Стали відомі причини неймовірних черг на кордоні з Угорщиною (ВІДЕО)

23
62

Люди на кордоні змушені простоювати по 12 годин, а через довжелезні черги та відсутність сервісу, подорожувальники навіть непритомніють.

Раніше Mukachevo.net розповідало про рекордні черги на кордоні з Угорщиною.

Зокрема, 24-25 серпня на пунктах пропуску, Лужанка, Дзвінкове та Косино утворились величезні затори.

Журналісти каналу 112 розповідають, на Україно-Угорському кордоні люди змушені простоювати по пів доби.

Подорожувальники стверджують, що дорога біля КПП не облаштована для тривалого вистоювання в чергах, люди втрачають свідомість. У багатогодинних чергах люди стоять з маленькими дітьми і без належних зручностей.

У Чопському прикордонному загоні пояснюють, що на угорській стороні з перебоями працюють бази даних як митної так і прикордонної служб Угорщини.

Угорці оформлюють документи в ручному режимі, але вже з наступного тижня обіцяють відновити роботу у звичному режимі.


Коментарі

Т
Турист

Не правда, на кордоні Угорщини-Сербіі робить у них все як треба

М
Михаил

Приходить додому бандерівець після мітингу, втомлений, голодний, дивиться, ліфт у під'їзді працює, забігає в квартиру, а там дружина на газі їжу готує,тому аж погано стало, заходить у ванну, а там гаряча вода. Сповзаючи по стінці, шепоче: - Все, окупанти знову повернулися

М
Михаил

Чув, Петро, москалi у космос полетiли? - Що, геть усi?

М
Михаил

Сидять хлопцi на лавочці, п'ють пиво. Один іншому говорить: - Слухай, але ж у нас така ситуація в країні, що піднеси сірник і все вибухне! Другий дивиться на першого і прорікає: - Сірник у ж@пi не горить... - А де МАЙДАН? Печиво закiнчилось? Чи Нуланд захворiла?

М
Михаил

Камасутру переклали на українську мову... Вийшло знову про голодомор, Путіна та окупацію!

М
Михаил

Як відрізнити свідомого українця від клятого москаля? Все просто: у першого мереживні труси надіті на голову поверх каструлі, а москаль не сміє так зробити через рабську психологію тоталітарного минулого...

В
Василь

21:44 мухуїле ті к а ц а п с ь к і помиї тобі на добре не ідуть.Від них у тебе срачка і втрата пам'яті.Попробуй жерти своє гімно ,може тобі полегшає ?

Т
Троцкій

"Стали відомі причини неймовірних черг на кордоні з Угорщиною". Тема статті і коментарі. Шутки-юмора в них як електросварка, аж очам боляче. Петросян нервово курить.

В
Василь

Всьо,всьо почалося,кругом на ня сунуть пуци,тикаються в мене. Путін хоче мене згвалтувати,хоче викакатися на мене,цілі орди москалів сунуть на мене,сунуть у всі дірки!

В
Василь

21:28 Ну всьо ,всьо висрався ,тепер можеш іти до корита і просити у к а ц а п с ь к о г о господаря відро помиїв.

В
Василь

Народ,я опущеноє нінащо не придатне чм@. Ну є такі невігласи,пустоти,як я.То простіть мене убого і розумом і матеріально, не звертайте уваги на мою шкрябанину. Я обмежена людина,лише дурість і злоба залишилися в мене!Самі розумієте,коли жінки лякаються мене.А мені їх лякати нічим.Ну так надімною невдало природа поексперементувала!

В
Василь

Мухуил,тобі що господар в корито помиїв не налив ,що ти так розхрюкався?

В
Василь

Докторику ,як там твоє мадяронське очко жим ,жим? Коли до тебе к а ц а п с ь к о г о сраколиза прийдуть ти мразото будеш візжати ,як свиня в свої останні хвилини і лизати чоботи , так як ти зараз лижеш к а ц а п с ь к і і мадярські засрані дупи.

М
Михаил

Україна веде дві війни, заявив Зеленський. І обидві війни веде парадоксально не успішно: на війну з Росією не прийшла Росія, а на війну з корупцією на Україні не прийшла Україна!!!

М
Михаил

ПУТІН ЗАПИТУЄ У ЗЕЛЕНСЬКОГО: - У ТЕБЕ ГАЗОВА ПЛИТА Є!??? - звичайно - можеш викинути

БК
Бррр к Михаил

Точно подмечено. Сохранил ваш текст себе

М
Михаил

Грудень 1991 р. - геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! 20 травня 2019 р. - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе Зеленскiй! Що далi ?

Д
Доктор

Крім тебе Василь Троцкійович , провокатор заперевальний, тут ніхто не починає говорити як жилось, як живимо і як ми на Українському Закарпатті жити будемо з угорцями, словаками , румунами та іншими братськими нам націями. Вам олігофренам з псих лікарні то не зрозуміти. Ви як ті придурки з нациської Карпатської Сечі.. Вот вами і потрібно щоб займалося СБУ, бо на статтю ви вже понаписували собі

В
Василь

Шо юрцю правда очки коле?Пуцькарпутець ні до науки ні до роботи не є годен.Лиш контрабас носити ,упити паленки і вести балачку про те ,як при мадярах жилося.Пуцькарпуцьці ,ви є ганьбою для Закарпаття , ще більшою ніж цигани.

Т
Троцкій

Юрочка, не будь такий самовпевний. Інтернети не такі анонімні, як тобі здаються. В один прекрасний день поведуть тебе під білі рученьки в казьонний будинок і побачиш небо в кліточку. Була би людина, а стаття знайдеться.

Ю
Юрій

А доктор то правду пише. Но што возьмеш з таких бомжів як Василь Троцкійович?)

І
Іван

Дохтурь, мовчав би вже. Самі більші провокатори - місцевого розливу. Що не стаття - то налазить всяка "мюсна" шушера з фразами "заперевальні, бандершня, галіцаї, майдауни, помивальки у пшеків, нетріб, нелюди, мы русыны європейці, а за перевалом хлівы, будары, бурячанка" і іншою маячнею, народженою в первітиново-палинковому угарі.

В
Василь

Короставцю пуцькарпуцький забийся в буду і там скавули.

Д
Доктор

кращий спосіб вилічити Василя і Троцкія то відкрити проти них кримінальну справу за провокацію . Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії. Прочитайте придурки заперевальні. 1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними пе­реконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлен­ня прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовни­ми або іншими ознаками, — караються штрафом до п'ятидесяти неоподатковуваних мінімумів до­ходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або об­меженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади

В
Василь

Мухуил ,по собі судиш ,гуморист ти наш ?

М
Михаил

Кращий спосіб перетворити українського патріота у москаля - надіслати йому повістку.

М
Михаил

Яка різниця між песимістом і оптимістом? - Песиміст - це добре інформований оптиміст, а оптиміст - добре інструктуваний співробітником СБУ песиміст.

Т
Троцкій

Яка цікава і жвава дискусія. Нікого не цікавлять черги на КПП. Лаються один на одного, підкидують тут ідеї із запляснявих методичок. Уже ганьба таку дрімучість показувати. Московія давно нових методичок не присилала? На місці СБУ, я би цих писак взяв на карандаш. Премія і нове звання за викритих агентів ніколи не будуть лишні.

М
Михаил

http://rusonline.org/shvacheny-i-ubity-chtoby-ne-stat-russkimi-o-genocide-na-zapadnoy-ukraine

М
Михаил

Правдорубу СУПЕР!!! ------ читай https://lenta.ru/articles/2018/09/02/galicia/

М
Михаил

Украiнцi сама лiпша та культурнiша нацiя у свiтi - ми кожну мить гадаемо як скорiше культурно злiняти з коханої ненькi

В
Василь

Муйдаун короставий пробує по українськи писати.Може колись і митися почне.

В
Василь

Всіх пуд ,над ,взад в 1991 р. з дурки випустили .На прощання санітар пожартував над цими хворими ,що замість мови вимовляли лише звуки : лем ,бем ,вем ,уть ,путь назвавши їх русинами .Так і появився гідний нарід пуцькарпуцьких русинів.

М
Майдаун

Вусуль,то г..но мерзкоє.Вно даже не галіцай,а засушена бактерія для переробки фекалій! Вусулю лепавый, ты выгрібна яма. Іди на КПП оби в тя с..ли!

ПС
Правдоруб СУПЕР!!!

ФАЙНО чоловік написав!!!! Кладу 12+ до 17:12 26.08.2019 17:56 А хто запустив політичний проект під назвою "пудкарпатські русини"? У 1991 році лисий Гецко і його друзі-шизіки. До 1991 року ні про яких под-, над- , взад- карпатських русинів ніхто і близько не чув.

В
Василь

У Чикош скоро обхід, таблетки моїх вже несуть.

В
Василь

00:31 Іди вже спати ,сраколизе піцькарпуцький.

Д
Доктор

Василю, псих лікарня тебе ще не відпустила. А ти і твоя мати уже 25 років лиже полякам )

В
Василь

Які там скинутись мадярам на комп'ютери.Пуцькарпуцькі мадярони за 10 гривень самі мадярам гузиці підставлять.

Ш
Шоферило

Перестаньте хлопи воздух трясти.Давайте продаме по блоку цігеровів ,скинемося та купиме мадярам кумпутери. Бо они весь свой бюджет на гранти для наших мадярчуков / шустряков потратили. От і нерулять їх кумпутери. А они тому і раді.

Г
ГАВ-Рило

Це всьо виноваті 73% думали що туй буде рай а помали доходить до 100 днів Зе . правління а рая ниє і всі повалили за кордон бо голодні...типир і в термалку до мадярів не мож попасти через них 73.

М
Мда

Не гоніть на ім'я, якщо чоловік ідіот чи шизофренік то ім'я тут не прічом, то гени....

А
А

БА а рік тому кричали шо то все і за вробляхеров черги Бляхиров не э а черги більші ти ба яка дивина .

ЧЩ
Читалось, що

Якщо батьки обізвали дитину Вася, то потім уже клічка не дається.

Д1
до 17:12

А хто запустив політичний проект під назвою "пудкарпатські русини"? У 1991 році лисий Гецко і його друзі-шизіки. До 1991 року ні про яких под-, над- , взад- карпатських русинів ніхто і близько не чув.

ДМ
до марги василя

забуваеш, що національну ідентичність у ХІХ віці для галичан запустила австо-угорщина, щоб насрати полякам! галичина то просто політичний проект, який укорінився в народа без корінь, який постійно всіх копіює і своїм здобудкам приписує здобудки інших! (пиво,кава, залізниця ітд.)

ДН
До нижньои марги

Ти кончений воняку твое имя вротбирул Кин а твой диагноз пожизни.лежу сосу и за балансом слежу

В
Василь

15:57 ,львівські тебе гусопаса писати навчили ,гузицю мити І труси одягати ,а то ти і подібні тобі мадярони гаті на засрану гузицю натягали.

В
всиль

забули розказати, що лвівська нечисть полюбила закарпатські кордони і не їде на польський. в загалі ведуть себе на кордоні як хозяїни... поки не було їх тут і черг не було! воні і є проблемою!

ГЗ
гаврило з очіріді на КППє

кіть КПП не облаштовано бУдарями то серіть де попало,демос

Б
Бррр

По 150 форинтов или 50евр центов за будар, хитрый способ наполнить бюджет создавая искусственно очередях :)

В
вата

про будуары на границе - это +++)))

Т
Троцькому

Придурку, угорці не пропускають одного водія 2 рази в угорщину.... а для вишнього немецького то ще не черга...

Т
Троцкій

Півроку тому, на КПП Ужгород, я простояв в черзі 5 годин щоб заїхати в Словакію. Цікаво що і словацька База Данних була в порядку, ніяких великих свят (Різдво,Паска) не було. Я думаю в черзі стояли звичайні люди і "бізнесмени" з контрабасом. От через таких контрабасистів все повільно йшло. Всім і дзеркала під машину сунули, і стукали по дверях і крилах, провіряли багаж і під сидіннями. А то все час іде, туалетів нема, діти плачуть, народ нервовий. Контрабас потрібно хоч 2-3 рази за день провезти, бізнес не чекає,треба пхатися без черги, бо заплачено погранцям. Веселуха всім.

В
Василь

Микачівці короставі ,ви так привикли лизати засрані мадярські дупи , що і не чуєте як від вас смердить гімном цих пастухів.Ви перетворюєте Срібну Русь в помийна яму в якій копошаться смердючі цигани і короставі мадяронські сраколизи.

1
13

Вася то невдавшийся аборт збісного осла, шо родився через гузицю.

1
12

Мадяри не люди! А форінти не гроші! Стара вірна поговорка. А друга поговорка шо вася то не імя вася то діагноз!

В
Василь

Микачівці короставі ,з ваших писків смердить мадярським гімном ,яке ви злизуєте з їхніх обісраних срак.Вас усіх недолюдей потрібно відправити в подорож через високу трубу.

Б
Бунді

Гірше Мадярщини немає нічого. Так нашо туди масово їхати і створювати черги? Дома сидіть, а як не сидиться - є ще кордони із Словаками, Поляками - нашими друзями. туди подорожуйте!

П
потько

на жаль життя таке шо оби прожити треба мотатися ..наша держава з держзрадою зробили все для цього ..кіби уже ту границю вообще ануліровали .. людям би нервів менше боло ...

М
мукачівець

гукани заперевальні..і наші верховинці..ви верещите що мадяри кончені цигани..шо там тоди хочете?вас туда нико не кликав..всі жалоби пишіть у спортлото

P
porohobot

якщо дорога біля КПП не облаштована для тривалого вистоювання в чергах, треба встановити будуарів з нашого боку

Читайте також