Спецоперація на Закарпатті: 25 обшуків у контрабандистів та прикордонників, 2-м оголошено підозру (ФОТО)

10
19

Наразі вилучено 300 ящиків контрабандних цигарок, більша частина з яких була без акцизів, інша – з акцизними марками Російської Федерації.

Слідчі дії з самого ранку пройшли у Берегівському та Виноградівському районах – села Вилок, Велика і Мала Бийгань, Дяково, а також у місті Виноградів. Попередня вартість вилучено контрабандної продукції складає близько $ 100 000. 

Обшуки проводилися як контрабандистів, так і у посадових осіб прикордонної служби. Щонайменше 2 відповідальним співробітникам Держприкордонслужби оголошено підозру згідно з ст.364 частина 2, а це зловживання службовим становищем, що карається до 3 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Як стало відомо згодом, затримані, яким оголосили підозру – це один із керівників відділу прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону та одного із керівників оперативно-розшукового відділу ЗхРУ за незаконне сприяння контрабанді цигарок.

Спецоперацію провели працівники спецпідрозділу «К» СБУ, військової прокуратури Ужгородського гарнізону, Управління захисту економіки Львівської області, а також спецназ та внутрішня безпека прикордонників. Загалом – близько 90 осіб.

Зауважимо, що у Держприкордонслужбі вже прозвітували про затримання спільно з іншими силовиками (у прес-релізі відомства згадується військова прокуратура Ужгородського та Західного гарнізонів, державна прикордонна служба, а саме управління внутрішньої та власної безпеки ДПСУ, прикордонної комендатури швидкого реагування Західного регіонального управління і спецпідрозділу НП КОРД, а також національна поліція) крупних партій цигарок на Закарпатті. 

Примітно, що у своєму прес-релізі прикордонники не згадують про обшуки у працівників ДПСУ, які були проведені сьогодні

Згодом, 24 квітня, прес-центр СБУ оприлюднила офіційну інформацію про затримання закарпатських прикордонників.

Коментарі

ДО
Длядебіла Огодебіла

Я возив і возити буду і мені всеодно хто кого де я як. А ти бовдур в школу повернись "бразився"...хіба образився на твою матір за те що тебе не доносила..... підстилка поліцейська!

О
огодебілу

Що клоуне СБУшний? бразився що тебе не згадали? Так то й так добре ВСІМ відомо що ви всі стукачі СБУшні, то не є "супер" секретом. Хто з вас не стучить "старшому" брату того викидають із системи. Напевно ти маєш псевдонім???

О
огодебілу

коли здається - КРЕСТИСЯ

О
огодебилу

правдоруб - безробітній

О
Ого

Щось мені здається правдоруб МИТНИК, бо своїх побратимів забув

P
pivovarov

pravdorub prav na 1000%. ya tam sluziv, znayu!!!!

К
кука

туй без Путина ни обыйшлося...то його рук дило...

ДВ
для васЯ

песики нюхають то на що іх навчили якщо знаеш то собачка неможе працювати на різні напрямки тільки на один спеціальний а якщо ти бовдур то не пиши про кінологів і собачок нічого ти просто далекий дуб дерево смерекове це ти

П
правдоруб

Як я же раніше писав у коментах, це все типова ПОКАЗУХА та ІМІТАЦІЯ, насправді ВБ ДПС та СБУ - і є РЕАЛЬНИМИ "кришувальниками" потоків контрабанди, як через офіційні канали переміщення - КПП, так й через канали поза митні пункти - через "зеленку" (прикордонну смугу). І саме головне панове-товарісчі погранці+СБУшники, не треба українських громадян держати та тупориле бидло!!! Я про те, що якщо взяти у РЕТЕЛЬНУ ПЕРЕВІРКУ будь якого погранця чи СБУшника (з числа Кашників) В ЧАСТИНІ ЙОГО матеріальної забезпеченності, то ГАРАНТУЮ - жоден з них не пояснить походження своїх дорогих автівок та наявність будинів+квартир. БІДНИХ серед цієї категорії так званих "правоохоронців" - НЕ МАЄ!!!!!!!!!!

Д
Діпсі

Зноден з попереднім автором Ласло. Бо так і є насправді. часто таке відбувається

Л
Ласло

А чому тільки но 2-х погранців взяли ? Там можна пакувати через одного,не помилитесь,а цольників-то кожного першого.Показуха розрахована на лохів.Іде черговий перерозподіл сфер впливу.Сильно крисятничали погранці.

П
Петро

А сьогодні зранку на кпп Лужанка колона бусів з товаром пролітали по одному, а таможник лиш відмічав номера машин, де список на цілий листок А4

В
Винни-Пух

С коррупциецй на границе легко справляются мощные грузовые дроны Дракула и Сталкер. Надежные, всепогодные, невидимые тепловизором и радаром. Способные взять на борт 16-32кг! Эти аппараты не дают брать мзду "зеленым" умникам и прекрасно служат идейным борцам за сближение народов! ))

Б
Бьодзень

Йсе лиш гроші зоб'ють , більш нич, но може ще когось козлом учинять,

В
васЯ

ще б у кінологів ДПСУ обшука провели, песики яких нічого не нюхають з того, що мали б винюхати згідно службових обовязків їхніх власників

ДП
Дід Панас

Не поняв- це перемога чи шо....

ПЗ
Прапорщик з Лужанки

Чого ви нас затримуєте???(СБУ, МВС, прокурптура)??? Ми ж вам гроші заносимо

B
Bombi

Просто хочуть поміняти лопату

З
Закарпатець

Казка для дітей ))))

Читайте також