Смертельна ДТП на Іршавщині: Водій на Audi злетів з мосту (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

78
33

Мukachevo.net вдалося дізнатися попередні офіційні подробиці аварії, яка сталася в середу вечері у селі Сільце, на Іршавщині.

Як розповіли Мukachevo.net правоохоронні органи, вчора ввечері до них поступило повідомлення про аварію в селі Сільце за участі автомобіля марки Audi. Водій на іномарці злетів з мосту і потрапив у кювет.

Постраждалого 1979 року народження каретою швидкої допомоги було поставлено у реанімаційне відділення Іршавської лікарні де він від отриманих травм помер.

Як зазначають медики, які прибули першими на місце аварії, загиблого з авто виятгнули перехожі люди, а за словами свідків у авто було двоє людей. Тому, правоохоронці встановлюють кількість людей, які були в авто, і чи був загиблий за кермом. 

За інформацією Мukachevo.net. загиблим є зять народного депутата Михайла Ланя.

Згодом, поліція оприлюднила офіційні подробиці та фото з місця смертельної ДТП на Іршавщині.

Вони додали, що машину під час удару пошкодило металевою трубою, внаслідок цього 38-річний чоловік отримав серйозну травму ноги.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті.


Донька народного депутата Михайла Ланя та загиблий житель Хуста Роберт Б. одружилися в липні минулого року в Мукачеві.

Коментарі

І
Іван

Царства тобі небесного,друже,спи спокійно.

K
ka

пишуть що че покарання ы тд. як по мені покарання це невиліковна хвороба коли ти мучаешся і мучаеш всіх. а це....... гоп і тебе немає. це нормальна смерть

*
*****

Іноді справедливість прокидається...

М
месник

Всім бандитам бажаю скоріше поме....

R
rem

За 220 км-год треба з ПЗРК зупиняти таких ненормальних: а якби сі ненормальні на цій швидкості влетіли у зустрічну машину з дітьми - шо би тоді тут деякі "співчувальники" писали. Слава тобі ГОСПОДИ за такий відносно спокійний исход сього собитія.

SM
savage messiah

Мукачево такоє файноє стало)). Всі файгі люди по варошови ходять. Вшиткоє бидло бритоє в спортивках на плаканнях! Уже місто в пеклі приладженоє!

ДВ
До Вітька Костолом

Правду кажеш...

ВК
Вітько Костолом

Усі маємо різне життя! Хтось має ауді, а кось біціглі, кось забере у бідного, кось му дасть останнє. Усі гріхи вертаються, шо наробив твій отиць, дідо чи кось із других родичів може вернутися тобі, відповідно і твоїм внукам, діткам, но усі будеме у ямі. Просто, усі дойдеме до того по-разному. Такшо, будьме добрішими, майме хоть якийсь грам людяності бо робиме лиш собі хуже. Робіть добро і вам ся верне, а ко робить вам зло, тому ся тоже верне. Брат спиною за брата. Мир вам! А гроші , то такоє.....оби на хліб з маслом хватало. Де гроші - там біда. То усе. Маємо живий приклад.

Н
Ніхто

Мої співчуття! Судити його буде Бог ніхто з нас не знає яким він був! А вірити Інтернету не треба ! Дружині мої співчуття ! Людям зараз важко а ви обговорюєте коли на собі таке відчуєте тоді порозумієте!

Д*
до ****

А навіщо модерація там де статі за Балогу? Чи там де висадиил сакури? Чи там де дерева зрубали :) Навіщо робити вибіркову модерацію? Напевно щоб маніпулювати свідомими громадянами :)

ДТ
ДО ТРЬОХ НИЖН1Х 911

Ви СТО РАЗ ПРАВІ!!!!!!!!!!!

ДТ
ДО ТРЬОХ НИЖН1Х 911

Бога не бо1теся??? Шо видиш на другому, чекай на себе!!!! Сп1вчуття р1дним...

.
...

Нашим людям лиш би обісрати ! Майте хоч трішки поваги до інших людей ! У сім'ї горе , а ви "обсасуєте" з всіх сторін . " Не суди і судимим не будеш ". Краще промовчіть ніж такі коментарі писати ! Співчуття родині і молодій дружині !

О
Олександр

Се зять - Блюка... який ліпив пилимині у Ключарках та продавав у ХепіРкмі та у остальних ночних Бл.......

ДВ
До Вікторія

Да ми обговорюємо не по ділу. Чоловік сам чесно на зарплату заробив на машину на розборки не ходив... знаєш який привіт такий отвіт такі чутливі ці блюковські пацики лиш чутливі стають коли щось станется

В
Виктория

Люди Закарпаття!Вам лиш дати повід обговорити і порахувати чужі гріхи!Яке горе для молодої дружини і батьків..всі такі розумні таке враження шо всі були свідками ДТП!поки ми не навчимося співчувати один одному...нема майбутнього в Україні!!!!!!

М
Мент

Менше треба літати й думати що qutro esp. І це все поможе. Й думати шо гроші все рідшають туда їх й так не забрав

Я
Яяяяяяяяя

Шок

П
правдоруб

за кермо треба сидати тверезим та дотримуватися правил дорожнього руху......СМЕРТІ чхати хто ТИ є, чи зять, чи кум, чи брат, чи син БУДЬ КОГО!!!! Всі ходимо під Богом, а той хто НЕХТУЄ БОЖИМИ ЗАПОДЯМИ - той й має "счастья"

Я
яяя

яка разниця ко,чий и як?!з каждим ся може такое стати и молиться,обы не з вами.царство му небесное,кить заслужив....такое життя,шо за чиись грихы отвичають невинни...

І
Іваненко

Дивлячись на стан авто боюсь навіть уявити яка була швидкість авто.

Ф
ферко

Щастя, що никого другого не збив. Літавуть - не думавуть, а розобються - родичам горе. Де розум?

ДВ
До Васи

Насчёт ограничения вы конечно же правы на все 100%, но, ради спасения людей и в том числе и таких малолетних долдонов, на таком закрытом повороте в узком месте в Европе как мах. переделали такой аварийный участок дороги , а как мин. установили бы десять повторяющихся через каждые десять метров ограничительных знака + плюс нормальная светоотражающаяся разметка + плюс освещение и доп знаки сужающейся дороги ( не говорю уже о качестве той самой дороги - с несколько десяток аварий на этом месте о чем то говорит однозначно! А вы говорите об одном знаке в кустах - раньше смеялись, когда иностранцы попадали у нас в аварии, так как неувидели знака ограничения, им отвечали - на въезде в СССР флаг красный и есть опасность везде...

В
Ваня

Біда і нич не повіш..але скорость тут ця могла вбити як інших водіїв так і перехожих :((

Л
Л

Шкода. Бережи нас Господи.

В
Вася

До "Я" Яку статистику? Ви хочете статистику на дорозі де дозволена швидкість 60 км/год? Добре ось вам статистика: при дотримання швидкості тверезим там ніхто не злітав. Злітали які летять або бухі чи нюхачі!

Й
Йовжі

Співчуття рідним та близьким!

Я
Я

Уважаемая редакция! Дайте статистику несчастных случаев на этом месте хотя бы за последние пять лет... - у всех волосы встанут дыбом и сразу всем станет ясно, какая оценка деятельности всех местных чиновников ( милициштов, дорожников, щекастых и пузатых пинжаков, да и "народных" депутатов)! Людей жалко, но мозги никто не отменял - думайте люди как жить....

Х
ХХ

Співчуття рідним і молодій дружині.

М
Мукачівець

Підтримую Читача. Повага журналістам Мукачево нет що залишаються людьми і професіоналами. А також співчуття близьким загиблого

Ч
Читач

Федя що значить опоненту насрати? ти дурак? чи мозги всі винюхав амфіком. Мукачево нет ще дуже толерантно написали новину не як другі сайти. Не буду розказувати що Бог палицею не б'є а хочу лише висловити співчуття рідним і близьким особливо молодій дружині

Ф
федя

"За інформацією Мukachevo.net. загиблим є зять народного депутата Михайла Ланя" Питання, а увас правдива інформація? чи лиш апоненту "насрати"…?

М
Мукачівець

наркодилери та бандити, але той випадок, коли потрібно сказати співчуття

Читайте також