Стало відоме ім’я щасливого володаря новенької Skoda Fabia з бантом від «Щодня» та «Закарпат-Авто» (ФОТО)

19
26

А також володарів інших призів, які розіграли сьогодні на очах у понад 500 гостей фінального шоу новорічної акції.

Захід розпочався о 15.00 на майданчику перед центральних входом до ТРЦ «Щодня», де зібралося неочікувано багато людей. Для офіційної церемонії підведення підсумків акції, яку проводили спільно торгово-розважальний комплекс і компанія Закарпат-Авто, та визначення переможців обладнали спеціальну сцену, на якій усе й відбувалося.

Подарунок за подарунком ведучі Юра Чорій та Михайло Карпенко вручали щасливчикам, яких обирали випадковим чином за заявками, які учасники акції вкинули у святковий барабан.

Вкінці справа дійшла до головного призу. Для визначення щасливої покупки була запрошена маленька дівчинка з натовпу, яка й витягла щасливу заявку. Відтак, володаркою новенької Skoda Fabia стала дівчина Оксана з Мукачева. Цього літа вона отримала водійські права, а в листопаді придбала подарунок мамі в одному з магазинів ТРЦ «Щодня». Ця покупка, яка сягнула трошки більше 400 грн.,й стала щасливою. Ключі від авто Оксані вручив особисто власник ТРЦ «Щодня» Андрій Балога.

Дівчина зізналася, що є доволі азартною, але досі нічого суттєвого не вигравала, а тому дуже схвильована таким сюрпризом під Новий рік.

Зі свого боку організатори акції – ТРЦ «Щодня» та «Закарпат-Авто» – подякували всім за участь в акції та побажали щасливого нового року.

Коментарі

А
Армине

Мне так смешно , когда пишут " для своих людей все" , у нас в городе столько людей , кто имеет свой магазин в Щодня, столько кто имеет по нескольку машин, и тд и тп...и мне интересно, если их столько, и они же больше "свои" чем Оксана, так почему же дали выиграть ей ? не задумывались? всегда плохо пишут только неудачники или злостные люди, живите своей жизнью, и верьте в чудеса и с вами тоже возможно произойдет нечто подобное!!!

А
ася

нічого в нашій країні немає чесного!,а тім паче в нашому закутку!я особисто приймала участь декілька років тому в такій авантюрі в одній з наших магазинів!і можу рішуче сказати що це все ......для своїх людей!

D
Dicruen

До Василь Мірошниченко.Не роби з рота ....... - удивляться не буду, так как уровень интелекта некоторых сотрудников Барвы не совсем соответствует занимаемым должностям)))По поводу знакомого - если Вам нужны факты - я с радостью предоставлю их лично Вам. По поводу зависливых шакалов - уверяю что мне завидовать нечему, так как обладаю несколькими авто, и все довольно не плохие.Дальше - ничего бесчеловечного я не писал, просто навел пример, как было на Барве, и не поддавал сомнению розыгрыш в Щодня.И если Вы захотите ответить на мой коментарий, будьте добры, не опускайтесь на уровень оскорблений и выражений типа того что Вы написали.Не опускайтесь на уровень уличного быдла.С Новым годом))

ВМ
Василь Мірошниченко

До "Dicruen" Не роби з рота ... Де той твій знайомий... Якщо ти дійсно не можеш нічого людяного написати, та хоч брєд всякий не неси!!! Кучка зависливих шакалів!!!

КФ
Ксюша Ф.

С Новым годом всех! Хочется всех поздравить с Новым годом и пожелать, что б в этом году у всех все получилось и ваши мечты исполнились. Главное верти в чудеса)) И хочу так же выразить большое спасибо ТРЦ «Щодня» в лице Андрея Балоги и Закарпат-Авто, а так же коллективу mukachevo.net. Всех с Новым 2013 годом! Ура!!!

DD
do dicruen

машину виграв тот хто її і забрав. нікому іншому її не віддавали шановний. наводіть факти точно. а цього року супермаркети барва по всій області розігрують 4 машини.

D
Dicruen

Не буду спорить по поводу правдивости акции в Щодня.Но....Акция в Барве АВТО за 250 грн. - хотели смахлевать - выиграл знакомый парень, а машину отдали одному из родственников БАРВОВОДОВ)Но он не глупый, вызвонил к высшим менеджерам организации спонсировавщей акцию, и они сидели тут пока БАРВОВСКИЕ ШАКАЛЫ не отдали машину истинному победителю)Так что, как говориться, ВЕРИТЬ ИЛИ НЕТ - дело личное

М
Мила

Ксюша, перед кем вы оправдываетесь? Перед кучкой завистников....это того не стоит) Всегда были люди, которых чужое счастье сильно волновало и не давало покоя. Честно говоря, завидую вашей удаче), но тем не мение очень рада за вас. Поздравляю с победой.

В
Віра

Переможців не судять) Ксюша, вітаю тебе) вдалої їзди)

КФ
Ксюша Ф.

Спасибо большое всем кто действительно за меня искренне рад и хотелось бы сказать насчет всей этой метушни по поводу выигрыша. Вы хотели бы знать подстава это или нет. Так вот все это действительно правда. Насчет того, что начинают пускать слухи, что моя мама держит магазин в ТРК «Щодня», то хочу сказать, что это ложь!!! Я действительно сделала покупку на 400 грн как и все участники и выиграла. Вот и все!

Н
Наталя

Хочу ответить тому, кто скрывается под именем " Я"; МАМА ДЕВУШКИ НЕ имеет СВОЕГО МАГАЗИНА в "ЩОДНЯ" . Я-ТО УЖ ТОЧНО ЗНАЮ! ДА И БИЛЕТИКОВ БЫЛО МНОГО,, НО ВЫИГРАЛ - ОДИН! ЗАВИСТЬ- ПЛОХОЕ ЧУСТВО! )))

Н
Наталя

Хочу відповісти Володимиру Івановичу-НЕ «родичка директора авто» !

Н
Наталя

Хочу відповісти Володимиру Івановичу-НЕ «родичка директора авто» !

ДІ
До Ірини

Нєфіг робити тобі?

І
Ірина

Ну... те шо витягнула дитина це одне... а білети, які були в лохотроні хтось перевіряв?) ну витягнула і шо?)

А
Антон

Пишуть через заздрість

ОП
Очевидець проведеної акції

Підтверджую, що акція була проведена чесно та прозоро. З натовпу була вибрана дитина, яка з лототрону, з усієї кількості чеків участників акції наощуп вийняла чек переможниці Оксани. Люди не пишіть будь-ласка різні дурниці! Хто був присутній на розиграші авто переконався, що акція була дійсно чесною. Дякуємо організаторам, за чудово проведену, суттєву, "шалену" акцію для жителів Закарпаття та міста Мукачева.

M
mukola

Wos ne viryu wo litom distala prava Oksana ,a yzhe na Novuj Rik mashuny vugrala.... A mamun magazun y Shchodnya to lem sovpadenie. Wos napevno ne chusto.

О
Очевидець

Люди подурілисьте? Мала тягла білет на моїх очах. Дякую усім за гарний день!

МД
Марина Дуда

ОООООООООООООООООО КСЮХААААААААААААААААААА ВІТАЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ ))))) ВІТАЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ

В
Ветер

Кто скажет что в нашей державе делается честно....Людей везде считают за лохов.Выиграть что то простому человеку нереально.И это не зависть и не глупость Это реалии жизни.

Я
я

хах)а не біда шо її мама має свій магазин в щодня і білетики вона собі намутила в своєму ж магазині(

В
вася

подстава.....

ПК
Пінзеник Ксенія

автомобіль виграла звичайна приємна дівчина з Мукачева. Зараз тут почнуть різні дурниці писати, але акція була повністю прозора. За це особисто я можу дати гарантію і слово, оскільки є організатором від компанії "Закарпат-Авто". Мені особисто дуже приємно, оскільки переможниця вже є клієнтом компанії "Закарпат-Авто". Мої щирі вітання! )))

П
Павло

Не пишіть дурощів! Заздрощі роблять з людей хотьшо

ВІ
ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

ХОЧЕТЕ ВГАДАЮ ХТО ВИГРАВ ПРИЗ .... РОДИЧКА ДИРЕКТОРА АВТО ..........

Читайте також