Спецоперація: затримано злочинців, які готували підрив пам'ятника угорцям на Верецькому перевалі (ФОТО, ВІДЕО)

20
21

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про затримання групи зловмисників під час підготовки теракту - підриву пам'ятника угорцям на Верецькому перевалі в Закарпатській області.

— Вони їхали підривати угорський пам'ятник на кордоні з Україною - виконувати чергове замовлення. Завдання було зробити терміново - останнім часом українсько-угорські відносини загострилися. Теракт проти угорського пам'ятника на Верецькому перевалі в Закарпатській області повинен був підлити масла в вогонь. (...) Група була затримана при виконанні теракту з підриву пам'ятника угорцям на Верецькому перевалі в Закарпатській області, - пише глава МВС на сторінці в Facebook.

За його словами фахівці карного розшуку Нацполіціі затримали їх біля кордону. Було вилучено при затриманні - гранати РГД-5, спеціально підготовлене вибуховий пристрій з приєднаним газовим балоном для детонації і гранати РГД-5.

Злочинна група з кількох людей, жителів Черкаської області, розроблялася спеціальною групою карного розшуку під безпосереднім керівництвом Князєва і Аброськіна. Доведено вже участь цієї групи в 9 злочинах скоєних у 2016-2017 роках і спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості і міжнародних конфліктів.

— Так задокументований ланцюжок контактів злочинців із зазначеними персонами, нині перебувають в Російській Федерації, а також з рядом керівників партії Опозиційний блок, що знаходяться в Україні. Слідчі дії тривають, - додає Аваков.

Як стало відомо, бандити, які хотіли підірвати монумент на Верецькому перевалі, працювали за 300-500 доларів. 

Коментарі

Ч
Черкаси

Торпедівці Черкаси та купу бізнесу контролюють з 90-х. Начорта їм той пам'ятник? Вони й не чули про нього. Це для лохів написано. Аваков нехай карту України підучить.

В
ва

читавучи комменти нидумаву што то пишуть місні

ПД
правдоруб до "свети"

а тебе я й не замітив.......про що ти взагали??? чим ти мене??? бу-га-га........

С
Света

15:19, вообще-то то я тобi писала, а не bj pen )) так що то тебе потролили :)))

Л
лоци

помоему лапша спец приправлена для мадяр

Z
Zoltan

Ничего постоянного не существует. Косово, Крым, Каталония... Кто следующий?

В
василько

черговий бред ! тужаться. думають як зсвітити яка біла і ніжна наша влада! пришивають хоть що , хоть кому.

С
света

перший раз видно обличчя, аж дивно.

M
Miko

Ерть.нам для щастя нехватає чернігівських продажних сепарів

M
Miko

До правдоруба.хотьщось вони робили.слабо,але щось.я би їх підпустив до памятника,розстріляв і виклав би в ютюб.500$або см

1
14:43

Канечно тебе нечего добавить.Їм не вдалось зорвати,в тебе траур.Візовий дали ,в тебе траур.

BP
Bj Pen

Правдоруб, Варишський i Ко. Хлопцi, перш нiж пеняти на редакцiю, Авакова та iнших, розберiться детальнiше у справi. Пiдроздiл Нац полiцii, а саме - новостворений КОРД, бере безпосередню участь у антитерористичних операцiях. Що то за мода пiшла, зразу претензii виказувати, зразу на комусь зриватися?! Майте розум.

Р
Робочий

Хто з Закарпаттья все зрозумів Жиди влада лохавнулись хаха

ПД
правдоруб до редакції

Ганьба писати такі фейки....одне бла-бла-бла. Приєднуюся до нищєнаписаного. А саме головне!!!!! авакян хай своїх колишніх друхів ловить - бариг, домушників та бандосів. А до чого тут поліціянтики, якщо відповідно КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНОГО кодексу України - тероризм це чиста підслідність - СБУ!!!! ЩА РАЗ, не пишить дурню, бо тільки стаєте посміховиськом та предметом щоби ВАС - трилили............

М
мункач

перед приїздом картавого климкина, срочно зловили терористів

Ж
Жжжук

iздiваетеся, чи шо. Хто знае шо то за город на видео????? Ви гляньте скiльки там мусора на дорозi.... жесть

М
Мадьарка

Вони їхали підривати угорський пам'ятник на кордоні з Україною. Это получается что Аваков сепар

В
Варишський

Як на мене брехня все це.дешева клоунада в стилі Геращенко замилити очі та відвести тему.тіпа лохи схавають.

Л
Леля

Та ні ,народ- ви пропустили щось важливіше- ".....ланцюжок контактів злочинців із зазначеними персонами,які нині перебувають в Російській Федерації, а також з рядом керівників партії Опозиційний блок, що знаходяться в Україні. " От де собака зарита.

Z
Zoltan

— "Вони їхали підривати угорський пам'ятник на кордоні з Україною". Мне нечего добавить...

НС
но се йо

на місці злочину, чи на кордоні??Типирь ся зачне.

Читайте також