Смертельне ДТП на трасі Київ - Чоп: зіткнулися Субару та Лада (ФОТО, ВІДЕО)

23
9

Понад 2 години рух трасою було перекрито, а задля ліквідації наслідків ДТП було залучено спецтехніку, зокрема кран.

Як стало відомо Мукачеов.Net, ДТП сталася близько 15:00: зіткнулися лоб в лоб Субару та Лада "десятка". Водій останньої помер на місці. Водій Субару - госпіталізований.

За яких обставин відбулося зіткнення у ДАІ не уточнюють, оскільки проводяться відповідні експертизи. Очевидців ДТП редакції знайти не вдалося. Але нема жодних сумнівів, що пригода з летальними наслідками сталася через дощову погоду, велику швидкість та необачність водіїв, або принаймні одного з них.

Об'їзд місця ДТП протягом понад 2 години було організовано через с.Глибоке, в районі якого й сталася ДТП.

Мукачево.net

Коментарі

М
марина

Буду надіятися на те що все стане на свої місця..Яка людина винна вона за свій злочин буде наказана що перед судом, що перед Богом..йому це просто так не зійде..достатньо вже мажорам так їздити на великій швидкості і вчиняти злочин..Мені мого Юрчика ніхто не поверне, ніколи але щоб не сталося я все зроблю для того щоб винний був наказаний.Він забрав від мене чоловіка..ми хотіли на наступний рік весілля зробити..а зараз його нема, нема мого Юрчика..Коли я його забирала з моргу то в той день було багато весіль,..а у мене похорон...Я ніколи не пробачу тому екологу такий злочин якби він не отмазувався..Може робити що хоче, може хоч роками переховуватися в тій лікарні, але рано чи пізно Бог його накаже а 1000% так буде..Бо кожна людина яка має гріхи вона за них поплатиться.

С
Сільвіка

Моі найщиріші співчуття його сестрі та його батькам!!!Я теж Юрчика знала,дуже хорошим хлопчиком був,нехай земля йому буде пухом.Нехай кривник буде покараним....

Я
я

провину хочуть повісити на водія десятки ! я не вірю в те що Юра йшов на великій швидкості, оскільки знаю його як хорошого водія він ніколи не нехтував правилами безпеки

Г
городянин

Співчуваю родичам загиблого. Чекаємо офіційні висновки ДАІ. Я не експерт але по фото виходить що винен водій десятки, ну правий бік машини в хлам, удар був в правий бік, скоріше все в колесо... в субару розбитий перед, але більше з лівої фари. Я не захищаю водія субару чи десятки, але такі пошкодження свідчать що водія десятки занесло, розвернуло правим боком на зустрічну смугу де на швидкості влетів водій субару. Може бути ще такий варіант: водій субару на швидкості почав обгон, водій десятки злякався і повернув на зустрічну смугу щоб пропустити субару з права... все одно треба чекати офіційних висновків. Наголошую що я не есперт.

С
СПРАВЕДЛИВІСТЬ

бУДЕМО СПОДІВАТИСЬ, ЩО ВИННИЙ (МИТНИК-ВОДІЙ СУБАРУ)ВІДПОВІСТЬ ЗГІДНО ЗАКОНУ.

Н
Наталя

Шкода такої хорошої людини! Жяття лише починалося, але прикро, що так рано скінчилося! Вічна пам'ять Юрові! Він завжди буде жити у наших серцях!

О
оля

Нехай земля буде Юрчикови пухом, така хороша людина. Чого різні уроди живуть, а добрі покидають цю землю???

ЛЧ
Лихо чомусь приходить до хороших людей!!!

Вічна пямять, Юра!!! Він був дійсно Хорошою Людиною, дуже шкода!

U
user

В селі Глибоке взагалі не видно білих полос а вночі тим гірше Скажіть мені хтось чому в Европі полоси білі вночі краще видно чим у день. Там краску не крадуть чи не розбавляють? Як переіжаеш кордон не говорячи про дороги ще й полоси інакші

Читайте також