"Сучасник" влаштував у Мукачеві грандіозний концерт до свого 30-річчя (ФОТО, ВІДЕО)

13
59

У неділю 7 червня у самому центрі міста Мукачева на величезній сцені танцювальний колектив «Сучасник» влаштував грандіозний концерт на честь свого 30-річного заснування.

На початку колектив підготував флеш-моб, участь у якому взяли діти від 5 до 23 років. Саме цей танець може претендувати на український рекорд , як масовий танець різновікової категорії.

Діти з яскравими хустками влаштували танцювальну феєрію, а присутні голосно аплодували та підтримували вигуками танцюристів.

Одразу після флеш-мобу, шоу перейшло на сцену, з якої і продовжили виступи «Сучасника».

Ведучими танцювального вечора були режисер Мукачівського драматичного театру Євген Тищук та фіналістка  «Х-фактор 3» Юлія Плаксіна.

Шикарні танцювальні виступи з неймовірно гарними костюмами створили драйвовий настрій. Звісно, на відзначення ювілею було запрошено й інших артистів. Серед них були дівчата-акробатки, фіналісти телевізійного проекту «Україна має таланти» гурт "Stars above the river", гурт «Бревіс», серед яких є переможці вокального шоу «Битва хорів», Бочки гурт «Drum Force»  та інші.

Для присутніх провели майстер клас від «Сучасника». Найкращим танцюристам вручили у подарунок футболки з автографом ЮЛІЇ ПлаксіноїЇ.

Звісно, привітати танцювальний колектив прийшов міський голова Золтан Ленд’єл, а також начальник обласного управління культури Юрій Глеба.

Подивитись на танці прийшло дуже багато людей, площа була повністю заповнена.  Діти та їх батьки були дуже задоволені.

Дивіться також: Олена Яцканич: Сподіваємось, що "Сучасник" потрапить до "Книги рекордів Гіннеса"

Мукачево.net

Коментарі

Т
тю

штось туй казали за нові костюми? та в цих костюмах вони роки 3-4 назад ще виступали. людоньки, ганьба не діткам, які танцюють і стараються, не кажіть так, це скорше організаторсько-керівницьке, мош було з меншим пафосом, але не гірше. най танцюють, розвиваються, дітки молодці що прагнуть чогось досягти, шкода що деякі користуються цим, ось і все

З
Закарпатец

www.youtube.com/watch?v=UyB7dHWwGZU ЗВОНОК ОДЕССИТКИ ЯЦЕНЮКУ

М
мукачево

Молодці Сучасники!!! Дуже гарно, а якщо багато яду в коментах, то це і є підтвердженням, що все вдалося на славу!

ДВ
До всіх

Багато чого можна говорити про підготовку, організацію, проведення, вибір ведучих, про професіоналізм... Але більшість з тих, хто кидає сюди свої погані коментарі, навіть не задумовувався наскільки важко і довго проходить підготовка до такого масштабного видовища... Скільки сил вклали учні "Сучасника" та тренери...і не треба казати, що це позор, багато хто дивлячись їх виступи пророкує велике майбутнє учасникам та колективу в цілому. Щоб досягти того рівня, який вже є і тримати марку весь час, потрібно багато працювати. Робота з дітьми не проста, але у цьому колективі до кожного намагаються знайти підхід. Цініть те, що в нас є такий колектив.

С
С

Народ а чого ви так на плаксіну наїжжаєте? того очкастого жирдяя ніхто не замітив? його хамства? як він перебивав Юлю. як огидно підписувати майки заставив. і кинув як псам у люди. нахуй таке робити. на Мукачево скликають друзі людей можна на сцену вивести а тепер не можна було? от хто запоров концерт так цей ідіот який весь час повторював: феєрія, данс центр сучасник.. і тд. а його закарпатська... а істерики на сцені коли воно орало "дівчата". от це дійсно ганьба. а не 200 доларів чи опозданіє концерту.

#
#nty

Кось може пояснити, ко така Плаксіна?? Google за неї нич не знає, а то всі туйки такі розумні, піпєц........... коменти ниже плінтуса

Ф
Фаина

Та навіщо брехати? Ніколи Плаксина не була переможницею, тільки учасницею. Після провала у Російскому Фактор-А приперлася на Украину. Вона вважае себе москвичкою,нехай там и гудить.

Л
лл

Дуже

В
вфцфвц

Єбать плаксіна арстістка...більше не було кого запросити на ведучу? лим сісю мігеру

Д
Даша

Люди добрі як вам не соромно обзивати Юльку такими ганебними словами???Вона дійсно приїхала привітати Сучасник з святом і доречі невзяла за це грошей з організаторів!!!!!Це було її бажання. Якби ви знали як вона радіє коли приїжає в рідне містечко, ви цього не знаєте. Ви лише знаєте говорити за людину поза очі!!!Вона гарна талановита особистість. І немає нічого ганебного в тому, що вона реалізувала себе в Росії!!!!Нажаль наша країна зарас неспроможна навіть своїх ветеранів на пенсіонерів вберегти від бідності і забезпечити всім необхідним. А що вже говорити про молодих сімей у яких діти.....Підтримую Юлю у всьому, молодець що змогла вибитися в люди!!Ато сиділа би тут на сраці і ніхто не знав би хто така Юлія Плаксіна!!!

DM
Dead Mazaj

Сесь "0" - обкурений чмошNik, перегар чути онь сюди..........троль однозначно

ДО
до о

читай внимательно нацик..КОГДА ДЕТКИ ПОДРАСТУТ!!!!( те им будет по 17-20 лет) ТО ВМЕСТО ПОПАСТЬ В ЕВРОПУ, ПОДМЫВАТЬ ЖОПЫ СТАРИКАМ( КУДА НАДО НЕМАЛЫЕ ДЕНЬГИ) УКРАИНСКИЕ РЕБЯТА ЕДУТ В РОССИЮ ДЕНЕГ ЗАРАБОТАТЬ.. если твое чадо, нацик, обеспечено и в работе не нуждается, то у других с этим проблемы.

ОД
О до АНА

Дорогенька наша Анна,та не против я наших деток,они у нас добрые,хорошие и красивые,они,бедные все это видят и поборы в школах и больницах,уличное жулье-авторитеты,дома у многих не все гладко,и какие они молодцы,что не смотря на все это они пока остаются нормально-адекватными,даже посмотрите по соседней "духовной скрепе",там только цивилизация в москве питере,и чуть в сибире,Вы только посмотрите по ихним фильмам,какие у них не далекие сценарии,или крутой или золушка,менты уголовники-Все,вот и вся ихняя жизнь и смысл жизни и способ выжить,а они кацапские уроды, в нашу Украину со своим уставом,да слава Богу,что я и все Мы живем в Украине,в Закарпатье,есть у нас святого много и Земля нас красивая и все люди местные хорошие,если бы убрать это кумовство и дурь чиновников,жил бы Мы как в Словакии хотя бы,да все ж Мы не дураки и не ленивые,работящие и добрые мы не в песках или в мерзлоте,ну зачем гадить друг другу,детей в школе учить одному,а учителя делают по другому,все им вернется...

А
Ана

До О. Коли говорите про АТО, то пригадайте: фестиваль "Червене вино" продовжили на один день, провели Божеле, Святий Мартин започаткували нові (всюди розливали алкоголь, грала музика...) , а дітям ранки новорічні скасували! Не чіпляйтеся до виступів дітей! Дітки молодці! Тренери, які дітей навчили - молодці! Легше за все говорити про гроші (200$), АТО,... сидячі дома на дивані, від'їдаючи "бендюх", з пляшечкою пива...

МД
Мукачівець до редактор фу

Якщо не помиляюсь ніхто не говорив , що плаксіна переможниця ікс фактору, говорилося , що вона фіналістка....

РФ
РЕдактор фу

переможниця «Х-фактор 3» Юлія Плаксіна.--вона не переможець Х-фактору!!!!!

О
О

Мукачивец,да это классно,что детки хоть как-то пытаются самореализоваться,я совсем не против наших деток-они молодцы,но учителя..,я в плане того,что денег нет а тут "пир во время чумы",я думаю,что деткам было бы не менее приятней,те деньги с мероприятия потратить на бойцов,купить им например питьевые фильтры,ведь там без воды очень плохо,не время,не время для танцев-всеравно,что у соседа похорон,а мы свадьбу у забора закатим,те детки и так молодцы что слезли с компов и хоть какой-то спорт-танец.Помню Современник в году так 84 скачки закатывал в Д.О. или я что то путаю.Да тут какой-,то знаток "петушары",который кацапщиной пахнет,можешь свои слова запихать себе в задний проход,он у тебя к этому привычный,да какая кацапия принимает наших детей тыщами,ты че тронулся.да какой нормальный родитель в кацапстан отдаст своих детей,в тот руцкий мир,да я щас прям расплачусь,сколько кацапия для наших детей добра сделала,ты хоть свои петушиные темы осознай,ребенок,а не с кина набрался,гений диванный

4
4234

ОТстой =)

A
A

Більшість мукачівців не заслуговують бачити такого високого рівня хореографії і шоу в цілому.Вибачте всі геніальні критики,але хто ви такі? Покажіть всім мукачівцям клас.....Якби ви-критики заплатили великі кошти за це шоу то крім похвали б нічого не писали,а так на шару можна і обкакати всю роботу інших людей.

ТЛ
та ладна

с каждого участника, был он на выступлении или нет - по 200$, был прайс, расписаны затраты на все рекламы, футболки, свет, звук, ведущих, банкет, салфетки и прочее.. и далеко не все родители были согласны и могли выложить такую сумму, особенно если ребёнок не выступает. то, что они такие все молодцы - это хорошо. но немного не время для таких трат, не время...

B
besch

NU. v obschem-- na besribji- i rak riba...

B
besch

Konechno kritikovat vsegda prosto.. No isvinite.. slushat musikantu chto i kak ,, spivajut,, BREVIS - eto uzhasno.. Vse neprofessionalno- i choreografija i vocal.. Pechalno.. Oni to chot ponimajut kogda uslishat sebja so storoni???

B
besch

K O Polnostju soglasen s Vami !

B
besch

Nu vot, slava Bogu! Rad sa lyudej goroda... Vse taki lyudi vidyat falsh i neprofessionalism.. Konechno dlya goroda takoj velichini i bliskogo raspolozhenija k ; Europ-e; eto stid i posor.. No detki sdes ne prichem- oni starajutsa, radujutsa..Problema v mosgach nashich vsoslich grazhdan... kotorie do sich por ne nauchilis chotya-bi chto-to delaty pravilno... A ,, evropa, -to smotrit... Smotrit i sadumivaetsa...

ДО
до о

слыщь ты петушня драная ..." кацапия"принимает твоих деток по , когда подрастут , по 200-500 тыс на год, так как твоя жидобендеромасония им , твоим деткам , ни работы, ни переспективы на будущее не дает.

МД
Мукачівець до О

Вельмишановний О, Ви хоч самі зрозуміли, що написали???? До чого тут хлопці, котрі поранені і діти, котрі вчилися і показали всьому місту чого навчилися. Концерт не фінансувався з бюджету... Читаю коментарі і я в шоці... це діти котрі старались і дуже гарно показали себе

З
Закарпатець

Настояща клоунада!!! Який Яцканич- така й його Жона!!!! Просто ПІНЦЕТ!! Позор!

З
Закарпатець

"Всім видно, що це Юлія Плаксіна(сіпоротістка)?"- БРЕД!!!!!

О
О

Какая там за такой концерт"подяка"вы ж себя,уважаемые руководители,и позорите,что это за работа,вот как вас научили так и вы учите-уровень городской канализации,по миру смотрят "это"и как думают про наш красивый город,ну зачем браться за то,что не потяните,ну может в вашей деревне это круто,но для нашего города нет,не надо позорить наш город,танцуйте у себя в селе и снимайте и выкладуйте.Вы ж смотрели этих "пчелок"теперь каждый на планете знает про них,и про город ихний.Вот сколько могло стоить это шоу,а у нас в госпитале ребята лежат,где репортаж,как им наша власть помогла,где статья,ведь они ж за нас с вами воевали,и теперь они там сами со своими ранами лежат,пусть м-нет расскажет как влада помогла нашим бойцам,ой я больше не пишу не могу я про эту дурь писать,придут нас завоевывать и некому будет нас защищать потому,что мы их давно предали и кинули,(не я лично)и отожмут и местной элиты все и всех,и будем сидеть по подвалах и вспоминать"червене вино",танцы и вечоры над Латорицей

З
Закарпатец

И не Сучастник, а СОВРЕМЕННИК - это более правильно да и звучит лучше.

О
О

Вот все вроде бы правильно,дети танцуют,сняли,выложили в сеть,НО где уровень,зачем позорить Мукачево (не МУКАЧЕВЕ) И откуда взялось слово Мукачеве,драный кравчук переименовал Наш красивый город в Мукачеве,ну с какого будуна...,Вы только посмотрите на картах и в сети-Мукачеве-это ж надо был так нажраться.Вот детки потанцевали,красивые, шустрые,здоровые,А что за организация,что это за уровень-сельского клуба,зачем позорить город,люди в сети "ЭТО"смотрят и Наш город в ихних глазах...,какой уровень руководителей этого коллектива,(доярка вышла в свет после педучилища),взять и опозорить наших красивых деток,которых родители растили,воспитывали и потом кто-то глядя на "ЭТО",что подумает о бо всех,ну было в кацапии "пчелки"ну у Нас не кацапия,мы ж хотим добра для наших детей и страны,ведь гибнут наши ребята на Востоке не ради чьих-то новых "мерсов"и домов,они воюют за нормальную страну,в которой бы не было ни придурков мэров,судей,клюевых фирташей и т.д.которые легко могут отсудить у Державы

А
Ана

Велика подяка ВСЬОМУ колективу Сучасника від Ніни Василівни і до Олени Юрієвни.

А
Ана

По 200 $ небуло. Концерт всім моїм близьким і друзям сподобався. Якщо ви хочете бути об'єктивними підіть на концерти інших танцювальних студій (гуртків). Злословити завжди легше ніж щось робити.

:
:-/

по 200$ з носа попробували би бути незадоволеними..

К
кену

по росейски -это нормально. Главное не по бандерлогогалицайски.

О
ОКСАНА

Люди откуда столько яда и зависти,во первых на футболках надпись на англиском,дальше ,ведущая была нормальной заводила публику,ведущий тоже не плохой.В Мукачево такого концерта не было.Учитесь радоватся за других,а не брызкать ядовитой слюной!!!

К
кен

Так я не поняв, як звати колектив??? " Сучасник" чи " Современнік"??? Чого це по расейськи на футболках надписи? Взагалі то Україна наша країна! А ведучі---дійсно відстой!!! За що стільки грошей з батьків вимагали???

A
Anya

Все.була красиво діти сінхронно виступали діти були підготовленні до цього концерту!—!—!

М
Мукачівець

Дівчата дуже гарно виступили... МОЛОДЦІ !!! БРАВО!!! Талановита мукачівська молодь!!!

Н
Неля

Невже в Мукачеві не можна було знайди достойної ведучої????? А треба було запросити оцю..... Думаю, можна було знайти, як мінімум, з десяток кращих і приємніших публіці)))

Т
Тая

Кому як, мені дуже сподобалось. Попробували би ви так станцювати

ДА
до анонима

отстой один і все

ДА
до анонима

що там було доброго в тих танцях ? як баби типу старі виступали ?

T
Tonka????

Вобще супер! Хочу іщи позирати як они танцювали! Хореографія Суперова??, костюми вообще отпад. ВСЬО БУЛО ШИКАРДОС??????

ДЕ
до Еріки

да пом зняла ............... типу она принцеса ......... і отстойно співала потом

ДМ
до мукачівеця

ніколи

J
JJ??

Було дуже класно! Всім друзям нереально сподобалось. СУЧАСНИК МОЛОЦІ!??

ДВ
до Вікторії

Вікторія яка феєрія там обще нич не було нормального

ДВ
до Вікторії

я не чекав півтора години а прийшов на початку та потім пішов до дому та прийшов через два часа

ДА
до Анни

підтримую вас концерт був отстойний

А
аноним

танці хороші ,тільки танцували їх одні і ті ж люди !

Е
Еріка

Жахлива організація, ми не дочекалися Та Юля з зіркою у лобі Вона хоч знімала окуляри?

В
Вікторія

Очікуваної феєрії не відбулося(

М
мукачівець

А коли Мстудія показувати цей концерт буде?

В
Вікторія

Нічого грандіозного ми тут не побачили! Ще й прочекали 1.5 год.Очікуваної феєрії не відбулося(

В
Вікторія

Нічого грандіозного ми тут не побачили( Ще й прочекали 1.5 год!

А
Анна

Я б не називала той концерт грандіозним! 1,5 години чекати ведучу яка неквапливою "зірковою" походкою під час флеш-мобу ішла собі як ні в чому не бувало...?про те, чи бачила вона сценарій взагалі мовчу ("ну эти...как их там"?)

К
КГБ13

Звісно, привітати танцювальний колектив прийшов міський голова Золтан Ленд’єл.

1
1

26 років)))

Читайте також