Смертельна ДТП під Мукачевом: Момент зіткнення мотоцикліста з вантажівкою зафіксувала камера (ВІДЕО 16+)

62
18

Редакції Mukachevo.net вдалося отримати відео з однієї з камер відеонагляду в селі Ракошино, яка зафіксувала момент зіткнення мотоцикліста та вантажівки – жахливої ДТП, яка сталася цього вівторка, 12 вересня.

На відео чітко видно, що 22-річний хлопець мчав на шаленій швидкості та протаранив вантажівку, що рухалася попереду. Шансів вижити у такому зіткненні не було.

Не радимо дивитися відео особам з чутливою психікою.

Коментарі

В
Вася

Потрібно піднімати штрафи за перевищення швидкості в населених пунктах як у Венгрії до 30 тис форінтів 1000 Євро не хочеш платити не порушуй.

Х
ххх

яка культура Їзди, недавно було видео з відеорегістратора, і на відео видно як прицює поворотник на ліво, до чого тут велосепедист, шофер немає заходити за лінію

Т
тутто

не судить,бо то його судьба...там го чекала и после биткы кулаками ни махавуть....царство му небесное,кить заслужив...

М
Мукачівець

це на якій вулиці трапилось ДТП?

Л
Леся

А що ви хочете якщо 95% прав менти продають, треба почати з перевірки знань тих хто здає і мертві які приймають

Б
Блюк

На одного придурка стало менше...

С
саша

что снимал оператор?

М
Манкі

Тут цілковито і повністю причину в перевищенні швидкості. Висока швидкість - змазується адекватна оцінка ситуації на дорозі, менше часу на реакцію, довший гальмівний шлях. Це населений пункт, обмеження швидкості 50 км/год, такої швидкості достатньо, щоб десять разів зреагувати на сповільнення вантажівки, повертай вона хоч без поворотників і стоп-сигналів. Ось аналогічна ситуація, на рівному місці врізатись у поліцейську машину https://www.youtube.com/watch?v=FfUoQjPAd2o

A
Alex

Самое дикое это то что мимо проезжает машина, велосипедист, и всем плевать. Дикари пещерные, безразличность убивает. Ладно водитель фуры немог остановиться....но на легковушке..притормозил же, зыркнул " ги ги йому піз...а" и поехал. Уверен там много таких было.

R
Rem

Вздовж траси Мукачево - Ужгород треба інсталювати габаритні екрани і день і ніч крутити такі роліки: нехай інші дебіли бачать, до чого може призвести неадекватна поведінка.

П
Паша

Сам катаюсь на байку, на мою думку водій грузовика не виновний, склалося таке враження від відео, що якби водій вантажівки не повертав, то байк все одно б догнав її.

А
ААА

А подивіться з якою швидкістю фура поїхала. Швидкість мотоцикла відносно зупиняющогося грузовикак велика, але якшо порівнювати швидкість мотоцикла та швидкість фури яка вїзжала в село то почти одинакові. Йдеться про то шо кожен має дотримуватись правил, як мотоцикліст так і водій фури так і водій грузовика який вспомнив за поворотники в момент маневру.

1
123

*до ваа* якшо б навіть він лівіше трошки взяв нічого б суттєво не змінилось злетів би з траси!!! Це все швидкість!!! Тут сама суть в тому що якшо ти їздиш то маєш пам*ятати що дорога не завжди веде прямо і знайдеться той хто ще гірше їздить за тебе!!! Маєш передбачувати ситуацію!!

В
ваа

Але водій вантажівки також міг би трошки лівіше взяти, може ззаду нього їде мотоцикл чи велосипед, щоб дати можливість їм проїхати. Якби перед зменшенням швидкості подивився у дзеркала та побачив би мотоцикліста. Ну то таке, у нас багато їздить як хоче, без поворотників, без культури їзди. Може даже поворотники і не включив як правила пишуть (~60м), а не відразу перед поворотом

Б
Буч

Які у нас стали " добрі " люди , найся ни приказує .... Сталася аварія , чорна легковушка проїхала ... ги нич ся ни стало ... біціглішта прокрутив дале , тоже ни зазвідав и ни поникав чим помочи .... Ни яло так , ни файно ...

Б
Бррр

Жаль парня, но он сам виновник аварии . Такие Конда пересажуються за руль автомобиля, также делают правые обгоны и летают с "женой в роддом ". Водитель грузовика явно не виноват и сделать нечего не мог.

Т
таня

Несуди Ангела охоронця тоби ??

Ж
Женя

Грубе порушення правил дорожнього руху - 1) перевищення швидкості в населеному пункті 2) керування ТЗ без шолома 3) створення аварійної ситуації. Туди йому дорога, дістали ці гонщики!

Читайте також