Справа навколо захоплення "регіоналами" спортбази "Закарпаття" підходить до логічного завершення (ФОТО)

7
11

Сьогодні, 24 червня у Берегівському районному суді розглядался справа за позовом працівників УСБ "Закарпаття" (термальний басейн та спорткомплекс) до попереднього керівництва.

З'ясувалося, що "попередники", а саме Віктор Годинка та Віктор Клепка, не лише накопичили величезні борги по зарплаті працівникам, аби довести підприємство до штучного банкрутства, а й нині відмовляються розрахуватися з працівниками  спорткомплексу. Люди, відповідно, не лише не отримують заробітну плату, компенсації за наднормову працю, а й навіть не можуть ... звільнитися. Трудові книжки так і не були належним чином оформлені В.А.Клепкою з початку травня 2014 року, коли були подані заяви на звільнення.

Щодо орендаря підприємства ТзОВ "Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування Закарпаття", то в їхній бухгалтерії взгалі важко розібратися. І це зрозуміло, адже більшість прибутків, отриманих в результаті діяльності термального басейну та спорткомплексу в Берегові у 2013 році, ніде не були зафіксовані та "чорним налом" потрапляли у чиїсь приватні кишені. Нема сумнівів, що орудувала тут ціла банда під керівництвом колишнього голови міністерства АПК Миколи Присяжнюка. Якщо останній, злочинець та корупцінер з вищого ешелону влади, нині перебуває у розшуку, то його поплічники все ще на волі - і плекають надію повернути собі майно. А саме УСБ "Закарпаття", яке планувалося за допомоги різного плану шахрайських схем та оборудок, приватизувати і "викачувати гроші". При чому навіть мінімальні податки, які вони сплачували, йшли до Київа, а не залишалися на Закарпатті. Не мали з цього жодного зиску і мешканці Берегова, хоча термальний комплекс є відомою туристичною базою на всю Україну.   

Лише після перемоги Майдану і втечі цілої банди казнокрадів-"регіоналів" на чолі з Януковичем до Росії, почали з'являтися відомості про всі ці шахрайські схеми. Не дивно, що товариство "Колос" вирішило розірвати договір про оренду з сумнівними столичними орендарями. Тим паче умови договору по всім пунктам були неодноразово порушені.

Як відомо, цих "орендарів" на Закарпатті активно підтримував сам губернатор, голова обласної Партії регіонів Олександр Ледида. Цілком можливо мав особистий інтерес у привласненні майна спорткомплексу у Берегові.

Утім колишні "регіонали" здаватися на Закарпатті не збираються. Вони роблять все, аби завадити нормальній роботі підприємства. Подають позовні заяви до суду, звертаються до міліції, бубонять про якесь "рейдерське захоплення", пишуть жалюгідні замовні замітки, залякують працівників. І дивним чином навіть виставляють себе "постраждалою стороною".

Але очевидно, що така ситуація тривати довго не буде. Зокрема сьогодні у Берегові було задовільнено позов працівників до колишнього керівника УСБ Віктора Клепки. Суддя Василь Драб своїм рішенням зобов'язав останнього розрахуватися з працівниками та оформити їхні трудові книжки, згідно з трудовим кодексом. 

А в середу в Ужгороді відбудеться вирішальне судове засідання, яке має розкласти всі крапки на "і". На 26 червня, об 11.30 у Господарському суді Закарпатської області (м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а) запланований розгляд справи щодо визнання недійсним договору оренди між Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством "Колос" Агропромислового комплексу України та орендарем ТзОВ "Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування Закарпаття".

Чимало мешканців Берегова сподіваються на об'єктивний розгляд цієї довготривалої справи. Справедливість має перемоги, а винні у розкраданні державних грошей та майна суворо покарані. 

Коментарі

Л
ЛОЦІ

Но була месія на спортбазі -КЛЕПКА З СВОЇМИ СОСКАМИ-ГЛАВНУ СКРИПКУ ТАМ ГРАЄ НЕЛІКА-ХВАЛИТЬСЯ ШТО БУДЕ ЗАМ.КЛЕПКИ,МАРІЯНА-БОЖЕ ПРОСТИ І ЖІНКОЮ НЕ МОЖ НАЗВАТИ,НО ТАМ ДУРНИЙ ЧОЛОВІК,АНЦЯ,ГОЛУБА НАТАША.КОМЕДІЯ ЧИСТА , А НЕ КОЛЕКТИВ!ОДНА ПРОБЛЯДЬ!ПОХОДИЛИ І ПУШЛИ ДАЛЬШИ СО..ТИ! ПОЗОРИЩЕ!ГРОШІ ЇМ ТРЕБА,ЖАБА ДАВИТЬ.УСЕРІТЬСЯ БАНДИТИ!КЛЕПКА НА НАШІЙ ЗЕМЛІ ТИ НИГДА КОМАНДУВАТИ НЕ БУДЕШ.ЗАПОМНИ!!!!

З
Закарпатец

ЛОЗУНГ РЕВОЛЮЦИИ - ГРАБЬ НАГРАБЛЕННОЕ ЯСНОЕ ДЕЛО УСБ НЕ МОГЛО ПРОНЕСТИ МИМО РТА ТАКОЙ ЖИРНЫЙ КУСОК, теперь есть где на что с девочками отдохнуть. НОВАЯ КРЫША - НА "ВЕЧНЫЕ" ВРЕМЕНА - украина понад усе

П
Правда

Сьогодні "клепкарі" збиралися!Його соски про це цілому городу говорять.Хочуть всьо поміняти -і Верку в другий бік повернути і сонце затулити,Вони всьо "можуть".Но най ідуть зельонки закупили доста.Так што тепирь будуть "Партія зелених"!ЛАСКАВО ПРОСИМО РИГИ!

ДІ
до Іштвана

Ти точно не Іштван,а скорше всього,або Неля,або Віка,або Анька-сосочки Клепка,Ігоря І Миколки!Бо штось дуже підозріло Што ти так ревно за київську банду.Ціни на білет підняли бо ціни дебіли зросли і на теплоносії.Зато місним білет по 20 грн.пенсіонерам-10.Нормально!!!І платять ваші борги!Бо ви лише крали.І навели порядок за пару місяців,а ви не хрина не зробили за півтора року.Заткніться !Скоро будете ся любити на нарах усім скопом!

І
Іштван

Два місяці назад писали, що повернуть басейн громаді Берегова і перемогу Майдану. І що змінилося? Басейн працює на карман новій директорці УСБ, її покровителю Герею, депутату Бобовському, Мендусю, Татусяку і Вінтоняку, який стоїть на касі. Заборгованість по зарплаті не сплачується, кожен день заносять прокуратурі, міліції, виконавчій "звіти". Вартість квитка виросла до 40 грн. То де ж правда? Чи може Герей просто заплатив за розміщення статті?

Б
Берегівчанин

Слава Україні ! Все, що опубліковано в цій статті - істинна правда. Годинка та Клепка мріють повернутися на базу ? Смотрящі (Світлана, Микола та Мамула теж мріють повернутися ? Мешканці міста та колектив спортбази чекають їх з нетерпінням, але в кайданах для проведення слідчих дій в рамках кримінальної справи по розкраданню спортивної бази. Прийдуть на базу на своїх ногах, а з бази громадкість міста винесе їх вперед ногами на вилах. Закінчилась епоха банди та прислужників Янека та регіоналів. Героям Слава !

Р
РОБЕРТ

Якщо у городі і в області не є влади ,то я пропоную завтра самим берегівчанам небайдужим бойкотувати судів,які принимають рішення за вказивкою ригів,ще нажаль не подохших

Н
Номі

Берегові - не спи! у тебе і так нічого вже скоро не залишиться. Привіт регіоналам і Гайдошу.

М
МИХАЙЛО

Я не поняв!Ота бидлота київська ще штось хоче добитися через суди.Чому обидва Віктора на волі.Ще мішають нормальним людям приводити в порядок спортбазу.Чому правоохоронні органи не приймають міри.Грош ціна Майдану та людським життям,коли така сволота ще штось вимагає.Не хочу вірити што ни є нияких зрушень у нашому краї.Най вертаються!Ми їх зустрінеме" достойно".Призиваю всіх жителів давати отпор банді яника!

Л
Люстрація

Ці "постраждальці" у листопаді 2012 року самі зробили рейдерський захват сорткомплексу. Якщо ви януковські наглядачі будете читати цей комент, то хочу вам сказати: забирайтеся геть з Берегова туди звідки приперлися, чим скоріше тим краще, бо вам тут уже нічого не світить. А засвітити вам може тільки свічка, якщо берегівчани винесуть вас звідси вперед ногами.

Л
Люстрація

Годинку Віктора посадити на лаву підсудних за несвєчасну виплату зарплати та розрахункових грошей, та наненесення спорткомплексу збитків. За це суд має присудити конфіскацію майна Годинки за розтрати і скерувати на рахунок бази. Якщо порахувати, що Годинка проживав з червня 2012 року до квітня 2014 року у готелі, номер, який коштував 550 грн. за добу, то за 22 місяці проживання сума складає приблизно 360 тисяч гривень плюс 3-х разове харчування - це приблизно 30 тисяч грн. Теперішнє керівництво має виплачувати борги "попередника" з компенсаціями, які присудив суд, а це чималі кошти. А він ще пише скарги. До суду його і на нари за порушення Закону України за несвоєчасну виплату заробітної плати та розрахункових грошей (термін боргу складає 2 роки) та розкрадання державних коштів.

Читайте також