Смертельне ДТП у с.Гать: авто розірвало на шматки (ФОТО)

41
24

Трагічна аварія сталася пообіді в неділю, 16 лютого. За попередньою інформацією, водій Volkwagen Passat на словацьких номерах, ймовірно п'яний, протаранив дерево при в'їзді до села.

Автомобіль розірвало на шматки: задня залишилася на місці зіткнення в ярі, а передню розвернувся пронесло на кілька десятків метрів далі.

За кермом був 21-річний мукачівець. Водій від отриманих травм помер на місці пригоди, а два його пасажири віком 46 та 38 років з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані в Мукачівську ЦРЛ. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик Берегівського РВ УМВС."

Попередня версія щодо швидкості - близько 160 км за годину.

Зараз йде розслідування аварії та встановлюється хто саме з учасників ДТП перебував за кермом.

За словами Віталія Михайлова з Берегівського РВ УМВС, цей випадок внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею ч. 2 -286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо діяння спричинили смерть потерпілого).

Винуватцю аварії може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керування транспортними засобами.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно неподалік с.Гать сталася страшна ДТП, в якому загинуло 3 студентів з Мукачева.

Фото з сайту beregszasz.com.ua

Коментарі

Б
близькі

MUKACHEVO.NET Я прошу вас з снимайте фотографию там где тело ли жить мертво це у нас велика трагедия нам больно смотрити на ту фотографию бутьте людиною чтобы вы чувствовали боль семьем я прошу вас!

3
3254

ответ БМВ...ты же сам ром,зачем своих выдаешь?

Ч
Читач

Шановна редакція ресурсу mukachevo.net. Будь ласка, перед тим як публікувати інформацію, перевіряйте текст на наявність помилок; читати важко. >>Автомобіль розірвало на шматки: задня [що? "шматкиня"?. Розумію, начебто дрібниця, але...] залишилася на місці зіткнення в ярі, а передню розвернувся пронесло [..."передню розвернувся пронесло" - ось тут, взагалі, набір слів] на кілька десятків метрів далі.<< Не дуже хороше враження складається про Ваших редакторів.

Д
держава

Боже коли вже в цьому селі,щось придумають,наприклад лежачих поліцейських до поворота,з одного боку і з іншого,цеж скільки треба щоб там люду повбивалося,коли вже А????вот якби син наприклад Яну-ча,або Аз-ва там загинув то зразу би вирішили проблему.

1
11112

Вы собаки лиш пишите ну а якщлб з вами теке сталось тоди би по другому говорилиб фАШИСТИ КОНЧЕНi!!!!!

Б
бмв

ани были пяные ромы из мукачевсково табора чуть незбили женшину с ребёнкой помер пасажир 30летний вб дюри кто то в красном рубашке убежал

1
124

хто той 21 річний?

Р
Реалист

Якщо насправді помер пасажир, то водій оперативно вже все порішав.

Р
Редакція

Перепрошуємо за неточності, вже все доповнили згідно з офіційною інформацією.

S
s550

обнови

S
s550

MUKACHEVO.NET шо ти за правокацію толкаєш? кіть пишеш та пиши як боло

5
567

Короче, як усе ( водіій помер) , але ж навіть по фото видно що помер пасажир, який сидів на задньому сидінні) там вижити не можливо було.

Р
Реалист

Адмін, будь такий зацікавлений викладувати РЕАЛЬНІ факти. Водій помер. "В селі Гать Берегівського району водій автомобіля марки "Фольксваген Пассат", 21-річний мешканець м.Мукачево, не впорався з керуванням і на швидкості з’їхав в кювет, де іномарка зіткнулася з деревом. Сам водій від отриманих травм помер на місці пригоди, а два його пасажири віком 46 та 38 років з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані в Мукачівську ЦРЛ. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик Берегівського РВ УМВС." http://mvs.gov.ua/mvs/control/zakarpattia/uk/publish/article/113553;jsessionid=8E63C22954149585FF5F06BFB73CE959

У
Українець

123 красавчег, все правильно сказав. Раз не розуміють, значить буде діяти природний відбір. Бог палицьов бити не йде.

1
123

Як хворі носяться на словацьких і мадярських номерах, похожі на дикарів. І не розуміють або заспокояться, або "відфільтруються".

A
aasd

Якраз добре шо і вижив, так само як з минулою аварією - най жиє всю жизнь з думкою шо по глупості людей повбивав.

У
Українець

ГОЛОВОЮ треба було думати, коли їхав під 160 в НАСЕЛЕНОМУ ПУНКТІ, де 60 - потолок!

Я
Я

не можна казати "шкода шо не вмер" ... йому з цим жити

У
Українець

Слава Богу хоч в будинок не влетів, ато ще б людям проблем знайшов. Шкода, що водій не помер :( на одно йолопа би менше стало...

4
44444

Для чого було викладувати 4 фотографію разом із тілом, даний сайт давно потіряв моральний облік.чи можливо вам подобаються трупи, як було із попередньою аварією.

Д3
до 3333

повнiстю згодна!!!!! дибiли за рульом- не е той поворот настiльки крутий, щоб в нього не вписатися!!!!!!

3
3333

то не місце проклятоє а то дибіли за рулем і все нетреба когось виноватити самі в сьому виноваті а ще і проблем другим находять

2
222

це уже проклятим місцем стає це село...2-1 раз і аварія так схожа на минулу.. і головне,що не зіткнення двох машин,а одна машина і в дерево...

1
11111

Чому їхав 160???? Треба було 260 оби сам здох!!!!! Літають других калічать!!!!

Читайте також