Смертельна ДТП під Мукачевом: 16-річна дівчина померла в кареті швидкої (ФОТО, ВІДЕО, Оновлено)

51
94

Аварія трапилася близько 16:30 на трасі Київ-Чоп неподалік поворотів на села Іванівці та Давидково.

За попередньою інформацією, водій авто Форд Мондео, мешканець Хуста, 1990 року народження, здійснив наїзд на дівчину, 2001 року народження, мешканку села Іванівці, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Дівчина від отриманих травм померла по дорозі до лікарні.

Приїзду слідчих водій дочекався на місці автопригоди. Його доставили до лікарні для медосвідування на вміст алкоголю в крові.

За фактом аварії у поліції розпочали слідство. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

За попередньою інформацією, водій поспішав разом з дружиною у пологовий будинок в Ужгороді.

Наступного дня, Мukachevo.net дізналось, що  у автівці була вагітна жінка, яку мешканець Хуста швидко віз у лікарню. Наявність у авто вагітної жінки  підтвердили Мukachevo.net лікарі. Її було доставлено в Ужгородський перинатальний центр.

За словами головного лікаря Олега Онопко, стан жінки та дитини повністю задовільний. У неї були хибні пологи.

— Вона ще не народжує, вона залишилась під спостереженням в палаті. Вони їхали у машині, почалися перейми, але це були хибні перейми. Враховуючи ДТП ми лишили її у нас, але з ними все добре, - зазначив Олег Онопко.

Через цю аварію на трасі Київ - Чоп тимчасово утворилися затори.

Коментарі

БП
Батько потерпілої домагається до дітей

Знаю, що водій поніс відповідальність за скоєне. Надіюся, понесе і батько Іван Росул потерпілої за домагання та розбещення неповнолітніх. Бридота. Це все батькові повернулося і повернеться все горем і бідою !!!!!!!!!!!

ПП
По правді

Земля пухом дівчинці, але не вона мала відповідати за скоєне, а її батько. Це все карма. Знаю і бачила як батько потерпілої домагався і лапав маленьку школярку. Дівчинка кричала і плакала. Після того, як його зупинили він почав виправдовуватися « А в моєї дочки , Іванки не такі ціціки?!!!!» з обуренням, що йому можна домагатися чужу дитину. Це все карма, шкода, що за таке мають платити діти.

Ф
Френки

http://vidshkoduvannya.com/

Н
Наташа

Ви всі гарно пишете і критикуете але ви всі однакові хто має машину ви думаєте що ви королі дороги.Ні це не так я гуляю з дитиною з коляскою з подругою і коли ми хочемо перейти дорогу у селі на пішохідному переході він знаходиться біля школи то треба чекати з пів години пока якась машина не зупиниться і не пропустить дві коляски з дітьми їх матерів і дітей.Тому писати ми можемо а робити ні у нас люди не звикли робити щось добре.Бо у нас половина людей це .......А дівчинці хай земля буде пухом...Це дуже велике горе коли батьки хоронять своїх дітей.І коли ви шановні водії виїжджаєте на дороги не забувайте про це бо і у вас є діти.....

Л
Ліда

Всіх на євробляхах заставити повністю їх розтаможити або конфіскувати щоб не думали що вони самі розумні а заплатили державі, якщо це зроблять всі ті хто купляв за завишеними цінами із салона почнуть ДІЯТИ

5
50

От вам приклад: http://www.mukachevo.net/ua/news/view/314964 поліцейська евробляха Шкода на укр номерах. Але не у номерах діло а у пяних - дурних головах.

1
123-321

до Рем, звичайно правда. Якщо вже не вiриш, то сам подумай, яким чином загибла безперешкодно перейшла одну смугу траси, в бiк Іванівцiв i була збита на iншiй.

Р
Рем

Чи правду кажуть, що транспорт, який був ближче до загиблої, вже зупинився і пропускав пішохода через дорогу? Якщо так, то вбивця повинен був, побачивши колону стоячих на зустрічному напрямку авто, заздалегідь суттєво знизити швидкість. Інакше це повна халатність з його сторони і має каратись максимально можливим сроком у 8 років строжайшої кодонії.

ХІ
Хлопець із Іванівціі

Земля їй пухом

ХІ
Хлопець із Іванівціі

Водія який збив дівчину посадять на 7 років. А родині співчуття.

7
7777

Дівчинка уже на НЕбесах! Батьки мають АНГЕЛА! Молитви допоможуть їм) А стосовно водія - ще є Божий суд, хай і купить лікарів, правосуддя))) Якщо немає сумління...

Д
Довгінко

ДТП на євробляхах більше бо і євроблях в Україні уже більше , чим авто на українських номерах. Так шо не говоріть дурноє. То просто доступний транспорт. 80% населення не можуть дозволити собі авто на укр. номерах. (якщо не більше).

ЗИ
Закон и человек

Народ кто не в курсе, дельфина выпустили, сегодня шёл через росвиговский мост , опустивши голову в телефон! Где правосудие? Почему об этом не напечатала редакция газеты? Вы же говорили будете следить за следствием. Почему ??барыгу и его барыжников отпустили ? Когда уже хотя бы одного посадят за его действия?

О
Очевидцям

Хто був очевидцем: опишіть будь-ласка момент дтп і зніміть таким чином всі спекуляції тут у коментаріях.

Б
БПП

Саша, не болтай ерундой. Машини ближчi до неi зупинилися, дали дорогу. Вона почала переходити, пришвидшилася, щоб не чекали довго, а хустський гукан пролетiв i збив ii. А ти городищ туй хоть шо з умним видом.

С
Саша

Якщо б дівчина подивилась по сторонах, перед тим як переходити дорогу. Цього б не сталось. І це найбільша проблема в цій ситуації. Бо навіть на швидкості 50 км/год за секунду авто не зупиниться за секунду. Вчіть дітей переходити дорогу! Не по зебрі, а правильно! І ще одне. Авто на великій швидкості робить багато шуму від коліс, хіба дівчина не чула що хтось дуже швидко наближається? Чого не дивилась? Перехід підземний чи наземний не допоможе. Наш народ пре напряму. ніхто по сходах ходити не буде. Чи ви ще вірите в казки.

Д
До777

Капец який вы европейський! То не лише трасса то між селами! И та дитина там ходила кожного разу и знае що обережно.

С
Сріберньій

До Місного : так и є ! но хотя би учинили так ги в Києві на окружній , "ручні " світлофори . Пудходиш , тиснеш кнопку и за пару секунд тобі зелений, а машинам черлний . И йсе ниє дорого , ниє так дорого як пудземний а вадь воздушний переход учинити. Исе елементарщина .

ДН
до нижньої марги

дебіле тупорилий,де норма,на яких дорогах?іди уроки учи,сопля тупа

7
777

Ніде в світі нема переходів на автотрассах,не оправдовую водія,але що ви всі пишете що він "летів",хіба 100км то велика шаидкість?в європі 130 то норма

ГЯ
Гостро як є

Дуже легко провІрити чи були перейти і чому він віз дружину без акушера .медсестри.і т.д . Відмазка все це.якщо такі перейми и ти везеш в роддом бо ось ось родить і на свій ризик повіз не в мукачево?бог суддя. .. цікаво а номера не наші...Де він пересічку робить..Чи не в Ужгороді? ?????думаймо черство ...так як і його черства їзда

ДР
ДО рем

ти правий...на украини немае правил и стандартних дорзнакив и тому такое часто происходить...людський фактор,обстоятельства и т.д. тут мають мисто,бо случайного нич ние...але основа та,шо у держави ние влади,а е клан злодиив,яки плювали на народ и последствия.и Европа,од чого уже болять уха.им и нах..ен не нужна,бо им добре так,як е-жити в беззаконному.безнаказанном свитови и они всьо роблять для того.оби туда не попасти.шо касаеся аварии,то так мало бути.шофера шось подталкивало з еднои сторони,а покийну з другои и точка соприкосновения мала статися именно у ту секунду...и то е судьба!а переход не дае 100% право переходити на "ура",а треба усе помнити,шо то е скоростна траса.живу у Европи" и изжу,и хожу-перехожу,та знаю тутешни правила шоферив и пишоходив.так.шо винити когось тут зря.любий може оказатися на ихних мистах.а чему быть-того не миновать и ко знае,шо без воли божои из чоловика не упаде ни одна волосинка...а тим,шо ви тут будете бузеровати один другого-НИЧ СЯ НЕ ИЗМИН

М
Місний

Люди шо ви серете один на єдного, ни євробляхи виноваті, ни чоловік шо за рульом бов, ни прощена дівчина шо мусіла путь переходити, то шо сталося принесло в обої родини горе. Виновата наша держава Україна, яка обїзну строїть у Ракошині 20 років, яка неможе міжнародну трасу М-06 зробити полюдськи з повітряними переходами для пішеходів, де за гроші кладуть серед траси кольцо, бо київська барига бовт строїтельний построїла, ко їздить порівняйте траси Чехії, Словакії, Польші і нашої цуравої, розкраденої України

Д1
До 111

Перша машина , яку я купив за своI заробленI грошI , купив в 25 рок. За 31 тис. $$$ , готiвкою... поняв , бику. Зараз в мене авто ще дорожще... те що вiн вiз жiнку в лiкарню, легко провiрити, наприклад: чи був дзвiнок акушеру , якщо був то в який день I час ?! Кажеш , ти бику, що летiв мiсто 120 км. Ти знаеш , яка вiдстань Хуст/ Ужгород ?? А те , що в неI перейми , це казки « на лоха»

1
111

Іван ти баран. Скільки б форд не коштував всерівно краще твого ваза. В мене коли жінка рожала я їхав 120 містом бо наших швидких не завжди дочекаєшся. А при пологах люди багато про шо не думають.

М
Марина

Щирі співчутя родині.

И
Иван

Цей корч» форд» коштуе 1500$ !!! Ковдуш !! Кажете перейми почались ?! Хто бачив, яка дорога з Хуста до Мукачева? Дороги немае , взвгалI. Те що нiби в дiвчини почались перейми -казки...якби вiн гнав iz самого Хьюстона машину по цих ямах, то його жiнка там би I родила !!! Думаю, що перейми це отмазка !!! Були б перейми , то можна було стати та но постах полiцii та попросити супровiд , а ще краще швидку . Тому , я роблю висновки, що цей жебрак звiздить, що до його жiнки )))

R
Romario

Народ - дуже мілко мислите. Проблема з трупами на ділянці Мукачево-Ужгород - се проблема макрорівня: без оснащення нашого "автобану" надземними, підземними переходами, зїздами для транспорту тільки вправо - нас чекавуть настуні роки ще море ДТП та трупів на цій ділянці. Се проблема державного рівня, а держава на вас всіх уже як 27 років забила великий болт.

СЯ
Сім'я Янко з села Іванівці

Яка втрата! Божий чоловік! Молимося за неї, молимося за всіх вас!

К
Катя

А дівчині нехай буде земля пухом ...

К
Катя

Важко обидвом сторонам зараз ! Тож давайте не будемо з вами сперечатися і писати кожен своі версії вже так сталося і нічого змінити не можна !

K
K

Я просто не розумію, як можна гнати машину з вагітною жінкою?! Водій не подумав ні про Іваночку( хай земля буде їй пухом), ні про дружину з ненародженою ще дитиною. В голові не вкладається! Не збив би водій дівчину, то могла б статись інша дтп, в якій постраждали б жінка з дитиною. Вам тепер просто неможливо уявити, як зараз її батькам, які тиждень не бачили свою дитину, чекали на вихідні, а отримали звістку, в яку просто не віриться... Водію нема виправдання

К!
Катя !

Вибачте якшо це для вас образливі слова але ну реально бісить коли ви не знаєте людину а судите так його ! Так він Виноватий я з цим погоджуюсь !

О
ол

до Гостро як е, само собою, що Катя мае вiдношення до водiя. Але ii риторика змiниться кардинально, як тiльки хтось iз ii рiдних помре пiд колесами. А в життi всяке бувае.

ГЯ
Гостро як е

Хай спочиває. .. Вона вже там і ніхто не поверне дитину..їхню надію і радість додому. А винен повинен бути перед судом.бог все бачить.співчуття

О
Ол

Так удаляйте адекватно коменти, а не однобоко. Чому залишили коментар Катi? Не е образою " А ви роти своі позакривайте перш ніж судити людину" ?

ГЯ
Гостро як е

Ви праві"к".тому що ця дівчинка не раз і не два там була.з освіченої родини і самостійна.це не дитина яка світу не виділа.просто мені кажеться що пані Катя родичка того шофера.каже що у нього стаж?я вам прошу не один нормальний не буде так гнати машину з вагітною дружинаю! !!він забрав життя і з тим жити.кажуть таке карається до 7 покоління. .

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Просимо дотримуватись правил коментування та не ображати співрозмовників.

К
К

Кожен тиждень,в п'ятницю, протягом двох років ця дівчина переходила той пішоходний перехід, вона знала, що потрібно бути обережною в тій зоні. Ось питання: чому до цього часу така ситуація не ставалася ні з нею, ні з її сестрами? Зовсім не шкода водія, нехай живе з цим. Пологи - не причина відбирати життя у людини. Для таких випадків викликають швидку допомогу, а в крайніх випадках застосовується автомобіль, але не для того, щоб летіти по дорозі, не бачучи людину на ПІШОХОДІ!

К
Катя

Чому ви всі так судите водія якшо ви його не знаєте? Поставте впершу чергу себе на нього місце як би ви поступили коли у вашої жінки сталися перейми ?Так дівчину вже не повернути так сталися обставини на жаль ..... Ви всі такі дуже розумні обсуждаєте водія який він ! І не треба тут писати шо де він гроші заробив на машину і чи купив собі права то Не ваше діло ! Одне скажу шо він водій зі стажем ! А ви роти своі позакривайте перш ніж судити людину !

ГЯ
Гостро як є

Він зупинився тому що куда втікати коли батько їхав дитині на зустріч а не встиг і приїхав коли уже обувь дитини валялася по асфальті! Так завжди було що батько дівчинки її зустрічав.не навмисно він її вбив але!але люди добрі!ти везеш свою жінку и не можеш зупинитися на переході? Одна сторона змогла а ти ні!це ще раз доказуе що мажорята! Ви не дбаете на дорозі не за себе. .Ні за тих що з вами в авто.ні за тих що на дорозі!мама дівчинки до тепер чекае на неї ..не може усвідомити .. не гоніть машину!не поспішайте до смерті і не волочіть на смерть чужих дітей! Не купляйте права бо не знаете їздити! Ви усвідомлення що шофер для батьків завжди буде мати клеймо убивці їхньої красуні

С
спостеригач

все попередни три коментария в точку! полностью потдержую!

HE
Homo Erectus

до Homo Sapiens, все правильно, але одне але: то не честь, що водiй дочекався, то нормальний cтан речей. Це звичайне явище, яке мае бути по замовчуванню. Про яку честь може йти мова.. От якщо вiн визнае свою вину у судi та понесе покарання без апеляцii, без спроб пiдкупу - тодi поговоримо про честь. А так - маемо просто безвихiдь бо його б зловили все рiвно зловили, може 5 хвилинами пiзнiше ( ДТП ж сталася не у ночi десь у лiсi, без свiдкiв). Та й не у всiх одна едина реакцiя на всi випадки життя - втiкати.

HS
Homo Sapiens

Більшість з вас просто ідіоти. Ви поділяєте все на чорне та біле. Ну так, вам більшого не треба. Вам важко зрозуміти що у цьому житті не все так просто. Я відразу скажу, у мене немає ні машини ні знайомих по обидві сторони. Автору коментаря що на швидкості 50 км/год людині нічого б не сталось, то передаю тобі привіт, я пролежав 3 місяці в лікарні і заново вчився ходити(я сам був винен, бо вибіг під машину але водій сприяв моєму одуженню). Які ж ці європейські номери погані і решту відвертої ху*ні яку ви тут кажете, можете засунути ці слова в те місце, де вони сформувалися і я зараз не про рот. Я чудово розумію людей які не хочуть або не мають можливості сплачувати n тисяч доларів за безглузде розмитнення. Водій винний в смерті дівчини так само як і вона сама. Якщо до 16 років її не навчили дивитись по сторонах, то вибачте мене, але це жорсткий природній відбір у нашому з вами світі. Водій не втік, дочекався поліції та медиків, що вже каже як мінімум про наявність честі у цієї людини.

СБ
Сірий Бумер

https://vodiy.ua/pdr/4/ Читаємо уважно пункт 4.14

Р
Рем

Україна=Габон. Се сільска дорога, а не автобан: з України у три країни ЄС треба виїзжати пр сільській дорозі - позорище 21 століття. Якшо влада не валовшна побудувати на автобані надземні або підземні переходи - то кладіть на відрізку від Мукачева до Ракошина знак 50 км-год і камеру та штрафуйте всіх підряд. При 50 км-год нич би ся там не стало навіть із пішоходом, який би ся кинув під машину.

9
911

До Голесо. Згідна з Вами на всі 100%!!! Дитину шкода - бо не жила ще...Співчуття рідним... АЛЕ!!!!!! Подивіться на поведінку пішоходів! Не подивившись вліво-вправо пруть - бо там ПІШОХ1Д!!! І(вибачайте) насрати на те, що автомобіль - то не Анця в кедах, не стане на місті як вкопаний!!! А ще - наушники у вухах і телефон у руці - плювати на водія, котрий хоч і хоче зупинитися, але не зможе...просто фізично не встигне!!! Бо ПІШОХОД!!!! Подивіться як переходять вулицю біля католицької церкви - по сторонам не дивимося, по одному йдемо, очі у асфаль втупимо, телефон біля вуха - і плювати на те, що на одного бидляка чекають 9-10 авто..бо воно, бач, цабе велике і йде по пішоходному переходу.Хто колись бачив хоч одного оштрафованого пішохода???? Нема поваги один до одного. І євробляха чи ні - ролі не грає...Водієві теж співчуття, бо і його життя поламане назавжди...

Г
Голесо

Трегедiя!Царство Небесноє...!Не поспориш...!Не хотiв пацан того,100%! Но опять же...международна трасса...но куда ти лiзеш,но стань,но подойми руку шо переходиш...Каждий день там iжу...контенгент там про правила нехоче чути,оно пре на фуру,бо йому треба...хоть гавкай...оно лiзе...як у себе у дворi... Най голови селищних рад iх позбирають,вать духовенство,полiцiя,берови,старости,научать правила!Авать свiтофор,бо здалеку видко шо марга iде... 100% кiби там бола ЖД колiя...они би перебiгали точно так!подземний надземний воздушно кан-альний,переход не поможе...там є вело дорожка,но треба iхати на бiцiглях по дорозi,бо оно там ся родило то його земля i кендириця...Стовпчики якi Македонцi наклали бо зимов направленiє видко,треба боло з корiнням урвати...жопошники,все в хижу...! А про номера вооще не розумiу....там хоть вихлопа меньше,як на наших старих тачанках...

Ш
Шрс

Я в 2015 році недалеко від цього місця дтп їду 70, зупинився перед пішоходним, щоб пропустити людей. Так шо ви собі думаєте: не дали мені нормально людей пропустити через пішохідний - чорт на славуті із-заду мене як гепанув - добре шо люди не встигли ще дойти до середини переходу, бо їх би теж заділо. Іще й до тепер в убитках сиджу, бо рішив людей пропустити. Туй лише поможуть камери і штрафи на 1000 долларів і вище: за перевищення швидкості, недотримання дистанції, непропуск пішохода і тп. має слідкувати камера і має автоматом висилатись лист щастя порушнику.

С
сум

щире співчуття рідним??

Б
Бабай

Просто - не треба дороги ремонтувати ні в Хусті, ні в Тячові нигда! Більше живих буде. Інших фейков ниє, штрафи їх не пуджають.- Рук штукатуривим на чехах, бабло маву! Дятли.

С
Сріберньій

До Умніка : ти чоловіче майжесь за границьов ни бов .Бо кібись бов , та знавбись што и там многі возяться на старих машинах , перекуповують єден уд другого .Исе раз . Два , де ти учитав што кось когось захищає ? Читай ищи раз . Бисіда йде про вто ,што кіть за рульом баран , товди увін и на украінській реестаціі буде бараном , номера туй ни бавлять . И ни уд номерів бавить які колеса на машині лисі чи з протектором , а уд газди , уд його мозгів .Про йсе йде бисіда.

ЩО
ще одному умніку

80% откуда такі подщоти ти один із них??? ти бачив які в нас будари по сісту катаються? я не думаю шо в них на машинах від 20000 і вище буде хринова резина... і ти хоч сказати шо машини які їздять у нас по городу які куплені за тисячку в ісправному стані???? ти бачив як вони виглядають тіки з виду? я шофер і я це бачу, зверни увагу так в половини з них якась лампочка в фарі не горить....

Б
Бабай

Хуст і еже с німі вирвався на нормальний путь. Без ям! І на віп моторі! Які пішеходи. які штрафи - 130 мінімум треба топити! В бук усі - то я у май великий варуш йду! 125 евро маю у жебі . Дятли.

ДУ
До умніка

Про які тормоза і ризину ти говориш? 80% укр бударів їздять на ризіні менше 50 % протектора.

1
111

Люди коли бачите пішохідний перехід не вибігайте на дорогу. Правий не завжди живий.

У
Умнікам

Підтримують тут євробояхи тіки придурки які їздять на них... Да дійсно всерівно які номера, але Уроди обслужіть ваші будари!!!! Якби не знав не писав би... в європі ці тазики на утилізацію віддають але тут появилися дибіли які скуповують чермет +-1000 євро, на цих корчах тормозів немає!!!! і не тіки в тормозах діло!!!! разнобой резина!!! Якщо у нього машина коштує 1000 євро та які 400 він дасть за нормальну резину хрен там!!!! на лисаках кататись буде!!!! бісете!!!! І є різниця якшо до повної зупинки буде 20 метрів чи 120 правда????? Умніки!!!!

ДВ
до всієї европи на євробляхах

Знакомий у германії утікав од поліції на евроблясі.Імили го та сміявся.А далиму за такі гонки ЧОТИРИ роки тюрми.І се нико непогиб.Просто поганявся.Поддержуву тему куплині права.Найму поліцейські пару вопросів дадуть по екзаминови на права та із дисятьох заблудиться на девять.І до защитників циганщини.Уявіть в Україні платня така шо за два місяці на стройці мош заробити на машину от тоди на дорогах булаб жесть.Або штрафи і наказаніє як у тів же европі.Дітину шкода.Родичам сили сисе пережити.

С
Сергій

Приношу щирі співчуття батька та близки...

О
Односельчанин

До Дыталал. Ви не знаєте як Закінчиться Ваше життя. І дивіться щоб про вас люди не написали «Тварина перебігала дорогу». І ще з чого ви взяли що дівчина була вагітна?? Дівчина їхала з навчання додому де на неї чекали люблячі батьки, сестри, бабуся та ін. P.s. Сім‘я Русин та близькі люди прийміть щирі співчуття. Тримайтеся?????? Вічна Пам‘ять Іванні????

Р
Рем

Я подивився на google.maps: там є попереджувальні знаки перехрестя та обмеження швидкості 70 км.год. Експертиза гальмівного шляху покаже реальну швидкість авто.

Б
Бачі

:(:(:( Господи, поможи рідним пережити горе!

КМ
краще мовчіть

Всі хто бажає здоров'я... Краще мовчіть, бо Ви там не були і не бачили всієї ситуації.... Свідки кажуть, що дівчина спонтанно вискочила на дорогу, що шофер зупинився і надавав їй першу допомогу, бо її відкинуло у ярок з водою, в той час, як поліція стояла і дивилася... Але я ту ситуацію не бачила, тому як я так і Ви "здоров'я бажаючі", прочитали і не лийте бруд, якщо не знаєте точно. Шкода і шофера, і дуже шкода молоду дівчину та її сім'ю... Співчуття родині. Шофера ! Будьте обережні!!! З кожним може статися. А пішоходи, бережіть себе! Не вискакуйте на дорогу, для Вас також прпавила дорожнього руху ІСНУЮТЬ! Вам легше зупинитися ніж ТЗ. А якщо у шофера тормоза відмовлять...? Бережіть себе!

ДД
до Дыталал

Ну ти й придурок !!! Ти про що пишеш малфо ?!

А
Аксіома

Менше машин буде, менше і аварій. Й так тих афроблах повно. Тому цінами на машини мож регульовати кількість заліза на путях. А стільки заліза на путях небезпечьно для людей

Р
Рем

Там треба давно вже надземні переходи зробити. Також підземні зїзди для авто як біля середнього також не помішали б. Але основна проблема в безкарності: нафіг нам таку імпотентну поліцію - 90% скоротити, а на зекономлене купити німецькі камери автофіксації з відправкою по пошті листів щастя на 1000-2000 долларів за грубі порушення. Це б задіяло на народ, але перед цим треба би розібратись із сектою пересічників, бо їх неможливо ідентифікувати.

Ч
Чобо

Безспорно в ДТП може попасти будь хто, але... Це лише у мене враження, що бляхарі в переважній більшості агресивні і не завжди відповідальні водії? Чому так? Все просто. Тобі від 18-30, в кармані макс 3 т євро і от ти власник бляхи. Якщо це твоя перша машина або перша більш менш нормальна машина і під капотом трохи більше 100 к с, то природньо ти хочеш отримувати майже все, що вона може видати. Коштує вона для тебе недорого, тому і ставишся до неї відповідно. Аналог на укр. номерах 6-9 уо. Ставлення власника пропорційне вартості.Вік водія від 25-30 і вище. Люди більш зрілі, відповідальні, бо на машину заробили не за 3 місяці, а напевно трохи довше. Тому, щасливі власники блях. Озирніться навколо і ви відкриєте, що на дорозі ви не самі і тут не обов'язково доводити, що у вас потужне авто а ви достатньо вправний водій. Бо на дорозі може виявитися все зовсім інакше. P.S. Не всі бляхарі однакові, як і не всі водії на укр. номерах адекватні, але вцілому десь так.

В
Ваня

Циганські номера купив сміття й думає шумахер

С
Сріберньій

P.S. менти што три дні тому врізалися у дерево , и жона в реанімацію попала , тоже на "євробляхах " бьіли ???........

Я
Я

Людоньки добрі, про що ви сваритесь? У дитини життя відібрали а ви про номера.. Щире співчуття батькам та сестрам.. Хай Бог допоможе вам це пережити..

Д
Дівка

Для "дыталал" ты дятел? В машине была беременная! Погибшая девушка была гордостью родителей! Дай Бог родителям и сёстрам пережить эту трагедию.. мои соболезнования..

С
Сріберньій

Самьій ипний и самьій в дисятку комент уд ; "Одкрию оден секрет" уся Європа на євробляхах , що за проблеми, у ваших головах ? комент уд "7" " збиває не номер ,не машина ,а урод який сидить за рульом" .- так и є ! комент уд " Олександр (1+1Media) ищи раз го перечитайте . Уд себе додам ; посади сомара в Мерседес из салона из українськими гербовими номерами , буде тоже самоє ......машин на дорогах стало много , но и пропорціонально сомарів тоже .... Ищи ; дівча дуже шкода , дуже .... мало того що за границю вьіїзжавуть , та щий туй їх убивають............

Д
Дыталал

Думаю, що тварина перебiгала дорогу ! ОскiЛьки , так само , неприйнято народжувати та створювати сiм’ю 17 рок.Виходить , що вона нагуляла дитину в 17 рок. Думаю, що ця дiвчина була « цiкавою особою»... нашла коса на камень ! Або -два дебiла , это сiла !!

1
123

Не має різниці на яких номерних знаках авто - ot vam priklad http://www.mukachevo.net/ua/news/view/314964

ДН
до нижньої марги

якоЄ оно власник з хуста ?на яких правах ОНО туй їздить?по яким таким законам бидляк з хуста власник машини з словачини?яке право оно на то має?

К
Ка

До коментарів стосовно номерів:чому без реестраціі? Номера МІ це якраз зазвичай куплені легально і вписані власники в техпаспорт так як словаччина це дозволяє а самі михайлівці 50 км від кордону,не всі евро бляхи не такі що не можна знайти власників ,а стосовно вагітноі та це бред...то не дає право давити людей і іі стан тут не до чого .

МТ
Марк Твен

А далі самі думайте і робіть висновки за євробляхи і статистику

МТ
Марк Твен

Є три види брехні: брехня, кричуща брехня і статистика

М
Микола

П‘ятниця 13 :с

І
Іван

Да плювати хто там в нього був у машині, водій ПОРУШИВ правила дорожнього руху, водій ВБИВ 17-річну дівчинку. Сподіваюся через вагітну жінку його не помилують і ця ТВАРИНА сяде хочаб на років 7!

О[
Олександр [1+1 Media]

Шановні нижче відповівши особи, звертаюсь до Вас. 1. Не має різниці на яких номерних знаках авто, статистика сумна, але 69% всіх ДТП станом на сьогодні скоєні саме на номерних знаках саме Української реєстрації, іншиі 31% на іноземних, також хочу додати, що з 69% більш ніж 20% були закриті так як їх власникам вдалось відкупитися, а на іноземній реєстрації лише 5% водіїв не було покарано. Робимо висновки. 2. Не було вказано той факт, що в машині з водієм знаходилась вагітна жінка, яку саме доправляли до Ужгородського пологового будинку, а на момент ДТП вже почалися перейми, жінку в важкому стані доправлено до Мукачівського пологового будинку, наразі прогнози не втішні. 3. Стан покриття дороги міжнародного значення, воно вас влаштовує? - ні. В свою ж чергу висловлюю глибокі співчуття родині загиблої дівчини, раджу знайти в собі сили жити далі..

Ч
Читач

СТатистика говорить про те, що у відсотковому співвідношенні винуватців ДТП на єврономерах більше. На те є ряд причин: 1) закордоном звикають до автобанів і нормальних доріг; 2) закордоном не можна порушувати та одразу в очко штрафів насують чималих 3) тут відчувають безкарність через відсутність реєстрації Тому хто каже, що євробляхи тут ні до чого - краще помовчіть, якщо не знайомі із статистикою.

П
пітьо

вина водія однозначна але як можна починати рух по переході через таку трасу коли наближається авто на такій швидкості???

ОО
одкрию оден секрет

уся Европа на евробляхах, що за проблеми? у ваших головах?

7
7

до дауна 19:14, придурку, яка разниця, якi номери на машинi, iдiоте кончений. Збивае не номер, не машина, а УРОД який сидить за рульом. Кить 4мо не закончившое даже школу, пушло у Польщу на стройку, та купило собi машину, потому купило права, та типир номера на машинi виннi? Тадь оно без освiти, без атестата, читати i даже писати не знае, як права такому п..i..рови мож дати? Як вообще мож припустити, ож ун знае ПДР, якщо у школi вiрш, чи якесь правило не може вивчити? Тадь ото баран, посади тиля за руль тай маеш аналогiчного водiя. При чому тут еврономера, дауне. Ни номера водять машину, а й трутнi кон4енi.

Х
Ханамонтана

І майже зато і дочекав міліцію на місті, бо щитає себе безнаказаним, нє? Брєд дурного!!

ДП
До пітуха

Роблять звісно аварії і на укрїнських авто, але 95% на євробляшках, бо вважають себе тут непокарними. Подивись статистику, що не аварія то іноземні номери

Х
Ханамонтана

Як лем стаєся якась аварія і машина на єврономерах, та нарас лем євробляхи і срач.. а тіпа на укр.номерах машини не попадають у аварію чи як?? Водії на машинах із укр.номерами ні разу не робили ДТП чи шо?? Дибілізм!! Чуть шо, та нарас дивитеся на номера, а не на то шо в когось біда!! Шкода, українські люди, як і держава ця, погибають морально і розумово!! Співчуття родині!

П
пітух

кудах кококо євробляхи кокококо от на укрономерах не збивають нікого й аварій не роблять кудах кудах кокококо

В
Вікторович

Співчуття рідним.Ось до чого приводить безвідповідальність уряду по відношеню до євроблях.За якісь 1500 уе придбав молодик авто без сумніву також купив права.І відправив дівчину на той світ.Ця безкарність водіїв євроблях які банальних правил ДР незнають і є потенціальними вбивцями на дорозі.Нехай відгукнеться тому хто продав права цьому виродку.

У
Українка.

Дівчина з Іванівців.

М
Мукачівець

Нахер по вигання довбані євробляхи!!!накупують а облуговувати грош не хватає..... А ще й літають на цих конзервах довбаних,водій тварь їхав на великий швидкості 100 відсотків.

Л
Людина

Звідки дівчина?

Б
Борка

Дорвуться до дороги без ям і літають по 140 на своїх консервах. Співчуття!

Читайте також