Смертельна ДТП на трасі Київ – Чоп під Ужгородом: загинула 15-річна дівчина (ФОТО, ВІДЕО 16+, Доповнено)

40
26

Як повідомили Mukachevo.net у закарпатській поліції, повідомлення про аварію вони отримали о 17:45 17 вересня. За офіційними даними, у наслідок ДТП в селі Нижнє Солотвино загинула дівчина з Ужгорода 2003 року народження.

Власкор Mukachevo.net побував на місці подій та зафіксував наслідки ДТП на фото та відео.

Наразі ще з’ясовується, за яких саме обставин загинула дівчина та хто винуватець ДТП. 

Водночас, як вдалося дізнатися Mukachevo.net, водій, який збив дівчину, зник з місця аварії, його розшукує поліція. Крім того, через пішохідний перехід йшло відразу 3 дівчини, 2-м іншим вдалося дивом уникнути зіткнення.

Відео з місця аварії

Наступного дня зранку стало відомо, що двох людей, які збили дівчину затримали на КПП "Тиса". Це були іноземці - чоловік та жінка, громадяни Німеччини та Ізраїлю. Вони пересіли на інший автомобіль та намагались перетнути кордон.

Наразі, відомо, що водія затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Сюжет телеканалу Сіріус

Зауважимо, що останнім часом на Закарпатті сталася ціла низка смертельних ДТП, які сколихнули весь край і країну. Зокрема, одна з них сталася у селі Ракошино, де молодий хлопець на мотоциклі протаранив вантажівку. Ще через кілька днів ідентична ДТП сталася у Рахові.

Коментарі

Ч
Чапч

Ну и что что иноземци Еврей и немка - настрелять их, за то что давят наших детей

М
марія

Ваня які атобляхи то водій і пасажирка іноземці. Треба бути уважним. Дебілам які купили права пофік які у нього номера. А купуємо машини за кордоном бо ми жебраки., а з нас за б/у машини здирають такі гроші як за кордоном нові. Я дійсно маю бляху стару цураву ,но на українських номирах.

Д«
До «до нитиків»

Ви праві, але, думаю, що навіть за наявності підземного переходу наші люди будуть перебігати трасу, бо «так скорше»... «Пак нашто 3 метра довше йти»... На жаль... Співчуття родині загиблої...

1
12345

Підтримую - хай дивляться на наслідки. І водії теж. Претензії мають бути не до редакції. Вони лише подають інформацію, що є їх роботою. Може та дурепа з куцим хвостиком, що півгодини назад в центрі поїхала на пішоходів, які йшли по переходу на зелене світло.

ДН
до нитиків

не треба удаляти ніяке відео! Най усі ся дивлять, шо треба дивитися на дорого перед тим як перебігати її. І треба учитися правил дорожнього руху, для пішоходів тоже. А для конченої влади! На такуй дорозі мають бути підземні переходи построєні, а не зебри понамальовують.

В
Вася

Любі редактори Мукачево нет. Я розумію шо ви попереджуєте шо відео та фото вами опубліковане не для слабонервних (16+). Я навіть Розумію шо вам якось треба зацікавити публіку, підняти рейтинг, зробити статю більш цікавою, але обовязково було виставляти тіло загиблої дівчини/дитини? Хіба не достатьньо було фото з міста ДТП? Ні то треба виставити фото бідної дівчини, горем убитих батьків знімати. Я думаю кожен хто прочитав би статью міг би собі уявити шо там сталося, і як себе почувають батьки після такого горя. У мене лише два питання до того хто дозволив опублікувати Фото та Відео. 1. Совість і шось людьське у вас є? 2. Ви би дозволили виставити такі ж фото та відео своїх близьких якби з ними шось сталося? - Не думаю! Ви можете видалити мій коментар, так і буде я думаю, але задумайтесь над своїми діями... Виражаю свої співчутся родині загиблої дівчини.

A
Alex

От 3 ех до 8 ми за убийство и побег с места дтп...?!?!?!!! Пздц

Ю
ю

худоба як лем за границю іде, то нараз законослухняною стає - бо є камери, і є поліція з чудовою системою. Поки у нас не будуть усяде камери, а при порушенні штрафи (адекватні), дороги проектуватимуть інженери (не з дипломом інженера, а з освітою інженера) ніякі номери не поможуть! Зайцева на укрномерах поубивала люди! Не номери роблять біду, а люди. Тим убивцям дали право керувати авто конкретні люди (нарколог, психіатр, інструктор, екзаменатори у автошколі, у поліції і начальник поліції). Час уже аналізувати статистику по конкретних посадових особах! І робити нормальні дороги, вчити поважати один одного, любити себе (без манії). Співчуття родині...

В
Володимир

дійсно відео видаліть бо це горе і не кожен це витримає...співчуваю

В
Ваня

Діло не в переходах а в дебілах за рулем на бляхах. Це не автобан що треба такі переходи там село( синій фон) й машини мають їхати 70 а не 170. Ракошено також село й мають їхати 50.

Б
Бобер

Поки там не зроблять надземний перехід - наступні трупи - гарантовані. Те саме і про ділянку ракошино-мукачево, а також саме село ракошино, де вже давно могла бути обїздна. Но наша влада скоріше вкраде 70_80 млрд. із оборонного бюджету, ніж направить ці кошти на розбудову транспортної інфраструктури. Ця ДТП - індивідуальне горе, але з іншої сторони, глобально - наслідок того, що тут побудовано за 27 років.

В
Валерія

Співчуваю Вічная тобі пам'ять ((((((

F
Frg

Підтримую вимогу видалити відео та закрити коментарі.Люди,крім співчуття нічого не можуть додати,а тварини як Рем,тут недоречні

Р
Рем

Нас уже менше 30 млн. Жидомасони планомірно істреблявуть населення України на фронті, в ДТП, економічними кризами і т. п.

ДР
до редакції

Видаліть відео, будь ласка. У родини горе, а для вас сенсація.

ДД
до До Онті

маячня будувати трасу через населений пункт, дале вірно пишеш. Співчуття батькам життя дитини зупинолося через якогось ... нема слів

О
О

Видео удалите,и когда у вас будут моральные устои не показывать погибших,на месте родственников,я бы вам по балде надавал,у вас совесть есть,про вас поснимаю и повешу видео что б ваши родственники любовались вами

Д2
До 23:04

Чому ти думаєш що на трасі з пішохідним переходом неможливо обмеження швидкості робити....

ДО
До Онті

Там траса, яке обмеження швидкості? Взагалі то маячня робити пішохідний перехід посеред багатосмугової траси де машини їздять мінімум 90, по факту 120 і вище. Економісти які зекономили пару мільйонів на надземному або підземному переході економлять на житті людей.

Б
БУЧ

...Олександра ..Сашка ... єдна дітина у родині ....

Б
БУЧ

Утік ваділа ( мразь) ,.... дівчаток было троє.... зойшли из автобуса .... кіби ни бов винен , ни втікав би ...

7
777

Машина втекла, але воділу затримали на кордоні, нібито іноземець...

Р
Рем

Як можна робити пішохідний перехід шириною 60 метрів на швидкісній трасі? А пішоходи деколи і самі винуваті: автомобіль не може зупинитись відразу - почекай на обочині - життя дорожче. Ні воно перебігає, бо впевнене що все зупиниться. Найшла собі біду і шоферови.

Ч
Читач

А хто збив на чому?машина де? Мутки началися?

О
Онті

Співчуття батькам. Там пішохіднмй перехід. Де обмеження швидкості?

.
..........

КОЖНОГО ДНЯ ОДНЕ Й ТЕ САМЕ! КОЖНОГО ДНЯ ЯКАСЬ ДТП, І ВСЕ ЧАСТІШЕ З ЛЕТАЛЬНИМ РЕЗУЛЬТАТОМ

Читайте також