Смертельне ДТП на Виноградівщині: Chrysler-Dodge лоб в лоб протаранив Dacia Logan (ФОТО, ВІДЕО)

61
55

У результаті жахливої аварії загинув 19-річний водій Dacia Logan, попри усі намагання медиків врятувати його життя, інформує Голос Карпат.

Також у ДТП постраждали пасажир Dacia Logan, а також водій та 3 пасажири Chrysler-Dodge. ДТП сталася близько 19:00 поблизу села Фанчиково.

Як видно з відео Chrysler-Dodge мчав зустрічною смугою в напрямку прикордонного с.Вилок, і на шаленій швидкості зіткнувся з Dacia Logan

Фото та відео видання Голос Карпат

Коментарі

D
depo

трагічна аварія у Фанчикові, знову звертає увагу на це суддівське непорозуміння. Ви знаєте, хто був тим суддею, який дав 5 років умовного засудження Віктору Чепаку (п’ятому) за вчинену ДТП в селі Теково, яке у 2004 році забрало два життя? Тарас Юрійович Левко. Там, правда, ще відзначився працівник прокуратури Ракущинець, який представляв обвинувачення. Підігруючи судді, він, після винесення вироку, не подав апеляцію на епохальне рішення. І якось так збіглося, що невдовзі став кататися на новенькому авто.

0
000

у Мукачеві сьогодні у 9 годин похожа ситуація, лем добре шо обійшлося без жертв... а такі дибіли як водій доджа постоянно вискакують... даколи аш охота уралом го протаранити!!!

ДR
до Romario

вчора загинула ще одна людина

ДR
до Romario

уже 4 смерті

6
65787

ага

І
Іван

Шо ви тут вобще херню несете! Лампаші поодкривайте та нормально подивіться! Сисиь підарас на крайслері їав як ненормальний по населеному пункту, де швидкість обмежена! більше того, виїхав на зустрічну смугу для обгону, перетнувши суцільну лінію! Правду написали, шкода шо там був не камаз, аби підар на місці здох! А кіби ся лишив живий та щи вийди молотком заєбашити! Достали уже літаять ги ненормальні!

І
Іван

Йобаний підор виїхав на зустрічку, перетнувши суцільну лінію! Його блять на місці треба було молотками нахуй забити досмерті!

С1
Сім'я 19річного Тібіка

Бажаємо суді який випустив убійця за хабарит у 2007р.. щоб його діти,онуки,брат,жінка і всі дорогі йому люди теж так лежали на дорозі як наш золотий Тібіке..

Е
Експерт

Банальний вслів "украв випив у тюрму"Закон за ПДР реформувати негайно.

Е
Експерт

Водій додж побачивши дві автівки сперед собою і на своїй смузі пішоходів.Вирішив на маневрування на користь пішоходів.Швидкість,пянка зробили фатальний вирок.І вдодаток до інспекції.Рух по паркувальній зоні у цій ділянці заборонено.На мою особисту думку,водіїв перелякала загроза руху по своїй смузі ружу.

И
Иван

В Ракошині тоже постійно ДТП не проходить і тижня шоб не було аварії....потрійне ДТП 03-08-2105 ось відео з місця https://www.youtube.com/watch?v=vto1QCvHgI8

Т
тібі

шкода шо замість дачії не їхав камаз

В
Ветер

Да таких тварей надо растерзать на месте..Иначе снова принесет смерть и горе невинным людям..Настолько наглая и гнилая личность что нет слов..

R
rem

Назвіть будь-ласка імя судді, котрий після 2007 відпустив цього урода вбивати далі - суддя має понести матеріальну відповідальність, відповідальність своїм здоровям та статусом.

ОТ
Ось тут вся правда

Цей урод в 2007 році умудрився заіхати на обочину - і вбити 2х молодих людей які стояли вечорничили під власним забором. Треба було його вчора на місці балтов порубати. І того суддю який його отмазав.

ОТ
Ось тут вся правда

Машина що притормозила, збиралась повертати наліво. Камера так знімає, що не чітко не видно полосу по якій мав їхати "убився". Машина що збиралась повертати -нічого не порушила. І Машина яку протаранили - нічого не порушила. Але пяний чи нанюханий "дибіл", який мав взяти на обгон зправа ( і там була куча місця, бо дорога широка) -!!!! Звяв на обгон з ліва. Гандон який пару років тому вже збив на смерть 2 людей в Королеві, і відкупився - Вбив 3тю людину. ВБИВЦЯ ЗА РУЛЕМ!!!! ОТАК собі ідеш і не знаєш, коли і хто тебе протаранить.

М
місцева

Не сперечайтеся! Дачія їхала по своїй полосі. Там де жіночки стоять- там широкий заїзд для зупинки бусів або машин, тому здається, що вулиця широка така. Але вулиця широка в іншу сторону. Там видно роздільну полосу. На зустрічну виїхав Додж. Він дійсно вбив у 2007 році 15-ти річних дівчинку і хлопчика, що стояли під забором у дівчини в обнімку. Він виїхав на тротуар, і там їх вбив.

СЛ
Суд Линча

Хорошо что есть видео, иначе на мальчишку бы все списали. Все уродов пьяных за рулем отдавать родственникам погибших и пострадавших. Только так. Не штраф за пьяную езду, а уголовное наказание с пожизненным лишением прав вождения.

R
Romario

Якшо тепер сий ідіот після 3-х дитячих смертей не сяде хоча б років на 15 - тоді се Африка і мош закривати проект "Україна".

W
WOT

Лінча-хуїнча.... на дорозі тисячі таких потенційних ПІДАРІВ, які думають, що з ними точно аварія не станеться, з ким завгодно, но тільки не з ними, бо вони все знають, все вміють, не вчи ня їздити, я шофер. Їздять такі в розвалочку, рулять однією рукою, не пристебнені, очочки, музичка. А потім випилюй ті жирдяйські тушки з металолому! Люди, їздіть спокійно, серпень - найбільш кривавий місяць за статистикою.

1
123

Вот блять тут розпираються некоторые личности в нарушении правил ПДР водителем дачии мол поворот налево хотел совершить ,а что, не разрешено что-ли, так нет это водитель доджа выпил лишнего и сел за руль да и скорость превысил в разы и обгон совершил по встречке на которой шла дачия вот и результат парень не винный погиб а ПИДАР живой!Здесь только поможет суд ЛИНЧА!!!!

3
3333333333

Виноватых в етой ситуации много .. От етого козла у которого погоняло ПЯТЫЙ который реально у 2007 году не только пяный но и под наркотой убил на тротуаре двух 16 летних детей парня и девушку. И сбежал в Чехию а потом в Италию и думаю не без помощи нашей доблестной пограничной службы .. А вчера он тоже по городу пол дня гонял пяный и не удевлюсь если експертиза покажет что и под ( кайфом ) А реальность такая что умер молодой парень который только начинал жить у которого были мечты в етой жизни.. .А етот ЧЕРТ все ето перечеркнул ..ОДНО ЖАЛЬ ТО ЧТО НА ВСТРЕЧУ В МЕСТО ЕТОГО ПАРНЯ НЕ ЕХАЛ ТОТ СУДЬЯ КОТОРЫЙ ЕМУ ДАЛ 5 ЛЕТ УСЛОВНО ИЛИ ТОТ КТО ЕМУ ПОМОГАЛ ТОГДА ПОДАТСЯ В БЕГА...

ПТ
Против Тупизма

Иди броди,лучше бы тебя старый на обои закинул а не в маму,и на одного умного екологического пидара меньше было бы.Насчет доджа посмотрел еще пару раз видео,увидев 4ю машину,понятно что додж нарушил,так что беру свои слова обратно,если водитель поворачивал на лево,додж должен был его обойти с правой стороны,а поехал с лево.В первый рас посмотрев не заметил 4ю машину,значит там есть проезжая часть,так что по любому водитель который остановился хотел сделать поворот на лево.А в этом случает додж не прав,а водитель дачи двигался по своей полосе.

Е
еколог

до Против Тупизма , блядь і такі дибіли тіпа тебе в основному нами керують , волівісь усохнути на простині педріло конченоє

1
111

шкода що за кремом дачії не був той суддя, який дав пяній вбивці 5 років умовно.

Ь
ььь

если бы этого гандона посадили бы в 2007 году ,а не выпустили за бабло ,то этого бы вчера не произошло

1
111

читайте ua-reporter: Нетверезого винуватця кривавої ДТП міліція затримала й помістила в ІТТ Виноградівського райвідділу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. До речі, в 2007 році цей же чоловік уже скоював смертельне ДТП. Тоді в селі Теково Виноградівського району під колесами його транспортного засобу загинули хлопець і дівчина. Міліція порушила за даним фактом кримінальну справу, але п?яний винуватець трагедії втік за кордон і тривалий час переховувався аж в Італії. У 2012 р. він був затриманий і екстрадований в Україну, та все ж зумів уникнути тюрми. Тоді наш «гуманний» суд обмежився 5 роками позбавлення волі умовно, з наданням іспитового терміну. Як бачимо п?яний виноградівець знову накоїв біди. На даний час він перебуває під вартою, проте подальшу його долю знову вирішить суд.

ДВ
до всіх

ПРАВДА ТУЙ - ПЯНИЙ ВОДІЙ ДОДЖА http://tsn.ua/foto/na-zakarpatti-p-yaniy-vodiy-mikroavtobusa-vlashtuvav-zhahlive-dtp-467016.html

M
milosh

Да, дійсно може здатися, шо Дачія вийшла на встрєчку, але насправді то Крайслер. Перша машина не на обочині, а на своїй полосі (це підтверджує 4 машина шо йде за Крайслером), Крайслер її обганяє і лупить Дачію.

Ф
Фоси

Най дако з місних ся одпише, чи є там лівий поворот, бо мені ся тоже каже, шоодна з машин стала посередині пропустити дачу. Одна машиноб'їхала стоячого справа, а додж пішов зліва прямо на дачу.

3
321

Словом, не женіть на Дачу, молодий хлопець загинув ні за що, отак в одну мить.

Б
бобер

Ситуація була такою: Крайслер їхав на великій швидкості населеним пунктом. Там неозброєним оком видно не менше 100 км/год. Попереду себе крайслер побачив авто, яке, на його думку, досить повільно їхало (різниця в швидкості між ними була не менше як в 2 рази). Не пересвідчившись, чи їде хтось назустріч, крайслер за 30-50 метрів до авто, яке перед ним тягнеться, виїхав на зустрічну смугу. Виїхавши на шаленій швидкості на зустрічку у крайслера, видячи наближаючеся дачія мсв, було 3 варіанти: 1) тормозити і повертатися на свою полосу - але із-за швидкості і відстані 3-5 метрів до переднього авто це зробити вже було дуже важко. 2) вивертати зразу як виїхав на зустрічку руль вліво - це також зробити було важко, бо збиває тих двох шльондр-пішоходів, які стоять практично на проїзжій частині. 3) тормозити на зустрічній смузі - це варіант крайслер і обрав. Тут по відео і суда не треба - все ясно як білий день: треба водія крайслера прилюдно вішати завтра в центрі Мукачева - превентивні міри.

3
321

Буквально за мить до дтп видно, що водій Дачі сам хоче вивернутися наліво, тобто на зустрічну для нього смугу. Він немовби хотів проскочити у шпарину між Доджем (який летів йому прямо в лоб) і машиною, котра зупинилася. Через це у вас могло скластися враження, що Дача їде по зустрічній.

3
321

Значить, імовірно вся ситуація розвивалася так. Додж обганяє одну машину, порівнюється з нею, і тут перед ним зупиняється інша машина, котра хоче повернути наліво. Додж не має, куди подітися, і виїжджає на зустрічну смугу. А там Дача.

3
321

На останньому фото видно табличку зі стрілкою наліво, значить, там є поворот. Також видно той самий білборд зліва, що й на відео. З великою ймовірністю машина, котра пригальмувала, хотіла повертати наліво.

3
321

Дача їхала впритул до центральної роздільної лінії, але на своїй смузі. На 5-й секунді видно машину, яка пригальмовує можливо, для повороту наліво. Практично одномоментно її обходять попутна машина справа і попутний Додж зліва, при цьому Додж виїжджає на зустрічну смугу і влітає в Дачу. На відео 4 машини. Подивіться останнє фото й оцініть ширину цієї ділянки дороги. Фундаментальна причина ДТП - швидкість Доджа.

F
fff

Я не водій, але подивившись пару раз відео, дачія вийшла на зустрічну. по любому це жахливо!!!

3
321

Якщо все так, і машина збиралася повертати наліво, для чого зайняла ліву смугу (при цьому по правій попутній теж ішла машина), то Додж через перевищення швидкості не розрахував ситуацію, і з несподіванки вирішив обігнати обидві машини, де і влетів у Дачу.

3
321

По-моєму, в машини, котра пригальмовує, мигає лівий поворотник. Добре не видно.

3
321

Ще питання, чи машина, котра пригальмувала, не збиралася повертати наліво? На одному з фото видно поворот наліво.

3
321

додж не видел ситуацию и обогнал водилу который тормозил,это нормально и обычно,сам так делаю Якщо хтось перед тобою пригальмовує, треба зразу його обганяти, ага. Не факт что додж ехал больше 60км.ч. Якби Додж їхав 60 км/год і дотримувався дистанції, він міг би просто пригальмувати. Але Додж явно йшов із перевищенням швидкості. Фактор на фактор - і маємо що маємо.

R
rem

Нема слів. Водія крайслера потрібно просто замучити до смерті: смерть для нього повинна наступати дуже і дуже повільно, і дуже і дуже боляче.

ПТ
Против Тупизма

Водитель дачи явно ехал поотив шерсти,машина которую обгонял додж видела что дача движется на него,поэтому начал тормозить и уходить на обочину в право,додж не видел ситуацию и обогнал водилу который тормозил,это нормально и обычно,сам так делаю.Если бы водитель дачи ехал по своей полосе он бы автоматом дал бы в право что бы избежать дтп,так как видел бы что водитель доджа обгоняет т.с которое останавливается.Не факт что додж ехал больше 60км.ч.Поэтому водитель дачи явно нарушал жостко.

9
9+1

Шо сказати, більшість обгонів - обгони просто так, маневр заради маневру. Виграш часу на дистанції незначний, хіба що ти їдеш на тисячу кілометрів і зупиняєшся тільки на заправки. В городі обганяти взагалі ідіотизм, ефективність ще менша, практично нульова, обігнав когось і став на світлофорі спереду.

Д1
до 11111

може ті 2 жіночки з обочини винуваті - точно ворожки, наворожили... А дибіл який не знає правил не винуватий... опомніться!!! Нашо тодо правила придумали... Кібо водії знали і додіржувалися правил тодо і мусора бо не могли ся докулупати... Чи я не правий?

1
123

На 17 секундi остановiть видео та побзирайте ко де находиться на полосi Додж явно обганять по встречцi!!!

ДВ
до Водій

ти хлопче ліпше за руль не сідай кіть ліво от право не отлічаєш. А правила ДР треба во-первих знати, а во-вторих ся додержувати. Цілий світ ся додержує, но наші ("май розумні") люди - ньит. Задумайтеся, на Закарпатті за тиждень на дорогах умерать більше людей як у цілів Швеції за рік!!! Може начнеме учити правила, даже кіть права куплині...

В
Водій2

Я подивився декілька раз відео, водій, ти не правий, додж обганяв по зустрічній.

Д1
до 11111

причому тут словацькі номери? ти гальмо, а Балажка яка вбила кілька людей і безліч покалічіла, на яких номерах їхала? на наших! ти напевно гальмо машину не когдп не мав!

В
Водій

Шановна редакція. Не робіть поспішних висновків! Ви відео дивилися уважно? В Україні правосторонній рух. Так хто на зустрічну виїхав.

Д1
до 11111

іди ти на х*й ти дебіле.Бо на наших номерах май файно їздять. Хіба в номері діло ти?дебіле...

1
11111

Підараси на Словацьких,Угорських номерах заєбали!!!! Они покруче камікадзе їздять!,а пацана шкода, земля нехай тобі буде пухом!

Н
Неймар

Я так бачив, що Дачія виїхала на встрічну в Додж. Надають машин молодикам, та їздять...Хай земля буде йому пухом...

L
lost

А хіба не Дачія винувата??

1
123

Вот пидар!!!!Пацана шкода ищи и не пожив на свiтi!!!!Земля пухом тубi!!!!

Читайте також