Стрілянина у Мукачеві: Є поранені. Усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО, Оновлено 8.02)

60
117

За попередньою інформацією, в тому числі на основі повідомлення в поліцію, стрілянина сталася близько. 10:00 ранку п'ятниці, 7 лютого.

Перестрілка сталася в районі вулиці Сєченова. Це мікрорайон Росвигово, ще відомий як "Чікаго" - між МДУ в бік набережної.

Повідомлення в поліцію про перестрілку надійшло о 9:50.

Це відео оприлюднив закарпатський журналіст Віталій Глагола на своєму телеграм-каналі оперативне відео, яке зняв очевидець.

Ще одне відео надіслали нам в редакцію очевидці.

Також нашій редакції вдалося побувати на місці перестрілки, де зараз працює поліція та експерти.

Згодом, стало відомо, що чоловік, якого поранили у стрілянині в Мукачеві, знаходиться у реанімації. За словами лікарів, чоловік отримав кульове поранення у область миски. Він знаходиться у реанімаційному відділенні, стан важкий. Постраждалий у свідомості.

Наразі лікарі надають оперативну допомогу.

Також пропонуємо вам переглянути наше включення з місця перестрілки відразу після її завершення, коли на місце подій уже прибули правоохоронці та експерти

Згодом, поліція оприлюднила офіційну інформацію щодо стрілянини:

7 лютого, о 09:50 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Сєченова. Заявник повідомив, що чув та бачив постріли між двома автомобілями, після чого зникли у невідомому напрямку.
За попередньою інформацією, поранення отримали двоє чоловіків. 24-річний та 40-річний мукачівці. Наразі вони перебувають у медзакладах.
Правоохоронці проводять першочергову перевірку та визначаються з правовою кваліфікацією злочину та встановлюють всі обставини інциденту.

Через стрілянину в Мукачеві та загалом критичну криміногенну ситуацію в місті була скликана позачергова сесія міськради з ціллю звернутися до керівництва держави з закликом до невідкладних дій.

У підсумку Мукачівська міськрада ухвалила звернення до Президента щодо ситуації, що склалася у місті. Зміст цього звернення ви можете дізнатися за посиланням.

Також з депутатським зверненням до міністра МВС Арсена Авакова звернувся нардеп Віктор Балога, закликавши до рішучих кадрових рішень у цьому питанні.

У той самий час у поліції повідомили про порушення кримінальної справи на підставі замаху на вбивство.

Згодом було оприлюднено фото зброї, яка була застосована під час стрілянини і яку покинув один з учасників. Це пістолети американської марки та автомат АК-74.

А також фото розстріляниш позашляховиків.


Варто зауважити, що ранкова стрілянина в Мукачеві пролунала резонансно на всю країну у вигляді гучних заголовків у всіх провідних медіа України й не тільки.

Коментарі

0
090

Розвал правоохоронної системи розпочався на майдані, коли екстремісти стріляли в "беркут" та палили їх коктейлями Молотова. Винуватці не понесли відповідальності, а правоохоронців почали переслідувати. При Зе продовжується та сама лінія. Звідки візьмуться грамотні та чесні поліцейські, професійні оперативники?

М
Михайло

Шоні, Авакянц не хитрий, він ставленник політбюро Хаб-Аду

М
Михайло

чрму у вас такий непробивний цензор????? чисто єврейський.

Ш
Шоні

Хитрий Аваков !

З
Зоро

Який джани то барижка лепава

О
Орест

Подивіться які машини і які будинки в пОліціантів і які будинки, а почали це все зами нач поліції, які вже пішли пару років назад на пенсію і все сТане зрозуміло

1
1111

Ще тих Досовських піз. ЮківДжания Черека Коцку і т. Д перестріляти

К
Камінь

Типир будуть без бороди ходити бо всьо смолями заліпили утікавучи від єдного,хтось каже памперси....там міні ся видить з топанок текло....як будуть по варишу ходити напужені.

Й
Йоушко

А що ся стало?

О
Олени

Джани расчищает територию для себя.

I
injustice

На всіх сайтах України фігурують фамілії поранених (пашкуляк) і тільки на мукачево нет чомусь не знають хто то, або просто заплатили їм шоб не писали.

С
Серега

Чорный кубик чорныйкубик тра ляя ля

О
Олеся

чому не ідентифіковані особи, яких поранено?

ГГ
Город грехов

Шокує буздіяльність поліції, та вищих органів мукачева. Такоє як люди нич не знають. У нас в городі наверно нема не мерів, не поліції. Люди тупі і нич не розуміють. Такоє як у 90-ті. Всі всьо знають но нико нич не може зробити. Бо весь город купляєся за ті гроші, за які они продають то нашим дітям.

ДД
До дока

знаємо добре Мукачівську ЦРЛ результати опраццій так що не кукарікай

А
Адекват

Всі такі смілі говорять ,що їх твоє ,всі в чорному + бородаті , а вибіг штемп з автоматом і ніхто не ішов за кубіком . Де логіка біжати до людини з АК ???? Всі селюки в коментарях швидко б побіжали на людину з автоматом . Клоуни знизу

В
Вася

Із цього всього то що сталося вчйора є один цікавий факт... якщо не буде пашкуляка в городі все буде спокійно як жили спокійно так і будемо жити но тількі якщо цієї тварини пашкуляка не буде в городі Мукачево на це має повліяти мер города

Б
Бородач

Кожані куртки поодіваєме бороди як у попа і ходиме люди пужаєме по варишови А кіть якась стрільба та утікаєме гі труськи

Н
Ной

Само цікаво то що сбушник тот охоронець модний за сав бігти за тим хто стріляв його вигнали с СБУ як пса позорного, митнувся до бариги, і що де його тренування стріляти, охороняти його в першу чергу в СІЗО до пацанів най жирну тварь проучать

Д
дима

жостко

Д
Дідо

всі ці срані бандюки є сикливими шавками під кришов мусорів і чиновників-депутатів, як лиш їх за яйця взяти - такой ся і обсиравуть у памперси, сероші вонячі.

B
Bones

А то,шо завтра Джон Джонс бьесе,никого не інтересує??

М
Мішо

1. ПОСТАНОВА! для лохів 2. кілер який стільки стріляв і 200 немає 3. по двух ???? , працює один. ще і лобовий контакт . 4. суета і кіпіш (більше 40с ) , веде перестрілку з однієї позиції . 5. рукожоп , один ( рожок ) на дві машини , пострілів по відео до 10 ( і пістолет 8 набоїв !! КОМУ ЦЮ ДІЧ ПОКАЗУЮТЬ . 6. Відео : є як стріляє ,,КІЛЕР,, а куда ? є як ,,ЛЕЖИТЬ 300,, від чого він упав хто стріляє? вобох ,, РЕАЛЬНИХ ВІДЕО ,, видно учасників але не видно ,,КОНТАКТ,, 7. який кілер планує акцію , і не врахував ,,КАМЕРУ,, прямо напротив позиції ?! p:s ВІДЕО ДЛЯ ЛОХІВ

Я
я

В що перетворилося наше місто? Хто винуватий, крім поліціі теж? Що будемо робити?

О
обосранi

я представляю собi якби таких чувакiв у червених куртках боло два або три... кубики уже нiкому би боло забирати!

ВІ
Вінтік і шпунтік

Приземлив малинько бариг з мультіка.. Шкода пацана кить ся попаде, Доброе діло зробив

Т
Тор

Поясню для тупорилих орків які тут коменти пишуть тупорилі на разунок кубиків ! Кричали «КУБИК ЗАБИРАЙ» того шо другий кубик заблокував перший кубик і не можна було уїхати !!!!!

Y
Yyy

Но як мош боло непопасти? Іди добивай у больницю

О
Олександр

У любій непонятній ситуації кричіть!. КУБИКИ! КУБИКИ ЗАБИРАЙ!!

ДЛ
До Лоді

Ти прав. Коли колона встала ще би один напарник почав обстріл з спорт майданчику там би живих не було. А вообще цей один теж міг все рішити швидще, якби атакував першу машину з подствольника (невірю що неміг дістати), після першого ріжка дві гранати ф1 через забор в доль вулиці і ще + один ріжок і баста. Ці new кілери всі з АТО

Н
неважно

ха-ха ..2 кубика:один сірий матовий,другий чорний матовий)знакомий кортеж.такоє би нико не знає ко то

А
АТО

Такі блатні тіпи у чорній уніформі. Усі з бородами. На кубиках дорогих. А вибіг якиїсь чувак із автоматом та не могли рішити ко з них кубік піде забирати. Три машини їх було і нич зробити не могли з 1 чуваком. Єден на другого гойкали «Кубик заберай»!

КС
Куплю собі кубик

Ко би шо не казав а кубик то вешь Стану бандітом куплю си кубик

С
Сусід

На фраткіна похож

R
Robert

Yzas ! I jak teper planiryvatu meni simjy. Nas gorod peretvorulosja v banditskij peterbyrg ! Coho nemozna posadutu Lanja ( blyka ) ta I chybirka ! Pisla toho I nasoho mera tez ! Balohivsky klana tez posadutu ! I navestu porjadok v nasomy misti. !

Х
хм

зачем столько огнестрельного оружия? возите камни в багажнике, может больше попадать будете

Д
Джімі

Не довго музика іграла, Робін прав

ДМ
до Міліця 0

ти не ровняй його до мукачівських бандюків они гонни лиш под покровительством контрабас і наркоту ганяти для них нормально з волинов бігати і пужати безоружних дітваків вать довги з них вибивати

М
Маша

Доброго вечора всім! Всі ми прочитали статтю про перестрілку, хтось вірш написав, хтось жартував, хтось дуже переживає за стан потерпілих.Особисто для мене, ця подія страшна так як я кожного дня проходжу там НЕ САМА , А З ДИТИНОЮ. З приводу стрілка останній стріляв стріляв і не попав .А більше мене здивувало, що він мав охоронців.Хто він такий? БОГ показав, що ніхто. ...це тоьі не понти по Росвигову різати і ходити як царьок, дуже зверхній, наглий чоловік. Мужчині 40 років, иа позбирав біля себе дітваків та нраєттся в вора, но вор должен сідеть в тюрьме і всі його прихвостні.Також останній знає, що він невічний

ДН
До нижнього

То колю смужаницю подстрілили?

Р
Робін

Проза життя, понти не проконали, а все виглядало до цього моменту надзвичайно недосяжним

МЗ
Мауглі з Мукачева

Акелла промахнулися,Акелла промахнулся 'кричав шакал' .....жаль...

М0
Міліця 0

Три машини здорових хлопців із стволами і один чувачелло порішав їх як дітей)))

М
Мер

А никого не смущає шо бідні "пострадавші" самі стволів мають більше чим пів Мукачева ?

Л
Лоді

Сись чувак дуже точно стріляв. І видко не перший раз!!!таких двоє у червених куртках і брігади нема

X
Xxx

Правосек видко нараз

Y
yjko

eto vso strano

ДЗ
Дюсі знає всьо

Таким безпредєлом може заниматися лиш Женя Дребітко (Білий) , то він любитель постріляти. У началі осені у паркови дітвака Чинадіївського постріляв. В Ужгороді чоловіка запхав у багажник. Докіть бов у бегах, доти бов спокій у городі. СБУ дєрзайте!

ДХ
До х.ва

Нет. владіка просто обостяли

Л
Лоцi

Стрєлок київлянин, уже їде думів, заказчик новий києвській нач. ГУП в зак обл оби поджати весь нелегальний бізняк под себе, думайте головов, кому вигодно розгатати ситуацію у регіоні аби зайнятися чорнішими ділами

Я
Я

Людям ниє шо робити та уже вірші пишуть, се накіко має боти скучно жити, кіть чесно та і вірш х*йня

ЮН
Юля нюс шоурум

Як мій колька маєся ? Юйюйюй

В
вася

жуть

М
місцевий

доки білого не посадять нич не зміниться

Ф
Ферко

У Мукачеві треба сокотити свої "кубики")))..... стрілятися мож, то не велика хиба)))))

М
Мент

Раньше такого не було мусора шнирі кончині .... і вас оборотнів тоже устрілявуть

И
Иван

Ти за себе не переживай І за здоровля своє не боісь Ти для мене нико бов Лем за кубика борісь! Най ти в пах срілявуть Ци улуплять в груди Кубик само главное бери Так казали люди Бов ти псом дитячим Пушочне ти м`ясо в мене Шкода шо мозгів не маєш Ти іще мале безмозгле і зелене А якшо серйозно - хлопці Шо ся має стати з вами? Шоб мозгами ви запрацювали Шо на сьому світі жиєте й для мами...

ГГ
Город грехов Мукачево

Надо уезжать из Мукачева кому жизнь дорога

К
ка

хоть камеру би розвернув той шо знімав. докус розума ниє

ИН
Ий неборе

Поліція тепер буде нормально працювати, як угнали з мусарки двох піда*а@тів іршавських

М
Михайло

Йо ма йо

Д1
До 14 46

Мойщиком на ловачці а пак чужих жон трахав пока нормальни пацани сиділи бетманчик потом за швардачку заміж вийшов вот и все

М
Марк

Де власті месні? Город кримінала і наркотиків. Когось зазвідай всі лем знавуть Мукачево по стрілянинам

1
123

Буде чистка - зачистіть брата ОБЛАСНОГО ДЕПУТАТА ЧУБІРКА ІВАНА - біту кольку з однов ізвілінов

І
Іштван

90ті возвращауться. Докіть єдні на войні, другі наркотики продавуть їх дітям

М
Михайло

Як завжди, після перевиборів іде боротьба за державне корито між жидівськими кагалами

СМ
Суть ментів

Брати бабки з криміналу, потом кримінал оху...і...ває від безнаказаності, потом менти героїчно «борються» з безпредєлом. Мале місто і кожен за кожного почти все знає, кроме іпаних ментів. Вони, блін, нічого не видять і не знають.

М
Мішко

Вижу шо кіть буде возможности лишитися на чехах та туй і нема шо думати, бо туй лем такі ся на кубиках возять, в ти попробуй на тот кубик зароби

А
Ангела

Продавайте наркоту дале, най туй вообще никого нормального не лишиться

Д
Донканич

Стрілок похожий на Негра ( Івана )

Н
Неля

Так їм і треба!!! По заслугам!!! Вони ходять по вулиці, бють простих людей, жінок ізбивавуть, дітей заставляють заніматись наркотов !!!

1
111

Бога ти кілько мош чужі гроші щитати, уже всі знають ко куда поїхав ліситися, усі всьо знають

Ш
Шкваря

Казав зробив

Т
Тренер

Самиляк перший бов римляне стрильби у спорь зали на синив шкоди совпадение недумаву

9
987

А що таке: у область миски?...

Д1
До_07.02.2020 14:08

Він у Мукачеві був усе і усе бов при дєлах і николи проблем не було. Він таким явним свавіллям не займався як сі герої. Як раз шо такий зухвалий бєзпрєдєл начав але при сих дітваках

П
Пішті

Ко не поїхав щи за границю та вать горбатиться за копійки, вать знаркоманився / зпився, вать продає наркоту, А будущоє в п#зді! Бо туй лим наркота і контрабанда

Д
Дідо

як откуда Йовжі? глагола піараст і заради піару йому зливають інфу, а вун стучить на всіх кого може, сокласнику, знакомих і всіх пудряд.

І
Ісус

Нарешті ту гниду бородату подстрелили.надіюся це лише початок чистки

Л
Люда

Там поруч садок школа мотель.це просто жах

Й
ЙОВЖІ

Цікаво откуда сей х-й Глагола постоянно на старті, хто йому зливає інформацію " що-де-коли"??? Всяди се гі-вно ся плентає...

Ч
Чинадієво

Ржач.тот неборак лежить кровльов стікать.а кось гойкать ( Заберай кубик) срати на чоловіка)))

П
Пийтер

Детский сад

М
Мукачево

Сам поїхав лічитися в Ужгород а пса свого вер у Мукачівську больницю здихати

Р
Розслабтесь

Прикольно, а на, що ви розраховуєте???

П
Правда

Білого на нари !!!! Доки його не було, у місті було спокійно!

Т
Троцкій

Так це тягнеться уже років з 25-30. Геша і друзья. Вони нікуди не поділися, вони не можуть бути у вакуумі. Корупція, клани, класика мафіозі.

Н
Народ

Охота почалася, це було попередження.

НР
Нормальний робочий день.

Керівництво мукачівськоі поліціі здійснюється з Ужгорода. Не виникають питання?

I
injustice

можливо тепер наша влада зверне увагу на Закарпаття

Й
йоно

Адвокат 100%. треба най приїде преЗидент у нашоє чікаго, вадь дасть доручення наших Гангстерів мало зобрати у єдну клітку най там пообщаються, под слєдствієм.

П
Полиция

Самиляк перейшов у фазу Ворошиловского стрелка обицяв вам

Р
Р

Давайте звернення до президента України !!!!!!!

О
Оля

Оля на роботі

Ж
Житель

Чуйка є, що того хто знімав уриють??

1
12345

Інші видання вже назвали прізвища. У цих ніякої інформації, але пишуть "усі подробиці".

N
Noname

Наведіть уже порядок у городі всіх уже за...ли розборки їхні!

П
Простий

Да город став свалков, шкода людей простих у страху держать, не погуляти спокійно нич, бо се сміття виясняє отношенія..

А
Адвокат

Пропоную жителям міста Мукачева звернутися до Президента. Бо стрільба буде і дальше. Се вже не перший раз ся бандейка бє когось стріляє

1
123

начальника поліції в одставку

П
Пепе

Валити всех гнид блюка.

М
Мукачево

Дуже погано, що у нас таке діється, добре що ніхто не постраждав з простих прохожих, там садочок і дітки могли гуляти або просто проходити повз! Шкода що таке діється у городі та ще і в білий день....

М
Мацкаль

Там в угловом доме на 1 этаже живет Оля, как она там?

І
іван

Русина:)

Ш1
Шеф 13

На мою думку, це лише початок. 90 роки повертаються. Перший етап - відстріл авторитетів. . . Хотя мужик не профі, це так когось достало. . . По навикам бачу - пройшов АТО.

О
олгіца

у кого стріляли?

А
Артур

Бандити Ланя знову???докі проСтих непоубивають доті будуть суки стрілятися. ДЕ СБУ ВП...

К
Кккк

Мукачево нет сикуни!!!!!!!!!!! Хулі коментарі не добавляєте????

Й
йоно

Тай шось не видко роботи тих суперменів із найгвардії, тоті майже лем бомжів годни шупати по жебам.

М
Мукачево

Спочатку поліція своєю бездіяльністю допустила створення таких банд із зброєю на Мерседесах а тепер шо чудуєтеся?

Й
йоно

та шкода шо не перестрілялися наглухо ушиткі. давно пора

Г1
Глок 18

Та нормально )))) Мукачево марку держит. Йсе вам ни Ужгород из сакурами и скульптурками , тай из старим Ратом ))))).

Z
z

chicago

К
Коля

Люди це жесть !! Що робиться !?? Я в шоці

К
Коля

Це нормально?

М
Мирон

повстрiлялися бив ужi всi собаки

Б
борат

нормальний будній день в Мукачеві. В чому новина?

Читайте також