Спецоперація силовиків проти контрабандистів на Рахівщині: Усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

59
20

Як інформує власкор Mukachevo.net з місця подій, наразі відбувається щонайменше 10 обшуків у 10 помешканнях в місті Рахові та селі Ділове.

За попередньою інформацією, працює військова прокуратура та прикордонники. Спецоперація проходить з застосуванням спецтехніки, а також тимчасовим блокування руху певними вулицями та ділянками траси Мукачево – Рогатин.

У Мукачівському прикордонному загоні зазначили Mukachevo.net, що не взмозі поки що коментувати дану ситуацію, але офіційно підтвердили, що на місці працюють прикордонники спільно з військовою прокуратурою.

Наразі редакція Mukachevo.net намагається отримати коментар у прикордонників та військової прокуратури з приводу ситуації.


Згодом, стало відомо, що спецоперація проводиться за фактом кримінальних проваджень які відкрили після смерті офіцера Мукачівського прикордонного загону.

Обшуки проводились вчора 24 січня по 13 адресам підозрюваних Рахівського району, а саме: Діловому, Костилівці, Солотвині, Нижній Апші та самому Рахові.

Як писало Mukachevo.net обшуки дали свій результат. Тут прикордонники разом з військовою прокуратурою знайшли холодну та вогнепальну зброю, засоби зв'язку, валюту та тютюнові вироби.

Під час спецоперації була затримана група місцевих жителів з угруповання контрабандистів. За попередніми даними наразі вилучено в будинках підозрюваних 11 ящиків сигарет без акцизу, бойовий пістолет ТТ, два травмата та понад 50 тисяч доларів.

Нагадаємо, що наприкинці минулого року на Рахівщині вже проходила масштабна спецоперація силовиків проти місцевих контрабандистів. Це було відразу після того, як один із контрабандистів смертельно травмував прикордонника

Коментарі

КП
Курящий прилуки

У банку ощад тоже є десь 50 куску зелені треба їх через пачку сигарет вилучити

Д
Діма

Правильно роблять. А череп запозичений у американських військових а також з американського коміксу і називається Каратель. Я дивуюсь тому що вас обурює то це абсурд. Так щоб до чогось вчипитись і роздути скандал.

Л
Лора

А коли такe будe в Досах

8
888

Я не маю ніякого відношення до людей, які займаються контрабасом. Просто дивлюся адекватно на речі.

ВВ
вусям вусям вусям

Контрабанда то єдно діло, цігаретлики, кіть не палені, ще не страшно, хоть се і рак і т.п. Но НАШТО ЛЮДИНУ СЬТЕ УБИЛИ? Пудло переїхали машинов? Переступили сьте черлену лінію. Теперька най би вас усіх переловили і мало поперемісили печінки у сізо. А майнарваним зробили ліквідацію при спробі втечі. Так вам і треба паскудям.

М
Мацкаль

Следующая операция в Межгорье !!!

ПД
Правдоруб до debila "А308"

Тобі марго тупа не про значення "черепа" говорят а про те, що це на ЧВК а ДЕРЖАВНА СТРУКТУРА, яка носить символіку затверджену ЗАКОНОДАВСТВОМ КРАЇНИ - Україна. Якщо цей дебил себе рахує солдатом ЧВК то хай пиZZдує в Свиноросію в "Вагнер". В Україні подібну символику носять наркомани та еBANAtи, а ти мабуть з них.

А
А308

Видно науки гражданські незнають що означає череп в мілітаристичних колах та у всіх арміях світу та чвк

8
888

Все добре, показова боротьба з контрабандою, оби європа віділа ош ми боремеся. А по суті в контрабанді нич поганого нема. Контрабандисти валюти завозять в країну більше чим вся зовнішня торгівля (офіційна). А хто там гузицю рве і кричить "хитрожопі" та ззуйтеся у воздусі - контрабанда була, є і буде!!! Закарпаття тому і жиє ліпше чим вся Україна бо є заробітчани і контрабандисти.

Д
Дід

Місцеві погранці вже давно злили інформацію діловарам від контрабасу про операцію.По концовці-тільки повітря ганяют.

Х
Хто

Кому документи, кому багажник? Ко они такі?

З
Закарпатиць

Молодці хлопці. Скоро вибори. Банери і реклама вже не такі дієві. А от ця вистава в самий раз. А скоро учуєме по новинах ош яка наша влада хороша. Береже економіку медалі собі ще дадуть, премії.

Б
Буркуш

Багажник на якій підставі? В нас воєнний стан, був якийсь наказ, оповіщення населення? Шо таке патрульний наряд, чий патруль і наряд? Як не відкриєш багажник - стріляти буде? Вояки браві.

П
Патріот

Продажні розвідчики пограничників ще вчора вечером повідомили що буде облава.

В
Валєра

На так звану спец операцію було задіяно більше 30 одиниць техніки і більше 100 людей особового складу, а знайшли 11 ящиків, які хлопці зібрали для атовців.

Д
Діловчанин

У Криму під час анексії було менше москальського війська ніж сьогодні в Діловому воєнних

1
123

то не череп, то емблема " ловца" привидів))))))))))))))))))

С
Сергій

Чоловіче, ну от чого одразу "нацисти", "фашисти"? Може він всього лишень сатаніст!

M
mucachevonet

Правильно ловіть тих воняків хитрожопих, привикли нич не робити лим у мафіозників гратись, налоги неплатять лим пак ниють, дорог ниє, лампочки у селови не світять, усі х......,лим вони срані контрабандисти молодці хитрожопі

П
Правдоруб

А це що, приватне військове угруповання перевіряє громадян України, а чи може баNDоси якісь??? він що не повинен представитися??? Те що він "наряд" так це до сSRки, так? як відповідно до чинного законодавства це GmО ЗОБОВ'ЯЗАНЕ представлятися як це положено - НАЗВАТИ СВОЇ звання, посаду та прізвище. ОКРІМ ЦЬОГО що то за череп у нього на грудях??? Щось я не знаю щоб у ДПСУ була така символіка - ЧЕРЕП!!! НЕ Ганьба??? ..

Читайте також