Спецоперація СБУ: на хабарі затримано одного з начальників ВПС Мукачівського прикордонного загону (ФОТО)

9
9

Затримання на гарячому відбулося учора 27 жовтня відділом К УСБУ в Закарпатській області спільно з військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону та внутрішньою безпекою Держприкордонслужби.

Затримано на гарячому під час отримання хабаря одного з начальників ВПС Мукачівського прикордонного загону у розмірі 2100 доларів США за усунення перешкод під час переміщення (поза пунктом пропуску) тютюнових виробів у кількості 30 тис пачок через державний кордон України. Хабарник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Оперативники СБУ затримали прикордонника під час отримання ним усієї суми хабара на автозаправці в одному з райцентрів області, - звітують у СБУ. 

Наразі, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Коментарі

В
Вітьо

Шкода його. Най тюрма йому буде домом.

M
Miko

Аваков спить,незнає,що тут твориться.дідомоскаль скаже-все норм

П
Пітьо

Надоїло се виборочноє правосудіє. Дись іде контрабанда. Дись немож... на Березному чорних брігада Каменци водить. По 30 чоловік заніч. Та там чого не ловите?

П
Путин

Усе жибрака имлять у вирховну раду нидумають пити СБУ пидерив пиймати ляню київ валити ришив

Я
Я

Імають тих хто не ділиться ! Горонлаб доси кожний день пускає сигарети на зільонку Контрабанда процвітає! Начальник і зам не погано жиють ! А контрабандисти Вереш і Лані (Іваіни) дуже непогано жиють всьо робиться на очах пограничників,людей. Погранци майже носять їм за гроші ящики))) вот так внас всьо проходить :-)

Е
ееее

зарплати мають до небес,а и так беруть...а жебракови звiдки брати?а зарплaти лиш на хлiб i молоко...

М
Мішо

Чого не всіх начальників застав так ловите? Чого Горонглаб Лужанка Ділове Тячів роблять по сигаретам? А начальника «Дюли» закрили!

5
555

такму и треба ушитких их так и митникив втому чесли.сссссуки.

Б
брехня

українські посадовці хабарів не беруть принципово, не зкористі вони служать , а токмо із-за всепоглинаючой любві до рідного отєчества

Читайте також