Суд дав добро на виїмку протоколів однієї з дільниць у Мукачеві

18
32

Рішення про задоволення подання від слідчого було ухвалено сьогодні близько 14.00.

У понеділок, 11 березня о 13.00 розпочалося засідання Мукачівського міськрайонного суду, на якому розглядалося подання слідчого мукачівської міліції щодо виїмки протоколів дільничної виборчої комісїі виборчої дільниці 15010 виборчого округу №5 та підсумкового протоколу мукачівської міської виборчої комісії.

Подання було зроблено на основі колективної заяви кількох членів дільничної виборчої комісії, мовляв, на остаточному протоколі підроблені їхні підписи.

Відтак, після задоволення подання слідчий мав би викликати знову членів комісії, які стверджують, що це не їхній підпис у протоколі, для підтвердження претензій. Якщо загаді члени комісій-заявники наполягатимуть, що це не їхні підписи (тобто підписи сфальшовані), має відбутися експертиза.

Після експертизи за процедурою має бути ухвалене рішення щодо фальшування підпису, або вже проти членів комісії-заявників за надання завідомо неправдивої інформації про злочин.

Нагадаємо, що 7 березня обласна виборча комісія офіційно голосила переможців довиборів у Закарпатську облраду по 5 мажоритарним округам. По округу №5 переможцем оголошено Андрія Балогу.

 

Коментарі

Д
депо

До Жаливи.Уся філософія нашої держави побудована на страху і Балога її успішно будував більше 10 років,а участь у будівництві якоі держави бере Бушко - Даунбасу чи Бушкостану?

В
Валерику

Валерик, я наскільки знаю, що ти не з Закрпаття. Буть ласка, подивись навколо себе, там де ти живеш все добре? Все в порядку? Всі ситі, здорові? Сумніваюсь... А ти до нас прийшов і учиш НАС, як НАМ У НАС ДОМА ЖИТИ...Ти на фийсбуці Балозі підлизуєш (маєш право), але тут не треба, це лишне (Балога цей сайт може і не прочитати а ти зря налижешся)....

С
Свідок

Поза темою. У 2009 році мені потрібен був для знайомого фаховий (адвокат) переклад діагнозу з української мови на німецьку. Ми вирішили звернутися до пана Корпана. В той час, коли в українському діагнозі мова йшла про онкологію кістки - ossilago inis, пан Корпан у своєму перекладі написав, що мова йде про - pulmonarius(ovis Col) тобто, про запалення легких. Віденський лікар, коли прочитав переклад Корпана, тільки сплюнув, бо на рентгено- знімках були кістки. Це, щодо фахової компетентності лікаря Миколи Корпана. Пан Корпан запропував, що зробить операцію в клініці Рудолбфінергаус, але потім був дуже здивований, чому мій знайомий не захотів більше звертатися до нього про допомогу.

Г
гуцулу.

Ти нехарь можеш підбирати слова? З ланца зірвався з Завидова???

Г
Гуцул

Шо би ми не говорили ці паскуди Рего Аннальной партейки Даунецьких Жуліків і воров тай наших Закарпатських членососов Конюха не угомоняться ніколи! Виход один вили тай шибениця всім Анналам!! Слава Героям!!

F
Fredy

Педагогу Щось я сумніваюсь, що Ви були на тій дільниці, а то Ви різницю між протоколом і уточненим протоколом до тепер не розумієте. Ви на писали, що члени комісії не знали, як понести в штаб пр вже підписаний уточнений протокол. А де дівся початковий? Чи ви зразу почали з оформлення уточненого? :-) Якщо ця справаособисто Вас кастається, то підійдіть в міліції до слідчого та дайте покази. Допоможіть ромам та балогам відмити своє "чесне" імя

БГ
баба Галя

ікаво а яке призвіще у судді випадково це не його президент юЩеНкО призначив на посаду за подачою .....

ПЦ
Просто Царь

А якщо бюлетні випадково пошкодяться при виїмці,чи зникнуть? Чубірко вже має судимість саме за викраденя бюлетнів.

Ц
Цигану

Корпан ВЕЛИКИЙ лікар-експерт. Медфак знає ужгородський за що його в шию вигнали як послідню с....

В
Валері.

Ти би ше дистанційно та рота прикрив. Експерт великий та педагог.

П
Педагог

Мене філософія не дуже цікавить в даному випадку. Я кажу про конкретні речі які знаю і бачив на власні очі

IS
Istvan Skoran

чому така паніка? уточнений протокол не впивае на результат, а лише на сам факт підписання протокрлу іншою особою розслідується. но получать пару членів комісії по 2-3 роки умовного і все. балога андрій залишиться депутатом. от кіть почнуть лопатити бюлетні і там є щось, тоді треба переживати. просто урок для членів комісій, що до повернення голови не мають залишати двк!

МС
Микола Староста (Жалива)

Пане Педагог, уся філософія нашої держави побудована на страху і Балога її успішно будував більше 10 років, зараз він сам потрапив у ту пастку. Десь хочу повторитися, чому будучи на вершині владного олімпу, він разом з Ющенком та Тимошенко не змінили систему влади? Чому залишили советську судову систему,прокуратуру,міліцію? Вони нею успішно користувалися, зараз ця вся махіна успішно працює проти них.... тут і вся мораль. Що треба кардинально все змінювати не дивлячись на чиїсь писк.

П
Педагог

За дятла дякую. Бачу коли кінчилася тема з протоколами пішла тема з Австрією. Хохмачі.

В
Валерій

Педагогу: Скажу Вам як колезі - виховувати потрібно тоді, коли виборці лежать... поперек ліжка.) Не витрачайте енергію на непотрібну дискусію - бо ж , щоб сперечатись з невігласами, треба спуститись до їх рівня (до свого ж не підтягнути); а це марна справа,бо в них більше досвіду на своєму рівні.)

Ц
Циган

Експертиза буде чесна. Її робитимуть у сусідній Австрії у клініці Рудольфіннерхаус, і проводитиме її експерт Корпан на замовлення Балоги ! Це сама чесна і незалежна експертиза! Головне щоб було кому здавати підписи:))))

П
Педагог

Для чого залякувати тих, кого вже і так залякали? З цими людьми я працював цілий день на виборах. Ми разом з ними рахували бюлетені. Усі все бачили. Але коли вони дізналися про результати загальні їх охопив жах. Бо на їхній дільниці найбільший розрив. Вони не знали як нести підписаний власноруч протокол у штаб. Це був уточнений вже протокол. Залякали людей Чубирко і його гоп-компашка. Тому я впевнений що експертиза усе доведе. Звичайно якщо вона буде чесна. Бажано щоб її робили за кордоном. Скажемо у сусідній Угорщині.

МС
Микола Староста (Жалива)

Педагог, у Ваших постах проглядається тільки одна теза,Ви хочете залякати людей,які написали заяви. Повторюю, що треба боятися тим хто фальшував підписи, а людей,які написали заяви однозначно захистять. Експертиза все чітко покаже, хто що підписував.

П
Педагог

Я підписуюся так, яка у мене професія. Вас не змушую це робити, бо думаю там нічого путнього нема. Це видно по вашим останнім словам коли нічого більше сказати і тільки починається паніка та образи. А я вам кажу те, що є. Для чого мені доказувати що Чубірко програв і писати заяви у міліцію, якщо він і так програв і зараз тільки позориться і підставляє людей? Для чого цей весь цирк. Так само підставляється міліціонер але у нього нема вибори. Партія регіонів не вигравати не вміє з грошима і судами, і програвати не вміє з судами і грошима. Це вже карма цього режиму безтолкового. Людей лише шкода. Чи є тут юристи серед читачів, скільки років чи штраф світить за неправдиві свідчення?

Ц
Циган

Педагогу. Ти такий розумний, так іди у міліцію і напиши заяву що ти бачив членів комісії які стверджують що підписи не їхні на протоколі о 5 - тій ранку на засіданні комісії. Що. Ти нагнітаєш ситуацію що людей підставили?:) ніхто на це не ведеться! Іди поговори з людьми і вони тобі скажуть у твої брехливі очі і плюнуть у чорний рот твій за брехню! Я оди з тих хто писав заяву! І мене ніхто не заставляв! А балогівська голова комісії сяде за те що вкрала печатк і бігала з нею по місту!

П
Педагогу.

Відробляєте завидівські грощі. Патруль повинен патрулювати а не машини зупиняти. Протокол і уточнений протокол-це дві великі різниці. Змініть нік "педагога" бо ви по освітньому рівню не дотягуєте.

МС
Микола Староста (Жалива)

Так все ж міліція не вмішувалася у вибори? Тоді до цього це висловлювання: " Не виграти з баблом, міліцію і судами вибори"? Пане Педагог, Ви про те, що Балога не займався підкупом виборців розкажіть десь комусь іншому а не закарпатцям, які про це добре знають. Може Ви забули за подарунки ромським дітям цієї дільниці, що є офіційно оприлюднено? І, що ви страхаєте людей,що написали заяви, ніби вони будуть мати проблеми? Проблеми будуть мати ті, хто здав підроблений уточнюючий протокол. Чубирко в силах захистити своїх людей, не ті зараз часи, коли Бвлоги були всесильні.

П
Педагог

Конкретизую. Я на міліцію зла не тримаю, але якщо б ті патрулі хоча б раз зупинили конвой джипів які їздили у цигантабір во главі з сірим усім нам знайомим і попросила водіїв відкрити багажники у день виборів, то думаю зараз слідчі займалися б іншими справами. Зараз міліція як вівці робить те що її просять. Всі розуміють що нічого з того не було. Люди хочуть забрати гроші і не мати проблем зато і написали заяву. А тепер будуть мати більше проблем бо Чубирко не допомогли і себе під кримінал подвели. Не знаю котрий там такий розумний найшов у владі щоб ці процеси почати з міліцією. Хочуть людей залякати? Вийде обратна реакція. Приниження. Облом. І проблеми у тих кого регіонали кинули на абразуру. Балога так не підставляє. А Чубирко і Ледида сказали що питань до виборів не мають і кинули людей у міліцію. Проблем нема, це у стилі Партії регіонів.

МС
Микола Староста (Жалива)

Пане "Педагог" для чого Ви дурницю молототе? Всі ж прекрасно знають, що у Мукачеві, Балоги повністю контролюють владу, у міській раді у них один опозиціонер (Чубирко). Міліція у вибори не втручалася,ви звинувачуєте у втручанні, а ви не думаєте,що Вас теж можуть звинуватити у брехні? Які конкретні факти у Вас є стосовну втручання правоохоронних органів та судів у вибори? Конкретизуйте. Те, що зараз міліція втрутилася, так є заява до міліції, а що їм треба мовчати?

В
Валерій

Яу суд міг дати "добро", коли в цій державі він справжнє "зло"?( Це імхо, апріорі, інсп, ...а в конкретній справі- що з того, що хтось під ранок мо" й не так розписався? Ото й карайте його особисто за невідповідність А взагалі - не суди, і не виборчкоми вирішують,хто переміг - це роблять люди шляхом волевиявлення. І не ображайте ромів...

П
Педагог

Не треба мені тут розповідати чепуху скільки у кого було членів комісій. Офіційно у Чубирка був один чи два, а неофіційно - 9! Можете спорити доки рак не свисне. Протоколи 6 підписали на моїх очах. Ці люди знають коли і як вони це робили. І експертиза це доведе. Побачите. Уточнений також. Може то люди зі страху набрехали Чубирку з Шутком що нічого не підписували. Але підписи їхні. І коли це підтвердиться то уже горе-членам дільниці треба буде думати що робити. Не підготували членів дільниці чи вони самі себе не підготували, тепер будуть мати біду. По мені то хай і бюлетні перераховують. Питання в іншому чи треба регіоналам чергове приниження? Бути владою і не мати реальних ричагів впливу на результат. Це ж абсурд. Задіяли гроші, але і це не спрацювали до кінця. Це ж сором на всю область! Не виграти з баблом, міліцію і судами вибори.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

дежавю 2004, лише на оборот... тоді балога з нашистами лобіював перевірку підписів з двк. якщо прокуратура почне і бюлетні дивитися то може знайде інтересні галочки.

Ц
Циган

Педагогу. Любий друже. Від Чубирка в комісії міг бути тільки ОДИН !!!! Член комісії і один спостерігач, якщо ти там був то тобі має бути це відомо!!!

F
Fredy

Педагогу Всі члени комісії підписали перші варіанти протоколів, а мукачівська виборча комісія прийняла УТОЧНЕНИЙ варіант протоколу по дільниці 15010. Питання: хто підписував уточнений протокол, якщо члени комісії вже покинули приміщення дільниці???

Ц
Циган

А хто такий малий чи старий балога щоб когось шкодувати? Бог? Цар? Суддя? Президент? Винні мають бути покарані!!!!! Закон один для всіх! Бандитам тюрьми!!!! Чи не ТАК Любі Друзі???? Чи не ТАК????:))))) головне всі знають що " дали маху" з цими протоколами! Воліли здати їх без підписів цих 9 чоловік, але ні, це потрібно комусь доказати було і "підписатися" на всяк випадок. Ну нічого, експертиза покаже хто мухлював:)))

П
Педагог

По ромській дільниці все чисто. Побачите. Я там працював і бачив як усі члени від Чубирка підписали обидва протоколи. Не розумію для чого люди хоча і за немалі гроші писали ту заяву в міліцію. Це ж кримінал! Лишається лиш надіятися що Балога малий їх пошкодує.

Ц
Циган

Так так! Відповісти мають або ті хто подав заяву, або ті хто сфальшував підписи о 5 годині ранку, коли інші 9 чоловік сиділи по адресу Пушкіна і нервували з приводу програшу на ромській дільниці, а голова всупереч закону чорт знає де бігала з печаткою цієї дільниці! І Серафимович якогось хера возив ящики з бюлетенями і протоколами у ТВК:))) на плівках Тиси видно все :)))

Читайте також