«Ширка по-закарпатськи»: Рівіс за рік сформував команду з екс-регіоналів

13
14

Рівно рік тому відбулися місцеві вибори. За їхніми підсумками було обрано нове керівництво Закарпатської обласної ради, зокрема голову – представника БПП Михайла Рівіса.

Однак, як не парадоксально, зроблено це було голосами так званої «ширки» – союзу БПП, Відродження, Опозиційного блоку та КМКС. А також під безпосереднім наглядом губернатора Геннадія Москаля.

Від цього союзу досі ніяковіють і губернатор, і голова облради. Але це не була випадковість. За останній рік – це системна співпраця.

За рік роботи Закарпатської обласної ради  VII скликання її очільник Михайло Рівіс сформував нову команду, яка складається з чиновників з партійною пропискою  «Відродження» та Опозиційного блоку.

Насамперед Рівіс запропонував збільшити кількість штат виконавчого апарату обласної ради на третину з 34 до 50 осіб, збільшилося й фінансування утримання апарату до 6 млн. 697 тис. гривень. Спеціально для голови ради створили нове управління – забезпечення діяльності керівництва із 10 штатних одиниць.

Своїми кадровими призначенням Рівіс віддячив виключно партнерам по коаліції «Відродженню» та Опозиційному блоку. Своїх однопартійців з БПП керівник ради не балував, жодних посад у раді вони так і не отримали. Правою рукою Рівіса став одіозний екс-регіонал Юрій Гузинець. На посаду його, як і багатьох інших посадовців в раді призначено без проведення відповідного конкурсу на заміщення вакантної посади. Гузинець свого часу працював радником мера Берегова Іштвана Гайдоша. З  2010 року Олександр Ледида призначає його в ОДА. Спочатку працював керівником відділу національностей, а після вступу до лав партії регіонів його підвищили до посади директора департаменту економіки ОДА. На минулорічних місцевих виборах безуспішно намагався потрапити в облраду від партії «Наш край». У січні екс-регіонала призначено в раду на посаду керуючого справами.

Його заступником стала Юлія Малик, яка свого часу була помічником-консультатнтом Валерія Лунченка. Будучи на посаді голови ОДА останній безуспішно намагався прилаштувати  на посаду заступника начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальника управління державної виконавчої служби.

Прилаштував Рівіс й давного бізнес-партнера Олександра Ледиди, колишнього директора 21 телеканалу, депутата від ПР облради VI скликання Аллу Петрову. Її теж без конкурсу призначили заступником начальника відділу патронатної служби. На місцевих виборах не змогла потрапити в облраду за списками Опозиційного блоку.

Начальником відділу організаційного забезпечення, роботи постійних комісій та зв’язків з органами місцевого самоврядування призначено рідну сестру депутата облради від «Відродження» Романа Шніцера Ольгу Кравчук. Як і її брат, в минулому вона була палкою прихильницею Януковича – в Перечинській райраді VI скликання була обраною від партії екс-президента-втікача. Минулоріч безуспішно балотувалася в Перечинську райраду від «Відродження». Що цікаво: Ольга Кравчук більше року за режиму Януковича працювала на посаді заступника голови Перечинської РДА, і потрапляє під дію «люстраційного» закону без права обіймати посади в органах влади. Втім, чи пройшла чиновниця процедуру очищення влади, сайт обласної ради замовчує, хоча й має подавати таку інформацію.

Начальником відділу зовнішніх зв’язків, міжнародної технічної допомоги та протоколу призначили ще одного представника команди регіоналів Василя Маковського. Чиновник працював 5 років на посаді начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ОДА. Був членом партії регіонів, за списками регіоналів був обраний депутатом Мукачівської райради VI скликання.

Коментарі

З
Закарпатец

Обратите внимание, как ссыкливо, на полусогнутых, вполголоса протестуют украинцы против откровенного уничтожения Западом их страны и народа... Где былая смелость?.. Где Майдан? Где "коктейли Молотова" и баррикады? Где "Разом нас богато?" Где горила шина ба-ла-ла"? Нет - ничего. И в помине нет. Национальная украинская "жопная чуйка" безошибочно подсказывает, что у власти - не Янукович, который собственной жизнью рисковать будет, на крах карьеры пойдет, но войска на народ не пустит. При нем "майданить" было комфортно и безопасно. Сейчас у власти - нацисты. Они в полсекунды превратят любой Майдан в кровавый фарш. "Мыздобулы!!!", - шановни Панове! Теперь удел украинцев(укров) - сидеть по своим пещерам и... тихо материть москалей. За то, что они допустили Майдан, кляти вороги....

Ш
Шурка

Пора мукачівських царьків убрати.

ДМ
дід Михайло

Хочете справедливості? Тоді боріться за неї. Знищуйте секту хабад, її членів, равинів, сінагоги, знищуйте все, що є жидівське!

Ч
читич

СКОТИНЯКА! Час на песію!

В
Василь

Злодій-рагуль Кравчук - СЕЛО В.Жітін,злодій-рагуль Кучма - СЕЛО Чайкіно,бандит-рагуль Ющенко - СЕЛО Хоружіевка,бандит-рагуль Янукович - СЕЛО (на момент його народження і виховання) Єнакієве,терорист-рагуль Порошенко - СЕЛО (на момент народження і виховання) Болград. Підбір кадрів "під себе": тупі злодії,бандити,терористи і суцільно - селюки. Вся ця гангстерська родинно-рагульська шобла - знищивша індустрію,науку і виморивша 15 млн.жітелей України з метою особистого збагачення - іменується ОПГ "Селюки у владі";різниці між ними немає ніякої. Саме від слова "взагалі".

О
останньому

молодець, як усіх погонять ко 25 років обкрадав державу, за безцінь прихватизував народне иайно, надра і став мільйонером чи мільярдером, але усіх, а не одні злодії поміняють інших як при наших революціях, тоді є надія на порядок та справедливість.

В
Вася

цікавий народ коментатори. рівіс з москалем створив ширку з ригами, а винуватий балога? хлопці пора гнати цих москалів, блюків, лунтіків. тоді й буде порядок

М
Мукачівець

Все зроблено по команді шоколадного рига та єврея москаля

Р
робот

до 55 , бо і самі лежали в істоках ПР , а в 2010 ще й агітували за овоща (не без гречки канешно же), в результаті чого і самі попали в міністерство

5
55

порох основатель партії регіонів..і шо?чого не воняєте статтями в його бік?бо по голові можуть дати?

П
паромщик

скажи а порошенко був у команди регионалив

В
Василь

А Грицика забули чм што вам є? Або пишіть за всіх або не пишіть взагалі, вибірково якось у вас получається.

М
МИТНИК

МІШКО РІВІС ВІН КОНТРОБАНДИСТ , А ТОМУ ВІН ХОТЬ З КИМ ДОГОВОРИТЬСЯ , ГОЛОВНЕ ЩОБ КАПУСТУ КОСИТИ

К
катерина

Забули ще про Ерфана, праву чи ліву руку Ледиди.

Читайте також