Смертельна ДТП на Ужгородщині: рейсовий мікроавтобус влетів у відбійник (ФОТО, ВІДЕО)

13
17

Про автопригоду на трасі Київ-Чоп, поблизу села Середнє, повідомляють очевидці.

Як повідомляють очевидці, ймовірно рейсовий мікроавтобус сполученням "Ужгород-Хуст", влетів у відбійник та перекинувся.

За попередньою інформацією, внаслідок ДТП одна людина загинула та близько 7 травмованих.

Попередня версія причини ДТП – лопнуло колесо у мікроавтобуса і водій не зміг впоратися з кермуванням.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Іван

Все через хабарі і недотримання правил! Хабар держслужбовця меє прирівнюватись до держ зради і наказуватись смертю щоб ця вся воровська падаль посдихала! Машини інспекцію непроходять бо чи все добре чи недобре всім треба платитти, водії хоть хто чим подишевше і побистріше і побільше! Водія і власника в тюрьму треба садити коли ти відповідаєш за життя людей тоді і сиди! Бізнесх*єни!

К
Климакс

А до всього,Глагола пише,ош у 3 пасажирів Ковід,тепер доктори,поліція,контактні особи під підозрою!

Т
Троцкій

Я пропоную суд над ромарійом. Як над врагом народа + іностранний шпійон.

С
сомаріови

геноцид 350 років іде. А май од тих, ко воняє - держава хренова, дозволяє йому пити, курити, за никого і нич не думати. А кіби над тобов з пендриком стояли, ввели статтю за туніядство, гомосексуалізм то ліпше би боло? Маєш 60кв? оооо, супер, подселити цигана тобі, і пак тот йончі би таку державу превозносив до небес, як кось СРСР. А порядок давно треба роьити. Жостко.

L
Lalama

Пі@дец скільки ДИВАННИХ експертів і критиків... Еййййй, ви всі, нижні дописувачі, де ви в період виборів, чому не подаєте кандидатури?? Особливо ті, для котрих граматика- слово запозичене.

R
Romario

Побудова системи вбивства населення України відбувалася всі 30 років: транспорт, медицина, економіка, штучно організована війна на Сході - мінус 15 млн. населення. Поки не буде Нюрнбергського трибуналу хоча б над всіма президентами та керівниками урядів - нічого не зміниться.

А
Анонім

Іване т уверений що т пишеш.... Дурниці.

Г
гукан

Треба як у чечні - загробив ближнього, ближній має загробити тебе. Тоді не буде так як в україні (заканало не заканало).

І
Іван

Треба водія в тюрму посадити а власника автобуса штаф і компинсацію загиблим на міліони гривень! Ніхто немає право наживатися на беспеці людей! Вбивці паскудні!

І
Іван

Ті буси то гроби на колесах, водії несплять по 24 години а ремонти то чим по дешевше, ніхто непристібається! Ужас просто 21 століття, а пасажиро перевезення як колхоз вонячий вот вам і героям слава ідіть воювати за ворюг паскудних, які крадуть де лиш можна!

ДМ
До місного

У нас небуде так ніколи як у європі

МС
Мало ся розуміву!

То видко ош неякоє колесо не лопкало а оно заклинило! Коли сесе чудо проходило ТО останній раз? Навірно у тому році у котрому з німців притягнуто! Перевозчика у тюрму!

М
Місний

Щи най пасажирів у кузовах Газонів возіть, то лем у нас перероблені грузові 20-ть річні Спрінтери, іржаві Газелі роблять міжміське сполучення. Де нормальні автобуси?? Як у Европі, там шось не видко бусики обо бігали з автовокзалів, докить Держава на то буде закривати очі, дотить будуть такі аварї на путях.

А
Анонім

там колесо заклинило і він перевернувся

ПР
пан Ростислав

На рівному місці нехтування правилами дорожнього руху всі їздять як хочуть.

Ч
Читач

Наслідки масочного режиму. Дихати своїми ж..., все одно, що їсти свої ж випорожнення.

У
уася

PIZDETS

Читайте також