби Шуфрич не був але самосуд це вже занадо!

СБ
Скоріш би в Європу!! Ближче до справжньої свободи!

А після і усіх таких пожжем! Слава героям!

Ч
Читач

До Яни. Я прекрасно знаю хто він, і що собою являє. До речі він кореш Юлі Володимирівни. Скажи, хто твій друг - я скажу, хто ти. Чому Тимошенко не в смітнику? Якщо ви так підтримуєте дану "акцію", чому вона має вибірковий хараткер? Чому в Мукачеві, в Ужгороді, Тячеві, Рахові депутатів не кидають до смітників? Чи ви вважаєте тут нема таких негідників?... Це ж показуха. І честі Україні не прибавляє... тільки показує рівень культури і відвертає інвесторів від України. Дивіться більш глобально.

Ш
Шоні

Давно чекав коли цього негідника провчить народ й покаже, що він депутат-на ім'я "ніхто", невихований до абсурдного маніакальний, і місце йому в глибокій ямі або в Сибіру від Путіна.

Я
яна

"Читач" напевно не розуміє, хто такий Шуфрич. Це особливий вид людей, до яких можна і треба застосовувати силу. Це вид Людина збісна - х-ся відсутністю головного мозку, совісті, честі. Ареал поширення - Україна. Знаходиться під загрозою зникнення. Не оберігається законом. Знищення представників цього виду - справа честі кожного українця! Слава Україні!

Б
БМ21Град

Коли вже депути почнуть думати за народ. Якщо не почнуть народ їх знищить, терпіти вже не можна , ДОСТАЛІ.

У
Ужгородець

СКОТИНА ДАВНО ПОРА І НА ЗАКАРПАТТІ ВСІМ РЕГІОНАЛАМ РОЗДАТИ І ВИДВОРИТИ ДО ПУТЛЕРА

Я
Я

Суд народу є самим страшним. Тому треба жити так щоби не боятися свого же народу. Дикість ,але чього ще було чекати, коли вони с людьми не рахуються, кругом лише гроші , і совість продана і держава і люди разом з нею.

ЧC
Читач.demokratia ce kultura,ne kraina

u vas ..... ale povnoi demokratii ne buvaje.

П
патріот

ЦІЙ ШЛЬОНДРІ-ЗРАДНИКУ З ЗАКАРПАТТЯ ТРЕБА БУЛО ДАТИ КОРИДОР, ЯКИЙ НАШИМ ДАЛИ ПІД ІЛОВАЙСЬКОМ, ТИСЯЧІ ЗАГИБЛИХ. ПОЧАЛОСЯ, ТАК БУДЕ З КОЖНИМ ДЕПУТАТОМ ЗРАДНИКОМ І ШІСТЬОРКОЮ!!!ШКОДА, ЩО СТІЛЬКИ ЛЮДЕЙ ЗАГИНУЛО, А ЦІ ПОКИДЬКИ ТАК НІЧОГО І НЕ ЗРОЗУМІЛИ!!!

Д
Добре

Щось слабо побили путінську с%ку.Не кричав путін памагі?

ЕН
его не бить а убить

шакала

Ч
Читач

Як після такого можна Україну назвати демократичною країною? Коли має місце цензура, коли не можна вільно висловлювати власну думку, коли діє переслівування за політичні погляди... Ми рухаємося до диктатури...

Читайте також