Сотні мігрантів прорвали кордон і пішки рушили на Будапешт. Угорщина готова застосувати армію (ФОТО, ВІДЕО)

14
22

Вчора сотні мігрантів залишили табір Рожке, прорвалися через поліцейські заслони на кордоні Угорщини з Сербією і пішки ппрямували у бік Будапешту.

Деяких угорській поліції вдалося затримати, але більшість - близько 300 чоловік та жінок з дітьми таки рушили по автошосе в бік столиці. Згодом марш припинився і біженці дали згоду повернутися назад, до табору.

Поліція була озброєна кийками, але їх не застосовувала. Єдиним постраждалим є біженець, який впав у натовпі та поранився.

Інша група вирушила в бік міста Сегед, однак наштовхнулася на поліцейський заслін. Через те, що йти далі було неможливо, біженці всілися на шосе №5 та почали скандувати "Go, go Budapest!” ("Йдем на Будапешт!").

Угорщина є країною, куди кинулися тисячі мігрантів і біженців з країн Близького Сходу і Африки, прямуючи транзитом до Німеччини, Австрії та інших країн північної Європи.

Міністр оборони Угорщини Чаба Хенде 7 вересня подав у відставку через ситуацію на кордонах країни, яка потерпає від напливу біженців.

Прискорення будівництва прикордонного огородження Угорщини на кордоні з Сербією є головним "пріоритетом", про це вчора заявив новий міністр оборони Іштван Сімічко на слуханнях комітету оборони в угорському парламенті.

Сімічко заявив, що це необхідно зробити для підвищення громадської безпеки та запобіганню тероризму. Також він сказав, що поліція Угорщини потребує допомоги армії для боротьби з нелегальною імміграцією.

Коли його запитали журналісти, чи солдатам буде дозволено застосовувати смертельну зброю на кордоні, міністр сказав, що  "ніхто не хоче, аби це сталося".

Нині на розгляд подається законопроект, завдяки якому поліцію підсилять 3000-4000 солдат.

За словами глави МЗС Угорщини Петера Сійярто - причина нинішньої масштабної міграційної кризи є провальна політика ЄС у цій сфері.

Мukachevo.net

Коментарі

ДМ
дід Михайло

antimatriz.org Операция Ола в Одессе.

H
http://www.youtube.com/watch?v=ua-Gx2nI14k

Мозаика фактов

ДМ
дід Михайло

Це лише один з запланованих етапів знищення національних етносів Європи. Слідуючим етапом стане провокування війни на релігійній основі. Равини МП (мірового правітельства) говорять, що не буде ні німців, ні французів, ні англічан - буде суцільна коричнева біомаса очіпованих біороботів. З часів створення РС сіокомуністи знищили 140 млн. чоловік, тож не буде гріхом, як що ми захищаючи свою Волю, майбутнє своїх дітей, знищимо, якихось пів млн. жидів хабадівців іудоталмутистів. Європі конче необхідно скрутити своїх жидів і виставити армійські кордони, якіб силою зброї, заставилиб жидів вести пропаганду серед мусульман на захоплення Європи (все на antimatrix)

M
miloshnak

Decemberben varlak Zahonynal.:)))))))))))

НЕ
ну, етi...

"Риска" (хорвати) або "Реске" (срби), але аж нiяк не Рожке.

4
455

Знаю Рёске...А "Рожке" это очередное изобретение полуграмотной братвы, играющейся в журналистов.

Z
Zoltan

Вышеградская четверка - Польша, Чехия, Словакия, Венгрия - на осень ожидает огромное количество экономических беженцев с Украины :(

ДХ
до Харьковчанина

Лікуйся, чоловіче.

З
Заря

Піндоси своїми "кольоровими революціями" та "арабськими веснами" підсунули свиню білій расі. Все за планом шефа АДЛ (орден Бнайт бріт) Абрама Фоксамана. Хтось ще вірить в "демократію" та "європейські цінності - цього троянського коня, що руйнує імунну систему народів?"

Х
Харьковчанин

А почему, дурные закарпатцы не валять с этой ужасной страны.Сволочи сидят дальше всех и воняют на всю Украину, что им не нравиться, суки.Жаль что Порошеко в июле не ввел АТО,перестелять всех псевдо австро-венгров.

С
Сергій

Яка ще розруха, в нас все добре. Будують новобудови, як гриби ростуть : http://prospekt.estate/primorskij-rajon/ і все дякуючи теперішнім цінам, удвічи дешевше можна взяти квартиру ніж торік!

ДM
для milosha

Чому такийись дурний хлопче? Вже жиди вас сажавуть по повнiй,а з "героiв майдана" вже превратилисьтеся в бандитiв-радикалiв. А розум до тя так i прийшов. Нич iз вас докус iз "миздобулiв" пизданути.х на всю башку. Лем просралисьте вто, што ще було на Украйинi. А за мадярю не воняй много, бо ще й сам будеш аж бiгом вчити мадярський i екзамен здавати :)

M
milosh

Прівєт іршавським свинопасам!! Знову мадярам гузицю лижеш? Повіч, чим пахне? Попрігаш? Бограч? Ци рокот-крумплі?? Лижи, лиш не увлікайся, бо тобі ще сосати мій закарпатсько-український бандеровський х.й. І Золия з собов возьми..

ДM
до milosh

Ти пiдоре майданний якого х.я знову вилiз з своiми висерами? Убийся башков в стiну, освободи свiт од такого гавна як ти!

С
сигінь

добре шо не до нас

M
milosh

Золи, ти придурок.. Україна ніколи не була на перших полосах, а якби була то війна уже давно би закінчилася. А затіш"є на вастокє, тому шо Україна прийняла закон про децентралізацію, а це один з пунктів "Мінськ-2", слідуючий крок за сєпарами - припинення вогню і допуск наших військ на границю. ""нечего прикарманить, значит нет смысла "воевать"" - це взагалі піпец, як в тебе сучара язик повертається таке говорити, собака бля..

Z
Zoltan

Некоторые експерты утверждают, что на Ближнем Востоке 60 миллионов (!) людей готовы к миграции... Кстати, блгадоря мигрантам, Украина исчезла с первых полос СМИ. Наверное этим связан и затишье у нас на востоке: Киеву некого доить на "нужды" армии, нечего прикарманить, значит нет смысла "воевать"...

В
Василина

Йобіки роздадуть їм пасорти як і нашим псевдомадярам.Все буде йов.

Є
єс

шкода цих нещасних людей які із дітьми намагаються прорватися до кращого майбутнього, однок вони ще незнають що їх чекає.Влада яка не може надати їм допомогу не може захистити своїх громадян від різних хвороб які с собою привезли дані нелегали.Все йде до знищення краще б світова спільнота допомогла цим людям а не думали як придбати собі новий айфон і покращити свої статки заробляючи на нікому не потрібній війні

ВР
Всі разом подякуємо США

Куди лізла Америка з своєю "демократією", там всюди війни і смерть.Скоро,крім сирійців і іракців,підтягнуться ще й українці. Даєш Європу :))

D
dano

Дивишся на таке і думаєш "як добре шо Україна в повній задниці" )))

З
закарпатець

Капець Європі! Ця ісламська навала вже не зупиниться.

Читайте також