Смертельна ДТП на Ужгородщині: Співробітник СБУ збив двох людей (ФОТО, ВІДЕО)

33
28

Моторошна ДТП сталася вранці 17 січня в селі Оноківці Ужгородського району.

Як повідомила у соцмережі Facebook Тетяна Дербаль, близько 7:30 ранку автівка наїхала на двох людей, її батьків, які переходили дорогу по пішохідному переходу.

В результаті ДТП жінка загинула на місці аварії, а чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою і численними травмами госпіталізували до реанімації.

В пресслужбі СБУ Закарпаття додають, що трагедія сталася зранку, коли співробітник Служби прямував на роботу. Встановлено, що він перебував у тверезому стані.

СБУ розпочала службове розслідування: співробітника буде відсторонено від виконання своїх обов’язків.

Представники Національної поліції та ДБP вивчають усі обставини події. Розпочато кримінальне провадження, буде призначено низку експертиз, які допоможуть встановити усі обставини трагедії, зазначили в Бюро.

Вирішується також питання про затримання водія та оголошення йому про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Антон

диванні експерти хай сидять дома і мовчать, вони аварію не бачили, але вже всіх винними зробили, у них все дуже просто - головне кричати

Л
Лоці

Юй, читаю коментарі і думаю собі- куда вертатися? Дурням уже у керт ракети летять а вони дальше мямлТь і виноватих в УКРАЇНІ шукають. Понятно, що людей збив і винуватий і має бути покараний, а скільки НЕ військових збивають людей? Подняти вам статистику? Зрозуміло, що всі бідні і злі а нашо зараз відриватися на своїх і ототожнювати окремі випадки до загальної картини. Уже сь те раз наробили своїми розумами позирайте бо ще раз так не вийшло бо тоді уже і генератори не поможуть.

Т
Точно

Согдасний

ДП
До просто

Пассат дешева машина там ниє такої функції би сама тормозила перед пішоходами тай вони зносять всьо підряд)))

Д2
дeбiлoви 22:56

кіть ти жону насиловуть, та мені шо до того. Мою не рушавуть, та я не йду никуда.

МУ
мукачівцьови у бункері

Сомаре, на нас мацкалі напали, ракетами сиплють, наших жін насилують! Ко, кіть не мужики мавуть захищати? Ци у тя повні гаті?

П
Просто

І опять,пассат.

Г
Г

СБУ галімі тільки гроші знають брати.

З
Золтан

Однозначно швидкiсть була не 60 та ще пiшоходний перехiд.

І
Ігор

посадити чорта хоть на років 10

НЗ
Номера зняв, йзів

Трупи в багажник і на Радванський карєр машину втопив, як у 90х робили. ІдІаЛьниЙ план кіби збив їх дись у лісі, а не в центрі села

Е
Еге

оборотні в погонах

K
Khabar

Сбу суки мрази

Н
Н

СБу гірше бандитів!!

КХ
Криша хто

Сбу похер всьо

АУ
Ага Угу

Шо за церквушка здалеку на ужгородську біло-синю похожа? 100% Московський Патріархат строїв недавно, може і 15років не має

З
Закарпатець

Хто шофер оголосіть, в нас війна. А його прячуть

A
Apu

Циган правий. Може, звільнять того, хто вчинив аварію, а потім, коли все заспокоїться, знайдуть йому комфортну роботу. Бо колишніх немає...

ДЗ
До загавкали

Ага, наш суд самий гуманний суд а мире))

І
Іван

Навіщо нз знімати затушує і все! Най гниє до вічності ужас, трагедія! Летів 150 по селу!

З
загавкали

Кожен день сбиває пяне бидло людей так стільки не гавкаєте, як зараз. суд буде визначати винен чи ні.

Ф
Фікса

То зрана було ще темно, люди в чорне одіті. Думають що безсмертні.

В
Василь

Я не захищаю СБУ але і пішоходи зараз дивний народ, на дорогу як олені скачуть

Б
Бг

Шо за мода пішла номера з машини знімати і так знають хто за рульом.Такой як не сбушник а бандіт у бігах

А
алекс

сбу та поліція - це одна банда, якій дозволено убивати людей безперешкодно! ЗАПАМЯТАЙТЕ: в цій країні ЦЕ ВСЕ ЗАКОННО!

Ч
Чому?

Чому номерні знаки знято??? Якщо це поліція зняла, то вони співучасники злочину. А то виходить так, що хтось... Якась машина, невідомо хто і так далі. Ганьба. Якщо би це був бідняк на копійці, то вже би його показували по всіх каналах, що дивіться, який злісний порушник, але це еліта, то все ок. Все як завжди

Ц
Ціґань

роками будуть тягнутися судово-медичні і трансологічні експкртизи, експерти мало поповнять свої б'юджети, назначаться судові засідання, які не відбуватимуться в зв'язку з хворобою або відрядженням підозрюваного. так помали із року в рік. но а году через три-чотири тишком-нишком відбудеться засідання, де буде рішення три роки умовно, які скосять за давністю, а діло у шуфладку. знаєме. проходили.

Р
Русин

До яких пір поліція буде дозволяти знімати номери з авто порушників? Це так ви будуєте правову державу, запроданці чортові.

Читайте також