Смертельна ДТП на Ужгородщині: П'яний іноземець на Fiat збив пішохода (ФОТО)

10
14

Вчора, 25 жовтня о 19:29 години до правоохоронців надійшов анонімний дзвінок про ДТП у селі Сторожниця по вулиці Перемоги.

Як розповіли Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття на місце виїхала слідчо-оператвина група, яка дізналась, що іноземець 1992 року народження, зареєстрований у Сторожниці, керуючи Fiat рухався у напрямку від Ужгорода.

Водій здійснив наїзд на чоловіка, який йшов у попутному з ним напрямку. Внаслідок наїзду він отримав тілесні ушкодження, його забрала швидка допомога. Згодом, від отриманих травм чоловік помер у центральній клінічній лікарні.

Водія було освіченою на алкогольне сп'яніння. У його крові виявили 1.89 проміле алкоголю. Наразі, чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Коментарі

Б
Благородний

Збили 17 річного хлопця!Артура Сидоренко кликуха Туріст,його батько помер коли йому було 12,залишилася мати і сестра.Пяничка вже на свободі,заплатив 140 тисяч застави.Фосо млять,але це хyйlо довго ходити під відкритим небом не буде,принаймі по Україні точно.Туріст помним,любим,Скорбим!Не забудем ніколи,земля тобі пухом братка!(

Ю
юлій

Золтана повністю підтримую. Пішоходи інколи ще і у чорний одяг одіваються уночі - і виринають з темряви... Співчуваю рідним... А тих алкашів треба уже заносити у спец сайт, з прізвищами, мордами... І най би пак дома дітям пояснювали, чому они такі... І дітям у школі, жонам на роботі най би боло ганьба у очи позирати... Цинічно, но сі дебіли-алкаші, яким зброю (посвідчення водія) видала поліція, лікарі, психіатр, нарколог, нигда-шуга не почервонівуть за убивство! Може, хоть дома діти, жона будуть їм управляти мозги

У
унгварский

Іностранець ? Майже це наш Пітьо з утлевелом...

А
Адвокат

Пак а ци імили тих "малярів" що мадярські бігборди в тіхую ночь на Ужгородщині встановлювали? Часу пройшло немало, так ся Маскаль у груди бив, що до сьогодні у нього на тілови синяки лишилисі, а шатуни на волі.

А
алкаш

на фарш цього

Z
Zoltan

Я не защищаю пянного водителя, но многолетний поганый опыт задает вопрос: когда пешеходы выучат, что если идеш на проезжой части улицы, иди напротив движения, чтоб видел, что к тебе приближается и чтоб твои очи светились. Ато идут по тому же направлению, ничего не видят, не слышат, плюс не носят никакой светоотражающей одежды! Больше чем уверен, что и этой трагедии не было бы, если пешехог шел бы на обратной стороне!

В
василь

Так вiн іноземець чи мешканець села Сторожниця?

Г
Грізлі

Надоїли вже ці алкаші за рульом!

А
Арпі

Так напишіть який іноземець - це ж не секрет

Т
Троцкій

А якщо винуватий сяде, то правдоруп щось відріже собі ?

ДВ
до всіх

Ни вині люди умирають...а хтось від жиру біситця ..но нич земля кругла всем свого часу

ПД
Правдоруб до редакції

Ви що знущаєтеся з людей??? цю потвору ВСЕРіВНО відпустять, а наші "лікарі" за бабло намалюють йому невиліковну хворобу...

ДБ
До бррр

Ти правий, навіщо ці всі цирки, і навіщо ця новина? Сразу рішили і все

Б
Бррр

Зачем задерживать иностранца? И так отпустите под домашний арест... Могли сразу же и отпустить, не тратить время. Всего-то пан европейский задавил мужика...

Читайте також