Свалявчанин, який на квадроциклі смертельно збив чоловіка, вийшов під заставу у 57 тисяч

16
16

Вчора, Ужгородський районний суд обирав міру запобіжного заходу підозрюваному у скоєні смертельної ДТП, яка трапилась 30 грудня у місті Свалява.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття, розповіли Mukachevo.net, що одразу після того, як чоловіка розшукали, його було затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено у слідчий ізолятор

Після цього, слідчий справи звернувся з клопотанням до суду про обрання чоловіку міру запобіжного заходу. Розгляд клопотання відбувся вчора в Ужгородському міськрайонному суді.

Так, рішенням суду підозрюваному було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з визначенням застави у розмірі 57600 гривень.

За попередньою інформацією вчора заставу було внесено.

Нагадаємо, водій квадроциклу 1982 року народження скоїв наїзд на пішохода 1945 року народження. Чоловік від отриманих травм помер на місці.

Чоловік одразу після ДТП втік з місця події. Через 2 години його розшукала поліція і доставила до відділку поліції. Згодом йому запропонували пройти тест на алкогольне спяніння, але він відмовився, тоді у нього були відібрані всі аналізи, результати яких поки не відомі.

За фактом відкрито два кримінальні провадження: за ч.2 ст.286ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та за ч.1 ст.135 ККУ, а саме залишення в небезпеці.

Коментарі

М
Мигаль

Типирь нова, "реформована" аваковська поліція не найде достатніх доказів і пацик буде на свободі. "Мусора не люди"(с) Аваков А.Б.

П
Петро

В Сваляві СІЗО нема,є ІТТ

Ц
Центровський

20:50 думаєш ти шось умноє написав? типовий , дебілкуватий лох-неудачник з iq як у бабуіна))))

Ф
фЗаборонено

фотографувати людий такой на вулици без іх на то згоди.

О"
Осел "Йовжійові"

Се hуно синок Анці (шефка податкової) та Гурцика толяна (СБУшника бувшого мусорка шо робив перед тим у Свалявському СИЗО)

БК
Бррр к (•_•)

Полностью согласен с вами .

5
55

о як у свідомні вушливої пердаки стріляють на правду))))

Й
йовжи

а ко муй няньо ...

Д(
до (•_•)

ти купка лайна, і це підтвердить кожен хто прочитав твої коменти...

Д0
до 03.01.2019 22:07

...і (•_•) - безграмотне 4мо, в якого замість мізків бояришнік бовтається. P.S. ну і те, що ти людина - теж під питанням. Скоріше, особина з ряду приматів. Крапка.

(
(•_•)

Батькiв , так само , як мiсце народження не вибирають! Вiдповiдь на запитання,- Хто я ?! Я людина , яка дивиться об’ективно на речi ! Наприклад: Земля кругла, вода мокра, хохлы -дебiлы, в украiнi громадянська вiйна! Крапка !

Д0
до 03.01.2019 20:50

Ти сам до якої нації відносишся?

М
Михаил

мама откупить

(
(•_•)

Нiколи не буде торжествувати справедливiсть в хохляндii...! Тому що у всiх бiдах, на думку хохлопiтекiв, винуватий В.В. Путiн , РФ та СССР . А самi хохли -це найкраща нацiя , якiй всi заздрять ! Одним словом-краiна деб1л1в !

O
ok

Пак кажуть гроши в Украини не ма але людей убивают та нич не ма им чого ?коли уже буде справедливость?

Х
Хто

Нічого йому не буде. Квадрік за 10 тис зелені. Там гроші є відкупитися. Коли вже всі нажруться і буде добре, паршиві @уки

Читайте також