Спецоперація СБУ на КПП "Тиса": Затримано 2-х митників на хабарі (ФОТО)

60
22

Це сталося сьогодні вночі.

19 травня відділом "К" СБУ Закарпатської області, в рамках кримінального провадження спільно з прокуратурою було затримано на гарячому службову особу МП "Тиса", піч час отримання останніми неправомірної вигоди за не створення штучних перешкод при митному оформленні транспортних засобів.

Наразі, прокуратурою Закарпатської області проводяться невідкладні слідчі дії. Планується оголошення підозри в рамках кримінального провадження. Слідство триває.

Спецоперація була проведення в рамках кримінального провадження за ознаками злочину  передбаченого ч.3 статтею 368, кримінального кодексу України, кримінальне провадження від 27.03.2017. Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Згодом, прокуратура уточнила, що старшого державного інспектора митного посту «Тиса» ДФС в області затримали під час одержання чергового траншу неправомірної вигоди загальною сумою 250 Євро.

Дивіться також: Угорські ЗМІ повідомляють про масові арешти корумпованих прикордонників, які служать на КПП "Захонь-Чоп"

Коментарі

Е
Евген

За останній рік-півтора скільки митників було викрито і що. хтось покараний ? Заставу вносять і вільні... Показуха це все. а не робота. Ось у Венгріїї чи Словакії митники за подібну "діяльність" відповідають по закону, а у нас . просто позор для держави.

Л
Ласло

Відпочили,полежали писком до асфальту,піднялись на змучені ноженята і пішли далі брати і вимагати хабарі...Цікаво,коли наступна цирокова вистава ?

С
сесь

заробили хлопці - та й на лежало, мало отдихауть, бо ізясь буде роботи доста..

С
сусідка

за сякі гроші мож і полежати мало

П
пупи

роблять из людей олухив...судя по фоткам-всьо ясно!....очередний ФЕЙК ,а сбушникам очки!!!!главное,шо дома у них ни роблять обшуки...в ихних замках...

W
wolf

Фамілія того хто здав митників????

Т
турист

Показука небільше..

Д
Джорж

Гарно хлопці лежать!

НН
Нічого не поміняється

На днях заіжав в Україну через КПП Ужгород, от там робота йде повним ходом. Нарахував приблизно 20-25 автобусів забитих товаром. І всі на то закривають очі. Якщо трясти, то всіх, а не на Чопі облава а в на Ужгороді робота не стає. Чи там начальник поста більше заносить ніж тут???

І
Іван

Недолуге СБУ у стилі старого КДБ: люди на землі! Навіть, якщо хабарники, для чого на землю класти? Невже митники такі небезпечні, що потрібно їх "лицем на землю". Це спеціально зроблено для приниження, яким ми всі так захоплюємося. Митники, звісно, беруть хабарі, та, в даному випадку, це звичайна "показуха" сбушниками своїх можливостей митникам, щоб останні з ними співпрацювали, тобто - ділилися. Я особисто переконаний, що ніякого суттєвого покарання за цей хабар нікому не буде. Особливо смішно виглядає "Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років". Жодного випадку в Україні за всі роки незалежності не було і НЕ БУДЕ!

Л
людина

А Гонтареву чого на асфальт не кладуть.там сума набагато більша.

Я
я

а СБУ кілько бере за шо так файно живуть.Но тояно не 250 євро.Я знаю декількох сбушників та там такі достатки шо депутати ВР виходні.Питання-а коли можна буде і сбу так на асфальті побачити.

5
5555555555555

Цирк тай годі ,казка на тему ми не зря нагавиці за державний кошт протираєме.250 євро та не смішіть мої папучі,та то вни собі на кавильна фриштик лишили. СБУ і 250 євро се просто капец на ТИСІ............та там простий смертний вам скаже,ош то СМІТТЯ а не гроші на зміні.......Як у страні піаркомпанія под назвов"Ми працюємо" так і по всіх структурах.Копійки указувуть ,а міліони,міліарди тирять.

И
иван

а погранци в чорний форми десуть там вони всьо ришають а не таможник ихни кармани прочестить.

5
555

да хлопци исе вам не х5ти заберати за всьо в жизни треба отвичати.

Д
депо

Цирк ! Навіщо класти одних лежати на асфальт, а інших стояти , як виховательки в садику ставили в куток, герої сбушники надивилися бойовиків, вот і циркуют.

A
Aleks

Шо нэподiлився?????

П
Прохожий

Згодом, прокуратура уточнила, що старшого державного інспектора митного посту «Тиса» ДФС в області затримали під час одержання чергового траншу неправомірної вигоди загальною сумою 250 Євро- ТО ДЛЯ ЧОГО ІНШИХ ЛИЦЕМ В АСФАЛЬТ-або хтось щось недоговорює або професіоналізму маловато.

Д
дід

Та вже скільки можна "..затримувати.." !!! Попередні ,що "затримали",вже повилазили на інших ОКПП і далі бриють. Не "затримувати",а відстрілювати.

У
ужгород

Лежать як тюленi на сонцi ))))

С
совпадение

не вижу ко їх заставив лежати, може даякий кореспондент,а тоті купюри, по 10 і 5 то вааще капец, Ліпше би провірили утки жона Насірова найшла гроші на залог.

Р
Рем

Поки такі як насіров та гонтарєва не посаджені з конфіскацією - не аврю в реальну боротьбу з корупцією і вважаю це тільки медіа-піаром.

Читайте також